pirmdiena, 2016. gada 28. marts

28.marts – 9.aprīlis 2016 Maiju - Tolteku kalendārs


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie šā gada datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.






Austrumu vilnis   Vilnis Ben – Kawak – Chikchan



28.marts – 9.aprīlis 2016



28.marts
Ben 1
29.marts
Ix 2
30.marts
Men 3
31.marts
Kib 4
1.apr.
Kaban 5
2.apr.
Etznab 6
3.apr.
Kawak 7
4.apr.
Ahaw 8
5.apr.
Imix 9
6.apr.
Ik 10
7.apr.
Akbal 11
8.apr.
Kan 12
9.apr.
Chikchan 13









Ir sācies jauns trīspadsmit dienu vilnis, jauns trīspadsmit dienu scenārijs, kura autors ir Ben enerģija, kura ved taisnā ceļā uz mērķi.



Šajā vilnī viss ir atkarīgs tikai no mums pašiem - no tā, cik spēcīgi gribam sasniegt savu mērķi, cik labi pārvarēsim savas bailes iet caur pretestību un no tā, cik spēsim noticēt savām sajūtām. Šajā vilnī ir skaidri jāzina mērķis, kuru gribas iedzīvināt. Ja skaidri zinām, ko gribam, tad jāpārvar bailes no apkārtējo vērtējuma un domām, jāpārvar bailes, ka var neizdoties un ka var kaut ko nesasniegt vai kļūdīties, un bezbailīgi jāiet cauri tam, ko dzīve mums dod.

Ja pārvaram bailes, tad ir jāsajūt - kas tieši ir jādara, lai šo mērķi sasniegtu.

Šajā vilnī svarīga ir griba un ticība savai intuīcijai, jo tikai intuīcija būs tā, kura varēs aizvest pie rezultāta.

Stabilitāti šajā vilnī mums dos spēja būt “šeit un tagad”, modri vērot visu, kas notiek un paļaušanās, ka Dievs palīdzēs un aizvedīs pie rezultāta.

Šajā vilnī mūs pilnveidos caur komunikāciju - būs jāatbrīvojas no visa liekā un traucējošā caur objektivitātes prizmu! Taču visvairāk vide vērsīs uzmanību uz mūsu bailēm! Mums ir jābūt pilnīgi brīviem, lai Gars mūs var caur vides impulsiem tiešā ceļā vest pie rezultāta.

Lai šajā vilnī mēs spētu iedzīvināt savu mērķi un sasniegt to, mums ir jāpaļaujas uz sajūtām, skaidri jāzina tas, ko gribam un jātransformē viss, kas mums nepatīk uz to, kas patīk caur sajūtām un emocijām - atsakoties no tā, ko negribas un ieliekot visu enerģiju tajā, ko patiesi no sirds gribas tajā, uz ko ejam.

Piemēram - tiek celtas elektrības cenas un es visas dusmas, neapmierinātību, niknumu par to, ka tā notiek, ielieku tajā - Lai top brīva enerģija, kura mums visiem pienākas par velti un atsakos no tā, ka manā realitātē enerģija vispār kaut ko maksā.

Ja spēsim apgriezt situācijas otrādi, tad noteikti nonāksim pie mērķa un spēsim to iedzīvināt savā dzīvē.

Šajā vilnī ir jāiemācās visu nevajadzīgo transformēt vajadzīgajā un dzīvē viss mainīsies uz to, ko esam gribējuši sasniegt un saņemt.

Ben enerģija simbolizē virzošu gaismu ģimenē un mājās, maigumu un mazu bērnu nevainību. Šī enerģija pārstāv cukurniedres, kukurūzu un izaugsmi, veselību un pēcnācējus, sēklas un augus kopumā, atjaunošanos un restaurāciju, stabilitāti, izturību un rakstura noturību. Šī enerģija atbild par profesijām un tirdzniecību, simbolizē personālu un tā spēku. Ben ir spēcīga saikne ar labklājību - barības sagādāšanu, atjaunošanos un plaukšanu visās lietās, kas saistīta ar mājām un sadzīvi – cilvēkiem, augiem vai dzīvniekiem. Kopumā, Ben iemieso sevī lielu dzīves enerģiju un būtību.

Ben dienās mūsu senči pateicās par saviem bērniem, savu dzīvi kopumā un savām mājām. Viņi lūdza par pārtiku un mājas aizsardzību, augiem un dzīvniekiem, kā arī par fizisko, garīgo un profesionālo labklājību. Ben dienas dod labu laiku un ražu, un veicina atgriešanos mājās.

Jau no diezgan seniem laikiem globalizācija ir mūsu dzīves sastāvdaļa. Daudzi cilvēki brauc paplašināt savus prātus un pieredzi, iekarot tirgu un paplašināt biznesu. Mums ir iespēja dzīvot, strādāt un ceļot praktiski jebkur, kur mums patīk. Mēs varam pagatavot un baudīt ēdienus no jebkuras valsts savās mājās vai uz ielas, klausīties jebkura žanra un kultūras mūziku, runāt ar draugiem un radiem neatkarīgi no tā, kurā vietā pasaulē viņi atrodas, un rīkot virtuālas sanāksmes vairākās laika joslās vienlaicīgi. Mēs saucam sevi par „pasaules pilsoņiem” un nedomājam vairs par to, ka pārvietojamies ik pēc pāris gadiem no pilsētas uz pilsētu, vai pat citu valsti un kontinentu. Šis viss ir daļa no mūsu modernās dzīves šodien!

Un kur ir mūsu mājas? Vai tās ir tur, kur mēs šobrīd fiziski dzīvojam, vai tās ir tur, kur izaugām vai tomēr tur, kur novecosim? Iespējams pareizāk būtu uzdot jautājumu: Kas ir mūsu mājas? Lai definētu šo vārdu, tas viennozīmīgi ir atkarīgs no kultūras un ticības, ar ko mēs katrs esam uzauguši, bet tā pilnā būtība un nozīme ir Sīpols. Tam ir savs kodols un tas ir dziļi mūsos, tam ir vieta dziļi mūsu dvēselē, kas ir kā avots mūsu katra iekšējai laimei un stabilitātei, maza uguntiņa, kas dod mums virzienu dzīvē! Kad mēs esam to ieguvuši, neviens to nevar mums atņemt. Māja var nodegt, pilsētu var iznīcināt zemestrīces, visu var paņemt projām no mums, bet mūsu iekšējās mājas ir pieejamas mums vienmēr.

Mūsu iekšējam mieram un stabilitātei ir ļoti svarīgi, lai mēs šo kodolu stiprinām un padarām ugunsdrošu. Neļaujiet notikumiem, situācijām, ziņu pārraidēm vai graujošām citu emocijām iesūkties kodolā un saindēt prātu un dvēseli. Tas var likties mazliet egoistiski un raupji sākumā, bet, ja mēs patiešām vēlamies palīdzēt citiem, mūsu garīgajai un psiholoģiskajai bāzei ir jābūt spēcīgai un bez aizspriedumiem. To sauc par mīlestību pret savu dvēseli!

Izejot ārā no Sīpola kodola, viss pārējais ir citas ārējās mājas... Emocionālās vai sentimentālās mājas; ģimenes vai personīgās mājas; fiziskās mājas, kurās esam mēs un mūsu piederošās mantas; kopiena, pie kuras sevi pieskaitām; reliģija vai ticība, mūsu kultūra, valsts un planēta. Mums var būt tikai dažas no šīm citām vai ārējām mājām, bet mums katram ir iekšējais kodols, ko ir nepieciešams saglabāt veselīgu, laimīgu un stipru – citādi visas ārējās mājas kļūs vājas un blāvas.

Tas ir tik pat svarīgi kā atzīt, ka SĪPOLS ir no daudz dažādiem slāņiem. Ja mūsu mājas vai/un ģimene nosmacē mūs, velk mūs uz leju, neļauj mums brīvi elpot un mēģina mūs ietekmēt un kontrolēt, mums ir jāpieprasa sava emocionālā un fiziskā telpa. Jo tuvāk šis jautājums atrodas mūsu iekšējam SĪPOLAM, jo grūtāks tas ir, lai to atrisinātu, bet vēl jo vairāk - ievērojams un svarīgs.

Šajā vilnī palieciet mājās ar BEN enerģiju... baudiet savu mīļo sabiedrību, lai pateiktos viņiem par viņu klātbūtni savā dzīvē un svētītu to. Viss sākas no mums pašiem, viss rodas iekšienē, un ļoti svarīgs ir kodols, kas ir visa sākums. Ja esiet viens – priecājieties par brīnišķīgo prāta, ķermeņa un dvēseles bagātību, ko tie Jums piedāvā. Un vispirmām kārtām – sajūtiet un baudiet savu iekšējo kodolu – Mājas, kas ir katrā no mums.










Austrumu vilnis – Austrumu diena – 1 Ben - taisnākais ceļš pie Dieva, mērķtiecība, mērķis, tiešums, niedre, konkrētība.

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kurā mums ir jāsavienojas ar savu mērķi - ar to, ko šajā vilnī gribam paveikt.

Šodien aktīva ir Ben enerģija, kura arī ir mērķis - kura kā lāzera stars tiešā ceļā ved pie tā, ko gribam sasniegt.

Šodien mums ir jāapzinās, ka tikai un vienīgi no mums pašiem viss ir atkarīgs. Lai arī mūsu visu realitātes pārklājas - tāpat mēs redzam un dzīvojam katrs pilnīgi citā realitātē un katrs to redzam savādāku. Līdz ar to mums katram ir jāveic savas korekcijas tajā, ko piedzīvojam, lai sasniegtu to, ko gribam.

Ja zinām, ko sasniegt, ja zinām, kāds ir mums katram mērķis, tad šodien ar to ir jāsavienojas. Mums katram ir jāsavienojas ar savu mērķi - burtiski jākļūst par to, ko gribam sasniegt, jāiejūtas - kā jūtas tas, ko gribam sasniegt, un jāiet taisnākajā ceļā uz izvēlēto mērķi.

Šis ir Austrumu vilnis un līdz ar to šajā vilnī visu nosaka mūsu griba, mūsu uzmanības fokuss. Šodien mums jāfokusējas uz to, ko gribam, un jāatmet pilnīgi viss pārējais. Mums ir jāierauga mērķis tā, it kā to jau būtu sasnieguši – tā, lai sajustu to, ka jūtamies sasnieguši rezultātu un kādas emocijas mūsos virmo tad, kad ir sasniegts gribētais.

Šodien mums katram ir jāieiet sevī un jāierauga tas, ko gribam piedzīvot. Tas, ko esam izvēlējušies, ir jāpiepilda ar gribu, jāpiepilda ar spēku un gaismu. Un jāprasa savam Augstākajam "Es", lai piepilda mūs ar spēku, gribu to paveikt un lai attīra prātu no visām liekajām domām.

Gars ir mūsu enerģijas, ideju un risinājumu, kā arī Mīlestības avots! Ja gribam kaut nedaudz kaut ko savā dzīvē sasniegt, necīnoties ar kulakiem un elkoņiem ar citiem cilvēkiem par izdzīvošanu, tad ir jāsavienojas ar savu Garu, jāprasa viņam padomi, enerģija un spēks realizēt to, kas iecerēts. Tikai Gars un eņģeļi patiesi mums var palīdzēt.

Šodien mums ir jāaizmirst par visiem – tuviem un tāliem cilvēkiem, priekšniekiem un padotajiem, mums ir jāaizmirst par visiem.

Šodien esmu tikai es un man ir jāsaprot, ko es gribu sasniegt, tikai un vienīgi domājot par sevi un savu mērķi, kuru esmu gatavs sasniegt pats. Katram no mums jādomā tikai un vienīgi par sevi - ne par ģimeni, ne par valsti vai savienību – ir jādomā tikai un vienīgi par sevi. Tas ir vienīgais veids, kā atrast savu mērķi un saprast to, ko patiesi gribas.

Lai visiem šodien izkristalizējas mērķis un visiem pietiek spēka iet uz to, neskatoties uz šķēršļiem un bailēm.

Lai gribas un spēka pilna šī diena!!!

Austrumu diena 1 BEN – niedre, kas aug mērķtiecīgi pretī debesīm. Šī diena var būt vērsta cilvēkam pašam uz sevi, jo mērķis, kas rodas, rodas mūsos iekšēji caur lielu gribu – kaut kas šodien kļūst apzināts, spraucas virs zemes un saprot virzienu, kurp doties! Diena piespēlē sev blakus ģimenes cilvēkus, pabūt mājās un būt ar saviem tuvākajiem. Laba diena sākt projektus, jaunus plānus kalt un saprast, kas tad ir tas, ko vēlamies. Tomēr viss nāk caur mūsu iekšējo būtību – un ja arī šodien liekas, ka ir pilnīgs haoss, sevī iekšā mērķis top skaidrs. Ja ir kāda tikšanās – visi jautājumi noskaidrojas kā ar spēcīgu sitienu iesista nagla!! Galvenais – zini ko gribi! Cilvēki šodien var būt nelokāmi, savienojas kaut kas pilnīgi nesavienojams! Šajā dienā valda spēks, kas spēj izdarīt neiespējamo – augs izlien caur akmeņiem un ierauga pirmos saules starus – satiekas nesavienojami cilvēki, tiek pieņemti lēmumi, kas virzīsies uz priekšu ar milzīgu spēku, iesakņojas liela griba, kas aizsāks ko jaunu un būtisku! Tie, kas zina ko grib, tiem rodas sajūta, ka viss notiek pats par sevi bez lielas piepūles!

Ļoti labi sākt šo Ben vilni ar kaut kādu personīgi savu tradīciju vai rīta meditāciju, lai pateiktos par mūsu mājām, ģimeni un it īpaši par bērniem, ja esam vecāki. Piepildiet savu apkārtni ar mieru, apmierinājumu un prieku, lai mēs un mūsu ģimene savās mājās jūtas kā svētnīcā, kas spēj aizsargāt mūs no ārējās pasaules stresiem. Mūsu mājas pamatā ir mūsu katra iekšējais miers. Godājiet savas iekšējās mājas, kā daļu no mūsu dvēseles, kas dod spēku mosties mūsu apziņai un ieraudzīt plašumu it visos dzīves aspektos.





2 Ix





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 2 Ix - Baltais burvis, pilnveidošanās, sevis slīpēšana, Jaguārs, enerģija, kura paceļ kvalitāti.

Otrā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, kāda būs mijiedarbība ar apkārtējo pasauli šajā vilnī.

Šodien un daudzi jau noteikti vakar sajuta, ka mijiedarbība iet caur berzi - tā mūs slīpē un pilnveido.

Šajā vilnī caur pilnveidošanos būs jāierauga tas, ko Visums mūsos grib pilnveidot. Reti kad tas ir saprotams un pamanāms uzreiz, jo Ix ir maģiska enerģija un tā mūs pilnveido netveramajā plānā. Ix mūsos pilnveido ezotēriskas un maģiskas zināšanas, kas nozīmē to, ka apkārtējā pasaulē būs jāierauga - kam un kā atdodam savu enerģiju, un kas mūs izpumpē un atņem enerģiju. Kurš mūsos izprovocē emocijas, lai nosmeltu enerģijas potenciālu.

Šie ir grūti laiki, kad maz cilvēkiem ir saikne ar savu Garu, un tie parazitē viens uz otra rēķina. Kā saka, mēs pārtiekam viens no otra, kas ir sava veida kanibālisms. Taču diemžēl tas ir uz katra soļa, un vienīgais, kas mierina, ir tas, ka cilvēki to nedara apzināti.

Vērosim modri apkārtējo vidi un to, ko mūsos pilnveido un ko mums cenšas parādīt vide. Visbiežāk tie, kuri izpaužas ļoti pozitīvi un nāk ar dāvaniņām un kukuļiem, tie visbiežāk ir vampīri. Tie ir tie, kuriem vienmēr ir labs garastāvoklis un vienmēr ir smaidīgi, kas izskatās pat nedabīgi! Jo cilvēks dabiski nespēj būt visu laiku smaidīgs un pozitīvs. (???)

Vērosim savu mijiedarbību un komunikāciju! Vērosim to, cik daudz ļaujam no sevis smelt un izprovocēt enerģijas atdošanu.

Būsim modri un vērosim - ar ko kontaktējamies, kāpēc kontaktējamies un ko tas dod mūsu garīgajā attīstībā, un atcerēsimies, ka velns vienmēr māk runāt skaistāk par Dievu un izskatās gaišāks par Dievu, taču ja ieskatīsimies kārtīgi, ieraudzīsim, ka tas viss nav patiess.

Dievs ir gan mīlošs, gan skarbs, gan nežēlīgs, taču velns atkal māk “liet cukuru” un skaisti runāt, lai nepamanītu, kas viņš patiesībā ir.

Tas, kurš ir tikai pozitīvs - nav gaisma.

Pilnveidosimies un kļūsim vērīgāki, neizšķiedīsim savu enerģiju un novirzīsim to savu mērķu realizēšanai un īstenošanai!

Ziemeļu diena – 2 IX – Jaguārs, Lūsis, Pilnveidošanās, Baltais burvis.

Šodien mēs esam kā Jaguārs, kas ir sācis savu ceļu duālajā pasaulē un tā māca mums kādiem jābūt un mēs rādām pasaulei, kādi esam mēs. Diena emocijās skarba un asa, var būt bailes un nedrošības sajūta! Notiek pieslīpēšanās pie jebkura veida lietas, situācijas, notikuma, cilvēka utt.. Diena, kurā ir augsts produktivitātes līmenis, ir iespējams pabeigt kādu steidzamu lietu, kas ir ļoti vajadzīga! Šajā dienā viss pārveidojas un pilnveidojas, kļūstot kvalitatīvāks – formas, kas jau ir bijušas mums apkārt, iegūst jaunu nozīmi, arī mēs esam kā forma, kas caur mijiedarbību ar apkārtējo pasauli attīstās un kļūst citādāks.. Cilvēki šodien var kašķēties.

Ja ļoti labi iejūtas šajā enerģijā, cilvēks spēj nevienam nepamanīts nonākt pie tā, ko vēlējies! Vajag pamanīt vides impulsus un ļauties tiem.

Apkārtējā pasaule šodien parāda, ko vajag darīt, lai sasniegtu nosprausto mērķi. Tā pielāgo mūs mērķim. Cilvēks pats pilnveidojas un pilnveido apkārtni!

Cieniet krāsu daudzveidību un visus savas dzīves aspektus: dzīvi mājās, dzīvi darbā, dzīvi skolā, dzīvi publiskajā telpā un sabiedrībā, visas vietas un aprindas, kuras mēs apdzīvojam un ietekmējam. Tomēr nav svarīgi, cik tālu tu ceļo vai cik ilgi esi projām, atceries, ka mūsu iekšējās mājas ir vienmēr tur, kur ir mūsu dvēsele! Rūpējieties par savu iekšējo mieru un līdzsvaru, kas, savukārt, saskaņos un harmonizēs visu mūsu ārējo pasauli! Ja mēs varam pieņemt šo divdabības izpratni un pieredzi, mūsu dzīve būs saskanīga un kā viens vienots veselums ar mums!!

Šī ir arī Jaguāra diena, tamdēļ atcerieties kā kaķis uztver pasauli!! Iejūtaties lielā kaķa lomā - esiet klusi, redziet savu mērķi un bez jebkādiem trokšņiem dodieties pie tā. Bet pa ceļam var gadīties viss, un tam Lielais Kaķis ir gatavs vienmēr!!



Ziemeļu dienas ir tās dienas, kas mums liek pilnveidoties un iet cauri kam tādam, kas no pašu iniciatīvas bieži nenāk, jo tam apakšā stāv bailes.

Tas ir tāpat kā lēkt ar gumiju - ja nav bail, mēs lecam paši un baudām šo piedzīvojumu, tomēr daudzkārt kāds nezināms spēks vai kāds no apkārtējās vides mūs pagrūž

Un šis spēks mājo Ziemeļu enerģijā...





3 Men





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 3 Men - ērglis, makrokosmoss, plašas sajūtas, kopskats, intuīcija, apziņas paplašināšana, Visuma tīklojums, zirnekļa tīkls.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko šajā vilnī darbosimies.

Šodien aktīva ir Men enerģija un tas nozīmē to, ka šodien un šajā vilnī mums uz visu ir jāpaskatās no plašāka skatpunkta un jāsajūt - kas ir darāms.

Men enerģija Visumā ir kā zirnekļa tīkls un to izkustinot vienā vietā, izkustās viss tīkls, līdz ar to visi šodienas notikumi ietekmēs pilnīgi visu mūsu dzīvi un visu apkārtējo pasauli.

Viss, kas šajā vilnī mainīs mūsu darbību - izmainīs arī visu mūsu dzīvi.

Šī enerģija ir kā tīkls, kurš savieno ne tikai visu šeit un tagad esošo, bet arī visu pagātnē un nākotnē. Šī enerģija ir tā, kura savieno visu un intuitīvi jūt, no kurienes un uz kurini šie notikumi ved. Men saprot, ka visi iepriekšējie notikumi ir radījuši šo un šis notikums rada visus nākamos notikumus.

Men ir spēcīga intuīcija un Men dienās tā var izpausties caur sapņiem, kuri bieži vien ir diezgan zīmīgi.

Men ir plašas sajūtas, tas ir makrokosmoss un šodien ir iespējams sajust visu Visumu vienlaicīgi, ja vien spējam atbrīvoties no sava iekšējā dialoga.

Šī viļņa darbība notiek caur sajūtām, līdz ar to nav iespējams izdomāt - kā izdarīt un ko darīt, ir pilnīgi jāpaļaujas uz intuīciju, kura saka priekšā - kad un ko darīt.

Ja vakar Ix dienā mūs slīpēja un caur to radās sajūtas un emocijas, tad šodien spēsim ieraudzīt kur tās ved un ko grib parādīt.

Ja Ben dienā ielikām spēcīgu gribu, Ix dienā pilnveidojāmies un gājām cauri savām bailēm, tad šodien sajutīsim perspektīvu, sajutīsim - ko darīt un kurp doties, lai sasniegtu savu izteikto gribu.

Pacelsimies šodien pāri visam! Sajutīsim to, kurp doties un ko darīt, ieraugot kopskatu un pilnībā paļaujoties uz savu intuīciju un sajūtām!

Diena, kas ļauj savā darbībā lidot un sajust..

Rietumu diena – 3 MEN – Ērglis, Visuma tīklojums, kopskats, sajūtas.

Mēs paceļamies spārnos un vērojam apkārtni – katra darbība neietekmē tikai konkrēto situāciju, bet šīs darbības sekas aiziet kā kustība, kas izdarīta pieskaroties zirnekļa tīklam! Viss, kas šodien pasaulē tiek izdarīts, ietekmē to globāli un atstāj daudz lielākas sekas, kā sākumā tas izskatās! Arī mūsu pašu dzīvē, tās lietas, ko darīsim šodien, sakustinās mūsu dzīvi daudz plašākā mērogā! Un to vislabāk redzam, paceļoties pāri – lidojumā.. Šodien grūti valdīt pār emocijām, tās vienkārši ievelk mūs virpulī! Diena, kura dod impulsu darīt, darīt caur sajūtām, jebkura darbība iekustina visus procesus. Laba diena, lai saprastu, kamdēļ esam tur, kur esam, ieraudzīt katru dzīves detaļu kā lietus lāsi, kas ir kā piliens zirnekļa tīklā... un viss ir sasaistīts.

Ļaujieties, lai Ērglis paceļ mūs pāri jebkādām šaubām vai bailēm, ko mēs varam sajust savā dzīvē, un lidojiet taisni virsū savām personīgajām problēmām un izaicinājumiem. Tas var būt nevaldāms lidojums, pilns ar brāzmainiem vēja šalcieniem, „ego” galējībām un darbības traucējumiem. Bet lidojiet ar SIRDI!! Šī viļņa vadošā zīme Ben sūta iespēju saredzēt virzienu, kā bāku ar gaismu, kas ļauj mums iziet cauri nenoteiktības miglai, ko rada 3-šā atslēga, un vadīt Ērgli mājās ar savu iekšēji spēcīgo navigāciju. Jo patiesi, agrāk vai vēlāk, pat varenākajam no Ērgļiem, ir jānāk mājās pie savas ligzdas, atgūt savu enerģiju un izturību!!





4 KIB





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 4 KIB – Alķīmiskā uguns, Piedošana, Atlaišana, Atbrīvošanās, Dzeltenais Kareivis, Bezbailība.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, caur kuru mēs nostabilizējamies un atsperamies, kā uz atspēriena dēlīša!

Šodien un visu vilni, lai mēs justos stabili, mums ir jāizmanto KIB enerģija.

Kib ir patiesības uguns, kas izgaismo patiesību un izceļ patiesību gaismā! Šajā dienā un šajā vilnī, lai mēs justos stabili, mums ir jāierauga patiesība! Un patiesību mēs spējam ieraudzīt ne jau dzenoties pēc kaut kā vai izsitot to ar dūrēm, bet gan apstājoties un iededzot savā dzīvē sveci, kas izgaismo dzīves telpu, kurā mēs esam!

Daudzkārt patiesība ir acu priekšā, taču mēs to negribam redzēt. Daudzkārt mēs pārsakāmies, taču arī to mēs uztveram kā nejaušību. Ir mirkļi, kad uzplaiksnī sajūtas, kuras mēs ignorējam, taču šīs sajūtas un domas, kas mums izskrien cauri – tās rāda un liek tām pievērst uzmanību!

Ne vienmēr patiesība ir patīkama mūsu acīm un ausīm, taču bez patiesības nav iespējams virzīties uz priekšu! Patiesība ir uguns, kas izgaismo!

Tā kā KIB ir Dienvidu enerģija, tad mums ir jābūt „šeit un tagad” un jāapstājas, jāizanalizē viss tas, kas ir bijis un jāsaprot, kur mēs esam šobrīd! Mēs varam izmantot uguni, lai šodien savienotos ar Kib enerģiju – iedegt sveci, skatīties liesmā un ienest gaismu savā dzīvē. Un caur šiem procesiem patiesība nāks gaismā!

Stabilitāti šajā vilnī mums dod tas, kad ieraugām patiesību – piedodam un atlaižam visus pāri darījumus un visas nepatīkamās situācijas, un dodamies uz priekšu jau daudz brīvāki un atbrīvotāki! Patiesības gaisma mūsos atbrīvo vietu jaunajam – tamdēļ būsim vērīgi, būsim patiesības kareivji, kas izgaismo un ierauga patiesību!

Iedegsim šodien sveci un ieskatīsimies tās liesmā, un saplūdīsim ar to. Uguns sadedzina, Uguns transformē it visu un pārvērš it visu pimelementos!

Iedegsim sevī šo patiesības liesmu... un izgaismosim savu dzīvi!

Tikai piedodot un atlaižot vaļā, mēs varam atsperties uz stabiltātes dēlīša!

Dienvidu diena – 4 KIB – Pūce, Uguns, Transformācija, Piedošana un atlaišana!

KIB enerģija dod pamatīgu analīzi visās lietās, kā arī ļauj transformēt ar uguns palīdzību. Izanalizējot un saprotot visas iepriekšējās trīs dienas - šī diena ir rezultāta diena!

Tiek saņemti iepriekšējo trīs dienu augļi - padomājiet ko 1 BEN dienā jūs vēlējāties un domājāt!

Diena, kurā mēs atsperamies uz stabilitātes dēlīša – izmantojiet to, lai sadedzinātu savas negatīvās atmiņas, piedotu, attīrītos – šajā dienā ļoti pastiprināta ir saules enerģija, tamdēļ sadedzinot jebko – dusmas, atmiņas, bailes, skumjas – jebkuras negatīvas emocijas – sadegot rodas atklāsme!

Šodien viss, kas ir par daudz, noteikti pārvēršas kaut kādā lietderīgākā enerģijā, tieši tāpēc KIB dienās labi ir pārdot nevajadzīgas mantas, runāt neizrunātas lietas... piedot to, ko vēl līdz šim brīdim neesam varējuši piedot! Ģimenes locekļi var aizrunāties un ieslīgt atmiņās par pagātni! Dariet šodien tās lietas, kurām uzreiz ir vajadzīgs rezultāts!

Esiet šeit un tagad – šodien viegli dzimst prieks un pozitīvas emocijas, tomēr atcerieties – 4 KIB enerģija liks iedziļināties, lai saprastu kas notiek, liks sadedzināt vecos paternus, liks aizdomāties par pagātni, lai nākotne kļūtu gaismas pārpildīta un tīrāka!!

Mūsu senču dvēseles un mūsu nākotnes bērnu dvēseles dzīvo vienā un tajā pašā vietā: dziļi tumši zilā naktī iespējamā pagātnē un nākotnē. Tomēr abām ir liela ietekme pār mūsu dzīvi – viens atgādinājums no pagātnes, lai dalītos ar savu gudrību un padomiem – mēs varam to pieņemt un izmantot pašreizējā dzīves laikā; Otrs mistiski izstaro nākotni, izsakot aizrādījumu par to, lai mēs izdarām pareizo izvēli un darām labu pašreizējā mirklī.





5 Kaban





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 5 Kaban - zemestrīce, pārliecība, inerce, Māra, Zemes enerģija, evolūcija un attīstība.

Piektā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko izpaužoties, mēs spējam radīt šajā vilnī.

Šodien aktīvā enerģija ir Kaban un tas nozīmē to, ka viss šodien un šajā vilnī jādara ar spēcīgu pārliecību par to, ka viss izdosies un ka viss sanāks.

Pārliecība ir tā, kas spēj mūs virzīt uz priekšu attīstībā! Šī enerģija savā ziņā ir agresīva un bez agresīvās enerģijas šo enerģiju izmantot būs grūti.

Par visu, ko mēs darām un ko radām, mums ir jābūt pārliecinātiem un procesā ir jāieliek spēcīga agresijas enerģija, jo tikai agresīvā enerģija spēj izmainīt situāciju. Nedomājiet, ka agresīvā enerģija ir tikai tumsai vai ka tā ir tikai destruktīva, agresīvā enerģija ir tā, pateicoties kurai mēs vispār esam piedzimuši un pateicoties kurai Saule vēl spīd. Tā kā Saule ir mūsu garīgais spogulis, tad ņemsim no viņas piemēru – ievērosim citu brīvo gribu, taču agresīvi iesim uz savu mērķi un ieliksim spēku tajā, ko gribam radīt un piedzīvot.

Ja vakar ieraudzījām patiesību un sapratām, kas patiesībā notiek un ko Visums mums māca šajā vilnī, tad šodien pārliecinoši un ar agresijas un dinamikas enerģiju mums ir jāiet uz priekšu. Ja ieraudzījām tos, kuri ņem no mums neprasot, ja ieraudzījām tos, kuri vampirē un izmanto mūs, tad šodien, ja jau viņi uzprasās, tiem ir jāsadod pa “pakaļu” un caur to jānokomandē sava dzīve tā, lai tādi vairs nenāk. Vai arī otrs variants - mēs ātri tos atpazīstam un neitralizējam.

Šī vampīru un parazītu tēma šobrīd, vairāk vai mazāk, ir aktīva visiem, jo pasaulē ir ļoti daudz cilvēku, kuri tīri savas karmas un fizikas likumu ietekmē, netiek pie enerģijas un līdz ar to tie meklē cilvēkus, kuriem ir šī pieeja un cenšas tos pataisīt par savas enerģijas donoriem.

Neļausim izmantot sevi kā enerģijas donorus un neļausim ņemt no mums - mums tik dārgo un vajadzīgo Dievišķo enerģiju. Būsim pārliecināti, ka varam atsist tādus uzbrukumus. Būsim pārliecināti, ka ar visu spējam tikt paši galā un būsim pārliecināti, ka esam daudz spēcīgāki kā varam iedomāties.

Iesim pa pasauli kā Zemestrīce, kurai neviens neko nespēj padarīt.

Pārliecība un ticība sev, mūs vedīs pie rezultāta un mēs spējam caur to radīt to, ko gribam.

Radošā izpausme šodien mums ļauj visu attīstīt un piepildīt ar savu enerģiju!

Austrumu diena - 5 Kaban – Zemestrīce, Evolūcija, Attīstība, Zemes enerģija.

Uz vietas šodien ir grūti nosēdēt, paši esam enerģijas pārpilni un galvā rodas dažādas idejas par mums svarīgām lietām! Viss, ko šodien darām, uzņem ātrumu un tiecas attīstīties – gribējām satikt pāris draugus, sanāca daudz vairāk kopā; vēlamies kaut ko vēl nepabeigtu turpināt, iznāk, ka caur šo darbību izdarījām daudz vairāk! Šodien ļoti labi ir reklamēt lietas, jo par to uzzina ļoti daudz cilvēku! Iespējams, ka cilvēks pārspīlē kaut kādas lietas, jo dienas enerģija visos procesos vienkārši ierauj sev līdzi! Bērni savās nodarbēs nespēj atrauties no iedomātā, visas mūsu vēlmes šodien sāk realizēties un varam justies mazliet apjukuši un ierauti virpulī.

Diena kā zemestrīce, un ja pieliekam klāt visu savu radošumu – spējam satricināt visu pasauli!

Veltiet šodien savām mājām savas garīgās spējas – interjera dizaina prasmes, stila izjūtu, organizatoriskās spējas. Nokopiet visu jucekli, nomazgājiet traukus, uzkopiet telpas, pārkārtojiet mēbeles, sakārtojiet skapjus un atvilktnes, padomājiet par to, kā ir izveidota Jūsu mājsaimniecība un ieraugiet to, kādi uzlabojumi ir vajadzīgi, lai apkārtne kļūtu daudz efektīgāka un mums katram būtu vairāk laika sev. Bet pārliecinieties, ka Jūs to dariet savas ģimenes un savā labā, ne tikai tamdēļ, lai būtu tīrs un sakopts. Mūsu mājās mums ir jājūtas un tām ir jāizskatās tā kā tās ir mūsu MĀJAS, nevis vienkārši mājas, kurās šad tad pārnakšņojam un ieskrienam pa dienas vidu!!





6 Etznab





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 6 Etznab - Krams, patiesības spogulis, objektivitāte, skarbums, patiesums, statiskā elektrība, zibens.

Sestā diena laika plūsmā ir diena, caur kuru noharmonizējam savu nodomu, un enerģija, caur kuru ieraugām patieso realitāti.

Šodien ir aktīva Etznab enerģija! Šī enerģija ir tā, kura lauž visus stereotipus un visu nepatiesību, tā vienkārši nogriež un izšķīdina ilūziju.

Etznab enerģija ir arī spogulis, kurš objektīvi atspoguļo mūs, un šodien šis spogulis ir mūsu tuvākā pasaule. Kāds no tuvajiem pateiks mums patiesību! Kāds atspoguļo mūsu vājumu, muļķību un nespēju rīkoties, cits mūsu bailes un atkarību.

Šajā dienā mums ir jāierauga patiesība un objektīvā realitāte. Mums jāierauga patiesība, ka esam pasaulē, kurā katrs vergojam kaut kam. Mēs visi esam enerģijas donori kādiem egregoriem, kuri mūs ēd kā vampīri no šausmu filmām.

Paskatīsimies apkārt un padomāsim - dēļ kā mēs dzīvojam? Mēs dzīvojam lai nomaksātu rēķinus, lai uzturētu sistēmu, kura mūs tur verdzībā. Cik bieži mēs padomājam paši par sevi? Cik mēs padomājam par to, ko patiesi gribam?

Mēs visu laiku domājam - kā atmaksāt parādus, nomaksāt nodokļus un uzturēt savus vergturus pie dzīvības, lai nedod Dievs tie nepaliktu dusmīgi un mūsu slogu nepalielinātu vēl divtik.

Apzināsimies beidzot patieso realitāti! Apzināsimies, ka neesam brīvi un ļoti ilgi tādi neesam bijuši. Katrs vergo kam citam - vieni naudas egregoram, citi nodokļu egregoram, un vēl citi baznīcas egregoram! Kāds alkoholam, tabakai vai narkotikām. Visi mēs uzturam fosilās degvielas egregoru. Visi šie egregori izslauc mūs kā govis un nosmeļ visu enerģiju, atstājot tikai tik, lai nomaksātu rēķinus un nodokļus.

Mūs, dēļ mūsu stulbuma un lētticības tur nospiestus uz ceļiem, lai pat neiedomājamies par brīvību.

Modīsimies, apzināsimies un sapratīsim - kur Mēs esam. Ir pienācis laiks domāt par sevi! Ir laiks savienoties ar Dievu, jo viņš neprasa ne nodokļus maksāt, ne rēķinus vai parādus, viņš prasa mīlēt sevi. Un mīlēt sevi mums jau šodien ir grūtāk nekā nomaksāt ikmēneša tiesu reketam, kurš darbojas caur egregoriem, kuriem paši brīvprātīgi esam piekrituši vergot.

Beigsim vergot, pārstāsim barot šo visu, sāksim iet savu dvēseles un Gara ceļu.

Mums visiem Dievs dod aizsardzību no visiem egregoriem, taču mums ir jāsāk sazināties ar sevi, jāsāk mīlēt sevi un jāapzinās, ka esam Dievi, nevis vergi.

Mums ir jāapzinās, ka esam visi vienlīdzīgi un visi esam unikāli. Mums nav jākaro vienam ar otru, cīnoties par vietu zem Saules vai par citu cilvēku uzmanību.

Mēs katrs esam Dievs, ja spējam to apzināties. Mēs katrs varam radīt veselu Visumu, ja spējam to izprast. Mēs katrs esam šim Visumam vajadzīgi un noderīgi, ja vien spējam pamosties no šīs masu hipnozes, ar kuru Zemes gaiss ir pārpildīts. TV un radio ir pārbāzts ar informāciju, kas mūs iekodē un zombē. Pasaule ir pilna ar mums nevajadzīgiem mēsliem, kurus mēs gremojam, jo nezinām, ka kaut kas labāks pastāv.

Apzināsimies, kas mēs esam! Ieraudzīsim patieso realitāti un ieskatīsimies spogulī, lai ieraudzītu visus melnumus, kas mūsos vēl palikuši, lai nogrieztu tos un pārvērstu gaismā.

Gaisma ir spēcīgāka par visu! Atliek tikai kļūt par tīru gaismu un dzīvot sev, nevis tam, kuram mēs esam izdevīgi kā slaucamas govis.

Atteiksimies no verdzības, atteiksimies no vergošanas citiem un atteiksimies no citu barošanas!

Ir jādomā par sevi un jākļūst par Dieviem savā apziņā un gaismu savā darbībā.

Diena tiecas nošķirt formas, lai tā katra sajustu, ka ir pašpietiekama!

Ziemeļu diena - 6 ETZNAB – Spogulis, Krams, Patiesība, Griezt nost lieko.

Šodien gaisā valda Spoguļa enerģija, kas ir diezgan asa un skarba, jo parāda visu objektīvi! Katrs cilvēka pateiktais vārds, izdarītais darbiņš vai viņa būtība pati par sevi šodien var būt kā ass asmens – kas nogriež un piešķiļ dzirksteli objektivitātes liesmai! 6-tā atslēga mums rāda tuvākās attiecības, ģimeni, kolēģus utt., kā arī liek sakārtot savu tuvāko apkārtni, līdz ar to daudziem no mums šodien kārtošanas mehānisms būs kāds vides impulss, kas liks diezgan asi izdarīt kaut kādus secinājumus un veikt vajadzīgās darbības! Iespējams šajā dienā pārraut pavisam sen izjukušas attiecības, pateikt beidzot priekšniekam, ko patiesībā domā, spert nozīmīgu soli, lai sāktu ko jaunu – tomēr svarīgi ir visas šīs lietas cilāt tad, ja vide mūs uz to izprovocē - tad tas ir jādara un ir neizbēgami!

Var būt vēlme pabūt vienatnē, paslēpties un padomāt!

Neatkarīgi no tā, kas neizdodas mums vai mūsu mīļajiem – fiziski, emocionāli vai mentāli – šodienas enerģija mums dod akmens cietu pamatu, lai mēs nostātos un būtu droši, rūpējoties par vides atveseļošanos. Taču tas nenozīmē, ka mums vajadzētu lutināt un žēlot tos, kam vajadzīga palīdzība – Etznab enerģija māca mūs, ka dažkārt patiesība SĀP!! Un vienīgais, kas kādreiz var patiesi atrisināt problēmu vai slimību, ir skarba, kaila realitāte! Tikmēr, kamēr mēs katrs būsim drošībā un līdzsvarā savās iekšējās mājās – mēs būsim spējīgi uztvert un rīkoties ar patiesību!

Esiet kā bākas gaismiņa, kas spīd un dod pati sev un savai ģimenei stabilitāti!



“Ne jau patiesība ir svēta, bet katra paša patiesības meklējumi! Vai var būt vēl svētāka rīcība par sevis pētīšanu? Daži apgalvo, ka mana filosofija esot būvēta uz smiltīm: mans viedoklis nepārtraukti mainās. Taču viens no maniem akmenī cirstajiem atzinumiem ir šis: „Kļūsti par to, kas esi.” Un kā lai cilvēks atklāj, kas viņš ir, nezinot patiesību?”

/Fridrihs Nīče/



Šodien ir patiesības diena!! Diena, kad daudzās lietās, atkarībā no tā, kādā dzīves situācijā esam, izgaismojas patiesā būtība un nokrīt tas priekšskars, kas ir aizsedzis to, ko neesam vēlējušies ieraudzīt!

Daudzi cilvēki skrien pa dzīvi kā apdulluši, ceļo bezmērķīgi un dzenas pēc kaut kā, kas viņu prātam, tā saucamajam EGO šķiet vajadzīgs… Un nekad nav miera, nekad nav sajūtas, ka varu apsēsties un baudīt, jo prātam jau atkal ir vēlme kaut ko iegūt, sasniegt. izdarīt. Prāts vienmēr izdomā, ka ir jādara tas un šitais un rada mūsos ilūziju, ka nu tad kad būšu tur un sasniegšu to, tad gan es būšu apmierināts un laimīgs. Un tā mēs skrienam tajā apburtajā vāveres ritenī … bēgam no sevis un patiesības sevī.

Vēl cilvēkam galvā bieži ir doma, ka kaut kādas atbildes paši sev varam iegūt, esot kopā ar citiem cilvēkiem, uzklausot tos, domājot par tiem, utt…

Kur šajos brīžos paliekam MĒS katrs pats sev?

Vai esiet uzdevuši jautājumu paši sev - Kur esmu es?

Kur ir mana patiesība?

Kur tā mājo?

Un vai to patiesi varam atrast citos cilvēkos, ceļojumos, darbā – šajā vāveres ritenī?

Un vai beigu beigās atšķiram – kur esmu es un kur kāds cits?

Un vai nav tā, ka beigās tas, kas esmu es, ir aizstāts ar to, ko saka cits?



Patiesība ir mūsos… Tā mājo mūsu sirdī, un visas iepriekšminētās lietas ir vajadzīgas mūsu ego, lai tas pašapliecinātos, saņemtu atzinību un sadzirdētu otra piekrišanu, jo Ego jau nevajag to, kas jau mums pieder, viņam vienmēr vajadzēs ko citu. Vienmēr vajadzēs ceļot, iekarot pasauli, iegūt varu, čupoties ar cilvēkiem utt.



Un kur paliek pašreizējais moments?

Kur paliek sevis iepazīšana?



Patiesība ir tepat, šajā mirklī, patiesība ir vienkārša, tā nav sarežģīta.. atmetot visus aizspriedumus, stereotipus, citu cilvēku uzskatus, ieteikumus un prātuļojumus, citu veiksmes un neveiksmes, citu pieredzi utt., un apsēžoties un atrodot pašiem sevi – tā ir patiesība.



Patiesība esi TU!

Tu, kas apzinās, ka esi Dievs, kas rada savu pasauli.

Patiesība atrodas aiz prāta labirintiem dziļi sirdī!

Tu ar saviem mērķiem.

Tu ar savu gribu!



Tu ar savu patieso būtību, kas neļaujas apkārtējo ieliktajām domām un šaubām!

Tu ar savu pieredzi!

Tu un vienīgi TU – esi patiesība..

Atmet savas bailes… atrodi pats sevi, ieklausies savā sirdī un Tu jau esi tuvāk pats sev un tuvāk patiesībai..



Un jā... jo tikai atrodot sevi un savu patiesību mēs katrs patiesi ar SIRDI un dvēseli spējam izbaudīt ceļojumus, mijiedarboties ar apkārtējiem un dzīvot!





7 Kawak





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 7 Kawak - pērkons, emocionāla transformācija, emocionāla pārbagātība, pilns emociju diapozons, paātrinātājs.

Septītā diena laika plūsmā ir diena, caur kuru nododam Visumam savu nodomu. Septītā diena ir tā, caur kuru varam visvairāk ietekmēt savu realitāti un Kawak enerģijai ir vislielākais radošais potenciāls.

Kawak ir enerģija, kura spēj izmainīt visu ap mums, ja vien spējam emociju pieplūdumā novirzīt domas vajadzīgajā virzienā. Kawak ir tas, kurš savāc sevī visu negatīvo, destruktīvo un nevajadzīgo, lai transformētu to tajā, kas mums visvairāk nepieciešams.

Tā ka šodien ir septītā diena laika plūsmā, tad mums ir liela iespēja caur emocionālu eksploziju izteikt Dievam visu, ar ko esam neapmierināti un pateikt - ko mēs tā vietā gribam.

Tā kā šī pasaule ir pilna ar parazītiskiem organismiem - egregoriem, kuri mūs izmanto kā Duracell baterijas, lai paveiktu savus savtīgos darbiņus un visas citas netīrās lietas, kas notiek uz Zemes un ar ko ir piepildīts Zemes ēteris un gaiss virs pilsētām un ciematiem. Tad ir ļoti grūti izstumt tam visam cauri vēstules Dievam.

Mēs bieži kļūdāmies, runājot ar egregoru un domājot, ka tas ir Dievs. Daudzi pasaulē slaveni dziednieki un gaišreģi kalpo šiem egregoriem un nemaz neapzinās, ka kalpo tiem.

Tāpēc ir ļoti svarīgi ielikt milzīgu spēku tajā, ko Dievam gribam pateikt.

Mēs esam tādā kā burkā, pilnā ar kanalizācijas ūdeni, caur kuru mums Dievam ir jāpavēstī tas, no kā atsakāmies un tas, ko gribam. Ja to darīsim šņukstot un čukstot, tad mūsu vēstules neaizies pat līdz burkas sienām, kur nu vēl cauri visam Visumam.

Tāpēc mums pašiem ir jāapzinās, ka esam Dievi! Mums ir jāapzinās, ka mūsos ir milzīgs spēks un potenciāls. Un tas nav tikai jāapzinās, bet arī jāsajūt, lai spētu izteikt Visumam domu ar tādu spēku, ka neviens to nespēj pārtvert vai sabremzēt.

Šādam nolūkam vislabākā enerģija ir Kawak, jo tajā ir milzīgs spēks un potenciāls. Ja mūs kaut kas ir nokaitinājis, piemēram - sistēma ar savu presinga metodi uzliekot tik lielu nastu, lai vispār mēs paši par sevi neaizdomātos un domātu, ka esam tik vāji, ka pat izdzīvot ir grūti, kur nu vēl dzīvot. Tad ir jāizkliedz Visumam cik spēka - ka es negribu būt vergs, es nebūšu vergs un enerģijas donors kaut kādiem enerģijas vampīriem.

Un jāizsaka ar spēku, ka es gribu apzināties sevī Dievu! Ka es esmu Dievs un es gribu būt pilnīgi brīvs, lai radītu savu realitāti tādu, kādu vēlos, nevis kādu piespiež radīt šie parazītiskie organismi.

Tikai Visuma dievs un centrs mums neko neprasa pretī par to, ka izmantojam viņa dotās iespējas. Visi pārējie mūs izmanto, lai mēs pārdotu savu dvēseli sātanam.

Apzināsimies, kas mēs esam! Ieliksim šodienas emocijas tajā, ko gribam radīt un ar spēku aizslaucīsim prom visu, kas mums traucē un ir apnicis.

Mēs esam Dievi, mēs esam radītāji, kuri domā, ka ir vergi vai kalpi valdībai. Mēs neesam ne kalpi, ne vergi - kā tas ir zombēts gadu tūkstošiem. Mēs esam Dievi ar potenciālu radīt savu paradīzi, savu sapņu pasauli tepat virs zemes.

Apzināsimies, kas esam! Vērsim vaļā savu apziņu un pārstāsim uzturēt tos, kam vergojam.

Atdosim varu pār sevi - sev. Es atdodu varu pār sevi - sev.

Rietumu diena – 7 Kawak – Pērkons, Transformācija, Paātrinājums, Lietus.

Visa darbība, kas tika ielikta līdz šai dienai, šodien iegūst maģisku spēku – tomēr tas ir atkarīgs no tā, vai mūsu vēlmes, iegribas ir Dvēseliskā līmenī, vai tikai EGO iegribas!

7 Kawak diena piešķir visiem procesiem paātrinājumu, viss izkustas un transformējas. Mūsu instruments šajā dienā ir transformācija, kā lietainā dienā lietus mākoņi kļūst aizvien tumšāki un sākas liels pērkona negaiss, tā šīs īpašības un darbība šodien ir mūsos un mums apkārt – ir viegli nokaitināt cilvēkus, bērni šodien var būt nevaldāmi un eksplozīvi, darba kolektīvā emocijas sit augstu vilni, tomēr tās visas novirzot uz vienotu mērķi, tiek ielikts milzīgs spēks kaut kā attīstībā. Esiet šodien mākslinieki savām emocijām, zīmējiet ar tām jaunu gleznu, kurā viss ir tieši tā kā mēs vēlamies – tā ir transformācija, caur kuru mēs spējam pielāgoties tam, ko savā radošajā izpausmē sākām attīstīt. Novirziet visas emocijas tur, kur ir vajadzīga enerģija – jo katra mūsu padomātā doma, vārds, notikums, situācija un cilvēks satur visdažādākās emocijas, kuras mēs kā lietus mākonis debesīs turam sevī – lietus nolīst pār zemi un viss attīrās, dīgst jauni asni, mitrinās zeme un ir iedota jauna elpa it visam!

Bieži vien lietus gāzes vidū mēs spējam atrast vislielāko iekšējo mieru, vai arī iedvesmu, ko meklējam... stiprā lietū viss tiek nomazgāts. Ar 7-to atslēgu mēs spējam redzēt lietas no visiem skatupunktiem un Kawak enerģija ir mazgāšana ar lielu spēku - mūsu dvēsele šodien dabūs spēcīgu dušu.

Viss, kas kādreiz notika un ir vilcis mūs atpakaļ, tiks aizskalots projām: viss pašapmāns, nedrošība, vājums, bailes, visi netīrumi, vaina un kauns, visi toksīni un citu cilvēku indīgās domas.

Nevienu uzbrukumu nav viegli uzņemt, ja mēs esam jau pa slāņiem uzkrājuši daudz negatīvā un nevajadzīgā, un laika posms ir pietiekami ilgs, kad esam ar to visu dzīvojuši. Tamdēļ uzticieties šīs dienas enerģijai, lai tā dara savu darbu un mēs kļūstam tīri un dzidri!





8 Ahaw





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 8 Ahaw - Dievs, beznosacījumu mīlestība, apskaidrība, apgaismība, izpratne, pieņemšana.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mēs šajā vilnī varam iegūt garīgo stabilitāti. Šodien aktīva ir Ahaw enerģija un tā ir vispiesātinātākā enerģija no visām divdesmit enerģijām.

Ahaw ir Dienvidu enerģija un tas nozīmē to, ka šodien mums ir jābūt “šeit un tagad”, ir jābūt šajā mirklī un jābauda tas, kas notiek.

Šodien ir pilnībā jāpaļaujas uz Dievu - uz to, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek. Ahaw mums māca un rāda to, ka mums sevī ir jāapzinās Dievs, nevis vienkārši jāzina, bet jāapzinās. Ja mēs spējam sevī apzināties Dievu, ja spējam apzināties un darīt visu kā Dievs, tad mūsu spējas ietekmēt šo realitāti krietni palielinās.

Tas, kurš spēj sevī apzināties Dievu, principā ir apgaismots, jo apzinās visu to, kā kas notiek šajā Visumā. Apzinoties Dievu sevī, mums nav jākliedz, lai spētu ar viņu kontaktēties. Ja apzināmies, ka esam Dievi, tad mums paplešas enerģijas kanāls, kurš savieno mūs ar Augstāko "Es" un mums virs galvas izveidojas nimbs, kurš ir apļveidīgs kā zīmējumos, tikai no tā iet milzīgs stars augšā debesīs.

Jo vairāk mēs apzināmies sevī Dievu, jo vairāk mums veras vaļā sirds čakra un jo vairāk tai pieaug spēks. Ja mums sirdī ir spēks, mēs spējam no sava lauka izspiest ārā visu lieko, visus egregorus, visas absurdās un izvirtušās lietas un ap mums veidojas energo lauks, kurā visus fizikas likumus nosakām mēs paši. Tas nav viegls process, un pie tā ir jāstrādā katru Dienu. Katru dienu ir jāapzinās un jāsaka sev - "Es Esmu" un katru dienu ir jātiecas pretī Dievam, jāsavienojas ar Dievu, jāver vaļā kanāls, kurš savieno mūs ar Dievu.

Jēzus mums rādīja piemēru caur savu dzīvi un saviem darbiem. Viņš spēja apzināties sevī Dievu, tāpēc sauca sevi par Dieva dēlu un darīja to tieši tāpēc, ka spēja apzināties sevī Dievu, spēja arī paveikt visādus brīnumus un dziedināt. Ja mums katram ir vaļā kanāls, mums ir neierobežots enerģijas potenciāls, mums ir neierobežotas iespējas ietekmēt savu dzīvi. Taču ir viens BET - ja savu enerģiju atdodam citiem, domājam, ka jāpalīdz pasaulei, domājam, ka jābūt apzinīgiem un jāuztur visi valsts, sistēmas, baiļu un nodokļu egregori, tad paši sev mēs nespēsim ģenerēt tādu jaudu, lai sirds spētu izspiest no mūsu dzīves visu lieko.

Mums visas domas un enerģija ir jānovirza uz to, lai pastiprinātos saikne ar Dievu! Mums nepārtraukti ir jāģenerē savs energo lauks – tā, lai enerģija no sirds nāk ar spiedienu un neviens nespēj bez uzaicinājuma ienākt mūsu energo laukā. Tas ir tas pats stāsts, kurš pieminēts tautas dziesmā:

Bur man burvji,

Skauž man skauģi,

Nevar mani izpostīt.

Dieviņš vija zelta jostu apkārt manu istabiņ.

Mums ir jāapzinās Dievs sevī, jāģenerē sava enerģija un domas, kuras gribam piedzīvot.

Lai notiktu kādas izmaiņas mūsu dzīvē un mūsu realitātē, mums ir cītīgi jāstrādā pie tā. Mēs visi iedomājamies, ka izdarot pāris reizes kaut ko, uzreiz ir jābūt rezultātam, taču tā tas nenotiek. Mums ir katru dienu, nepārtraukti jāģenerē, lai mēs spētu kaut ko izmainīt.

Egregorus un citus traucēkļus nevar iznīcināt ar tām metodēm, kuras iedomājamies. Viņi paši nomirs tad, kad pasaulē būs daudz cilvēku, kuru kanāli būs vaļā un kuri apzināsies sevī Dievu. Lielākajai daļai cilvēku ir ciet pat sestā un septītā čakra, nerunājot par kanālu, kurš lielākajai daļai ir kā sudraba pavediens. Taču, lai kaut ko izmainītu, tam ir jābūt vismaz kārtīgas ūdens caurules resnumā - vismaz kādiem desmit centimetriem. Caur tādu kanālu Gars jau daļēji var ienākt mūsos un izgaismot mūsu dzīvi.

Atcerēsimies, ka mēs esam tas, ko mēs par sevi domājam un kādus sevi apzināmies. Nepietiks, ka domājam, ka esam Dievi, jo prāts un zemapziņa to noliegs. Tas ir jāapzinās pilnībā ar visiem ķermeņiem un ar katru savu šūnu un atomu.

Atcerēsimies to, ka cik tālu mēs jūtam Dievu, tik tālu viņš ir! Visu laiku ir jāpiedomā, ka viņš ir tepat, tikai daudz augstākās frekvencēs. Tikai neaizmirsīsim, ka tepat ir arī visi dēmoni, astrālie parazīti un egregori - viss ir tepat, tāpēc jāmāk atšķirt, kurš ir Dievs un kuri ir tie, kas nav Dievs.

Atcerēsimies arī to, ka velns izskatās gaišāks un pozitīvāks par Dievu. Velns izrāda tikai pozitīvismu, Dievs arī nežēlību. Dievs iet pelēkā linu drānā, taču velns skaistās baltās drēbītēs.

Dievam nav jāizskatās perfekti un labi, jo viņš neko netēlo, taču velns savu ārieni centīsies radīt tādu, kura iedveš uzticību un paļāvību.

Nekas nav tā, kā izskatās - it īpaši šajā vilnī.

Atgādināsim sev ik mirkli – ES ESMU, ES ESMU DIEVS.

Diena caur patiesu mīlestību pret visu pasauli rada garīgu līdzsvaru, grūti tiem, kas nemāk priecāties par dzīvi..

Dienvidu diena – 8 Ahaw – Dieviņš, Mīlestība, Saule, Apgaismība.

Diena, kurā mūsos iekšā rodas mūžības sajūta – tāda sajūta, ka liekas, ka viss ir beidzies, bet sajūta, ka būs kaut kas jauns

Vakardienas transformējošais spēks šodien iedod mums rezultātu, un to iespējams sajust tikai baudot mirkli, neskrienot nākotnē un nekavējoties atmiņās – esot šeit un tagad!

Ja nemākam priecāties par dzīvi, iespējams iekšēji ir tukšuma sajūta. Dienas enerģija mums māca Visuma mīlestību – un tā nebūt nav cilvēku mīlestība.. tamdēļ šajās dienās var būt sajūta, ka kaut kas ir ne tā, jo līdz patiesam sirds siltumam pret visu mums vēl tāls ceļš ejams! Bērni šodien grib apskauties, pieaugušie meklē siltu vietiņu, kur paslēpties no ikdienas steigas.. darba vidē darbi iet uz priekšu tiem, kas darbā ir ar sirdi un dvēseli! Mīlestība ir šīs dienas atslēga..

Īpaši lielu nozīmi šodien pievērsiet kaut kā pabeigšanai, izšķirtspējai un aizvēršanai... kamdēļ šādas domas galvā?? Vai gadījumā nav tā, ka mēs ejam projām no kaut kā tāda, ko esam sākuši darīt, bet ir pietrūcis apņemšanās, jo kaut kas neiet tā, kā ir bijis iecerēts vai iet grūtāk! Svarīgi ir uzzināt, kas ir mūsos un no kā mēs esam izgatavoti! Tamdēļ stipriniet sevi, lai novērstu šaubas un neizlēmību, izmantojiet savas saknes, mājas un ģimeni, kam Ben vilnis iedod lielu enerģiju un spēku, un izmantojiet spēcīgi uzlādēto Ahaw saules enerģiju, lai virzītos uz priekšu cauri grūtībām, kas nāk mums pretī mūsu dzīvē!!





9 Imix





Austrumu vilnis - Austrumu diena – 9 Imix- pirmsākums, avots, pirmavots, dzīvības koks, krokodils, pūķis, spēcīga griba, jauns sākums.

Devītā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko izpaužoties, mēs spējam sevī apzināties Dievišķumu.

Šodien ir Imix enerģija un tas nozīmē to, ka mums ir jāapzinās savs pirmsākums, sava pirmatnējā doma - kāpēc atnācām šeit, uz Zemes. Kāpēc gribējām šeit inkarnēties un ko gribējām šeit darīt.

Cik daudzi no mums atceras - kas mēs esam, ko te darām un kāpēc atnācām?

Vai spējam atcerēties to, kas ir mūsu dzīves uzdevums, kas ir tas, kas mums šeit jādara? Katram tas noteikti ir kas cits, taču diez vai tas ir tas, ko lielākā daļa no mums šeit dara.

Ir viegli krist kārdinājumā, viegli kļūt atkarīgiem un destruktīviem, taču tas noteikti nav tas, ko mēs atnācām šeit apzināties. Mēs esam nākuši apzināties savu spēku, apzināties to, ka varam daudz vairāk kā spējam, un it īpaši labi to apzināmies tad, kad pārvaram kādas grūtības. Un grūtības varam pārvarēt tikai tad, ja nebaidāmies - ja nebaidāmies iet tām cauri un stāties aci pret aci ar to, no kā baidāmies.

Bailes ir iluzioras un baidās tikai tumsa. Tumsa, satiekot gaismu, baidās tik traki, ka gaisma to sajūt un citreiz pat identificē tumsas bailes kā savas. Taču, ja apzināmies, ka tumsas izstarotās bailes ir tās, kuras jūtam sevī, tad ir viegli iziet tām cauri. Tumsa baidās no gaismas un tāpēc agonijā cenšas kaut ko sariebt un sabremzēt, kā arī iebiedēt.

Taču ja mēs spējam atcerēties to, kāpēc esam atnākuši, to - kas esam, tad neviens mūs nevar nobiedēt, neviens mums nevar izmainīt mūsu pārliecību un sabremzēt mūsu gribu.

Mūsu pirmsākums ir Dievs, Gaisma un Mīlestība - un tātad arī mēs esam šī Gaisma, Dievs un Mīlestība. Mums ir jāatceras savs pirmsākums un tas, kas mēs esam un ja atcerēsimies, kāpēc mēs esam nākuši uz Zemes, tad neviens mūs neapturēs, nevienam nepietiks spēka, lai mūs iekārdinātu ar lētiem trikiem, un neviens nespēs ar mums manipulēt, jo neviens nespēs iegūt varu pār mums. Mēs esam Gaisma, mēs esam Spēks un Mīlestība, mēs katrs esam Dievs savā dzīvē un realitātē. Mēs esam lieli kā titāni un spēcīgi kā pūķis, kurš ar vienu rokas vēzienu var aizslaucīt veselu tumsas armiju ar bailīgiem kareivjiem un kurš ar vienu izelpu var izgaismot un sadedznāt visu tumsas valstību. Apzināsimies savu spēku un darīsim to, kam esam paredzēti! Darīsim to, ko ar sirdi jūtam un ko mūsu pirmsākums atbalsta un piepilda ar bezgalīgu spēku. Mēs esam kā trejdeviņu ozoli, kuri aug uz uguns āderēm un pieņemas spēkā ik mirkli, ik stundu un ik dienu.

Mūs neviens nevar ne apturēt, ne ietekmēt, ja apzināmies, kas mēs patiesībā esam.

Uzdosim katrs sev šos jautājumus - Kas es esmu ??? Ko es šeit daru? Un kas ir mana pirmatnējā griba?

Lai mums visiem skaists šis sestdienas vakars:)

Diena, kad atdzimst mūsos kas jauns un mēs sākam dzīvot!!

Austrumu diena - 9 IMIX – Pirmsākums, Avots, Pirmavots, Sākotnes enerģija, Dzīvības avots.

Šodien cilvēkos ir spēcīga radošā enerģija, liela griba un varēšana!

Liekas, ka varam kalnus gāzt! Lai arī saulīte ir aiz mākoņiem, tā 9-tās atslēgas dienā raida ļoti stipru saules enerģiju, kas piedod it visām lietām klāt lielu pievienoto vērtību – viss, ko esam iepriekš vēlējušies, šodien, kaut kādā brīnumainā kārtā sāk kustēties – viena no kustības ierosinātājām ir Imix enerģija, otra - 9-tā atslēga, jo Augtāki spēki caur saules enerģiju dod impulsu visam notikt!

Pasmelieties jaunas idejas Senču glabātajās zināšanās, ņemiet palīgā vecākus un ģimenes locekļus un atskatieties šodien uz pagājušajiem laikiem, jo tas ir tas, kas mūs spēcina un dara stiprus šodien! Diena ļoti laba, lai to pavadītu kopā ar ģimeni – iespējams parādās vēlme sakārtot fotoalbumu, bērniem vēlme kaut ko uzzināt un izzināt, pieaugušajiem gribas šodien parādīt savu individualitāti, kas radošās enerģijas piepildītiem noteikti arī izdosies!! Labi jūtamies kopā kolektīvā ar kolēģiem, ar savu ģimeni un ar visstuvākajiem cilvēkiem.

Šodienas enerģija mums liek saprast un atcerēties, ka mēs dzīvojam tamdēļ lai dzīvotu :))

Kad vētras dusmas ir jūtamas ārpasaulē, nav labākas vietas par mājām, sasildītas ar kamīna siltumu un mūsu mammas pārliecinošs apskāviens. Tāpat arī mēs meklējam komfortu saviem domu modeļu paterniem un uzvedībai, kad cilvēki, dzīves notikumi un situācijas uzbrūk mūsu realitātes sajūtai. Bet tāpat kā zīdainim vienu dienu ir jāpamet drošais un aizsargātais mātes klēpis, tāpat arī mums ir jāsastopas ar mūsu izaicinājumiem, lai attīstītos un progresētu savā dvēseles ceļojumā. Šodien ir ideāla diena, lai psiholoģiski atdzimtu šajā pasaulē: 9-tās atslēgas stiprā un pozitīvā enerģija mīkstina Imix ietekmi un vada mūs pretī mūsu dzīves mērķim!



10 Ik





Austrumu vilnis - Ziemeļu diena – 10 Ik - brīvība, vējš, Gars, garīgais spēks, kustība, spēks, kurš pārvieto.

Desmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atnes rezultātu un enerģija, caur kuru paceļam savu statusu.

Ja vakar apzinājāmies vai vismaz izpaudām gribu apzināties savu pirmssākumu - to gribu, dēļ kuras inkarnējāmies un piedzimām uz šīs planētas, tad šodien mūsos ienāk garīgais spēks, kurš padara mūs neaptverami spēcīgus.

Kā piemēru varam minēt Filmu Matrix, kurā Neo nomirstot ierauga, kā viss šajā realitātē ir veidots un apzinās to, ka viņš nosaka to, kas un kā notiks. Viņš apzinājās, ko darīs viņa virzienā izšautas lodes un kā nokļūs vajadzīgajā vietā. Tas, kas notika ar filmas galveno varoni, bija tas, ka viņš apzinājās un sajuta sevī savu garīgo spēku.

Tas viss ir iespējams arī mums un uz šīs planētas. Principā, filma atspoguļo mūsu realitāti - viens pret viens.

Kamēr neesam pamodušies, barojam šo mašīnu pasauli. Kad pamostamies, tad viss apgriežas kājām gaisā.

Filmu patiesi ir vērts noskatīties ar apziņu, ka tas viss notiek pa īstam un ka katrs no mums ir Neo. Tas labi parāda to, kam jāiet cauri, lai apzinātos sevī Dievu un to var izdarīt tikai noticot sev, izprotot to, kāpēc esam šeit un ko te darām. Tāpat kā filmā - katram mums ir savs dzīves uzdevums, kurš jāpaveic vēlams vienas dzīves laikā. Un neviens cits palīdzēt to paveikt nevar! Tas ir mūsu katra dzīves uzdevumus un to varam piepildīt tikai mēs katrs pats! Tikai retajam ir uzdevums kļūt par vergu šai sistematizētajai pasaulei. Lielākai daļai uzdevums ir pamosties un beidzot sākt dzīvot apzinātu dzīvi. Uzņemties 100% atbildību par savu dzīvi, katru domu un darbu. Mēs nevaram nevienam uzlabot dzīvi un nevaram arī ieriebt. Mēs varam tikai un vienīgi ietekmēt savu dzīvi, sakārtot to vai arī iznīcināt un kļūt par tumsas kalpiem slēdzot ar to līgumus, jo gribas skaistu dzīvi ātri un bez ieguldītas enerģijas.

Ir jāapzinās, ka šos līgumus praktiski nav iespējams pārraut un nāksies kalpot ilgi un dikti, pat desmitiem dzīves pavadīt verdzībā.

Apzināsimies, ka varam visu pašu spēkiem! Protams - tas ir grūtāk, taču nav neiespējami. Ja vēl spējam apzināties sevi kā Dievu un apgūstam garīgo spēku, tad mūsu ceļā vairs nav šķēršļu.

Tieksimies pie Dieva, apzināsimies sevi kā Dievu un apzināsimies sevī milzīgu neierobežotu spēku, kurš vada mūs un šajā vilnī ved pie rezultāta. Mēs vēl neesam Dievi, taču katram no mums ir tāds potenciāls un, ja spējam to apzināties, tad par tādiem arī kļūsim.

Mēs esam tie, kas nosaka to - kas mēs esam. Vai esam vergi, vai cietēji, vai tie, kurus jāžēlo, vai arī tie, kuri tiek ar pilnīgi visu galā un sakārto savu dzīvi paši un pārvērš to par savu paradīzi.

Ieklausīsimies šodien Gara dotajās zīmēs! Apzināsimies – kas mēs esam! Ļausimies un paļausimies!

Ļaujieties vides impulsiem.. un novērtējiet it visu, kas ir Jums apkārt..

Ziemeļu diena - 10 IK – – diena, kurā jāvēro, kas apkārt notiek!

Diena, kad saņemam rezultātu – tās var būt atziņas, atklāsmes, materiālā plānā kaut kas saņemts utt.. lai saņemtu rezultātu – jāļaujas Vēja spēkam mūs bīdīt! Cilvēki šodien atrodas kustībā, darbībā, ritmikā...

Lietas kustas pašas par sevi, ir vajadzīgs tikai mazliet piepūles! Enerģija vērsta uz to, ka izkristalizējas un rodas skaidrība tajā, kas ir jādara turpmāk Šodien ir sajūta, ka kāds Tevi aizmugurē stumj un Tu nespēj apstāties – ja no rīta ir iesākta lieta, kurā esi ar sirdi un dvēseli, tad grūti apstāties, bet ja no rīta nesaproti ko darīt, kāds cits viegli izprovocēs uz darbību!

Šodien ir tas laiks, lai rūpētos par savu māju priekšpusi – gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē!

10-tā atslēga palīdz attīstīt attiecības starp ģimenes locekļiem, nodrošinot stabilitāti un sadarbību, bet IK ļauj attīrīt visu no pārpratumiem, aizvainojuma vai nesenām ķildām, atspirdzinot mūsu attiecības ar jaunām iespējām nākotnē.

Mums jāsaprot, ka mūsu laiks uz šīs planētas ir īss un 10-tā atslēga mums atgādina baudīt laiku ar tiem, kas mums ir mīļi un ko mēs mīlam, jo tā ir vislielākā bagātība mums apkārt!





11 Akbal





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 11 Akbal - sapņu pasaule, tuvākais ceļš pie Dieva, dziļas sajūtas, aka, nakts, melnzeme, tumšā matērija, melnais caurums.

Vienpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, kā mums izpausties kā Dievam vai ko Augstākie spēki mums māca šajā vilnī.

Šodien ir Akbal enerģija, kas nozīmē to, ka pilnīgi visam šajā vilnī ir daudz dziļāka būtība, ka pilnīgi visiem sapņiem ir kāda dziļāka nozīme. Kā arī tas, ka nekas nav tā, kā sākotnēji izskatās.

It īpaši šodien - visiem notikumiem ir daudz dziļāka nozīme un Dievs mums saka priekšā, ka visur ir jāieskatās daudz dziļāk un jāieklausās sajūtās, lai nonāktu pie tā, ko esam gribējuši.

Ja Imix enerģijas dienā sapratām, kas ir mūsu sūtība, Ik enerģijas dienā ielaidām sevī garīgo spēku, tad šodien ir jāsajūt tam visam dziļākā būtība - jāsajūt tas, uz kurieni tas ved un ko tas dos.

Augstākie spēki mums māca arī to, ka ir jāsapņo - ka pilnīgi viss ir iespējams, ja vien piepildām to visu ar dziļām un piepildītām sajūtām.

Šodien, lai paātrinātu savu virzību uz priekšu un lai saprastu to, kas turpmāk jādara, lai sasniegtu mērķi - mums ir jāiedziļinās sevī, jāsajūt sava intuīcija un jāvadās pēc tās.

Mums ir jāieiet sevī - caur meditāciju vai kādu citu praksi, jāiedziļinās un jāiet uz savu centru, lai nonāktu pie Dieva sevī un sajustu to, kas tālāk darāms.

Ticēsim savai intuīcijai, necentīsimies visu izdomāt ar prātu.

Ticēsim sev un saviem sapņiem, un apzināsimies to, ka pilnīgi viss ir iespējams.

Šajā dienā gribas pasapņot, palidināties un iegrimt pārdomās.. diena iznes uz āru patiesās sirds vēlmes

Rietumu diena - 11 Akbal – Sapņu pasaule, Bezgalīgs potenciāls, Dziļas sajūtas, Veļu māja.

Diena pārpilna gan ar labām, gan ne tik labām emocijām, bet pilnīgi viss ir ar dziļu nozīmi… nekas nenotiek tāpat vien! Šodien vajag ļauties tam, lai tiek aiznests projām viss, kas ir bijis lieks mūsu domās visas šīs iepriekšējās 11-mit dienas – diena pati par sevi atmet lieko, ceļā uz mērķi! Ja dzīvojam sava EGO pakļautībā un sirds ir aizvērta ciet, 11 Akbal enerģija var likties skaudra un sajūtās nepatīkama.

Dienas notikumos sajūtams zemteksts – esiet vērīgi! Labi apsēsties un pārdomāt pagātnes lietas, bet šīs dienas 11-tā atslēga caur dziļām sajūtām pagātni rosina likt maliņā un iet tālāk. Tā ir mūsu pieredze, ne vieta, par kuru ilglaicīgi domāt un atcerēties!

Šodien audziniet savas iekšējās mājas, savu dvēseles pavardu. Tā ir tā vieta, kur mūsu spēka avots slēpjas un tiek glabāts galvenais no mūsu mērķiem. Godājiet un cieniet šo vietu, jo tā ir patiesi svēta. Mēs esam vienīgie, kas var aizsargāt savu dvēseli, integrējoties šajā pasaulē.

Šodien ir arī ļoti laba diena, lai mēs iezemētos un atrastu pamatu zem kājām... rūpētos par māju, mājām un ģimeni. Ja Jums ir bērni, atvēliet laiku, lai ar viņiem aprunātos par potenciālu, kas ir ikkatrā no mums kā noslēpta svēta sēkla! Pastāstiet viņiem, cik svarīgi ir mīlēt un nekad nepadoties sev izteiktu solījumu priekšā. Bērns ir kā pumpurs uz bezgalīgi nemirstošas puķes, sezonu pēc sezonas, slāni pēc slāņa.. sēkla uzzied un nes augļus – bet lai tā būtu, puķei vajag sauli un ūdeni kā sevis mīlestību un pašcieņu!





12 Kan





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 12 Kan - ķirzaka, reģenerācija, atjaunošanās, dzīvesprieks, iedvesma, gandarījums.

Divpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to enerģiju, caur kuru varam gūt pašpietiekamību šajā vilnī.

Šodien aktīva ir Kan enerģija un tas nozīmē to, ka šo dienu ir jābauda. Šodien ir jābūt “šeit un tagad” mirklī, jābauda diena un modri jāvēro visus notikumus, kas ap mums notiek.

Šodien ir jāpriecājas par visu, kas notiek, kaut vai tas ir kas nepatīkams. Jo prieks ir tas, kas mūs atjauno, reģenerē un iedvesmo doties tālāk.

Šī diena ir jāizbauda un jāsagādā maksimāli daudz prieka pašiem priekš sevis, lai mūsos atjaunotos spēki un iedvesma darīt to, kas jādara un dzīvot savu dzīvi.

Šī diena ir laba darbiem, kuri ātri paveicami un sagādā gandarījumu.

Šodien ir labi veikt visādas atjaunojošas un reģenerējošas procedūras, jo dienas enerģija padarīs procedūras vēl efektīvākas.

Baudīsim šo dienu, atjaunosimies un reģenerēsimies, lai ir spēks nākamajam Kimi vilnim. Caur šo dienu atjaunosies arī mūsu mērķi un tas, ko esam gribējuši darīt. Baudīsim šo dienu un atjaunosimies, lai rastos iedvesma darīt un radīt savas lietas.

It viss šodien dzirksteļo!!

Dienvidu diena – 12 KAN – Ķirzaka, Dzīvesprieks, dzirksteļojoša enerģija, Atjaunošanās, reģenerēšanās.

Laiktelpā notiekošie procesi un lietas ir ieguvuši jaunu attīstības virzienu, raksturu vai mērķi. Šodien rodas prieks, jo visi līdz šim brīdim spertie soļi ir bijuši nepieciešami, lai mēs atrastos šajā te noteiktajā brīdī ar noteiktajiem apstākļiem mums apkārt! Šodienas enerģija it visu atjauno, lai rītdien ieplūst dzīvības enerģija un viss sāk notikt.

Bērni šodien spēlējas uz nebēdu – dzirksteļojošas emocijas un prieks valda it visur. Viss uzkrātais mūsos šodien var nākt ārā emociju veidā, bet tā noteikti nav agresija. Laba diena izrunāties ar sev tuvajiem. Ir diezgan grūti pieķerties kam vienam un vēl jo vairāk tam, ko negribas īsti darīt – tamdēļ iespējamas sajūtas, ka liekas, ka viss ir pilnīgā juceklī, bet tas KAN dienās ir raksturīgi, jo nav nekādas sistēmas vai plānu, viss vienkārši notiek pats par sevi!!

Cilvēks priecājoties jūtas pašpietiekams un caur to atjaunojas pats sevī, un atjauno vidi ap sevi. Šodien caur prieku un atjaunošanos, rodas pašpietiekamības sajūta un apmierinātība ar dzīvi!!

Šodien izteiksim pateicību un pateiksimies par dotajiem mirkļiem un notikumiem šajā 13-mit dienu vilnī, kas ir ļāvuši mums bagātināt mūsu dzīvi, attīstīties un izglītoties, sagraut traucējošos pagātnes nomācošos modeļus un iespēju iesēt jaunas sēklas augšanai! Lai arī kur mēs šobrīd savā dzīvē atrodamies, izmantosim savu dzīves pieredzi un karmas dinamiku, ieskatīsimies dziļi dvēselē, lai vadītu pozitīvas pārmaiņas dzīvē, kādas mēs katrs vēlamies redzēt paši savā dzīvē, ģimenē, attiecībās, iespējams valstī, kopienā un pasaulē vispār.





13 Chikchan





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 13 Chikchan – Čūska, dzīvības enerģija, Kundalini un seksuālā enerģija, Sīkumi un detaļas.

Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura paceļ mūs jaunā līmenī, un savienojoties ar šo enerģiju, mēs spējam uzņemt enerģiju jaunajam KIMI vilnim, kas sāksies jau rīt!

Šodien aktīva ir Chikchan enerģija. Chikchan ir Austrumu enerģija, līdz ar to šodien ir jāizsaka sava griba, lai mūsos iedzīvotos un atdzīvotos kas jauns.

Chikchan ir dzīvības enerģija, kas atdzīvina it visu, uz ko fokusējamies, tamdēļ caur to, uz ko šodien būsim fokusēti un kur ieliksim savu gribu – tas kļūs dzīvs mūsu realitātē!

Šīs dienas ieliktā griba kādā procesā ievirza jau rītdienas jauno KIMI vilni, tamdēļ ļoti labi ir domāt šodien par to, ko tad dzīvē gribas – lai KIMI vilnī mēs spētu pacelties jaunā līmenī it visās tēmās!

Gaisā virmo dzīvības enerģija It viss ir dzīvs un it viss elpo. Griba dzīvot un radīt ir tā, kas mums šodien ir jāapzinās sevī! Mums ir jāsajūt šī dzīvā enerģija, kas plūst caur mums un ļauj mums sajust katru niansi un detaļu, katru domu un pateikto vārdu, katru sapni un it visu sev apkārt – šī dzīvības enerģija dara dzīvu, ja vien fokusējamies uz ko konkrētu!

Izbaudīsim šo dienu, ļausim mūsos atdzīvoties mūsu sapņiem, mūsu visdziļākajām vēlmēm un mūsu domām! Ļausim sev sajust un ļausim sev dzīvot. Un iedziļināsimies tur, kur ir mūsu sirds, lai mūsu dzīve piepildītos ar to pildījumu, kādu mēs paši esam izvēlējušies!

Iedzīviniet sevī ko jaunu, lai it viss kļūst dzīvs un atdzīvojas!

Austrumu diena - 13 Chikchan – Čūska, Dzīvības enerģija, Kundalini enerģija, Detaļas un Sīkumi, Iedzīvināšana.

Tāpat kā Čūska ir izteikti dzīvīga, tā arī šī diena ir dzīvības enerģijas pārņemta un ikkatrā no mums šodien ieplūst dzīvība. Viss kļūst dzīvs! Caur šo dzīvīgumu mums palēnām jāgatavojas jau nākamajām 13mit dienām, tamdēļ ļoti svarīgi šodien ir iedziļināties un sīkumos sajust katru lietu, lai mēs jau rītdien saprotam, kāds ir mūsu mērķis tālākajā attīstībā! Mērķis, ko ielikām 1majā šī viļņa dienā ir palaists Visumā un jānoliek ir jauns mērķis

... un tamdēļ ir 13-mitā atslēga, kas ir dota, lai mēs meditētu, saslēgtos ar Augstākiem spēkiem un ieraudzītu zīmes, kas ir domātas tieši mums – un jau rītdien saslēgtos pilnībā ar savu mērķi!

Viss šodien apkārt ir kustīgs un dzīvīguma pārņemts, apturēt to nav iespējams! Iespējams daudz labāk sajūtam savu ķermeni, varam sajust kaut kādas slimības simptomus. Ja šodien ir kāda ķibele, dienas enerģija ļauj izkļūt tai cauri tās vājākajā vietā, tamdēļ pirmajā mirklī nemaz neapzinies, kā tas tika izdarīts! Tici un viss izdosies, jo 13-tā atslēgā mēs esam ļoti Tuvu tam spēkam, kas virza realitātē notiekošos procesus.

Šodien ir viena no spēcīgākajām dienām visā Tzol-kin sistēmā.

13-tā atslēga – vismistiskākais un dziļākais skaitlis – dubulto savu intensīvo psihisko enerģiju ar spožu Chikchan iekšējo uguni – ar vienu no vismistiskākajām un dziļākajām zīmēm. Šī ir diena, lai piepildītu sevi ar Kundalini enerģiju un dzīvīgumu, ar enerģiju, kas plūst cauri prātam, ķermenim un dvēselei! Neļaujiet šodien nekam novirzīt mūs no šīs svētās kopā būšanas: saglabājiet savu pazemību, grāciju un integritāti, un uzturiet tīru savu nodomu, it kā mēs dalītos ar šo seno enerģiju savā dzīvē un visu apkārtējo dzīvēs.



***

Šīs dienas enerģija CHIKCHAN ir viena no spēcīgākajām enerģijām - tā ir dzīvības enerģija, kura radīja Visumu un liek tam augt, vairoties un kustēties.

Šī enerģija ir gan mūsu DNS, gan jebkuras matērijas DNS. Tā ir mūsos, tā dzīvo mūsos, tā dara visu dzīvu.

Mēs visi esam radušies tikai no vienas šūnas, kurā izveidojusies pirmā DNS spirāle, kura ievibrē un iedzīvina visu ap sevi, līdz visas olbaltumvielas olšunā vibrē vienā frekvencē un tā sāk augt un strauji attīstīties, izveidojot pilnvertīgu un unikālu cilvēku, tāpat arī visā Visumā skaņa, gaisma, domas un visas citas enerģijas ir kā DNS spirāles, kuras iedzīvina un ievibrē savā frekvencē visu ap sevi.

Šī enerģija grib iedzīvināt it visu, tāpēc tā ir ļoti ziņkārīga un grib iekļūt visur. Arī Saule šodien iedzīvina kaut ko jaunu - iedzīvina jaunas enerģijas, lai vecās aizmigtu

Vai Jūs jau esiet atdzīvojušies šajā dienā? Ko Jūs gribētu šodien iedzīvināt un uz ko ir vērstas Jūsu domas?

Ja ir kāds aktuāls jautājums pašiem par sevi un savu dzīvi, tad variet to uzdot, sūtot vēstules ar savu dzimšanas datumu – un Jūsu pasta kastē iekritīs kaut pāris vārdi, kas ļaus paskatīties uz visu mazliet citādāk.. kautrību var likt pie malas.

Iedzīviniet paši sevi, iedzīviniet savas domas un savu pasauli…

Katram ir kāds jautājums, kas iekšienē dzīvo un, ja nav vēlmes ar to dalīties – uzsūti to Visumā – paver skatu pret Debesīm un Sauli – un izsaki šo jautājumu – un atbilde atnāks, tikai palaid un atlaid šo jautājumu, negaidi atbildi, ESI vērīgs un uzmanīgs, redzīgs un dzirdīgs, apzinīgs ik mirkli, lai tā var tevi panākt !



Izej dabā, pilsētā vai tieši tur, kur tagad esi, un pagriez galvu pret debesīm - Ko Tu redzi Debesīs? pavēro Sauli un kas tai ir apkārt? Skaisti un mazliet mistiski!!

Visums šodien mūsos iedzīvina jaunas enerģijas - tāpēc nāk miegs un var būt bezspēks, JO - vecās enerģijas aizmieg un mostas jaunās.

Pārmaiņas ir Tuvu!









1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie šā gada datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.