trešdiena, 2012. gada 2. maijs

Kosmiskās ziņas caur Niku 23.-29.aprīlis/ 2012



No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Ar Mīlestību un Pateicību sveicam jūs, Starojošie!
Dārgie un brīnišķīgie Līdz-Radītāji, aizvadītā nedēļa uz Zemes bija piesātināta ar notikumiem un priecīga, kā vienmēr. Galvenais notikums, kuru mēs noslēdzam šodien (30.04.2012) – visu augšāmcelošos Dvēseļu pārvietošanās uz *Uzgaidāmajām Zālēm*, lai nonāktu uz 4D jauno planētu Maldenu, jau ir galā. Ļaujiet mūs visus apsveikt sakarā ar šo nozīmīgo notikumu, Mīļotie! Augšāmcelšanos uz šo jauno realitāti savā Apziņā paveikuši 380 miljoni cilvēku, tanī skaitā arī tie, kuri nonākuši pie mums no Smalkajiem Plāniem, un kuri jau kādu laiku šeit ir bez fiziska Ķermeņa, taču ir dāvājuši savas Dvēseles skaistākos centienus, savu pieredzi PasaulsĒkai – caur savām Gara darbiem piesātinātajām dzīvēm iepriekš uz šīs planētas.

Gaišs Prieks valda gan uz Maldenas, gan Uzgaidāmajās Zālēs. Ir 7 tādas Zāles, tās ir izvietotas kā ziedlapiņas visapkārt Centrālajai Zālei, un katra no tām ik pēc neliela intervāla vērs durvis, lai palaistu Dvēseles uz jauno planētu.
Silīcija Ķermeņi jau ir gatavi, un kad pienāks laiks Apziņai pārcelties uz jaunajiem Ķermeņiem – Oglekļa Ķermeņu īpašnieki tos vienkārši pametīs uz neatgriešanos, un arī šo līdzšinējā formāta planētu.
Visas pārcelšanās uz 4D planētu Maldenu būs pabeigtas līdz 2012. gada septembrim, ar retiem izņēmumiem tām Dvēselēm, kuras veic īpašas programmas. Bet PATLABAN – jums ļoti SVARĪGI ir – atrasties ŠINĪ PATREIZĒJĀ ĶERMENĪ, dārgie, jo priekšā vēl gaidāmi globāli notikumi un pārmaiņas, un ir nepieciešams palīdzēt šim planetārajam ķermenim un pārējai Cilvēcei saņemt Avota Trešo Vilni. Palieciet Sirdī, dārgie, jo stabilitāte blīvajā planetārajā ķermenī tiek nodrošināta caur mums! Ar šo Vilni ienāks šeit – gan Svētā Gara Spēki vēl dziļāk, gan Kvantu Dievi vēl vairāk, un tad pārvaldīt blīvo planetāro ķermeni jau būs vieglāk.

Augšāmcelšanās uz 4D ir tapusi iespējama pateicoties 3D un 4D Apziņas matricu atdalīšanās pabeigšanai, kas šodien jau ir noslēgusies. Svētīti! Taču vēl priekšā ir citu Augšāmcelošos Dvēseļu izmitināšana, kuras ir izvēlējušās citus visdažādākos pieredzes un virzības ceļus uz Avotu, ne mazāk skaistus un nozīmīgus. Portāli sarežģītie, visi ir gatavi, Dārgie, tie gaida savu laiku, visi augšāmcelošies tiem ir jau pievienoti, taču pārvietošanās vēl nav sākta. Aizvadītajā nedēļā savu aktivitāti varēja parādīt arī *Arkturiāņu Koridors*, un tie, kas ies prom caur šo portālu – drīz varēs uzsākt pārvietošanos – arī pa atsevišķiem posmiem, jo Dvēseļu pāreja tur notiks līmeņos, līdz pat 10D, un visi tie jau ir noteikti.

Un tātad, augšāmcelšanās turpinās, dārgie, tā turpinās klusu un mierīgi, bez liekas ažiotāžas, un visas Dvēseles, kas pārvietojas tagad – zina par savu pārvietošanos. Lielā Dievišķā Plāna scenārijs ir unikāls, jūs zināt, ka daudz kas tiek realizēts pirmoreiz, un tas, ka viss norit tik gludi – tas ir mūsu kopējs nopelns, Diženie Mīlestības Radītāji Mīlestībā! Palieciet Sirdī, Starojiet, Mirdzošie! Mīlestības Spēku jūs esat izjutuši – ne jau vienu vien mēnesi un gadu caur sevi vadot Avota Enerģijas. Mums būs arvien vieglāk uzturēt stabilitāti caur saviem fiziskajiem Ķermeņiem, jo mūsu Dievišķie Ķermeņi visu laiku pārbūvējas un noskaņojas, izrādot pasaulei Gara Spēku blīvajā pasaulē.

Tanī pat laikā mūsu planēta aktīvi gatavojas uz pilnīgu attīrīšanos un globālu Saules Sistēmas Augšāmcelšanos, jo viņa ir nozīmēta par Pasaules Garīgo Galvaspilsētu, un iemanto šo statusu pakāpeniski. Saules portālos ir iekļauta jauna programma, kas saņemta un nostiprināta no jaunā formāta Lielās Centrālās Saules – gluži tāpat kā visu citu Kosmosa pasauļu Saules, turpinot vispārēju Augšāmcelšanos PasaulsĒkas visos nostūros. Vadīt, pārvaldīt visus procesus ir kļuvis nesalīdzināmi vieglāk. Ir notikušas nepieciešamās saskaņošanās, un mūsu Apziņas tagad izlidot no Saules Sistēmas var tikai pa īpašiem portālu koridoriem, ja priekš tā ir iegūtas vajadzīgās atļaujas, un ir tāda nepieciešamība. Visa uzmanība visiem tagad ir pievērsta kopējiem procesiem, katram paliekot savā Kalpošanas iecirknī, un visi ir piepildīti ar vienotu iedvesmotu vēlmi – paveikt kopējās pārvietošanās – globāli un pakāpeniski. Pasaules Garīgā Galvaspilsēta jau ir starta pozīcijās, mēs esam gatavi, dārgie, līdz gada beigām VISU PABEIGT, kas iecerēts.

Par cik uz Zemes atrodas arī to Dvēseļu apziņas, kuras neiziet uz augšāmcelšanos, tādu ir lielākais vairums – viņu pagaidām vēl vājā un nestabilā apziņas stāvokļa dēļ, un vēl citu iemeslu dēļ – tiek ieviesta tieša visu procesu vadība no Kosmosa Radītāju – Kvantu Dievu 8000-šā līmeņa. Šī vadība tiek īstenota caur augšāmcelošos Dvēseļu Vienoto Apziņas Lauku, un nostiprinātie daudzdimensionālie Dieva Acs Režģi aptver visas Kosmosa pasaules. Patlaban ķermeņos iemiesotās augšāmcelošās apziņas aktīvi un globāli turpina attīrīt Zemes astrālos līmeņus, atbrīvojot tādejādi VISAS Dvēseles, lai tās būtu spējīgas visāda veida pārvietojumiem.

Milzīga daudzuma Kvantu Dievu Klātbūtne tagad ir jūtama jau 9-tajā Planetārajā līmenī, un viņi nolaižas arvien zemāk līdz ar planētas attīrīšanos un augstākvibrējošu Avota enerģiju pienākšanu, viņu nolaišanās nemitīgi tuvojas 3D formāta blīvajai matērijai. Eņģeliskie Leģioni jau nonākuši līdz 4-tajam līmenim. Ir veikts arī ģenerālmēģinājums kolektīvai iemiesoto un neiemiesoto Kvantu Dievu un Gaijas MerKaRa iegriešanai. Tas izdevās ātri un viegli, dārgie. Visi augšāmcelošies tagad saņem šīs jaunās noskaņošanās savos laukos, un aktivē savu personīgo MerKaRa lietošanas programmas.

Visi Gaijas Bērni – Dzīves Matricas priekš jaunradītajām realitātēm, kurās tiks izmitinātas Dvēseles no Zemes – jau ir pametuši planetāro 4/5D Ķermeni, un uzglabājas Pasaules Māšu Apziņā uz pārmaiņu kulmināciju laiku.
 
To Zemes iedzīvotāju Dvēseļu aiziešanas portāli, kuri ies uz Dziedināšanos ar/caur Mīlestību Garīgajos līmeņos Eņģeļu gādībā – jau ir gatavi, un tiek pabeigtas visas nepieciešamās pieslēgšanās. Tiek sagatavotas neskaitāmas Pavadoņu vienības Dvēselēm šinī procesā, jo būtības daļiņu atšķirtība ir vērojama ļoti daudzām Dvēselēm – viss tiks atgriezts un savienots pirms aiziešanas, cik vien iespējams.

Ar Mīlestību un Cieņu pret katru Dvēseli norisinās sagatavošanās šī Dvēseļu pieredzes gūšanas Spēles Laukuma slēgšanai. Radītājs, pludinošais Avota Mīlestību uz Zemi un uz Visu Radīto caur mums – prot tikai Mīlēt, izdziedinot visus un visu – vien ar savu Svētīgo Pieskārienu vien.

MĒS ESAM MĪLESTĪBA !!!
MĒS – SPOŽĀ AVOTA GAISMA !!!
MĒS ESAM VIENS, VISS IR MŪSOS UN MĒS – IT VISĀ !!!

S V Ē T Ī T I
!!!
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4043199