ceturtdiena, 2012. gada 24. maijs

Ješua "Gaismas darbinieki ievada Jauno Laikmetu"


Pamelas čenelings ar Ješua “Awakening Zone[1]” radio šovā

Dārgie draugi, ir tik liels prieks man būt kopā ar jums. Man tik ļoti patīk būt kopā ar jums. Es zinu jūs visus. Mums bija kopīgi mirkļi, kā šis, agrāk uz zemes, vienkārši esot kopā, iepriecinot ar savu klātbūtni viens otru. Sajūtiet to kopā ar mani, vai jūs esat klāt šajā telpā, vai klausāties šo kanālu no attāluma. Mēs esam saistīti sirdī. Laikam un telpai nav tik daudz nozīmes šajā līmenī. Svinēsim mūsu vienotību kopā.
Es redzu visos jūs tādas ilgas un tādu iedvesmu uzcelt jaunu realitāti uz zemes. Jūs nesat Kristus apziņas lāpu šajā paaudzē, un es godinu jūs par to. Jūs jūtat, ka daudz kas mainās šajā laikā, un patiešām ir spriedze un haoss visā pasaulē tagad, un dziļi savā sirdī jūs nesat vīziju. Tā ir vīzija, tēls, no apsolītās zemes. Jūs esat nesuši šo vīziju daudzu dzīvju laikā. Ja dvēselei būtu gēni, jūs to nestu savos gēnos kā dvēsele. Atkal un atkal šī vīzija, šī iedvesma ir iedvesmojusi jūs atgriezties uz zemes, bet kas ir apsolītā zeme? Bija runa par apsolīto zemi Bībelē, un daži cilvēki tad domāja, ka tas bija par īpašu fizisku valsti, bet tas tā nebija. Tagad jūs to saucat par Jauno Zemi. Jūs redzat citādu realitāti savā priekšā, bet es saku jums, ka Jaunā Zeme, par kuru jūs sapņojat, dzimst jūsu sirds iekšienē. Jūs esat lolojuši šo Jaunās Zemes vīziju tik ilgi, un tagad ir laiks pievienoties citiem, kuriem ir līdzīgi domājoša dvēsele.
Toreiz, visas vēstures laikā visi jūs tikāt ievainoti. Jūs mēģinājāt ieiet jaunā apziņā atkal un atkal, bet jūs arī sadūrāties ar pretestību un agresiju uz zemes. Tas jūs dziļi ievainoja, un vēl joprojām ir daudz baiļu daudzos no jums. Kā tikt galā ar to? Kā izdziedināt sevi? Mans vēstījums šodien ir par to, ka sevis izdziedināšana jūs ienesīs Jaunās Zemes, apsolītās zemes, realitātē.
Pagātnē daudzi no jums bija vērsti uz ārējām izmaiņām. Pat es biju manas dzīves laikā uz zemes. Es redzēju daudz netaisnību apkārt sev, un es varēju just dusmas par to. Lai saglabātu līdzsvaru, man nācās aiziet no savas vides un atrast klusu vietu pārdomām. Man bija jālīdzsvaro manis paša emocijas un jāatjauno mana saikne ar paša dvēseli, un tas pats ir jādara jums. Jūs gribat mainīt lietas sevis ārpusē, bet jūsu patiesā misija ir iet iekšienē un redzēt, cik tur ir vajadzīgs gaismas, lai justu saikni ar savu dvēseli, un jūs sākat šīs dzīves laikā dziedināt sevi no vecajām rētām, un, tikko kā jūs to darāt, jūsu apziņa mainīsies. Kad jūs paraugāties iekšienē un redzat, vai jūsu pašu dziļākās bailes un sāpes var sasniegt jūs? Vai jūs varat just līdzjūtību pret savām tumšākajām daļām? Tas ir īsts izaicinājums jums šodien, lai kļūtu vienots pats ar sevi, pieņemtu, kāds esat. Dažreiz, kad jūs domājat par Jauno Zemi vai jūtat to, jūs ļoti satraucaties un gribat virzīties uz priekšu, cik vien ātri iespējams, un vīzija, kuru jūs mīlat, ir patiešām patiesa, taču joprojām paliek jūsu daļa, kurai jāpievērš uzmanība, kurai jāpievērš pilna jūsu uzmanība, lai izdziedinātos.
Tagad es gribu dot nelielu vingrinājumu, kā savienoties ar šo jūsu daļu, kurai visvairāk ir nepieciešama dziedināšana. Iztēlojieties, ka jūs stāvat vārtu priekšā. Aiz šiem vārtiem ir Jaunā Zeme, apsolītā zeme. Sajūtiet šo vārtu enerģiju un redziet, kā tie lēni veras vaļā. Gaisma spīd caur tiem, un jūs sperat dažus soļus uz priekšu. Bet jūs neesat viens. Blakus jums ir bērns. Tas ir jūsu bērns. Tagad ejiet uz priekšu uz vārtiem. Izjūtiet gaismu, kas nāk no šīs jaunās realitātes, un redziet, kā jūs uz to reaģējat. Kāda ir jūsu pirmā reakcija? Un tagad nolaidieties uz ceļiem bērna priekšā un jautājiet viņai vai viņam, ko viņi vēlas? Vai bērnā ir bailes? Viņam ir nepieciešams jūsu jebkura veida atbalsts? Tas varētu būt ļoti labi, ka daļa jūsu vēlas doties cauri vārtiem, cik ātri vien iespējams, kamēr pārējās daļas turas nopakaļ un vilcinās. Nenosodiet šīs jūsu daļas. Ļaujiet viņām būt jums kā bērnam, kuram nepieciešams maigums un pacietība. Tā ir jūsu misija šīs dzīves laikā parūpēties par jūsu daļām, kuras vēl nevar saņemt tik daudz gaismas. Jūsos ir negatīvi uzskati par jums pašiem, par savu vērtību un savām spējām. Tāpēc es aicinu jūs nevis virzīties uz priekšu, cik ātri vien iespējams, bet nolaisties uz ceļiem pie šī bērna jūsu iekšienē, viņam pieder tikpat daudz Kristus enerģijas kā jums. Šis bērns padara jūs par cilvēku-eņģeli. Viņam piemīt jūsu būtība, jūsu šaubas, jūsu bailes, un tikai tad, kad mēs pilnībā pieņemam šo sevis daļu, mēs varam sasniegt citus ar patiesu līdzjūtību un sapratni. Un to patiesi rāda jaunā paaudze uz zemes – nevis vēlmi mainīt lietas ārpusē, bet spēju iet savā iekšienē un aizsniegties līdz tumšākajām un visvairāk izmisušajām daļām iekšienē. Tādā veidā jūs pietuvināt Jauno Zemi tuvāk šajā brīdī, un tādā veidā jūs varat darīt labu citiem. Ikreiz, kad jūs redzat viņu cīņas vai viņu sāpes, nenosodiet. Redziet viņu skaistumu un viņu drosmi. Tas atvieglos viņu slogu.
Un tā, jūs redzat, ka mans vēstījums patiešām ir ļoti vienkāršs. Jaunās Zemes vīzija ir reāla un vērtīga, bet reizēm jūs to glabājat savā prātā. Jūs sākat domāt un uztraukties, kas jums jādara, lai tā īstenotos. Jūs vēlaties, lai jums būtu ceļvedis ar konkrētiem pasākumiem, kas jums jāveic. Jūsu prāts kļūst ļoti aizņemts, tāpat arī jūsu gribasspēks, bet Jaunās Zemes atnākšana nenotiks šādā veidā. Enerģijas saņemšana no Jaunās Zemes ir kaut kas tāds, ko jūs darāt caur sirdi, bez vēlmēm, bez darbu saraksta. Patiesībā šīs jaunās realitātes radīšana notiek daudz vairāk caur jūsu sievišķo aspektu, nekā caur vīrišķo aspektu, kuru jūs tā esat pieraduši lietot. Abi aspekti ir vienlīdz svarīgi, bet jūs sliecaties uzsvērt un novērtēt vairāk vīrišķo aspektu. Sievišķais radīšanas aspekts aicina jūs sapņot par citu realitāti, saņemt vīzijas un fantāzijas par to un uzticēties dzīves plūsmai, lai ienestu jūs tajā. Un tā, sajūtas, ka esat atvērti, ļaujat sev ticēt, ir īpašības, kas ir svarīgas šeit. Es aicinu jūs visus palikt uzticīgiem vīzijai jūsu sirdī un uzticēties dzīvei.
Es gribētu aicināt jūs visus sajust manu enerģiju. Es esmu Ješua. Es esmu jūsu brālis un draugs. Es zinu, kā ir būt cilvēkam. Es nestāvu jūsu priekšā kā skolotājs vai meistars. Uzskatiet mani par draugu. Man patīk būt ar jums. Protams, jūs gribētu, lai jums dotu pēc iespējas vairāk informācijas, taču patiesa informācija nav galvenais. Jums ir visa vajadzīgā informācija jūsu pašu būtībā. Jūsu dvēseles runā ar jums visu laiku. Mana klātbūtne šeit ir tam, lai mudinātu jūs uzticēties savām dvēselēm. Paldies par to, ka esat šeit ar mani šodien, un es labprāt atbildēšu jums uz jūsu jautājumiem.
J. Vakar man bija vīzija par gaišzilu tauriņu, un šorīt es redzēju tauriņu uz durvīm. Nebija sienu, tikai durvis, un es varēju sajust, ka aiz šīm durvīm ir cita realitāte. Es gribētu zināt, ko nozīmē durvis un arī, kad es esmu pie durvīm un paskatos atpakaļ, es jūtu lielu prieku un laimi, un sāku smaidīt par to, kas mēs bijām un kādā veidā mēs to izdarījām.
Tā ir brīnišķīga aina, ko jūs redzējāt, un, kā es tikko teicu, jūsu dvēsele runā ar jums visu laiku. Un tas, ka jūs jūtaties aizkustināti par to un par realitāti aiz durvīm, liecina, ka tas ir ļoti nozīmīgi. Jūsu sirds aicina jūs uzticēties šai vīzijai, šai enerģijai, un jūs jūtaties aizkustināti, jo daļa no jums tik ļoti ilgojas iziet caur šīm durvīm. Iespējams, tagad jūs varat arī ieraudzīt, ka dažām jūsu daļām nav tāda entuziasma. Par šo paradoksu es šodien runāju. Dažās jūsu daļās paliek bailes, un viņām ir grūti saņemt gaismu, kura ir aiz durvīm, un tas prasa no jums patiesi palikt uzticīgām šīm jūsu daļām, kurām joprojām nepieciešamas rūpes un maigums.
J. Ješua, vai tu vari pateikt kaut ko par cilvēku augšupcelšanos nākamajā gadā?
Daudzi cilvēki šajā laikā iet caur intensīvu savienošanās ar savu dvēseli procesu. Jūs varētu teikt, ka katrs dzīves laiks pārstāv vienu lielas saules staru. Jūsu būtība jeb jūsu dvēsele ir šī saule, un tas, kas notiek, kad ir augšupcelšanās, kā jūs to saucat, ir, ka jūs kāpjat augšup pa šo staru un nonākat tuvāk gaismas avotam. Un var gadīties, ka šajā procesā jūs savienojaties ar citiem stariem, atceraties citus dzīves laikus, kas jums ir bijuši. Jūsu apziņa paplašinās, un jūs saprotat, ka jūs esat daudz vairāk kā šis cilvēka ķermenis, kurš radīts no miesas un asinīm. Tas, kas notiek, ja cilvēki savienojas ar savu dvēseli, ir, ka viņi sāk radīt no iekšienes uz āru, nevis vienkārši reaģē uz to, ko sabiedrība prasa no viņiem vai sagaida no viņiem, bet patiesi uzticas savas dvēseles balsij. Tas tieši tagad notiek uz zemes, bet ir dažādas cilvēku grupas. Dažas ir tikai šī procesa sākumā un citas diezgan tālu, un tas ir tā, kā tas ir – ne man ir spriest par to – un ir ļoti grūti paredzēt, kas notiks uz zemes, jo tas atkarīgs no šīs transformācijas iekšējā līmenī. Katrs cilvēks saduras ar izvēli starp veco un jauno, starp bailēm un mīlestību katru dienu, un, kad daudzi cilvēki izvēlas mīlestību vai savas dvēseles iedvesmu, tad lietas var notikt diezgan ātri, bet tas nav iepriekš noteikts. Tas ir jūsu pašu varā, lai izvēlētos. Jūsos ir tendence nenovērtēt šo varu jūsos. Jūs dažreiz pievēršat pārāk lielu uzmanību prognozēm, piemēram, par 2012. gadu, it kā ir realitāte ārpus jums, kas nosaka, kas notiks jūsu dzīvē, bet tas esat jūs, kas ir jūsu dzīves radītājs, un ir svarīgi palikt fokusētam uz sevi un savu dzīvi. Tad jūs piesaistīsiet citus, kuri vibrē līdzīgā līmenī, kuri ir līdzīgi jums.
J. Es esmu dziedātājs, un pieskaros cilvēkiem ar savu dziedāšanu. Es cenšos to darīt profesionāli, un tai pat laikā es jūtu daudz baiļu un daudz šaubu, kā to darīt.
Jūs esat ļoti drosmīgi, klausoties savas sirds balsi. Godājiet sevi par jūsu izdarītajām izvēlēm, un, protams, ka ir bailes. Jums ir jāsaprot, ka bailes ir kļuvušas par enerģijas veida lauku apkārt jūsu zemei. Tā ir kā kolektīva migla jums apkārt, un, tiklīdz jūs gribat iziet no tās, tā savā veidā vajā jūs un mēģina jūs ievilkt atpakaļ iekšā. Tā stāsta jums daudz nepatiesu lietu, piemēram: nav iespējams tas, ko jūs vēlaties. Un tāpēc atslēga ir atpazīt šo baiļu balsi. Ja jūs noskaņojaties uz šo baiļu enerģiju, frekvenci, jūs uzreiz varat zināt, ka tā nav patiesības balss. Es iesaku ļaut bailēm parādīties jūsos bērna formā. Tas nav ienaidnieks, ar kuru jācīnās. Tā ir jūsu daļa, kas ir visneizsargātākā pret ārējiem spriedumiem. Lieciet viņam zināt, ka jūs esat šeit priekš viņa. Sakiet viņam, cik brīnišķīgs un drosmīgs viņš ir, un, kad jūs virzīsieties uz priekšu, jūs redzēsiet, ka ir kļuvis vieglāk un vieglāk iet ārā no miglas. Ir cilvēki, kas gaida jūs un patiesi vēlas saņemt velti, ko jūs dodat ar savu balsi.
J. Kas man jādara ar visām manām sajūtām no iepriekšējām dzīvēm? Dažreiz liekas, ka tās zog enerģiju no manis, un kā es to varētu apturēt?
Vispirms atpazīstiet, ka jūsu iepriekšējās dzīves ir jūsu daļa, bet tās neesat jūs. Jūsu iepriekšējo dzīvju aspektiem joprojām ir nepieciešama izdziedināšana, un atkal jūs varat raudzīties uz šīm jūsu daļām kā bērniem, kuri nāk pie jums kā pie ceļveža. Viņi neies prom, kamēr nebūs atpazīti. Tas, ko jūs esat pieredzējuši tagad un toreiz, ir tas, ka jūs jūtaties savu iepriekšējo dzīvju, traumētu enerģiju tajās, vadīti, bet tas nozīmē, ka jūs neatpazīstat jūsu pašu spēku tagad. Nesūtiet šos vecos dzīves laikus prom. Aiciniet tos nākt pie sevis, bet raugieties uz tiem kā uz bērniem, kuriem vajadzīgs ceļvedis. Bieži dzīves laiki, kuri ir bijuši ļoti sarežģīti, ir ar velti priekš jums. Iepriekšējās dzīves personība cieta sāpes, bet viņai bija ari īpaši talanti un veltes, kurus jūs varat izmantot tieši tagad. Atslēga darbībai ar sāpīgām iepriekšējām dzīvēm ir raudzīties uz tām pareizā perspektīvā. Jūs neesat jūsu iepriekšējo dzīvju upuris. Jūs esat to dziedinātājs.
J. Agrāk es biju ļoti, ļoti slims, bet es atguvos un dabūju labu darbu. Kad es strādāju ar sevi garīgā ceļā, kuru mēs šodien apspriežam, es atkal saslimu, un tagad es vairs nevaru strādāt. Kaut gan es zinu, ka tā nevajadzētu būt, tāpēc es vēlos uzzināt ko es daru nepareizi? Vai varat, lūdzu, man pateikt kaut ko par šo?
Nevērtējiet slimības vai sāpes, ko jūs piedzīvojat. Kaut kas jauns grib ienākt jūsu ceļā. Tas tagad vēl ir aiz vārtiem, tā sakot, un jūsu ticība tiek pārbaudīta tieši tagad. Jūs neko nedarāt nepareizi. Tieksme vērtēt sevi pēc lietām, kas notiek jūsu dzīvē, nāk no bailēm. Ticiet, ka jūsu dzīvē ir lielāka plūsma, kas jūs vada, pat, ja tā neliekas, un jūs varat mēģināt sajust, vai slimība dod jums kaut ko, kas patiešām ir vērtība jums. Es gribētu uzsvērt jums, ka jūs neejat atpakaļ, jūs virzāties uz priekšu.
J. Es gribētu uzdot jautājumu par kopdarbību, sadarbošanos ar citiem gaismas darbiniekiem. Es pamanīju, ka esmu mainījies uz iekšējo līmeni, man vairs nav tik jauki, bet ir tiešāki mani kontakti ar citiem cilvēkiem, un es jūtu, ka tas ir labāk manai enerģijai un darbam, kas man jādara. Tomēr izmaiņas ir tik lielas, ka es neesmu pārliecināts, vai es esmu uz pareizā ceļa... varbūt es esmu tikai nobijies manīties tik intensīvi.
Tas, ko jūs izjūtat, ir, ka personība ir savienojusies ar savu dvēseli un ka dažreiz pagātnē jūsu personība ir gribējusi būt jauka un ne aizskaroša vai konfrontējoša, bet tagad jūs jūtat, ka jūsu dvēseles balss ir stiprāka un ka jums dažreiz ir nepieciešamība radīt stingras robežas ap sevi. Tā ir procesa daļa, un tas ir svarīgi, kad jūs strādājat ar citiem, un jūs jūtat, ka jūs viss nākat no savas sirds, arī respektējot un ņemot vērā visas citas ievainotās daļas, jo neviens vēl nav pilnīgi savienojies ar savu dvēseli. Mēs visi vēl esam ļoti cilvēciski. Pagātnē garīgās grupas pārsvarā tiecās fokusēties uz ārējiem mērķiem, uz lietām, kuras bija jāmaina pasaulē, bet, ja jūs patiesi gribat kopdarboties šajā jaunajā laikmetā, vienkārši sāciet būt kopā, vienkārši pasēdiet kopā cits ar citu. Iepazīstiet cits citu cilvēciskajā līmenī. Neskatieties uz to kā uz projektu, kas jums ir, lai veiktu to no prāta, bet vienkārši dalieties mīlestībā un draudzībā, un tas radīs brūnumus, ko jūs nekad nebūtu sasnieguši ar savu prātu.
J. Vai patiešām ir pietiekami priekš manis un mums vienkārši svētīt mūsu pārtiku un ūdeni pirms lietošanas uzturā un iztēloties, ka tie ir pilni ar visu labumu, ko mūsu ķermeņi prasa, un tas tā ir?
Lūdzu, atcerieties, ka zeme ir dzīva būtne. Visam dzīvajam uz zemes ir sava apziņa, un patiešām ir sadarbība starp visām dzīvības formās uz zemes, cilvēkiem un ne-cilvēkiem. Zeme grib kalpot jums kā cilvēkiem. Viņa vēlas atbalstīt uzplaukumu cilvēku apziņā. Tāpēc jums nav jājūtas vainīgiem par pārtiku, ko jūs ēdat, vai ūdeni, ko lietojat. Ja jūs svētāt to, nedariet to ar vainas apziņu, bet ar prieka un pārpilnības sajūtu. Tā ir patiesība, ka viss ko jūs ieliekat savā ķermenī, ir jutīgs pret veidu, kā jūs to darāt, ko jūs domājat par to, tātad, ja jūs izturaties pret to ar cieņu un pateicību, tas tiks pamanīts, taču nedariet to ar vainas apziņu. Saglabājiet tā gaismu.
J. Es esmu strādājis ar grupām daudzus gadus. Es esmu atdevis daudz. Galu galā es esmu saslimis un tagad es nestrādāju vairs, tāpēc mans jautājums ir: ko es varu darīt, lai pārliecinātos, ka es neesmu zaudējis tik daudz enerģijas, kad es strādāju ar grupām?
Jums ir jājautā pašam sev, kāpēc jūs zaudējat enerģiju ar citiem cilvēkiem? Kā tas ir, ka viņi var to paņemt no jums? Jūs mēdzat pievienoties citiem ļoti viegli un parastajā veidā, un, iespējams, jūs varat pamanīt, ka aiz tā stāv bailes. Šīs spējas ir gan liela velte, gan arī baiļu veids: kas notiks, ja es aiziešu no visām citu vajadzībām un cerībām? Vai es drīkstu to darīt? Viņi atteiksies no manis uz visiem laikiem? Jūs varat sajust šīs bailes? Atrodiet šīs bailes jūsu iekšienē. Tās izskatās kā bērns, kurš baidās būt atgriezts no visa, kas viņam apkārt, un stāstiet šim bērnam, ka ir labi būt patsāvīgam un gūt prieku par sevi pašu. Ir svarīgi spēt koncentrēties uz sevi pašu, kad esat ar citiem. Tiklīdz jūs zināt, kā to darīt, jūs varat strādāt ar citiem cilvēkiem atkal vieglāk. Atlaidiet vainas sajūtu.
J. Kā mēs varam strādāt kopā garīgā līmenī, ja joprojām ir emocionālas brūces mūsu iekšienē, kas ietekmē mūsu attiecības?
Neskatieties uz cilvēkiem, ar kuriem jūs strādājat, kā uz līdzekli mērķa sasniegšanai. Tā ir savienojuma starp jums kvalitāte, kas noteiks, kas notiks, kā veiksies. Tātad, ja jūs pamanāt sāpes citos vai sevī pašā, kad mijiedarbojaties, nenosodiet tās un nemēģiniet tās palaist garām pārāk ātri. Jūs visi esat tik daudz ceļojuši daudzu dzīvju laikā. Jums tagad ir velte just līdzi un patiesi saprast citam citu, tāpēc ļaujiet, lai enerģija plūst uz āru pie citiem un jums paša, nevēloties neko mainīt. Izmantojiet savu laiku, un atkal, to, ko jūs vēlaties paveikt kopā, nevar zināt ar jūsu prātu.
J. Man ir jautājums Ješua. Es esmu strādājis aprūpē daudzus gadus, un es redzu sevi kā gaismas darbinieku. Es nekad neesmu daudz darījis jautājumā par aizsardzību. Es vienmēr jūtos aizsargāts. Darbs, ko es daru, ir ļoti grūts. Es strādāju ar atkarīgiem cilvēkiem, bet pēdējā laikā es esmu ievērojis, ka man varbūt vajag kādu aizsardzību pret enerģijām, kas ir pielipušas man, tāpēc mans jautājums ir: vai man patiešām ir nepieciešama aizsardzība?
Jā, jums ir nepieciešama aizsardzība, jo jums ir jutīga enerģija, kura viegli uzņem emocijas no citiem, bet jums ir jāapzinās, ka tikai jūs pats varat sevi aizsargāt. Ja jūs prasāt ārējas lietas, tad jūs tādā nozīmē sakāt sev pašam, ka jūs nevarat to izdarīt pats. Jums ir jāapzinās savu paša patieso spēku un arī jautājumā, ko jūs uzdodat sev pašam, kāpēc šīs enerģijas pielīp man? Kāpēc tās man uzmācas? Kāpēc jūs ļaujat tām ienākt, jo tās nav te, tikai pateicoties saviem spēkiem, tas esat jūs, kurš ļauj tām ienākt. Tā ir pienākuma vai vainas apziņa, ja jūs to nedarāt. Jums un jutīgiem cilvēkiem vispār es rekomendētu sazināties ar dusmu emocijām, ja jūs jūtat tās. Nenoraidiet šīs emocijas kā sliktas vai necienīgas, jo tās bieži grib pateikt jums kaut ko svarīgu. Dusmas var parādīt, ka jūsu robežas ir pārkāptas, un dvēsele mēģina pateikt jums to caur šo emociju, tā ne vienmēr rodas pati uz savu ziņu caur paaugstinātām sajūtām.
J. Vai zīdaiņi vai mazi bērni, vai mazbērni izvēlas tikt vecāku, uzraugu vai garīdznieku izkropļoti, un būt par uzraugiem – viņi izvēlas to tāpat?
Pirms dvēsele iet uz jaunu inkarnāciju uz zemes, viņa izvēlas noteiktus notikumus kā nākamā dzīves laika daļu. Tomēr nekas nav pilnībā fiksēts un iepriekš noteikts. Notikumiem piemīt zināma varbūtība, un tas vienmēr ir atkarīgs no dvēselēm, kuras piedalās šajā notikumā, vai tas reāli notiks, bet ir taisnība, ka bērnam, kurš tiek ļaunprātīgi izmantots, bija zināma iepriekšēja zināšana par šī notikuma iespēju. Bet tas neietekmē faktu, ka varmākam bija izvēle, ikviens, kurš izlemj ļaunprātīgi izmantot kādu citu, zina dziļi savā iekšienē, ka pastāv izvēles moments, tā kā persona, kura to dara, saglabā pilnu atbildību par to, kas notiek. Es zinu, ka ir ļoti grūti iedomāties, ka nevainīgs bērns dažos gadījumos var būt izvēlējies zināmu vardarbības pieredzi, un šī domas līnija nekad nevar tik izmantota par attaisnojumu šādām lietām, bet ir taisnība, ka aiz katra notikuma stāv viss visums no iepriekšējām dzīvēm un ļoti sarežģītas attiecības starp dvēselēm.
Es gribētu beigt šo sesiju, pateicoties jums visiem par jūsu klātbūtni, un atcerieties prieku par apsolītās zemes vīziju. Uzturiet to dzīvu savā sirdī un tai pat laikā stāviet ar abām kājām uz zemes. Esiet kaislīgi un pacietīgi! Paldies.
© Pamela Kribbe 2012
www.jeshua.net



[1] Awakening Zone (angl.) – Mošanās zona (Tulk. piez.)

tulkoja Jānis Oppe