trešdiena, 2012. gada 9. maijs

M.Šulca "Čenelings ar Krajonu"


                             ČENELINGS AR KRAJONU
                                      Caur Marinu Šulcu
                                Rīga, 2012. gada 22. aprīlī


Labdien, dārgie draugi! Mēs šodien atkal tiekamies ar Krajonu. Un šī tikšanās solās būt diezgan neparasta, tāpēc ka tam kolektīvam, kurš ir sapulcējies šajā zālē, piedāvāja veikt ļoti svarīgu kosmisku un planetāru darbu. Es gribu atgriezties pie čenelinga, kurš izskanēja janvāra mēnesī. Atcerieties, ko mums teica Krajons?

Pabeigta dualitātes balle, nodzēsta zālē gaisma,
Un gads Divpadsmit ieslēdz savu Rītausmu!
Cita skatuve, bet aktieri – jūs!
Dejojam Rīta Blāzmas deju![1]

To tika teicis Krajons šī gada janvāra beigās. Viņš pilnīgi viennozīmīgi pasludināja mums par to, ka dualitātes Eksperiments mūsu dzīvē ir pabeigts. Bet 21. februārī atnāk oficiāls Paziņojums no Galaktiskā Kristus par to, ka no zemiešiem ir noņemts dualitātes Eksperiments. Tika paziņots, ka visi rezultāti, kuri ir mūsu iegūti, ir pozitīvi. Tie sāk arhivēties. Un mēs savā dzīvē vairs varam nevadīties pēc dualitātes enerģijām un dualitātes programmas. Taču tas nepavisam nenozīmēja, ka mums ar jums ir maz darba. Tas nenozīmēja, ka mēs varam sēdēt, rokas salikuši, skatīties apkārt un domāt, bet, kas tad izmainīs mums mūsu dzīvi? Nekas tāds nebija paredzams. Tagad sākas mūsu evolucionārā darba jauns etaps. Izeja no tiem apstākļiem, kurus radīja mums dzīve dualitātē. Tas ir diezgan grūts etaps, interesants etaps. Un to arī bijām saplānojuši mēs, kad mēs nācām šurp, uz planētu, attīstībai, zināmas pieredzes iegūšanai, tajā skaitā arī šajā iemiesojumā. Un, lūk, tagad Zeme pārdzīvo ļoti atbildīgu brīdi. Un mēs, dabiski, ar Zemi arī to pārdzīvojam. Par to tika paziņojusi Brīvo Pasauļu Federācijas Galaktiskā Padome šī gada 10. aprīlī. Zeme un mēs tuvojamies telpas-laika krustojumam. Un mums šis krustojums ir jāšķērso tā, lai ieietu jaunā Realitātes Koridorā, atbilstošā mūsu jaunajai attīstības programmai pēc tam, kad mēs esam izgājuši no Lielā Eksperimenta. Izdarīsim salīdzinājumu ar mūsu parasto dzīvi. Es teicu vārdu “krustojums”. Tātad, ceļu krustojums. Tāpat arī mūsu dzīvē. Mēs ar jums braucām pa kaut kādu ceļu. Tas bija mūsu noteikts ar mūsu izvēlēto programmu. To bija noteikuši apstākļi, kurus mēs ieplānojām uz šīs planētas, tajā skaitā arī dzīves dzīvošanu dualitātes apstākļos. Tagad tas ir noņemts. Tātad, mums nav jēgas braukt tālāk pa šo ceļu. Tāpat arī ar vadītāju uz Zemes ceļa. Piebraucam pie krustojuma, bet krustojumā var būt daudz atzarojumu. Vadītājam ir precīzi jāizvēlas, pa kuru no ceļiem viņš dosies, kad viņš nogriezīsies no tā, pa kuru brauca.

Nedomājiet, ka tas vienmēr ir viegli. Bieži vadītāji kļūdās. Kļūda novedīs pie tā, ka mums būs jāpabrauc atpakaļ pa šo ceļu. Tas nenozīmē, ka mēs atgriezīsim dualitāti. Taču mums nāksies atkal noiet šī ceļa gabalu, lai no jauna atgrieztos pie krustojuma. Un vajag atkal nekļūdīties. Tam, lai mēs nekļūdītos un ieietu tajā Realitātes Koridorā, kurš atbilst mūsu jaunajai programmai, ir jau uztaisītas zināmas konstrukcijas un pieliktas zināmas pūles. Ir uzbūvēts Portāls, kurš palīdzēs Zemei ieiet šajā jaunajā Realitātes Koridorā. Bet Realitātes Koridors nav vienkāršs. Runa iet par unikālu gan planētas, gan cilvēces augšupcelšanās programmu. Tika piedāvāti dažādi varianti, un Krajons šodien mums pastāstīs par šiem variantiem. Taču mēs 1987. gada beigās izvēlējāmies unikālu attīstības ceļu. Un tādu gan planētas, gan visas planetārās dzīvības augšupcelšanās veidu, kāds vēl nav bijis nekādās Pasaulēs. Bet mums piedāvāja variantus, bijušus uz zināmām planētām. Tiem ir savi ierobežojumi un trūkumi. Un mums negribējās šos variantus. Un jūs šodien izdzirdēsiet par to no Krajona. Tāpēc ieiet tajā Realitātes Koridorā un iet pēc tās programmas, kuru mēs paši izraudzījām savu Augstāko “Es” līmenī, mums ir ārkārtīgi svarīgi. Šodiena – svarīgs repera punkts šajā kustībā. Mums pavēstīja, ka Zemes ieiešanas jaunajā Realitātes Koridorā un nostiprināšanās tajā laiks turpināsies 2 mēnešus: no 10. aprīļa līdz 10. jūnijam. Šodien es saņēmu informāciju par to, ka tas var ilgt līdz vasaras Saulgriežiem. Neizteiksim nekādus minējumus. Taču šodiena ir svarīga arī ar to, ka Zemei vajag iziet Portālu, kuru mēs jau esam radījuši, un ieiet jaunajā Realitātes Koridorā. Taču ieiet – ir par maz. Tāpēc arī termiņš tāds – 2 mēneši. Vajag, lai Zeme pa šo Koridoru strauji ietu ar paātrinājumu.

Un tad viss nostiprināsies. Šodien tam ir veiksmīga diena. Tai ir arī svarīgi kosmiskie raksturojumi. Krajons saka, ka tā raksturīga ar īpašu magnētismu, kurš veicinās mūsu darbu. Pie tam šodien – Zemes Diena! Un mēs strādāsim planētai, planētas dēļ, visu dzīvības formu uz šīs planētas dēļ. Saule ir iegājusi Vērša Zīmē, fiksētā Zīmē. Tas, ko mēs šodien ar jums izdarīsim, tiks precīzi nofiksēts. Arī Jauns Mēness veicina mūsu darbu. Mums tiek piedāvāts izpildīt darbu Portāla, kurš jau ir uzbūvēts, aktivizācijā. Un Zemes izvešanu caur šo Portālu uz to Realitātes Koridoru, kura programma atbilst mūsu pašu izvēlei, kuru mēs sen esam izdarījuši un kura ir Dieva-Radītāja apstiprināta. Gribu teikt jums, lai nevienu tas nebaidītu, ka no jums netiks prasīts nekas ekstraordinārs. Protams, zālē ir cilvēki, kuri ar pilnu spēku strādās. Enerģijas šodien būs neparastas, ar ļoti daudziem plāniem. Taču nekas slikts ar jums nebūs. Ar mums ir ne vienkārši planētas Gaismas Spēki. Ar mums ir visa Kosmosa spēki. Un katrs no jums būs apsargāts. Taču lieta ir, lūk, kāda! Jūs visi, jau ieejot šajā zālē, savienojāties ar saviem Augstākajiem “Es”. Krajons uzreiz noņem aizsegu. Tas jau arī tā kļuvis plāns. Un katrs no jums ir kontaktā ar savu Augstāko “Es”. Un mūsu Augstākie “Es” lieliski zina – gan kāda programma, gan ko vajag darīt. Un pamatā darīs viņi. Bet mums, zemiešu personībām, esot tagad savienojumā ar viņiem, ir jāizsaka savs nodoms, ka mēs gribam šo apstiprinājumu un, lai Zeme precīzi nonāktu šajā jaunajā Realitātes Koridorā. Par to es gribēju jūs brīdināt. Klātesošo vairumam nepieciešams izteikt nodomu. Krajons mūs vedīs un pateiks, kurā brīdī un kā tam jānotiek. Pa visu planētu šodien strādās atsevišķas grupas un cilvēki, taču vairums no viņiem strādās, pēc Krajona vārdiem, neapzinoties sava darba mērķi. Katram būs savs uzdevums. Un tikai klātesošajiem mūsu zālē tiek piedāvāts apzināti izpildīt šo diženo planetāro darbu. Es apsveicu jūs ar to, ka mums ir izrādīta tāda uzticība, un ar to, ka mēs esam izauguši līdz tāda darba līmenim.

Tagad es gribu jums stādīt priekšā Svetlanu Dračovu, Projekta “Augšupcelšanās Austrumos” iemiesotu kuratoru, Gaismas Grupas vadītāju no Maskavas un aktīvu izpildītāju Portāla Zemes Augšupcelšanai izbūvēšanā un šīsdienas mūsu darbā. Gribu brīdināt, ka Svetlanai ir uzticēta speciāla misija darbā ar enerģijām mūsu čenelingā. Tāpēc Svetlana var stāvēt, staigāt pa zāli. Strādājiet un nepievērsiet tam uzmanību.

Tagad mēs sāksim atkal ar Gaismas Kristāla uzbūvēšanu. Noskaņojieties. Nomierinieties. Sūtām Gaismas starus grīdas līmenī pa zāles perimetru. No zāles stūriem ceļam starus uz augšu, augšup pie Debesu Tēva. Formējam piramīdu. Uztaisīsim šīs piramīdas spoguļattēlu tā, lai tās virsotne aizietu uz planētas centru. Mēs esam izveidojuši Gaismas Kristālu. Viņš jau sāk strādāt telpā. Lieciet uzplaukt savās sirdīs jūsu Dvēseles ziediem. Dodiet iespēju šiem ziediem augt, lai tie piepildītu gan augšējo piramīdu, gan apakšējo piramīdu. Nedomājiet, ka visiem ziediem vietas nepietiks. Katrs ziediņš vibrē uz sava stara, ar savu frekvenci. Bet tagad aizsūtīsim mīlestības stariņus cits citam. Aizsūtiet mīlestības stariņus priekšā sēdošajiem, cilvēkiem, aizmugurē sēdošajiem, sēdošajiem sānos. Aizsūtiet mīlestības stariņus uz piramīdas augšējo virsotni, apakšējo virsotni. Paskatieties, kā šie zelta stari piramīdās ir savijušies. Tie ir uzbūvējuši brīnišķīgu tīklu, kurš piepildīts ar mīlestības enerģiju. Es piesaucu Svētās Vienības Uguni mūsu uzbūvētajā Gaismas Kristālā. Es lieku Svētās Vienības Uguni sirdī katram no jums. Es lūdzu Skolotāju El Moriju dot mūsu piramīdā Sīriusa Zilo Rozi.

Tagad mēs izpildīsim Meditāciju, Krajona piedāvātu. Un šajā meditācijā turpināsim darbu ar šo Gaismas Kristālu. Viņš strādās arī tad, ka mēs pildīsim darbu, par kuru es jum tikko kā izstāstīju.
Meditācija “Mīlam Zemi”

Mīļie Eņģeļi, izliekošies par cilvēkiem! Jā, izlikšanās laikmets paiet, un jūs atgriežaties pie savas sākotnējās Dievišķās Būtības.

Jūs bijāt un paliekat Visumu Radītāji... Un tagad, atnākot uz šo zāli, jūs atkal esat sākuši savu kosmisko jaunradi... Bet kā gan citādi uztvert brīnišķīgo Gaismas Kristālu, kuru jūs uzbūvējāt?.. Jā, viņš jau ir iemirdzējies un strādā ne tikai šīs zāles telpā, bet, radījis sev līdzīgas struktūras, aiziet Kosmosa dziļumā...

Bet, vai jūs zināt, kādā īpašā dienā jūs radījāt savu Gaismas kristālu?.. Jā, šodiena atšķiras ar savu īpašu piesaisti jūsu planētai... Šodien – jūsu kosmiskās Mītnes, Dvēsele kurai saucas Gaija, bet ķermenis – Zeme, Diena... Viņa, jūsu mīļā Zeme, šodien ir gatava ar pateicību pieņemt jūsu palīdzību viņas pārveidošanā...

Izmantosim tam jūsu radīto Gaismas Kristālu... Jā, jā, jā, tieši caur Gaismas Kristālu jūs spēsiet tagad daudzējādā ziņa palīdzēt savai dzimtajai planētai...
Šodien ir veiksmīga diena planetārās enerģiju matricas globālai attīrīšanai... Jūs zināt, cik grūti aiziet no jūsu un planetārās dzīves vecās enerģijas. Un tagad jūs paši varat paātrināt viņu aiziešanas un pārveidošanas procesu... Un ne tikai to...

Sāksim darbu... Radīsim Gaismas Kristālā planētas Zeme globusu... Tas karājas jūsu divu piramīdu vidū... Ieskatieties tajā... un pasveiciniet!..

Pasakiet mīlestības vārdus Zemei... Sakiet, ka esat gatavi šodien izdarīt priekš viņas nepieciešamās radošās darbības...

Un palūdziet Gaijai tam atļauju... Viņa noteikti atsauksies... Sadzirdiet vai izjūtiet Viņas atbildi...

Bet tagad radīsim harmoniskus apstākļus jūsu darbam. Katram no jums sirdī stāv Svētās Vienības Uguns trīslapu Ziediņš... Savienojiet viņu ar analoģisku Gaijas Svētās Vienības Uguns Ziediņu... un paplašiniet šo apvienoto Uguns Liesmu aiz planetārā globusa robežām, aizpildot ar viņu arī visu jūsu Gaismas Kristālu...

Bet tagad sāksim Zemi uzpost un attīrīt, labot ekoloģiskā līdzsvara pašatjaunošanās traucētos procesus... Dosim Zemei jaunus spēkus tam... Piepildīsim Kristālu ar maigi-violetu Gaismu, mēs iedarbinām attīrīšanas mehānismus... Izsekojiet – kur, kādos kontinentos vai jūras dibena rajonos izgaismojas negatīvu enerģiju sakopojumi... Sablīvējiet tur violeto Gaismu... Viņa vislabākajā veidā novērsīs piesārņojumus...

Pārvediet pakāpeniski violeto Gaismu no sākuma spoži-gaišzilā,.. pēc tam maigi-gaišzilā,.. piesātinot ar viņu visu planētas globusu un visu telpu apkārt tam... Zilā mīkstina iedarbību piesātinātiem kosmiskiem stariem, nākošiem tagad uz Zemi transformējošās plūsmās... Zilā Gaisma padara tos svētīgus visai planetārajai savienībai... Noturēsim šo Gaismu... un nomainīsim viņu uz maigi-rozā... Pati Mātišķā Mīlestība ir ievīstījusi Zemi!.. Bet Viņai tagad tas ir tik nepieciešams!..

Pie rozā pievienosim zeltainu, dzirkstošu no zvaigznītēm, Gaismu... Zeme ir gatava gaismas pārveidojumam...

Bet tagad izrotāsim attīrīto un atjaunoto Zemi...

Un šeit, dārgie Eņģeļi, jūs varat izvērst savus radošos talantus... Stādiet puķes, kokus... Uzlabojiet mežus... un laukus... Iestādiet retus ziedus arī okeānu dziļumos... Attīrītos ūdens plašumus piepildiet ar harmonisku dzīvību un retu skaistumu... Izdariet tā, lai uz Zemes nebūtu vairs netīru, piedūmotu, smirdošu lielu pilsētu... Radiet pa visu planētu mazus, ērtus ciematiņus, slīkstošus skaistos meža masīvos... Paskatieties! Vairs nav nekāda dūmojoša un dārdoša transporta!.. Jūs drosmīgi, viegli, bet galvenais – PIERASTI – pārvietojaties paši no viena telpas punkta uz citu... Jūs jūtat, cik tīrs un svaigs ir gaiss uz planētas?..

Bet vai jūs zināt, ka visu to jūs jau ielikāt kā jūsu tuvāko nākotni!?.. Jā, jūs tikko kā radījāt savas nākotnes variantu!.. Un to izdarīt bija vienkārši... Jā, tieši tā jūs arī radījāt citās Pasaulēs. Tieši tā jūs arī radījāt uz šīs planētas, aizvedot viņu dualitātes Eksperimenta dziļumā. Bet tagad jums vajag izvest viņu ne vienkārši uz iepriekšējo līmeni, bet arī pārsniegt to!.. Un jūs to izdarīsiet!

Mīļie eņģeļi! Paskatieties uz Zemi jūsu Gaismas Kristālā... Viņa priecājas un mirdz Kosmosa telpā... Aizsūtiet Viņai savu mīlestību... Lai katrs jūsu siržu Ziediņš nogulst planētas sirdī... Izdariet to!.. Bet tagad paskatieties, kas ir noticis!?.. Gaija ir pieņēmusi jūsu Ziedus un atvērusi savā Sirdī savas Dvēseles Ziediņu...

Katrs ieraudzīs viņu savā veidā... Viņa sūta šo Ziediņu katram no jums sirdī... Brīnišķīgi... Tas ir noticis... Cilvēki-Eņģeļi ir savienojušies ar planētu ar sava garīgā krāšņuma Ziediem...

Mīļie Eņģeļi! Iepriecinieties par to, ko jūs esat radījuši... Neaizmirstiet, ka jūs – savas tagadnes un nākotnes Radītāji... Radiet drosmīgi... Radiet tīri... Radiet gaiši... Un neaizmirstiet par to, kādu Zemi jūs tikko kā radījāt... Viņa jau ir sākusi savu jauno eksistenci...

Un tas patiesi ir tā!

KRAJONS
Es, Krajons no magnētiskā dienesta, atkal priecājos jūs sveikt šajā zāle, un es esmu neizmērojami priecīgs par to, ko mēs šodien ar jums radīsim. Jā, Es ļoti ceru uz jūsu spēkiem, uz jūsu prasmi un uz jūsu tīrajām sirdīm. Visi Augstākie “Es” šodien ir ar jums. Kā nekad pilnā saplūšanā. Un, ja teikt, ka ar jums ir Gaismas Ģimene, tas izskanētu ne gluži patiesi. Ja teikt, ka ar jums ir Galaktiskā Gaismas Ģimene, tad arī tas neatbildīs tam, kas tagad tiek radīts šajā zālē. Viss Visums ir ar jums un jūsu planētu. Mēs šodien izpildām milzīgu kosmisku darbu, par kuru jūs daļēji jau esat izdzirdējuši, bet Es gatavojos pastāstīt detalizētāk. Lai atcerētos paši, kā jūs visu to iecerējāt, kā jūs visu to gribējāt. Kāpēc jūs neizvēlējāties citus augšupcelšanās variantus? Un kā jums tālāk stāv priekšā iet izvēlētajā virzienā. Jā, šodien būs sarežģīta saruna.

Krajons teica – beigusies balle,
Dualitāte noņemta mūsu dzīvē!
Un Es, Krajons, jūs visus piesaucis
Pieņemt sirdīs Valša Spirāles!
Beigusies balle. Un izklīduši
Dejotāji, kas mēģināja augšup
Uzlidot, degot vēlmē atkal
Pieņemt sirdīs savās Mīlestības Radītāju.
Nu ko! Palaists jauns cikls,
Kurā katrs apjēgtu
Planetāro jauno rituālu.
Un tāpēc – arī jauna zāle!
Dārd orķestris, un arvien ātrāk
Traucas valsī visu cilvēku Dvēseles.
Mīļie Eņģeļi! Dejojiet Sajūsmas Valsi!
Brīvi jūs! Cik gājāt jūs grūti, ilgi
Uz finālu šo, izgaismojot Ciešanu Ceļu
Un baidoties nogriezties

No ceļa tā, aizmirstot uz mūžiem
Savas Tēva Mājas un Gaismu.
Un tā nevieglā ceļa zīmes
Jums rādās sapņos līdz pat šim naktī.
Mīļie Zemes un Debesu Eņģeļi!
Tagad rokās jums – Uzvara!
Lai top Gaisma – Mīlestības izpausme,
Lai īstenojas jūsu Augšupcelšanās![2]

Jā, mani mīļie, tieši par augšupcelšanos tad arī būs runa. Es ilgi domāju, ko sagatavot uz mūsu tikšanos, un man bija dažādi varianti, kurus es pārrunāju ar savu darbinieci, bet viņa lūdza arvien vairāk un vairāk izstāstīt dažādas detaļas par augšupcelšanos. Pie kam dažādi augšupcelšanās varianti atšķiras viena no otras. Taču čenelings bija noteikts uz to laiku, kad vajag pašai Zemei palīdzēt ieiet tajā Realitātes Koridorā, jaunas realitātes, kuru jūs bijāt izvēlējušies jūsu Augstāko “Es” līmenī un kuru bija apstiprinājis Dievs-Radītājs, jūs to tikko izdzirdējāt. Es gribu pastāstīt jums par to sīkāk un izdarīt ar jums to planetāro darbu, uz kuru Es tagad jūs aicinu. Lai uz to ir jūsu labā griba! Apvienojieties ar saviem Augstākajiem “Es” un sajūtiet pilnīgu siltumu un mīlestību, kura no viņiem plūst. Viņi tagad kā nekad grib zemiešu personību, kuras viņi apgaro, pamošanos. Kā nekad grib, lai jūs viņiem pačukstētu, pateiktu, ka jūs viņus mīlat, ka jūs esat laimīgi, ka jums ir iespēja ar viņiem savienoties, bet ne vienkārši zināt par savu Dievišķo Būtību.

 Jā, viņa ir šeit, viņa tagad ir ar jums, blakus, apkārt jums, iekšā jums. Jūs arī paši tagad esat – pilnīga jūsu Dievišķība. Un, lūk, šajā pilnīgajā apzinātībā lai izdarām darbu, par kura sarežģītību nerunāsim. Ja jums tiek piedāvāts to paveikt, precīzāk, mēs jūs lūdzam to izdarīt, tātad tas jums pilnībā ir pa spēkam. Un es gribu tagad, lai jūs mani uzmanīgi klausītos, taču pie tam lai katrs Krajona vārds iet caur jums kā nodoms Zemes ieslēgšanai tajā Portālā, kurš pārvedīs viņu mūsu darba laikā uz jaunu Realitātes Koridoru. Bet beigās mēs izpildīsim arī otru darba etapu. Un tā, kas tas par jaunu Realitātes Koridoru un kāpēc nevar šajā krustojumā kļūdīties? Par to Krajons tagad arī grib pastāstīt.

Kad 1987. gadā atskanēja no planētas Zeme pirmā Harmoniskā Konverģence, mēs mērījām planētas vibrācijas, necerot īpaši uz to, ka tās ir pacēlušās un planēta spēs iet tālāk uz Lielā Eksperimenta rezultātu, uz dualitātes atcelšanu un iet pa jaunu ceļu. Taču cilvēki apstiprināja savu vēlēšanos. Un Harmoniskās Konverģences laikā 1987. gada augustā mēs Brīvo Pasauļu Federācijas Galaktiskajā Padomē nofiksējām: Zeme ir gatava, Zeme ir sākusi paaugstināt savas vibrācijas, to veicina Zemes cilvēce. Un, tātad, Zemei un cilvēcei, un visām dzīvības formām uz planētas stāv priekšā izvēlēties savu tālāko ceļu, kad tiks atcelts Eksperiments ar dualitāti. Bet atzīstot planētu par paaugstinājušu savas vibrācijas, mēs ar to pašu apliecinājām to, ka dualitātes Eksperiments tuvojas savam nobeigumam. Jā, oficiāli mēs par to paziņojām 2012. gadā februāra mēnesī, taču es vēl 2010. gadā teicu, ka viss, dualitātes eksperiments ir pabeigts. Un brīdināju par to, kādi ceļi tālāk jums iezīmējas un kāds attīstības ceļš. Daudz kas bija jau izstāstīts, un zinātkāri prāti jau varēja sastādīt šo attīstības programmu. Nu, bet tie, kas ir kontaktā ar Augstāko “Es”, varēja vienkārši uzklausīt savu Augstāko “Es” stāstu par to, kas tad stāv priekšā tālāk darāms. 1987. gada beigās Brīvo Pasauļu Federācijas Galaktiskajā Padomē notika ļoti vētraina apspriešana, kādu tad ceļu tālāk iet planētai? Dabiski, ļoti daudzas pasaules, kuras planētas bija izgājušas augšupcelšanos pēc dažādām programmām (nedomājiet, ka programma var būt tikai viena, tikai vārds ir viens – Augšupcelšanās), piedāvāja savus variantus un savu palīdzību. Palīdzībā, starp citu, arī tagad jums nav atteikts arī jūsu izvēlētajā variantā. Daudzi galaktiskie un visuma spēki pulcējas ap Zemi, bet daži tieši uz Zemes, tajā skaitā arī iemiesotā veidā, palīdz jums jaunajā ceļā. Un tā, tika apspriestas vairākas programmas, bet pēc tam vislielākais akcents tika likts uz trīs programmām. Un es tagad jums pastāstīšu, kādas tad divas no tām jūs – mani dārgie, tieši jūs, tāpēc ka bija jūsu Augstāko “Es” pārstāvji tajā Padomē – noraidījāt. Tās visas runāja par augšupcelšanos, taču pirmais variants piedāvāja tikai garīgi ievērojami sagatavotu cilvēku augšupcelšanos. Šie cilvēki, Gaismas Darbinieki, ar lielu pieredzi, spējuši paaugstināt savas vibrācijas uz Augšupcelšanās brīdi, varētu augšupcelties kopā ar ķermeņiem, atstājot principā aiz sevis visus pārējos Zemes iedzīvotājus un nedodot viņiem tālākas augšupcelšanās iespēju. Kas būtu bijis ar šīm dvēselēm? Dabiski, dvēseles neietu bojā, taču tām būtu piedāvāts aiziet uz citām pasaulēm, ar līdzīgu blīvumu, to blīvumu, kurā tagad jūs 4-jā dimensijā atrodaties. Viņām nāktos aiziet no planētas priekš tam, lai izietu varbūt pat no jauna dualitātes pieredzi, bet, varbūt vienkārši turpinātu izeju no tās, taču citās pasaulēs. Ar ko vēl cieta, pēc jūsu domām, tā programma? Kāpēc jūs to noraidījāt? Tāpēc ka tāds Augšupcelšanās veids atgrieztu augstākās dimensijas, kuras atvērtu planēta, no fiziskās pasaules, kurā jūs tagad dzīvojat, bet tas taču ir ne tikai 3-šās dimensijas veids (mēs runājam par 4-rām dimensijām, pieliekot laiku), bet ir taču gan otrā dimensija jums, gan pirmā dimensija. Tās ir vēl lielāka blīvuma pasaules, kur strādā jūsu pašu aspekti, dārgie eņģeļi. Un es par to ļoti sīki esmu stāstījis un teicis jums, ka kaut kad, nosūtot turp izzināt blīvo pasauļu matēriju savus aspektus, jūs apsolījāt viņiem, ka jūs neiziesiet augšupcelšanos, kamēr nepacelsiet viņus no blīvajām pasaulēm. Viņi taču arī priekš jums krāja šo pieredzi. Kaut arī varbūt jūs tagad neapzināties to, kas viņi tādi ir, kā viņi strādāja un kā jūs ieguvāt savu pieredzi. Taču jūsu Augstākie “Es” par to lieliski zina. Lūk, šis pirmais augšupcelšanās variants – tas atgrieza fizisko pasauli un visus fiziskās pasaules elementus. Un jums šis variants nepatika, kad notika apspriešana Federācijas Padomē. Otrais variants paredzēja, ka augšupcelšanos spēs iziet lielāks skaits cilvēku dvēseļu. Ievērojami lielāks. 

Tas jau bija labi. Taču viņi izies to, atstājot fiziskos ķermeņus, tas ir, augšupcelšanās ar fiziskajiem ķermeņiem vienkārši netiks novērota. Tad liels skaits dvēseļu varētu pāriet uz 5-to vai, iespējams, uz augstākām dimensijām, taču tām, kuras nepārietu, neapšaubāmi tāpat, kā 1-jā variantā, būtu bijis jāaiziet no planētas. Taču variants bez ķermeņu augšupcelšanas jūs arī neapmierināja, tāpēc ka tajā arī ir savas negatīvās puses. Kas attiecas uz fizisko pasauli, fiziskās pasaules elementiem, tad būtu tieši tāpat, kā 1-jā variantā – fiziskā pasaule tiek pilnībā atgriezta. Šie divi varianti veicinātu ļoti lielu lūzumu jūsu dzīvē Augšupcelšanās periodā. Jūs tagad nodarbina jautājumi: bet kā mēs augšupcelsimies, bet kas būs ar mūsu tuvajiem, mūsu dzīvokļiem, mūsu nekustamajiem īpašumiem, kas vispār būs ar dabu, kuru mēs mīlam, kā tas viss būs? Kas tur būs, mums pagaidām nav skaidrs, bet kas būs šeit? Mēs tagad strādājam, mēs kaut ko būvējam, mēs iezīmējam jaunus projektus, mēs pilnveidojam savu dzīvi, cik to atļauj šodienas apstākļi.

 Un ir vēl lielāki plāni, globāli plāni. Kā, tie vienkārši tiks atgriezti? Mīļie eņģeļi, es gribu jūs mierināt. Šo variantu jūs noraidījāt 1987. gada beigās. Un jūs sintezējāt 1-mā un 2-rā varianta iespējas un piedāvājāt savu variantu planētas augšupcelšanai ar visu planetāro dzīvību. Tieši par to tagad mēs sīki parunāsim. Un tieši šis variants tad arī ir tā programma, ar kuru piepildīsies jaunais Realitātes Koridors, kurā mēs gribam likt traukties planētai. Jūs gribat likt traukties planētai, tāpēc ka jūs to sen esat izlēmuši, un pat vēl pirms dualitātes atcelšanas beigām, pēdējā tās etapā jūs jau strādājāt priekš šī jaunā ceļa. Un ļoti daudz šī jaunā ceļa elementu jūs jau esat paveikuši, izpildījuši, vai ir ielikti pamati globāliem projektiem, kuri attiecas uz šo jauno realitāti. Ko tad jūs piedāvājāt un kas tika pieņemts Brīvo Pasauļu Federācijas Padomē? Jūs piedāvājāt citādu augšupcelšanās veidu. Jūs piedāvājāt, lai tas būtu jaukts: lai daļa cilvēku varētu augšupcelties ar ķermeņiem, bet daļa cilvēku augšupcelties bez fiziskajiem ķermeņiem. Lai augšupceltos visas dvēseles, kuras tikvien vēlēsies augšupcelties. Lai dvēseles netiktu nostādītas apstākļos, kad viņas ir spiestas iet prom tālākai attīstībai uz citām pasaulēm, uz citām planētām. Un, iespējams, diezgan ilgi gaidīt, lai tām piemeklētu atbilstoša blīvuma pasauli un dzīvi, līdzīgu Zemes apstākļiem. Jā, tas bija jūsu pirmais priekšlikums. Ko jūs tālāk piedāvājāt? Jūs negribējāt, lai fiziskā pasaule pazustu, jūs gribējāt plūstošu visu planētas dzīvības formu pāreju uz jaunām dimensijām. Jūs gribējāt izpildīt savu solījumu, dotu jūsu aspektiem, kuri aizgāja krāt pieredzi blīvajā matērijā, tas ir, 2-jā dimensijā, 3-jā dimensijā un pat 1-jā dimensijā. Un man jums jāsaka, jūs ļoti labi zinājāt, ka, ja 1-jā dimensijā aiziet līdz pašiem zemākajiem apakšlīmeņiem, apzīmēsim nosacīti – 0,1, tad tas ir punkts saiknei ar Centrālo Garīgo Sauli.

 Šis punkts ir analoģisks 13-jai dimensijai. Jūs to zinājāt, dārgie eņģeļi, tāpēc jūs negribējāt zaudēt šīs zemās dimensijas un blīvos matērijas slāņus. Un jūs piedāvājāt sekojošu variantu. Jūs piedāvājāt, lai dzīvība pārietu pakāpeniski uz 5-to dimensiju un uz citām augstākām dimensijām. Jūs piedāvājāt dimensiju pakāpeniskas saaudzēšanas variantu. Šo variantu mēs tagad saucam – 4-5-4. Un tieši tie cilvēki, kurus es jums apzīmēju iepriekšējās mūsu sarunās kā celmlaužus, tad arī ir, nebūs, Es jums to pasvītroju, bet jau ir tie cilvēki, kuri uzstāda kanālus, kanālus pārejai no 4-tās dimensijas uz 5-to un otrādi, atpakaļ. Tie ir gan kanāli cilvēku pāriešanai, tie ir gan dimensiju saaudzēšanas kanāli, tie ir gan portāli, kuri atļauj celt augšup, tieši uz 5-to dimensiju, jūsu aspektus, kuri ir pabeiguši, es vēlreiz pasvītroju, pabeiguši savu pieredzi un savas programmas 3-jā un 2-jā dimensijās. Un tādi darbi šo būtību pacelšanā jau norit, un šeit zālē ir cilvēki, kuri to veicina, kuri ir šīs programmas daļa. Es sveicu viņus un pateicos, ka viņi šo darbu veic. Un tā, jūs piedāvājāt dimensiju saaudzēšanu. Un tā jau norit, mani dārgie eņģeļi. 

Jūs to jau izpildāt. Es taču jums saku, ka ir cilvēki, kuri tagad jau uzstāda šos kanālus. Un man jāsaka, ka mana darbiniece, kura tagad nodod manus vārdus, arī ar to nodarbojas katru dienu. Un saka, ka viņai ir ļoti labi iziet uz 5-to dimensiju un atgriezties atpakaļ. Nu ko, es vienkārši gribu teikt, ka tādu cilvēku jau ir daudz. Tādejādi jūs piedāvājāt tādu kompleksu programmu, kura nav bijusi nevienā pasaulē un ne uz vienas planētas. Un tā tika apstiprināta. Brīvo Pasauļu Federācijas Galaktiskā Padome pieņēma to, apstiprināja un, kā es jau teicu, jūs to sākāt veikt pat līdz tam, kad oficiāli tika atcelti jūsu dzīves apstākļi dualitātē. Bet tāpēc vajag iet tālāk pēc šīs programmas. Un tagad jūs droši vien nodarbina jautājums: nu kāpēc tad, ja mēs jau esam sākuši izpildīt šo programmu, kāpēc tad ir radies kaut kāds krustojums, kāpēc vajag pielikt kaut kādas pūles tam, lai Zeme precīzi nonāktu uz to, mūsu izvēlēto, ceļu, ja mēs daļu darba jau esam izdarījuši? Piemēroti, pamatoti jautājumi, eņģeli mani dārgie. Tam mēs šodien ar jums tad arī strādājam. Un pārspriežam šo ļoti interesanto un vitāli svarīgo tēmu. Jā, mana darbiniece jums pareizi deva salīdzinājumu ar parastu ceļu; ar ceļu, kurš jums ir fiziskajā plānā. Jūs pagaidām ripojat kopā ar planētu pa to ceļu, kuru bija noteikusi vecā programma, Eksperimenta Programma, dualitātes programma, veicot uz šī ceļa jau nepieciešamos pārveidojumus tam, lai pārietu uz jaunu ceļu. Un patiešām, tagad Zeme ir pienākusi pie šī svarīgākā telpas-laika krustojuma. Kāpēc tad krustojums? Un kāpēc es runāju par to, ka, ja kļūdīties šajā krustojumā, tad jums nāksies atgriezties tieši tāpat kā zemes vadītājam. 

Pabraukt atpakaļ, atkal no jauna notēmēt, varbūt paskatīties uz kaut kādām kartēm vai ceļvežiem, apzināties, kāpēc ir notikusi kļūda, un no jauna kustēties tālāk tam, lai šķērsotu šo krustojumu un nonāktu vajadzīgajā Realitātes Koridorā, kurš ļaus jums turpināt jau jūsu iesākto izejas no eksperimenta dualitātes programmu. Jeb, mēs dažreiz sakām: posteksperimentālo programmu. Bet tāpēc, ka tās jūsu noraidītās divas programmas, kura tika piedāvātas, tās reāli taču eksistē, tās taču neviens nav neitralizējis! Tā ir citu pasauļu pieredze. Tās vienkārši ir, un tās būs šajā krustojumā. Kaut arī jūs tās neizvēlējāties. Tieši tāpēc šodien mēs esam šeit. Tieši tāpēc divus mēnešus noritēs saspringts darbs, lai Zemei dotu iespēju ne vienkārši nonākt vajadzīgajā Realitātes Koridorā, bet ar lielu ātrumu, pārliecināti traukties pa šo Koridoru. Un tagad es gribētu ar jums, palīdzot jums, izdarīt šo ļoti svarīgo darbu. Kāda būs tā būtība? Ir Gaismas Darbinieku, iemiesotu un neiemiesotu, jau uzbūvēts Portāls, kurš sasaista jūsu veco ceļu ar jauno telpas Koridoru – šis Portāls ir sagatavots pagaidām tikai darbam, taču viņš vēl nav aktivizēts. Viņš ir aizzīmogots ar uguns enerģijām un gaida savu stundu, kurai tagad ir jāsit. Un visi zemieši sinhroni tagad slēgsies klāt ar mūsu palīdzību jūsu darbam, mani dārgie. Viņi pieslēgsies jūsu darbam.

Tagad vērsieties pie saviem Augstākajiem “Es”, un, lai viņi jums pasaka, ka Krajons jums saka patiesību, ka patiešām tā arī ir. Un ka ir pienācis ļoti svarīgs mirklis, kad jūs tagad varat noformulēt, katrs saviem vārdiem, nodomu uz Portāla aktivizāciju. Mēs ar jums sākam jau uzbūvēta Portāla aktivizāciju. Es aicinu jūs izteikt nodomu uz aktivizāciju Portālam, kurš ļaus planētai Zeme, ar visu planetāro dzīvību, pāriet uz to Realitātes Koridoru, kurš atspoguļo jūsu augšupcelšanās programmu. Unikālu jūsu augšupcelšanās programmu, jūsu pašu izvēlētu jūsu Augstāko “Es” līmenī un Dieva-Radītāja apstiprinātu.

Sajūtiet, kā Portāls ir atdzīvojies. Kā viņš izvēršas. Kādas nāk svaigas enerģijas. Ieraugiet arī aizsardzību, kura stāv. Viņa nelaiž klāt nevienu šim Portālam. Bet jūs domājat, neviens negrib traucēt jūsu ceļam? Grib, taču mēs viņus arī nelaižam klāt. Tāpēc nekādām bailēm jūsu sirdīs nav jābūt. Aizsardzība ir izlikta ļoti stipra. Jūs tikko kā tīrījāt Zemi, izdaiļojāt viņu, uzdāvājāt savas sirds ziedus Gaijas sirdij. Vērsieties pie Gaijas. Un pasakiet, ka jūs viņu ļoti mīlat un kā jūs gribat, lai viņa maigi, plūstoši ieietu šajā Portālā. Viņa vienkārši ielido, sajūtiet. Pirmkārt, Viņu pārpilda prieks. Prieks – dabisks. Cilvēki – viņas dzimtie bērni, sāk visu radīt apzināti kontaktā ar savu Augstāko “Es”. Viņa traucas iekšā Portālā. Sajūtiet, viegli viņai iet vai nē? Sūtiet viņai mīlestību. Tas tagad ir pats galvenais. Sūtiet viņai mīlestību. Viņa priecājas. Viņa mīl savus bērnus. Viņa arī sūta jums mīlestību. Gaija burtiski ietīsta jūs savā Mīlestībā. Un tagad sajūtiet, jo jūs taču kopā ar viņu iegājāt šajā Portālā. Paskatieties, katram aiz muguras ir spārni, tie ir izplesti, un jūs saudzīgi nesat savās rokās Zemi. Bet viņa priecājas. Lai prieks piepilda visu Zemes cilvēku sirdis. Aizsūtiet mīlestību un prieku katrā planetārās dzīvības formā, viņām tas arī ir ļoti un ļoti svarīgi tagad. Paskatieties – cik daudz Gaismas! Portāls pastāvīgi pārvēršas. Viņš kļūst spējīgs nest vairāk Gaismas. 

Un Gaismas kvalitāte tajā mainās. Gaisma iet ar arvien augstāku vibrāciju. O, brīnišķīgi! Portāls arvien vairāk un vairāk izvērš savus apkampienus. Jums viss izdodas, mani zelta eņģeļi. Jums viss izdodas! Jūs tagad kopā ar Gaiju lidojat kosmosa kuģī, kuram ir daudz, daudz eņģeļu spārnu. Brīnišķīgi. Es jūs apsveicu! Bet tagad tuvojas izšķirošais brīdis. Brīdis ļoti izšķirošs! Tāpēc ka Portāls sāk atvērties jaunajā Realitātes Koridorā. Izsakiet tagad nodomu, lai Zeme precīzi pārietu uz jūsu izvēlēto Realitātes Koridoru. Pasvītrojiet to savā nodomā: jūsu izvēlēto Realitātes Koridoru. Tas ir svarīgi. Paskatieties, Portālu it kā iesūc šajā kosmiskajā koridorā, un Zemei vairs nav nekādu šķēršļu. Nesiet viņu, eņģeļi, nesiet! Jūsu spārni kļūst arvien lielāki un mirdz arvien spožāk. Un pievērsiet uzmanību – no visām Visuma pusēm pie jums steidzas tādi paši eņģeļu spārni – dažādas būtnes, jūs visi esat spārnoti. Izdzirdiet sfēru mūziku! Tā skanēja visu laiku, taču tagad tā mainās. Mainās tās nokrāsa, mainās tās tembrs. Aiziet sasprindzinājums. Viss sāk izlīdzināties. 

Cik viss labi gāja. Piesauciet tagad visus Zemes cilvēkus, lai viņu būtu ar jums vienotā tieksmē. Planētai ir ļoti svarīgi tas. Un neaizmirstiet vēl vienu detaļu. Krajons jums ir stāstījis, ka jūsu Augstākajam “Es” ir daudz daļu, iemiesotu zemes plānā. Un, ja jūs tagad strādājat tik cieši ar savu Augstāko “Es”, tas nozīmē – visas jūsu Augstākā “Es” daļas tagad ir kopā ar jums, un tāpēc klātesošo daudzumu zālē var droši reizināt ar septiņi, bet varbūt arī ar lielāku. Tāpēc ka Augstākā “Es” struktūra ir tālu no lineāras. Tā ir sarežģīta, šūnveidīga struktūra. Un tagad, no jūsu precīza darba ar jūsu Augstāko “Es” ir atkarīgs, cik daudz jūsu Augstākā “Es” šūniņu aktivizēsies, bet tas nozīmē, ka visas viņas tagad ir izpletušas spārnus un kopā ar jums nes Zemi Portālā un no viņa Jaunās Realitātes Koridorā.

Nu ko, mani zelta eņģeļi. Mēs ar jums esam izpildījuši galveno darbu. Es jums pateicos Brīvo Pasauļu Federācijas Padomes vārdā. Es jums pateicos visu Kosmosa spēku vārdā. Tāpēc ka Zeme iegāja jūsu izvēlētajā Koridorā. Tas patiesi ir tā. Un jūs to izdarījāt!

Noticiet saviem spēkiem. Noticiet beidzot, ka jūs – savas dzīves Radītāji. Jūs esat Kosmosa Radītāji. Un jums uz to ir tiesības. Jums jau ir jāsāk saprast, ka jūs esat ne vienkārši redzīgi kļuvuši cilvēki, kļuvuši redzīgi savā dievišķajā būtībā, kurus var pieņemt Galaktiskā saprāta ģimenē. Jā, kaut kad mēs jums tā ilgi teicām, tas bija vajadzīgs jūsu apgaismībai, taču tagad man jums ir jāsaka, ka Zemes cilvēce ir īpaša, unikāla cilvēku rase, un jums ir jāzina par to. Un jānes savs Es pa šo dzīvi tieši tā. Jūs ne vienkārši esat veikuši ārkārtīgas sarežģītības un intereses eksperimentu uz šīs planētas. Jūs ne vienkārši esat izvēlējušies savu augstāko un unikālāko augšupcelšanās veidu, kuru jūs noteikti īstenosiet, nekādu par to šaubu nav. Taču jūs pārvēršaties par jaunu kosmisku cilvēku rasi, kura radīs jaunus Visumus. Radīs jaunas pasaules – lielas un mazas. Un dos visai pasaulei pilnīgu jaunu pieredzi, kuras agrāk nevienam nav bijis. Un vienmēr jūsu raksturīgā iezīme būs tas, ka jūs iesiet neizpētītus ceļus, bet ne pa piedāvātiem iestaigātiem celiņiem. Tas ir brīnišķīgi! Kosmosā ļoti tiek novērtēts. Jūs paši gribējāt būt tādi, kļūt tādi, un jūs jau kļūstat tādi. Es jums apgalvoju to, ka viss piepildīsies tā, kā jūs esat iecerējuši. Nu ko, Kosmoss tagad salutē jums ar Gaismas plūsmām, un gribētos, lai katrs no jums tās sajustu vai ieraudzītu. Arī es jūs apsveicu un pateicos visu vārdā. Visi Skolotāji ir ar jums. Sajūtiet Gaiju, viņas sirdi. 

Sajūtiet, kā viņa ir brīvāk sākusi elpot. Kā viņa ir sākusi paplašināties, atblīvēties. Viņai ir daudz vieglāk šajā jaunajā Realitātes Koridorā. Daudz vieglāk. Bet kāpēc, jautāsiet jūs, ja mēs šo darbu esam izpildījuši, viss darbs ir ieplānots uz diviem mēnešiem? Kāpēc tas ir tā? Mani dārgie, jums vajadzēs likt traukties ar noteiktu ātrumu planētai šajā Koridorā. Tā vajag, lai pēc tam šis krustojums paliktu tik tālu aiz jums un jūsu planētas, lai jums vairs vairāk nekas netraucētu. Un, lūk, šo paātrinājumu, šo traukšanos mēs veiksim vēl līdz jūnija mēnesim. Iespējams, līdz 10-jam; iespējams, līdz saules Saulgriežiem, taču ne ilgāk kā līdz 21-jam jūnijam. Un mēs jūs aicināsim uz šo darbu un dosim precīzus uzstādījumus, kā un ko darīt. Taču pašu galveno mēs šodien izdarījām. Pateiksimies arī tiem cilvēkiem uz planētas, kuri šodien darīja darbu sinhroni ar jums. Daudzi no kuriem patiešām nezināja sava darba tēmu. Jo mums taču ir daudz darbinieku, kuri pieņem vienkārši vēstījumus vai, var teikt, impulsu darbam. Jūt, ka viņiem jāpieņem enerģija, jāpastiprina tā un jānosūta vajadzīgajā virzienā vai jāizpilda kaut kāda meditācija. Un tādi arī šodien mums palīdz un ir palīdzējuši. Jā, mēs to izdarījām un izpildījām.

Un tagad, atviegloti nopūšoties, Es gribu pāriet arī pie augšupcelšanās tēmas, taču pastāstīt jums kaut ko par pašu augšupcelšanos. Tāpēc ka Es zinu, jums ir daudz jautājumu. Kas tas ir augšupcelšanās? Ar ko augšupcelšanās atšķiras no tās Pārejas, kuru jūs saucat par nāvi? Kāpēc eksistē dažādi augšupcelšanās veidi? Kādēļ vajag augšupcelties ar ķermeni? Un ar ko atšķiras augšupcelšanās ar ķermeni un bez ķermeņa? Jautājumu ir daudz. Un mums ir iespēja šodien parunāt par šo tēmu. Un ar savu sarunu, ar šīm pārrunām mēs ar jums stiprināsim tikko kā izdarīto darbu. Tāpēc mēs ar jums varam tagad izteikt nodomu tam, lai, turpinot augšupcelšanās tēmu, mēs apstiprinām mūsu izpildīto darbu. Un ar to pašu paplašinām ne tikai savu apziņu, bet arī visu zemiešu apziņu, un tātad veicinām visu planetārās augšupcelšanās procesu.

Un tā, Es gribu jums kaut ko izskaidrot. Sāksim ar to, ko jūs saucat par nāvi, kaut arī es nemīlu izrunāt šo vārdu. Taču, lai visiem būtu skaidrs, Es to izrunāšu un došu jums ļoti īsu informāciju, kas tas tāds ir? Lai pēc tam izskaidrotu, ar ko šī Pāreja atšķiras no augšupcelšanās. Līdz šim laikam, kamēr jūs dzīvojāt dualitātē, jūs paši izvēlējāties šo procesu ar periodiskiem iemiesojumiem uz planētas. Tie bija vajadzīgi daudzu iemeslu dēļ. Gan tam, lai Karmas likumu iedarbinātu, gan, lai tas jūs stimulētu noteiktām darbībām un programmām. Un tam, lai jūs periodiski atgrieztos pie sava Augstākā “Es”, citādi jūs neizturētu tādu ilgstošu dualitātes Eksperimentu. Daudz iemeslu. 

Taču Es tagad gribu izstāstīt pašu mehānismu. Kad jūs mirstat, tad jūsu gars atstāj secīgi visas laicīgās čaulas, kuras jūs radījāt tam, lai iegremdētos blīvajā matērijā un iegūtu nepieciešamo jums pieredzi. Es domāju, ka jūs visi to zināt, un Es neapspriedīšu to sīki. Es vienkārši gribu teikt, ka tas ir secīgs un daudzām dvēselēm diezgan ilgs process. Cilvēks no sākuma atstāj savu fizisko ķermeni, pēc tam pēc kāda laika nomet ēterisko. Pēc tam viņam ir jāizdara tā pati “Lielā Pāreja”. Tāpēc viss šis process arī saucas “Pāreja”. Tāpēc ka garam ir jāpāriet no Fiziskās Pasaules uz Astrālo Pasauli. Bet šī pāreja līdz šim laikam bija diezgan apgrūtināta. Zinātnieki to sauc par “enerģētiski-potenciālās barjeras” pārvarēšanu. Jums vajadzēja tai iziet cauri, lai nonāktu Astrālajā Pasaulē. Taču arī pie Fiziskās pasaules jūs nevarējāt palikt, tāpēc ka jūs bijāt palikuši bez tiem ķermeņiem, kurus jums radīja Fiziskā pasaule. Cilvēkam vajadzēja pārvarēt šo barjeru, un tālāk, Astrālajā Pasaulē, viņš izgāja noteiktas procedūras, saistītas ar dzīves pieredzes, kuru viņš tikko kā bija ieguvis izietajā iemiesojumā, pārvērtēšanu. Par to ir uzrakstīts ļoti daudz literatūrā, kuru jūs lasāt. Un Man vienkārši ir jāsaka jums, ka pēc šīm procedūrām, noteiktiem rituāliem, cilvēks nometa arī astrālo ķermeni, gāja uz Mentālo pasauli un pēc tam, nometis mentālo ķermeni, beidzot savienojās ar savu Augstāko “Es” Ugunīgajā pasaulē. Bet pēc tam atkal gāja uz iemiesojumu. Vai eksistē precīzi tas rituāls, kurš ir aprakstīts literatūrā no seniem laikiem? Nē, mani dārgie. Viss, ko teica jums tagad Krajons, principā ir pareizi. Taču termiņi saīsinās, īpaši atrašanās laiks Smalkajā Pasaulē. Bez tam, cilvēki, pat pēc sava apziņas līmeņa nesagatavoti pareizi Pārejai, aiziet ļoti ātri no zemiešu čaulām un ļoti ātri pārvar šo potenciālo barjeru, tāpēc ka tā ir kļuvusi ļoti vāja – aizsegs ir kļuvis plānāks. Un cilvēki dažreiz diennakts laikā pēc nāves aiziet ātri no fiziskā un ēteriskā ķermeņa un nonāk Astrālajā Pasaulē. Taču arī tur daudz kas ir izmainījies. 

Daudzas dvēseles, kuras vēlas ātru atgriešanos, dažreiz nenomet astrālo un mentālo ķermeņus. Un lūdz, lai viņām dotu ātras iemiesošanās un atgriešanās uz fizisko plānu iespēju. Kā redzat, arī šeit ir izmaiņas.

Bez tam, tagad jau arī diezgan sen norit savdabīga Astrālās pasaules dalīšanās slāņos. Es nevaru piemeklēt precīzāku vārdu, bet laikam palikšu pie šī. Tāpēc ka ņemt kaut kādu tehnisku terminu droši vien ir nevietā, nelietderīgi. Un tie cilvēki, kuri aiziet nāves ceļā, nonāk tajos Astrālās Pasaules apgabalos, kuri līdzīgi iepriekšējam, kurā viņi agrāk pārgāja tādas Pārejas rezultātā. Taču tās dvēseles, kuras aiziet augšupcelšanās ceļā, nonāk jaunos Astrālās Pasaules slāņos. Pagaidām šie slāņi cits ar citu nesajaucas, pagaidām tas nav vajadzīgs. To Es jums saku vienkārši informācijai. Detalizēti mēs pie tā šodien neapstāsimies. Un tā, Es jums izstāstīju, kas tas ir “Pāreja”, kuru jūs saucat par nāvi.

Taču tagad jau ļoti daudz cilvēku aiziet “augšupcelšanās” ceļā. Kaut jums arī nav nojausmas, ka daudzi jūsu tuvinieki, pazīstamie vai cilvēki, par kuriem jūs lasāt, aiziet tieši tādā veidā. No vienas puses, daudzi cilvēki, nākoši uz iemiesojumu ar noteiktu, pietiekami sarežģītu programmu, zina, ka viņiem ir jāaiziet uzreiz, izpildot šo programmu. Un viņi plāno aiziet “augšupcelšanās” ceļā. Un Mēs sniedzam viņiem maksimālu palīdzību šajā gadījumā.

Kas notiek augšupcelšanās procesā?

Cilvēks, kā ātra spirāle izgriežas no visiem saviem laicīgajiem ķermeņiem. Izgriežas vienkārši, viņam nav vajadzīgas šīs ilgstošās procedūras. Un ir cilvēki, kuri nonāk Astrālās Pasaules vecajos slāņos, un ir, kuri uzreiz aiziet uz 5-to dimensiju, kaut arī tādu pagaidām ir ļoti maz.

Un tagad es pāreju pie augšupcelšanās, kuru jūs gatavojat, tēmas. Tāpēc ka mums tagad tomēr ir interesanti ar jums parunāt par to, ar ko tad atšķiras augšupcelšanās ar fizisko ķermeni un bez fiziskā ķermeņa. Tas veids, kuru Es jums tagad tikko kā apzīmēju, tā ir augšupcelšanās bez fiziskā ķermeņa. Cilvēks vienkārši atstāj visas savas laicīgās čaulas. Taču eksistēt jaunajā Astrālajā Pasaulē un dzīvot 5-jā dimensijā, par kuru jūs daudz runājat, ļauts tikai tiem, kam tur ir jau uzbūvēti atbilstoši ķermeņi. Un to var izdarīt tie cilvēki, kuri ar to nodarbojas. Kam ir jau izbūvēts 5-tās dimensijas ēteriskais ķermenis, tie var arī tagad aiziet: atstāt fizisko ķermeni, ieiet jaunajā ķermenī un sākt dzīvot 5-jā dimensijā. Cits jautājums – tur ir dažādi apgabali, tur ir arī Gaismas Pilsētas, par kurām jūs labi zināt. Taču visus zemiešus, kuriem ir augšupjāceļas, Gaismas Pilsētas nevar uzņemt. Tāpēc runa iet par to, ka jums nāksies un jau vajag sākt būvēt savu jauno pasauli 5-jā dimensijā. Pagaidām tie nelielie daudzumi cilvēku, kuri aiziet un var dzīvot šajā jaunajā 5-jā dimensijā, bet viņu nav daudz, viņi, kā likums, nonāk Gaismas Pilsētās.

Ar ko tad atšķiras šī augšupcelšanās no augšupcelšanās ar fizisko ķermeni, kurai Mēs jūs tagad aicinām intensīvi gatavoties un burtiski to realizēt? To var realizēt arī tagad visi, kas spēs fizisko ķermeni sagatavot. Runa iet par savdabīgu un pietiekami sarežģītu fiziskā ķermeņa sagatavošanu. Kā jūs saprotat, pēc savu vibrāciju līmeņa, pēc savas uzbūves šis ķermenis pagaidām nav sagatavots dzīvei 5-jā dimensijā. Taču ar atbilstošiem paņēmieniem, barošanās izmaiņām, pāreju uz gaismas barošanos, fiziskā ķermeņa tievināšanu, tā vibrāciju paaugstināšanu, var viņu sagatavot tam, ka augšupcelšanās būs iespējama ar fizisko ķermeni. Kas tad pie tā notiek? Es taču vienalga uzstāju uz to, ka savā fiziskajā ķermenī dzīvot jūs 5-jā dimensijā nevarat. Taču augšupcelt viņu varat un pie tam varat padarīt par sava jaunā ēteriskā ķermeņa savdabīgu aspektu. Kā tēlaini to izteikt? Tas ir diezgan grūti. Taču varbūt teikt tā, ka viņš atomāri sadalās pa jauno ķermeni. Taču pie tam jūs iegūstat iespēju un apmācāties šī paša aspekta ieslēgšanas mehānismam, kad jums vajadzēs nolaisties uz 4-to dimensiju. Jūs saprotat, ka pēc fiziskā ķermeņa 5-jā dimensijā jums nav nepieciešamības.

Bet mēs taču runājam par dimensiju saaudzēšanu un par to, ka jums tagad jāuzbūvē dimensija 4-5-4. Tas ir, uz ilgu laika periodu cilvēki, kuri to vēlēsies, var savu dzīvi iekārtot tā, ka viņi aiziet ar fizisko ķermeni uz 5-to dimensiju, pārvēršot viņu tur par sava jaunā ēteriskā ķermeņa darbojošos aspektu. Nepieciešamības gadījumā nolaisties lejup pa vibrācijām un veikt kaut kādus darbus vai tikties ar 4-tās dimensijas cilvēkiem, jūs spēsiet aktivizēt savu fizisko ķermeni un nolaisties ar viņu uz 4-to dimensiju un izpildīt atbilstošas programmas vai sazināšanos, kā Es teicu. Un darīt to vairākkārt. Tieši tāpēc Es arī saku jums par to, ka jau tagad tiek uzstādīti šie koridori, šie portāli starp dimensijām. To jau ir diezgan daudz. Daži cilvēki pagaidām uzstāda šos kanālus bez fiziskajiem ķermeņiem. Taču ir arī tādi, kuri jau ir realizējuši to, par ko Es jums tagad stāstu. Viņu ir daži cilvēki, taču viņi rāda, ka tas ir iespējams. Un Es zinu, ka daudzi no jums, sēdošie zālē, sapņo par to. Bet sapņus taču vajag pārvērst realitātē. Un, ja Mēs sakām, ka tas ir reāli, tātad tā tas arī ir. Tāpēc norit dimensiju saaudzēšana.

Un tālāk Es atkal atgriežos pie tās programmas, kuru jūs iezīmējāt. Lūk, tas ir tās jaunās programmas elements, kuru jūs nosargājāt 1987. gadā. Un šī programma ļauj cilvēkiem plūstoši iziet augšupcelšanos. Kaut kādā plūsmā vieni cilvēki ies, vēlākā – citi. Kas vēlēsies ar fizisko ķermeni, kas vēlēsies – bez ķermeņa. Atkal brīvās izvēles tiesības darbosies, neapšaubāmi. Un, pats galvenais, zināt, nebūs nekāda pārrāvuma ar fizisko pasauli vai, teiksim, ar 4-to dimensiju. Nebūs nekāda pārrāvuma ar 3-šo dimensiju, ar 2-ro dimensiju. Un jūs brīvi spēsiet aiziet līdz tam punktam 1-jā dimensijā, caur kuru jūs pat spēsiet izdarīt planētas visu dimensiju izvēršanu un radīt ne vienkārši jaunu realitāti, bet, iespējams, arī jaunu Visumu. Lūk, uz kādām iespējām jūs esat sataisījušies. Ja jūs esat sataisījušies, Mēs zinām, ka jūs to izdarīsiet. Tas patiesi ir tā. Tas viss ir jūsu varā.

Un tā, ja jūs būtu izvēlējušies pirmos 2 augšupcelšanās variantus, kurus jūs noraidījāt, jūs pie augšupcelšanās būtu pazaudējuši visus plānus, kuri ir iezīmēti tagad jūsu dzīvē. Piekrītiet, cik daudz ilgtermiņa programmu tagad eksistē jūsu personiskajā dzīvē, jūsu rūpniecībā, zinātnē, enerģētikā utt. Jūs labāk zināt savu dzīvi, vēl jo vairāk sociālo. Pie pirmajiem 2-viem variantiem, kurus jūs noraidījāt, tas viss vienkārši tiktu pārsvītrots. Un, kā Es teicu, daudzām dvēselēm nāktos aiziet no Zemes. Jūsu izvēlētais variants ļauj plūstoši turpināt šīs programmas. Un Man jums jāsaka, ka Mēs tagad īpašu atbalstu sniedzam tām, kuras būs tieši piemērotas šajā variantā 4-5-4. Tāpēc viss, progresīvi sāktais, netiks pārtraukts, tas attīstīsies. Iespējams, ar nepieciešamajām korektīvām, kuras jūs paši tad arī izdarīsiet. Tāpēc ka jūs staigāsiet starp dimensijām. Jūs zināsiet, kas tur būs, kā jums tur vajag iekārtot dzīvi un kādā veidā jūs varēsiet to, kas notiek 4-jā dimensijā, transformēt un izmantot 5-jā dimensijā. Tā – ir kompleksa programma, kuras horizonti vēl tikai jūsu priekšā atveras. Taču jūs to iezīmējāt, jūs to sākāt pildīt. Un tagad jūs izdarījāt pašas nepieciešamākās darbības: jūs ievedāt planētu Jaunās Realitātes, jūsu izvēlētās Realitātes, koridorā. Un tāpēc tagad jūs varat mierīgi pabeigt šo 2-vu mēnešu “Jaunās Realitātes koridora” programmu. Mēs jums teiksim priekšā, ko darīt.

Tādejādi jūs izvēlējāties unikālu augšupcelšanās variantu, kāda nav bijis nevienā pasaulē, ne uz vienas planētas. Kāpēc Mēs jūs vēl aicinām palīgā šim variantam, tā īstenošanai un nostiprināšanai? Tagad Man ir jāsaka, un jūs man piekritīsiet, nāk ļoti daudz informācijas zemiešiem. Tagad daudzas, daudzas Visuma un jūsu Galaktikas pasaules ieiet kontaktā ar dažādiem cilvēkiem, kuri nodod, pieraksta informāciju. Pieraksta informāciju no dažādām pasaulēm, kur tiek teikts, pareizi teikts, – pasaules piedāvā jums palīdzību jūsu tālākajā attīstībā pēc dualitātes Eksperimenta atcelšanas. Un tagad jāsaka, ka daudzas pasaules ir sākušas, bet dažas pat agresīvi, izvirzīt jautājumu Brīvo Pasauļu Federācijas Galaktiskajā Padomē par to, lai zemiešus nogrieztu no izvēlētā ceļa, piedāvājot savus augšupcelšanās variantus, savas programmas. Pie kam dažas pasaules uzstājīgi piedāvā savu palīdzību, pat esot savā sastāvā bez planētām, kuras būtu augšupcēlušās. Tas ir, bez augšupcelšanās pieredzes. Jums grib uzspiest to, ko jūs neesat izvēlējušies.

 Un tāpēc šodienas brīža atbildība un mūsu darbs – ir ļoti lieli. No vienas puses, ļoti daudzas pasaules pilnīgi ar labiem nodomiem grib palīdzēt jūsu attīstībai. Taču, no otras puses, tās var jūs atmest atpakaļ. Un jūs zināt, eksistē pie jums labs sakāmvārds – “ar labiem nodomiem tiek bruģēts ceļš...”. Mēs negribam, lai jūs tiktu atmesti atpakaļ.Un jūs šodien izdarījāt ļoti pareizi piepūli, lai netiktu atmesti atpakaļ. Tāpēc Krajons jums šodien sīki stāsta, kāds tad ir jūsu izvēlētais ceļš. Un šai izvēlei šogad paliks 25 gadi. Bet pēc jūsu lineārā Zemes laika tas – nav nemaz tik maz, ja ņem vērā, cik daudz visa kā ir noticis, sākot ar 1987. gadu. Un būs gada beigās Otrā Harmoniskā Konverģence, un Mēs jau iepriekš jūtam prieku, ka tā liecinās par planētas Zeme uzvaru. Neapšaubāmi, tagad jums vajag precīzi nostiprināties uz jūsu izvēlētā ceļa. Tāpēc Es gribu brīdināt jūs: jūsu izvēlētais ceļš ir unikāla augšupcelšanās. Tas ir ceļš, kurā jūs nenoraidāt nekādus planētas plānus. Jūs paceļat tos kopā ar sevi, dodat iespēju augšupcelties saviem aspektiem, kuri līdz šim laikam ir strādājuši 3-jā dimensijā, 2-jā dimensijā. Jūs savācat viņus visus kopā. Saprotiet, ja jūs augšupcelsieties bez viņiem, jūs visu laiku jutīsiet savas Būtības nepilnību. Tāpēc ka tā – jūsu daļa, kaut arī jūs ilgi par to neatcerējāties. Taču tagad ir pienācis laiks par to atcerēties un atbilstoši rīkoties. Jūs varat izteikt nodomu, jūs varat palūgt palīdzību, lai tas tiktu izdarīts. Jūs varat iemācīties to darīt, taču tagad jums ir jāpaceļ savi aspekti no šīs blīvās matērijas. Tikai tad Gaija atvērs ne tikai augstākas dimensijas. Viņa jūsu dzīvei atvērs arī šīs zemākās dimensijas un kļūs patiešām unikāla planēta. Un Es jums teicu, ka jūsu rīcībā izvēršanai būs arī 13-tā dimensija – Centrālās Garīgās Saules punkts un parādīsies vēl cita iespēja – caur Nulles dimensiju taisīt izvēršanu. Bet to vēl neviens nav darījis. Patiesi jūs – Dievišķa Eksperimentāla Cilvēku Rase. Es ļoti gribu, lai jūs to tagad pieņemtu sirdīs, lai jūs savus Es sajustu par šo unikālo Eksperimentālo Rasi – cita nav jums ceļa. Tāpēc tagad Es, Krajons, jūs svētu. Es pateicos par to darbu, kuru jūs tagad izpildījāt. Un ziniet, ka jums ļoti palīdzēja šajā darbā jūsu uzbūvētais Gaismas Kristāls. Jūs domājat, jūs vienkārši nesāt Zemi uz saviem spārniem? Nesāt, Es to nenoliedzu. Jūs domājat, ka tikai tie pūliņi, kurus jūs pielikāt, izveda planētu uz Jauno Realitātes Koridoru? Jā, protams. Taču, kā strādāja jūsu uzbūvētais kristāls! Un ne nejauši jūs šodien sava Gaismas Kristāla centrā novietojāt Zemi un piešķīrāt tai jaunu izskatu: jūs Viņu notīrījāt, jūs Viņu izdaiļojāt, jūs iestādījāt brīnišķīgus augus, jūs uzbūvējāt Jaunu pasauli, kura mentāli jau ir sākusi eksistēt 5-jā dimensijā. Jā, jā, jā! Tas patiesi ir tā! Saprotat, jūs – Radītāji! Saprotiet, cik viegli ir radīt! Tikai taisiet savas domas radošas. Un tad jūs sāksiet būvēt 5-tās dimensijas dzīvi un pārnesīsiet turp savus pašus vislabākos sapņus – tas būs brīnišķīgi!

Bet es aicinu neaizmirst par Kosmisko jaunradi.

Mēs ar jums tikko kā paveicām ļoti lielu darbu – planetāru darbu. Es gribu, lai jūs spētu atcerēties, cik viegli ir radīt, kad ir iesaistīta sirds, kad jūs savienojaties ar saviem Augstākajiem “Es” un kad jūs esat mīlestības pilni...

Jūs kopā ilgi mirāt,
Skatoties acīs mēmajam liktenim,
Kāpāt augšup. Un skaidri zinājāt,
Ka atkal nolaidīsieties uz zemi.
Un kas tad pēkšņi apturēja
To rūsošo mehānismu?
Acis mirdz un ne drūmi
Tiecaties jūs plūsmā augšup.
Sita signāls un izmainījās dzīve.
Enerģijas pazuda, iztvaikoja –
Tās, kas dualitātes ritmu uzturēja.
Bet jaunās – atspirgušas, nostiprinājušās.
Tagad iet uz priekšu, aizslaukot laikmetu putekļus,
Cienīgi jūs. Un Pasaule pārveidosies!
Vajag tik paņem līdzi dzeju krājumus,
Smaidu, prieku un Ugunsputna spalvu!
Mani mīļie cilvēki! Jums nav vērts
Sēdēt un gaidīt likteni! Jūs nomierināt
Gribam, lai bez raizēm un bailēm
Tiektos jūs uz priekšu, aizslaukot tumsas viļņus.
Darba – bezgala daudz! Un gaidot tagad
Neviens neuzvarēs Mirdzošo Virsotni!
Strādājiet, draugi! Un domās radiet
Savas planetārās Mājas – Debesu Mājokli.
Ejiet aiz sapņa par Pasauli jaunu, gaišu,
Vilinošu un brīnišķīgi-daudzkrāsainu!
Un caur punktu siržu dziļumā
Jūs spēsiet uz to Pasauli pārlidot.
Nešaubieties! Jūsu Eņģeliskā Būtība
Palīdzēs nākotnē skaidri ielūkoties,
Un piemeklēt visai pārliecinoši
Mentālo atslēdziņu no burvju durvīm!
Un atvērsies durvis uz ilgoto jauno Pasauli,
Kuru sirdī katrs radījis![3]

Mani dārgie, Mēs no jums atvadāmies. Es runāju VISU vārdā! Mūsu tikšanās ir beigusies. Es ļoti priecājos par mūsu kopējo darbu. Es jūsos neesmu kļūdījies. Es sen jau jūs noskaņoju uz darbu un strādāju kopā ar jums. Un Es priecājos, ka Man noticēja, ka šī cilvēku grupa spēs veikt lielo kosmisko darbu. Mēs visi bezgalīgi jūs mīlam. Sajūtiet, cik daudz šodien dažādu Gaišu Būtņu ir ar jums. Kāds māj jums ar spārniem, kāds rokas pie krūtīm, pie sirds pieliek; kāds vienkārši stāv kā Gaismas Stabs. Sajūtiet viņus! Bet cik laimīgi tagad ir jūsu Augstākie “Es”, ka viņi šodien ne vienkārši bija ar jums, bet strādāja kopā ar jums.

Es, Krajons, jūs ļoti mīlu! Jūs zināt, Mana mīlestība pret Zemes cilvēci ir neizmērojama!
Jūsu Krajons

Marina Šulca: Mani dārgie, es jums arī pateicos. Ceturtais gads iet, kopš mēs veicam čenelingus ar Krajonu. Esmu laimīga, ka mums uzticēja tādu darbu un ka mēs spējām to izdarīt. Es droši vien pēc tam aptveršu, kas šeit notika. Pagaidām es jūtu tās enerģijas plūsmas, kuras caur mani gāja. Viss bija piemēroti, viss bija brīnišķīgi. Un mums tagad nevajag darīt to darbu, kuru mēs vienmēr esam darījuši pēc čenelinga. Mūsu planēta ir mūsu Gaismas Kristāla iekšienē. Jūs paši viņu tur ievietojāt. Viņa visu laiku bija tur un tai pat laikā – sirdī katram no jums. Katra jūsu sirds bija viņas sakrālajā sirdī. Dodiet nodomu savienot savu sakrālo sirdi ar viņas sakrālo sirdi un sajūtiet vienoto ritmu ar viņas sirdi. Tas ir tik brīnišķīgi! Gaija saka:

“Es jūs mīlu, Mani bērni! Jūs esat tādi labi Eņģeļi! Jā, Es esmu iegājusi jaunajā Realitātes Koridorā. Es jūs ļoti lūdzu – izdariet tālākajā piemērotas vadīšanas mūsu kopējā Ceļa nostiprināšanai. Mēs esam uzvarējuši. Un to Es jums saku – GAIJA!”

Es nododu vārdu Svetlanai Dračovai. Čenelings ar Meistaru Kiraelu.
“Es sveicu jūs! Es esmu attīstošos savienību audzinātājs. Mani sauc Meistars Kiraels. Es esmu atnācis pie jums neplānoti, pēc sirds aicinājuma. Mēs ar Meistaru Krajonu – cīņu biedri. Strādājam ļoti auglīgi dažādos virzienos, dažādās laika telpās un koridoros, un ne tikai uz planētas Zeme. Taču par to ir atsevišķa saruna. Šodien Es esmu atnācis ar ļoti īsu apsveikuma vārdu. Es nevarēju nepalūgt to jums – jūsu Augstākajiem “Es”, jūsu ES ESMU KLĀTBŪTNEI. Dārgie draugi! Es apsveicu jūs, Es aplaudēju jums. Es apkampju jūs ar saviem spārniem. Es esmu pilnīgā sajūsmā no tās vienprātības, no tās sinerģētiskās vienotības, kura ir izveidojusies šajā zālē. Jūs esat lieliski! Jūs esat brīnišķīgi! Jūsu gaismas mantijās ir iepītas apbrīnojamas jaunas gaismas lentas – spožas, oranžas, violetas, gaišzilas, rozā... Paverieties apkārt. Paskatieties ar savām parastajām cilvēciskajām acīm cits uz citu. Paskatieties acīs kaimiņam blakus... Un paskatieties, kas atbild jums ar skatienu... Jūs paši, jūsu Augstākie “Es”. Jūs no šejienes aizejat noformēti, sakausēti, vienoti ar saviem Augstākajiem “Es”. Jūs esat paņēmuši Garu aiz rokas un ejat kopā. Jūs esat iemiesojušies ķermenī, Augstākie “Es” no šī brīža ir ķermenī. Jūtiet, priecājieties par to. Izmantojiet šīs jūsu meistarības jaunās šķautnes. Jūs – jauni. Jūs šodien iegājāt jaunā realitātē – realitātē “Piektās dimensijas Zeme”. Pilnā krāsā, pilnā gaismā, pilnā lieliskumā. Es pateicos jums par to, tāpēc ka smalkajā plānā mēs varam daudz, taču bez jūsu zemes klātbūtnes enerģiju enkurošana nevarēja būt tāda pilnīga, tāda dziļa un tāda dziļi izjusta. Tieši tāpēc Es aplaudēju jums ar saviem spārniem. Es pateicos jums. Dziļi klanos, kā saka, un Mana sirds – Meistara Kiraela mīlošā sirds. Pateicos jums, visu labu. Jūsu Meistars Kiraels.”

Natālija Bondina:
Mans Skolotājs El Morija vēršas pie visiem jums ar dažiem vārdiem par to, ko jūs sen zināt un tas ar jums ir noticis... Gars ir atnācis, Zemei pieskāries, divus baltus eņģeļa spārnus sakļāvis ar muguras savas, un rokas parādījās. Pa planētu tu ej, lai radītu viņas uzkāpšanu pilnīgā Patiesības, planētas Skaistuma stāvoklī. Šodien Es noņemu aizmiršanas zīmogu no tavas pieres, un tu redzi Dievišķo. Šodien Es noņemu aizmiršanas zīmogu no tavām ausīm, un tu dzirdi Patieso. Šodien Es noņemu aizmiršanas zīmogu no acīm tavām, acis atvērtās redz redzamo un neredzamo. Šodien Es noņemu aizmiršanas zīmogu no lūpām tavām, un tavas lūpas izteiks Viedumu Dievišķo, Patieso. Bet smaids uz lūpām tavām piepildīs ar laimi un prieku visu Pasauli apkārt tev. Tu nesīsi Skaistuma un Būtības augstāko stāvokli dzīvē, realizējot to, pie kā šodien tā strādāji. Šodien es piepildu sirdi tavu ar Dievišķās Mīlestības bezgalīgo plūsmu šajā brīnišķīgajā uzkāpšanas, Augšupcelšanās ceļā. Jo ieskaitīšana būs pēc pēdējā augšupceltā! Dziļi klanos visiem. Mīlu jūs. Esmu ar jums...”



[1] Krieviski: “Закончен бал дуальности, погашен в зале свет, / И год Двенадцатый включает свой Рассвет! / Иная сцена, а актёры – вы! / Танцуем танец Утренней Зари!” (Tulk. piez.)
[2] Krieviski: “Крайон сказал – закончен бал, / Дуальность снята в жизни вашей! / И Я, Крайон, вас всех призвал / Принять в сердца Спирали Вальса! //
Закончен бал. И разошлись / Танцоры, что пытались ввысь / Взлететь, горя желаньем вновь / Принять в сердца свои Творца Любовь. //
И что ж! Запущен новый цикл, / В котором каждый бы постиг / Планетный новый ритуал. / А потому – и новый зал! //
Гремит оркестр, и всё быстрей / Несутся в вальсе Души всех людей. //
Родные Ангелы! Танцуйте Вальс Восторга! / Свободны вы! Как шли вы трудно, долго / К финалу этому, высвечивая Путь / Страданий и боясь свернуть //
С дороги той, забыв навеки / Свой Отчий Дом, и Свет. И вехи / Того нелёгкого пути / Вам снятся до сих пор в ночи. //
Родные Ангелы Земли и Неба! / Теперь в руках у вас – Победа! / Да будет Свет – Любви явление, / Да совершится ваше Вознесение!”
[3] Krieviski: “Вы вместе долго умирали, / Глядя в глаза немой судьбе. / Всходили вверх. И твёрдо знали, / Что снова спуститесь к земле. //
И что же вдруг остановило / Тот заржавевший механизм? / Глаза блестят и не уныло / Стремитесь вы в потоке ввысь. //
Пробил сигнал и изменилась жизнь. / Энергии исчезли, испарились – / Те, что дуальности поддерживали ритм. / А новые – окрепли, утвердились. //
Сейчас идти вперёд, сметая пыль веков, / Достойны вы. И Мир преобразится! / Лишь надо взять с собой запас стихов, / Улыбку, радость и перо Жар-Птицы! //
Родные Мои люди! Вам не стоит / Сидеть и ждать судьбы! Вас успокоить /      Хотим, чтоб без тревог и страха / Стремились вы вперёд, сметая волны мрака. //
Работ – невпроворот! И в ожиданьи ныне / Никто не победит Сверкающей Вершины! / Работайте, друзья! И мыслею творите / Свой планетарный Дом – Небесную Обитель. //
Идите за мечтой о Мире новом, светлом, / Манящим и прекрасно-разноцветном! / И через точку в глубине сердец / Вы сможете в тот Мир перелететь. //
Не сомневайтесь! Ваша Ангельская Суть / Поможет в будущее ясно заглянуть, / И подобрать вполне уверенно / Ментальный ключик от волшебной двери! //
И распахнётся дверь в заветный новый Мир, / Который в сердце каждый сотворил!” (Tulk. piez.)
tulkoja Jānis Oppe