trešdiena, 2016. gada 2. marts

Viļņa apraksts īsais - 2.marts–14.marts 2016 Rietumu vilnis MANIK – BEN – KAWAK


Viļņa apraksts


Šis vilnis sākas ar apziņu, kas mēs esam, ko mēs gribas, kas priekš mums ir svarīgs. Mēs esam ieguvuši jaunu lomu, kura tiks svērta, analizēta un pārbaudīta katra mūsu spēja būt uzticīgiem saviem uzskatiem. Pamēģinot lomu pa īstam, mēs varam to novērtēt, lai pēc tam sev varētu vest līdzi citus. Uzreiz pēc tam mēs spēsim saprast, kur tad mēs ejam, ko mēs vēlamies atstāt šajā pasaulē, caur ko mēs iegūsim pārliecību, kļūsim pilnīgi šajā lomā. Tas ļaus mūs ieraudzīt kopainu un nostiprināt savu ticību, lai pats iekšēji transformētos atbilstoši savai jaunajai lomai. Un ir divi varianti, vai nu mēs spējam sevi šajā lomā attīstīt vai arī mūs no šīs lomas izmetīs. Jebkurā gadījumā viļņa pēdējā diena ienesīs atziņu par piedzīvoto un to, cik tad esam bijuši īsti tajā, ko darām, tajā kādu misiju esam sev izvirzījuši, jo tikai ejot līdz galam un transformējoties atbilstoši tam, ko vilnis atnesīs, mēs pa īstam varam šo jauno uzdevumu paveikt.

02.03.2016.


Ko tu gribi iegūt?

1 Manik

Pirmā diena ļaus mūs pieņemt jaunu lomu, noformulēt to, ko vēlamies. Nu labi, patiesībā šī diena jau ir iepriekšējā viļņa sekas. Zināmā mērā šodiena vienkārši noliks cilvēku tur, kur viņam ir jābūt, tur kur ir viņa vieta. Mēs var patikt tas, kur mūs ieliek, bet var arī nepatikt. Jebkurā gadījumā tas ir tas, ko mēs esam pelnījuši. Šodiena no mums neprasa neko vairāk kā apzināšanos to, kas tad ir šī loma. Tas var būt gan jauni darba pienākumi, gan jauna joma vai hobijs.

Katra jauna joma mums uzliek ne tikai jaunus pienākumus, jaunus gandarījumus par sasniegto, iespēju realizēties, bet arī sāk mūs mainīt jau no izteikta nodoma vien. Apņemoties jaunu lomu mēs paši esam pieņēmuši to, ka mums būs jāmainās.

03.03.2016.


Cik stipras ir tavas vēlmes?

2 Lamat

Šodienas duālisms uzdos jautājumu par to, cik ļoti nopietni mēs esam apņēmušies izdarīt to, ko vēlamies, cik ļoti tas atbilst mūsu būtībai. Šodiena ienesīs gan stingru pārliecību par to, ka esam uz pareizā ceļa, gan arī nedrošību un vēlmi atkāpties, jo duālās dienas pārbauda abas iespējas, abus galus. Varbūt mūsu nodomi ir tik nenopietni, ka otrā diena jau tos nosvērs par nesvarīgiem un liks mums atkāpties no mūsu mērķiem un idejām!? Varbūt mēs sev liekamies pārāk mazi mūsu nodomiem? Kas ir tie jautājumi, tas tests, kas šodien ir jānoliek? Ja mēs šaubīsimies un nebūsim droši par savu izvēli, tad šodienā mēs izjutīsim zināmu depresiju un spriedzi par to, ka neesam pietiekami labi, bet varbūt tieši tāpēc mums ir jāapņemas paveikt jaunus uzdevumus, jaunus pienākumus! Varbūt tieši šādas izvēles, kur vēlamies no dzīves ko vairāk, lai viļņa beigās mēs katrs spētu ieskatīties spogulī un sajust to, ka visi izaicinājumi bija tā vērti, lai tos piedzīvotu.

04.03.2016.


Mēs zinām, ko mēs darām!

3 Muluk

Šodiena mums liks atcerēties to, ko esam aizmirsuši. Tas ir kā braukt ar velosipēdu pēc ilgiem gadiem. Ātri vien iemaņas atjaunojas un izrādās, ka mēs varam ļoti daudz. Vēl vairāk mēs varam atcerēties tādas lietas un iemaņas, par kurām paši nenojautām, nezinājām. Šodiena mums piespēlē paveikt tādas lietas, lai šāda atcerēšanās būtu iespējama. Tāpēc neatteiksimies no tā, ko mums dzīve nes. Atļausimies darīt vēl nedarītas lietas, lai mūsu zemapziņā uzkrātās zināšanas un iemaņas var tikt iznestas virspusē. Mēs paši būsim pārsteigti par to, kas ir mūsu spēkos, ko tik mēs nemākam paveikt. Tāpēc šodien darbi veiksies.

05.03.2016.


Pieturēšanās pie zemes

4 Ok

Šajā vilnī mēs izjutīsim tendenci pēc stabilām lietām, drošām situācijām, pārbaudītiem paņēmieniem. Mēs zinām, kas ir tas, kas mums iedod pamatu un esam šīm vērtībām uzticīgi. Tā nav akla uzticība, tā ir pārliecība, ka izvēlētās lietas nav nejaušas, ka paliekot tām uzticīgiem mēs spējam tajās realizēties. Šodiena neļauj mums šaubīties par to, ko mēs vēlamies. Atpakaļ ceļa vairs nav, ir tikai pārliecība, ka dodamies pareizi, un šodien varam justies gandarīti par savu izvēli! Jā, tā viennozīmīgi ir pareiza un panākumi ir praktiski garantēti. Vēl, protams, ir tāls ceļš līdz reāliem rezultātiem, bet šodiena iedod spēcīgu atspēriena punktu tam, lai gūtu panākumus.

06.03.2016.


Oriģinālās izpausmes

5 Chuwen

Šodiena piedāvā mūsu individualitātei izpausties visneparastākajos veidos. Vietas un situācijas, kurās mūs šodiena ienesīs, prasīs spēt paskatīties uz dzīvi no cita redzes leņķa. Tieši šāda pieeja dos iespēju atrast sevī oriģinālus gājienus, kuri pareizi izspēlēti ne vien iederēsies kā labākie risinājumu, bet arī dos rezultātus. Šodien ir ģenerāluzvedums, kas ļauj izmēģināt mūsu jauno lomu praktiski. Uzdrīkstēšanās izpaust savu varbūt citiem nepieņemamos gājienus, šodienā dos gandarījumu un sajūsmu. Tikai neaizmirstiet, ka arī citi izpaudīsies! Tāpēc tā ir lieliska iespēja ieraudzīt citu robežas, cik ļoti mēs katrs spējam atvērt un izpaust mūsu atšķirīgo pusi, kas varbūt kādam sabiedrībā liekas ne tik normāli.

07.03.2016.


Sajūtas, ka visi ir pret tevi

6 Eb

Diena, kad pasaulei tiek parādīta tava jaunā loma. Vai pārējie ir gatavi noskatīties tavu jauno lomu, iepazīt tevi no jauna? Atliek saprast, cik gatavi mēs paši esam šai pirmizrādei. Vai tās beigās mēs saņemsim aplausus? Vai varbūt puvuši tomāti lidos mūsu virzienā? Šodiena sagaida mūsu spēju būt patiesiem savos nodomos un darbos. Tāpēc dienas lielākais izaicinājums ir spēt būt tik izciliem, lai pārējiem nebūtu kur piekasīties, lai pārējos pārliecinātu par mūsu nodomu spēku un vēlmi realizēties pilnībā.

Vai varbūt diena mūs noliks skatītājos? Varbūt mēs neesam pietiekami, lai atrastos uz skatuves? Vai mūsu apņemšanās, ko paveikt, ir bijušas nepietiekamas?

08.03.2016.


Mērķis ir apsolījums izaugsmei

7 Ben

Šodiena ienes cerības un apsolījumu veiksmīgam rezultātam. Tas ir apsolījums tam, cik mērķis ir īsts. Tas ir solījums, ka mērķis ir sasniedzams un ir tā vērts. Tie ir mērķi, kas spēj dod dzīvei savu jēgu, kas dod motivāciju dzīvot un cīnīties ko sasniegt. Tieši tāpēc šī diena var būt jauns iedvesmas un atspēriena punkts.

Ir viens liels BET – reizēm šis mērķis, kurš ir tik nozīmīgs, tik svarīgs un atsver visu pārējo, ir arī slazds, sprosts. Tas ieslēdz kalpošanu šim mērķim. Tas ir ceļš ar diviem galiem – sapņu īstenošana prasa atteikšanos no ļoti daudz kā, tāpēc pirms tam jāspēj iegūt pārliecību par to, ka izvēlētais ceļš ir tā vērts, lai ziedotu visu citu.

09.03.2016.


Pieredze veido perfektu rezultātu

8 Xish

Tikai darot var iegūt nevainojamību. Perfekti atstrādāta tehnika rada pārliecību par savu visu varenību. Tas dod neatkarību un pašapmierinātību. Perfekts rezultāts pārējiem nedod iespēju ietekmēt cilvēku.

Skumjā patiesība ir tāda, ka mēs neviens nespējam neko paveikt perfekti. Ja mēs to spētu, tad mēs nebūtu atsūtīti šeit uz zemes veikt kādus uzdevumus. Mēs būtu jau sevi realizējuši un sasnieguši pilnību. Tāpēc nebūsim pārāk bargi ne pret sevi, ne pret citiem. Visi esam tādi, kādi esam, bet mums ir iespēja pilnveidoties vismaz kādā jomā.

10.03.2016.


Neviens nav pārāk mazs

9 Men

Šodiena ienes zināmu lieluma māniju. Mēs ticam lielām lietām, lieliem mērķiem un tiecamies pēc lieliem mērķim. Šodien mēs pa īstam noticam sev un saviem uzdevumiem, kuri ir lieli un tieši tāpēc tik ļoti nozīmīgi, ka atteikšanās no citām lietām ir pašsaprotama un nenozīmīga. Mūsu ticība ideāliem dod mums iespēju tos sasniegt. Vēl vairāk – dod iespēju arī citiem noticēt mūsu ideāliem un iet vienā solī, lai tos sasniegtu un realizētu.

Tie, kuri jau tā ikdienā cīnās ar motivācijas trūkumu un zemu pašnovērtējumu, šodien varētu krist kārtējā depresijā un izmisumā, jo šādi cilvēki nespēj līdz galam noticēt saviem spēkiem, kur nu vēl, ja mērķi ir tik lieli.

11.03.2016.


Piedošana saviem ienaidniekiem

10 Kib

Šodiena ienes spēju piedod pat tiem, ar kuriem esam ilgstoši karojuši. Tikai tā var iegūt pārākumu, tikai tā var stāvēt pāri ikdienas nebūšanām. Nepakļaušanās emocionālajām provokācijām, līdzsvara saglabāšana un spēja ieraudzīt manipulatīvo dabu citos dod mums iespēju saprast, pieņemt un piedod. Tajā ir patiesā vara un spēks – mūsu spējā stāvēt pāri provokācijām.

Jā, arī mēs manipulējam ar citiem un šodien tas var neizdoties vienmēr, it sevišķi, ja šie citi cilvēki ir spējuši sajust dienas enerģiju un neļauties mūsu izaicinājumam. Tas var būt kaitinoši un apgrūtinoši, ka ierastie gājieni pēkšņi vairs nestrādā, bet tas var iedot arī mums iespēju apstāties un saprast, ko tad mēs paši darām.

12.03.2016.


Punkts, kurā progress ir maksimāls

11 Kaban

Viss pēdējās 10 dienās ieguldītais šodien attīstās un aug ģeometriskā progresijā. Mēs šodien varam krāsu kontrastu dabūt šķebinoši spilgtu. Šodien ir iespēja attēsties visu, kas garšo tādā mērā, ka vēl ilgi negribēsies to redzēt. Nekas nav tik izcils, lai tas lielā daudzumā nesāktu šķebināt. Tieši tāpēc Kaban dienās ir jāsaskalda tēmas, lai neiekristu galējībās, lai izlīdzinātu visas tēmas un gūtu panākumus, kas nekļūst nepatīkami.

Ja diena mūs ir pamanījusies ieraut savos slazdos un negatīvās emocijas mūs ir pārņēmušas visās tēmās, tad mums šis mirklis ir jānoķer un jāspēj mainīt uzmanība uz ko pozitīvu. Tas ir veids, kā pagriezt dienu pretējā virzienā un gūt patīkamas emocijas.

13.03.2016.


Atliek tikai patiesība

12 Etznab

Kad iepriekšējā diena ir atnesu pārpārēm visdažādākās emocijas, dažādus kritumus un sasniegums, tad šodiena ienāk, lai atstātu tikai vērtīgo, tikai patieso. Tādas lietas, kuras paliks pāri vilnim un dos iemeslu virzīties uz priekšu. Šodiena ir tā diena, kas nogriež visu lieko atzīstot to par nederīgu un lieku. Ja mūsu darbošanās nav nesusi rezultātu, nav spējusi atrast vietu mūsos, tad šodiena to visu atmetīs, kā nederīgu.

No vienas puses šis process bieži ir sāpīgs, jo nereti nekas daudz pēc tā pāri nepaliek, bet no otras puses, tāda diena var nest atvieglojumu, jo tiek novelti akmeņi no sirds, nolikti pienākumi, kas ir bijuši kā slogs.

14.03.2016.


Vai tas viss bija tā vērts!?

13 Kawak

Šodiena beidzot sniedz atbildes uz to, cik šis vilnis bija vērtīgs. Vai tas, ko mēs izvēlējāmies, tas, uz ko mēs tiecāmies ir bijis pa īstam, vai esam spējuši gūt atziņas, kuru dēļ šajā ceļā bijām devušies? Vai arī viss tas ir bijis veltīgi? Vai iepriekšējā diena ir aiznesusi praktiski visu prom, atstājot mūs nulles punktā pie sasistas siles?

Pat, ja nekas nav šodien palicis pāri, mēs esam ieguvuši vērtīgu pieredzi, mums ir bijusi iespēja sevi izmēģināt jaunā veidā un tas, ka mēs šajā veidolā varbūt neesam sevi atraduši, arī ir atziņa pašiem sev. Apzināšanās, kam mēs nederam, ir iespēja izvēlēties citus ceļus, lai pārbaudītu, kur tad ir mūsu īstā vieta, kurā vietā bez mums nav iespējams iztikt?


Sagatavoja Gunta

Vairāk lasiet Facebook lapās

Tolteku Laiks


un

Zabre