7. martā tika publicēta vēdiskās astroloģes Baibas Stūrītes astroloģiskā prognoze, kas saistīta ar pēdējo divu nedēļu laikā esošo marta aptumsumu koridoru. Rakstā minēts, ka šis aptumsumu koridors būs ievērojams ar to, ka aiznesīs daudzu cilvēku dzīvības, radīs liela apmēra zaudējumus un globālas ilgtermiņa negatīvas sekas periodā no 9. marta līdz pat nākošajam aptumsumu koridoram, kas sagaidāms augustā un septembrī. Astroloģe šo procesu dēvēja par lielo tīrīšanu, kad izdzīvos tie, kas spēs mainīties.

Politiskie un reliģiskie karu slaktiņi turpināsies

Jautāta, kā astroloģe komentētu pēdējo divu nedēļu notikumus, viņa paskaidro: "Kā jau minēju savā prognozē, marta Saules un Mēness aptumsums ir tikai iezīmējis tuvākās nākotnes procesu sākumu. Notikumi, kas sagaidāmi nākamo mēnešu laikā, lai cik negatīvi un biedējoši neliktos, ir tikai priekšspēle salīdzinājumā ar to grūdienu, kas politisko un reliģisko procesu aizkulisēs tika sagatavots aptumsumu laikā . Bieži vien pasaules reliģiskie un politiskie līderi neapzinās savas rīcības sekas ilgtermiņā, bet šoreiz situācija var iziet ārpus jebkādas kontroles."
Šā brīža astroloģiskā situācija norāda, ka politiskie un reliģiskie kari, kas tika aizsākti laika posmā no 9. līdz 23. martam, kā arī citi valsts līmeņa lēmumi, kas pieņemti šajā periodā, turpmāko mēnešu laikā radīs liela apmēra negatīvas sekas un aiznesīs daudzu cilvēku dzīvības.
Katram procesam ir sākuma un beigu punkts. Diemžēl bieži vien mēs, parastie pilsoņi, redzam tikai notikumu rezultātu - negaidītu teroraktu vai dabas katastrofu. Jebkurš terorisms ir varas dalīšanas vai, pareizāk sakot, nesadalīšanas rezultāts. Savukārt dabas un aviokatastrofas norāda uz kopējās un individuālās negatīvās karmas pārsvaru, kas atrod savu izeju caur dažādiem notikumiem, aiznesot cilvēku dzīvības un radot lielus materiālos zaudējumus.
Karadarbības, terorakti, masu slaktiņi, dabas katastrofas, kodolieroču, uguns un vīrusu izraisītās sekas atsevišķām valstīm un cilvēkiem kopumā liks aizdomāties par dzīves trauslumu to notikumu priekšā, pār kuriem parastajam mirstīgajam, šķiet, nav nekādas varas.

Kamikadzes medaļas divas puses

Vienmēr vajadzētu atcerēties, ka jebkura terorakta galvenais mērķis nav cilvēki, tā ir konkrētu valstu liela mēroga savstarpēja cīņa. Diemžēl šo karu upuri ir parastie cilvēki. Tie, kuri ikdienā dodas uz darbu pat nenojaušot, ka var neatgriezties mājās, jo kāds kamikadze var sevi uzspridzināt metro vai autobusa pieturā. Kā arī tie, kas riskē ar savu dzīvību, karojot kādas valsts uzdevumā valstīs, kur tūkstošiem nevainīgu bērnu, viņu tēvi un mātes katru dienu iet bojā karadarbības rezultātā.
Mēs bieži vien nosodām teroristus, nesaprotot viņu cietsirdīgo darbību iemeslus. Bet tajā pašā laikā negribam redzēt arī medaļas otru pusi, ieskatoties acīs tiem, kuri pēdējos gadu desmitus nav gulējuši mierīgi, lejot asaras par izkropļotajiem un nošautajiem ģimenes locekļiem kara darbības zonās. Nevienam nav tiesību atņemt otram dzīvību, lai aiz kādiem skaistiem mērķiem slēpjoties. Terorakti bija, ir un būs tikmēr, kamēr kaut kur uz šīs planētas notiek karadarbība.
"Aci pret aci, zobs pret zobu" - šī sensenā paruna sevišķi spilgti atspoguļo mūsdienu globālo situāciju. Šķietami neredzamie dzīves likumi nosaka, ka jebkurai darbībai agri vai vēlu iestājas sekas. Parādi ir jāatdod. Un šī aptumsumu koridora laikā aktivizētās enerģijas liks samaksāt tiem, kuriem šādu parādu sakrājies pārāk daudz.
Tuvāko sešu mēnešu laikā atbildību nesīs gan konkrētas valstis un to politiķi, gan arī visi tie, kuri ar savu darbu tieši vai netieši veic ieguldījumu kara atbalstam, kā piemēram, kompānijas, kuras ražo ieročus un kara tehniku, zinātnieki, kuri izgatavo kodolieročus un citas karadarbībās izmantotās vielas, kā arī visi tie, kuri nogalina citus peļņas dēļ.

Kā aizsargāt sevi nemierīgajā pasaulē

Dažiem var rasties jautājums, kāpēc teroraktu laikā cieš nevainīgi cilvēki? Atbilde ir vienkārša. Viss, kas notiek vai nenotiek cilvēka dzīvē, ir balstīts uz individuālo likteni, kas jau kopš dzimšanas ir ierakstīts katra cilvēka horoskopā. Dzīvē nav nekādu nejaušību vai sakritību. Ja cilvēks paglābjas no dabas stihijas, terorakta vai nokavē nāvējošo avioreisu, viņa laiks vēl nav pienācis. Viņam ir dota vēl otra iespēja. Vai viņš to izmantos vai nē, – tas jau ir cits jautājums.
Nevienu nevar saukt par vainīgu vai nevainīgu teroraktos vai citos negatīvos notikumos, jo visi tikai atdod viens otram vecos parādus un pļauj to, ko paši sējuši. Cilvēks var aizsargāt sevi no visa negatīvā pasaulē, dzīvojot pilnvērtīgu dzīvi un izdarot pareizas izvēles. Tiem, kuri pastāvīgi pilnveidojas, attīsta apziņu, analizē notikumus savā dzīvē un izdara secinājumus, nav jābaidās, jo viņi nekad neaizies no dzīves priekšlaicīgi. Jāuztraucas ir tiem, kuri pieraduši peldēt pa straumi, neuzņemoties atbildību ne par savām darbībām, ne bezdarbību.
Bieži vien, vērojot cilvēkus un notiekošo pasaulē, rodas iespaids, ka lielākā daļa cilvēku dzīvo pārliecībā, ka ir mūžīgi. Daudziem pietiek laika gan strādāt darbā, kuru viņi bieži vien ienīst, dzīvot ar partneri, ar kuru sen jau nekas nesaista, gan žēloties, nosodīt un aprunāt citus, bet nekad nepietiek laika mainīt sevi. Šis būs laiks, kad dzīve prasīs kritiski izvērtēt savu dzīvi un aizdomāties par filozofiska rakstura jautājumiem: kāpēc esmu šeit, kas ir svarīgi tieši man un kādu es gribu redzēt savu dzīvi tuvāko gadu laikā.
Balstoties uz Latvijas horoskopu, mūsu valstij un tās pilsoņiem nedraud liela apmēra negācijas, kuras piedzīvoja un, iespējams, vēl piedzīvos citas valstis tuvākajā laikā, tāpēc uztraukumam nav pamata. Lai saglabātu iekšējo mieru, astroloģe iesaka visu notiekošo pasaulē vērot no malas, nevairot bailes prātā un mēģināt dzīvot šeit un tagad, neraizējoties par nākotni un neprojicējot negatīvos notikumus uz sevi.



http://www.delfi.lv/orakuls/raksti/47222007_vediska-astrologe-soreiz-situacija-var-iziet-arpus-jebkadas-kontroles