pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Montekjū 27.maijs/2012

Montekjū vēstījums 27.maijā/2012
_________________________________________

Patiesības gaisma kļūst aizvien spožāka un atklāj visu apslēpto. Puzles gabaliņi iekrīt savās īstajās vietās. Daudzi arī pielikuši savu roku, lai šie gabaliņi atrastu savas īstās vietas, jo dažādas jūsu pasaules vietas katra veic savu ieguldījumu visā veselumā. Nav nekādu iespēju aizkavēt planētu atbrīvoties no kontroles žņaugiem. Dažiem savukārt ir grūti noticēt, ka tie dzīvo uz planētas- cietuma, jo tie neredz cietuma restes. Brīvības un brīvas izteiksmes aizliegšana, jūs žņaudzoši likumi- gan civilie, gan reliģiskie- tas viss tika radīts ar mērķi ierobežot jūsu brīvību un kavēt jūs noskaidrot, kas esat patiesībā.

Tagad varat redzēt kā arheologi un vēsturnieki pārskata agrāk pieņemtās teorijas- faktus, un pašiem par lielu pārsteigumu, tie sāk atzīt, ka tā ir pilnīga fikcija... Tā sauktā „vēsture” tika uzrakstīta un pieņemta kā fakts. Tagad nu redzat to, kas ir: totālus melus. Tik daudz cilvēkbūtņu tika nogalinātas, tik daudz karu izraisīti, lai aizstāvētu šos absolūtos safabricējumus; bet visam pamatā- naudas taisīšana un kontroles palielināšana. Jūsu pasaules kontrolētājiem tā bija tikai un vienīgi spēle. Mums šobrīd vissvarīgākais ir aizvākt šos parazītus no jūsu pasaules. Lai tie izdzīvotu, tiem vajadzīgs jūsu atbalsts, jūsu ciešanas un jūsu bailes. Pagātnē jūs klausījāt viņu komandām un labprātīgi ziedojāt sevi dzīves kaujas laukos. Tas viss beidzas. Tie, kuri atdeva savu spēku „Likumam” sāk mosties un saskatīt patieso gaismu.

Lūdzu, neiesaistieties atklāti rīkotos sātaniskos rituālos, ko organizē tie, kuri nokodēti ar domu par šādu rituālu godājamību, un kuros tie piedalās ar lepnumu. Tie ir speciālisti gan ekstāzes, gan baiļu radīšanā. Tas viss tiek darīts tikai ar vienu mērķi- neļaut un kavēt jūs saskatīt reālo patiesību. Beidzas tas laiks, kad redzējāt lietas tādas kā tās bija agrāk, un nu sākat saskatīt to, kas ir patiesībā.

Pienācis laiks pašiem uzņemties atbildību par savu dzīvi. Nesekojiet kā aitas ganāmpulkam, nedariet kā darījāt agrāk. Dzīves veids strauji mainās. Jums jāsaskata šis fakts un jābūt gataviem uzņemties pilnu atbildību par savām dzīvēm. Sašķaidiet savas važas; atkal saprotiet, ka esat visa lielā visuma daļa. Nekavējieties dažādībās un dažādajā, kas jūs šķir un dala. Skatieties uz priekšu piedzīvojumu gaidās, domājiet par visuma pētīšanu un apgūšanu.

Esmu daudzas reizes teicis „Īrija ir ATSLĒGA visam”. Ja Īrijas valdība ņemtu vērā šo FAKTU, tad tie neizpārdotu sevi. Īri ir varonīga rase. Tie spējuši izdzīvot visā uzspiestajā brutalitātē un Vatikāna radītajā holokaustā un pārraudzībā, tas viss tika darīts, lai samazinātu populāciju utt. 2000 gadu garumā īriem skaloja smadzenes un tos apspieda, bet tie ir izdzīvojuši. Īrija būs priekšgalā tiklīdz tā aptvers savu vareno pagātni. Tā atklās noslēpumus. Tiks ievērota Īrijas saistība ar Ēģipti un tās loma pasaules izveidē.

Lai Kabalai veiktos, tiem vajag nospiest Īriju. Reliģija un uzspiestā nabadzība turējusi cilvēkus bailēs. Tāds bija Kabalas visproduktīvākais instruments. Tas vienmēr ir nostrādājis. Misteram E.Kenijam atkal jābūt drosmīgam; savā sirdī viņš zina- kas jādara.

Mana mīļā, mēs nodrošinām to, lai visi vajadzīgie PIERĀDĪJUMI nāktu gaismā un jūs redzētu to, kas pirms 2000 gadiem noveda pie jūsu planētas okupācijas un cilvēku paverdzināšanas. Vai tagad redzat, kāpēc jums lika ticēt, ka Īrija ir mazsvarīga un tā ir jāignorē. Tik daudz kas tika darīts, lai jūs uz Īriju skatītos ne pārāk nopietni. Bēdīgi, bet arī paši īri ir pieņēmuši šos melus.

Būs mēģinājumi nogalināt daudzus cilvēkus, lai tikai novērstu jūs no ceļa. Kabala jūt, ka vairs nav ko zaudēt, un tādēļ tie centīsies sev līdzi paņemt pēc iespējas vairāk cilvēku. Kabala nevar izdzīvot. Un viņiem ir problēmas pieņemt šo faktu. Tie ir parazīti un spēj eksistēt tikai tāpēc, ka jūs tos netīši atbalstāt.

Pienācis laiks pateikt NĒ. Bankas tika radītas jūsu paverdzināšanai un viņiem tas teicami izdevies. Tagad lomas ir mainījušās un, lai izdzīvotu, viņiem esat vajadzīgi JŪS! Spēle ir galā- viņiem bija veiksmes laiks, bet nu jāsāk locīties. Domājiet par Kabalu kā par pagātnes tumsas daļu, kas vairs nav vajadzīga Jaunajā Laikmetā; tas attīstās lēnām, bet noteikti. Viss ļoti skaisti savienojas un sakārtojas.

Daudz pūļu tiek veltīts, lai piespiestu valdības izziņot Atklāšanu. Saprotiet- tas nozīmē atklāt valdību sadarbību ar citām ārpuszemes civilizācijām, no kurām tie guvuši daudzas tehnoloģijas. ‘Pelēkie’ trenēja savus algotos slepkavas un atbalstīja Kabalu un viņu programmas, lai radītu tādu „cilvēku”, kas tiem kalpotu bez mazākajiem iebildumiem. Negaidiet, ka valdības jums to pateiks pašas. Tāda informācija nenāks no valdībām. Tie nekad neatzīs savu vainu, jo jāzaudē ir pārāk daudz.

Jūsu sabiedrotie būs jums blakus brīdī, kad atvērsieties pilnai apziņai un brīvībai izpētīt jūsu visumu. Kad apstāsies manipulācijas, samazināsies un rimsies visas kontroles negodīgās metodes, tad no jauna atkal redzēsiet, kāda Zeme patiesībā ir brīnumaina planēta.

Mana mīļā, mums vēl daudz darāmā. Vienmēr esmu tev blakus un vadu tevi; ieskaujot tevi manā mīlestībā. Tu neej viena šo ceļu.

Esmu tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.



Tulkoja Māra Brante