piektdiena, 2016. gada 4. marts

3.aprīlī Rīgā Ella Maria

3. aprīlī Rīgā viesosies Ella Maria no Zviedrijas. Šī sieviete ir sasniegusi un dzīvo ļoti augstā apziņas līmenī. Ilgie garīgie meklējumi Ellu Mariu jau pirms vairākiem gadiem ir atveduši līdz Vienotības universitātei, tās mācībām un, ar divu avatāru- šrī Ammas un šrī Bagavāna- svētību un palīdzību, Ella Maria ir sasniegusi pārliecinošu un noturīgu Atmodas stāvokli. Pateicoties šai savai "dvēseles tīrībai un saitei ar Dievišķo", Ella Maria vada Vienotības meditācijas, kas cilvēkiem ļauj viegli un ātri sajust Dievišķo Mīlestību.
Šajā reizē plānojam kopā ar Ellu Maria pavadīt veselu dienu - ne tikai izbaudīt Vienotības meditāciju, bet arī apgūt kādas jaunas zināšanas un mācības.
Dienas tēma - Transformāciju diena. Bagātība visos aspektos. Sāksim ar mācību un vēstījumu, ko sniegs Dievišķais caur Ella Mariu. Galvenā ievirze - transformācijas mūsu apziņā, kas atver bagātības un turības plūsmu visās dzīves jomās. Pēdējos daršanos šrī Bagavāns ir vairākas reizes teicis, ka cilvēks kļūst un spēj viegli kļūt garīgs, priecīgs un laimīgs tad, kad ir apmierinātas viņa vēlmes un vajadzības. Cilvēkam ir jābūt nodrošinātam un pietiekoši turīgam, lai varētu pievērsties garīgām lietām - t.i. bez kādām bremzējošām programmām pievērstos savas iekšējās pasaules pilnveidei. Tātad ir jāsāk ar atvēršanos bagātībai. Jo visumam ir viss, tas ir pārbagāts. Tikai bieži vien cilvēki nemāk piekļūt šai pārpilnībai. Tātad transformācijas, kas atver mūs bagātībai visos dzīves aspektos. Un tā kā Ella Maria nodarbību laikā būs tiešā saslēgumā ar Dievišķo, tad, ļoti iespējams, šī tēma pavērsīsies tādā gultnē, kas būs vajadzīga, atbilstoša un noderīga tieši kopā sanākušajai auditorijai.
Daiga (Ellas Maria draugs un palīgs) dalīsies ar vēl nebijuši skaistas un iedarbīgas lūgšanas padomiem - kā vērsties pie Dievišķā.
Dienas otrajā daļā - enerģētiskās darbības, kas nostiprina jaunapgūtās zināšanas - Zelta lodes dikša. Uzzināsiet, kas ir Zelta lode... iepazīsieties ar to.
Tad gatavošanās Vienotības meditācijai un Vienotības meditācija. Kā saka Ella Maria, tad patlaban, kopā ar Zelta lodes fenomenu, šī meditācija ieguvusi jaunu dziļumu un jaudu.
Plānojam sākt 10:30 un dienu noslēgt ap 17:30. Varētu arī kaut kas mainīties, esam uzaicinājuši ciemos arī igauņus un lietuviešus. Skatīsimies, kā viņiem būs ar ierašanās laikiem. Paredzēta arī stunda pusdienu pārtraukumam.
Kopumā ir sajūta, ka šī diena vērtīsies kā mācību un transformāciju diena, kas noslēgsies ar brīnišķīgu pietuvošanos Dievišķajam un noslēguma svinībām - svētkiem. No visas sirds centīsimies šajā dienā radīt to gaisotni, kas ir Vienotības universitātē. Un varu teikt, ka tā atkal ir mainījusies, kļuvusi dziļāka, skaistāka un vēl dievišķāka:))
Lūdzu, sāciet reģistrēties 3.aprīļa mācību dienai, norādot, vai gribat sēdēt uz grīdas vai krēsla. 
marabrante@inbox.lv
 vai 29266349
Šī diena paredzēta VISIEM, VISIEM. Pasākums pagaidām tiek plānots Rīgā, Lāčplēša ielā 35-16a, Dzīves zinātnes institūta telpās.
Dievišķā svētība līst par visiem cilvēkiem. Nāciet un aiciniet līdzi draugus un domu biedrus. Šis nu atkal ir lielā mēroga pasākums - viena no dzīves piedāvātajām lielajām izdevībām!
Par samaksu. Kā jau tas ir bijis arī iepriekš, tad saņemtā naudiņa sedz izdevumus, telpu īri, lidmašīnas biļetes, uzturēšanos un viesnīcu Ella Maria un Daigai. Ella Maria un Daiga būs ļoti pateicīgas, ja šī summa pārsniegs izdevumus un sniegs arī atalgojumu par enerģētisko ieguldījumu.
Šoreiz samaksas kārtība par visas dienas mācībām, apcerēm un meditācijām veidojas šāda:
Ja nākat viens, tad maksa - 77€
Ja nākat divatā, tad 121- €. Par katru vēl pieaicināto draugu 60€
Pensionāriem - 55€
Bērniem - vecāku brīvprātīgs ziedojums
Ja jūtat, ka vēlaties dot vairāk, tad varat ziedot Ella Maria pēc savām sajūtām. Šis, kā jau ierasts, vairāk ir labdarības pasākums, ko virza iekšējās misijas sajūta.
Uz tikšanos!
Jautājumiem un pieteikumiem- marabrante@inbox.lv vai 29266349

Neatlieciet pieteikšanos uz pēdējo brīdi! Ziniet, ka Jūsu pieteikums nosaka atrašanās vietu telpā. Jo ātrāk piesakāties, jo tuvāk sēžat.:)