ceturtdiena, 2016. gada 31. marts

Īsais viļņa apraksts - Maiju/Tolteku kalendārs - Colkins

Viļņa apraksts

Idejas detalizācija!


Vilnis, kura pirmā diena parāda mērķi, ļaus to pieslīpēt līdz perfektumam, lai vēlreiz ieraudzītu kopainu un transformētu to sabiedrības vajadzībām. Vēlāk ļaujot ieraudzīt tā unikalitāti un attīstīt idejas, lai pēc tam varētu izvērtēt, kas ir vajadzīgs un kas nē. Liekais ir jāatmet, vai arī jāatmet tas, ko šobrīd nav iespējams paveikt. Un piedzīvojot atklāsmi mēs varam iegūt mūsu mērķiem jaunu šķautni – mūsu mērķi ir kļuvuši tik piepildīti un pieteikami, ka mēs spējam par tiem izjust prieku un lepnumu, lai dienu vēlāk varētu to sākt realizēt, izbrīvēt vietu šajā laikā un telpā, kur par katru centimetru zemes ir jācīnās un jāuzvar. Atrodot visnarastākos risinājumus mēs iegūsim prieku un skaidru plānu, kā realziēt mūsu mērķus!


28.03.2016.
Skaidra galva, skaidras domas!
1 Ben
Šodien ir iespējams nokļūt idejas otrā pusē. Tajā pusē, kurā mēs esam šo ideju realizējuši. Mēs varam ieraudzīt, kā tas ir, ka esam sasnieguši to, pēc kā tiecamies. Kādas jums ir sajūtas? Vajadzētu jau būt patīkami. Pamēģiniet šajā stāvoklī uzturēties iespējami ilgāk un līdz niansēm sajust to gandarījumu! Tas noderēs brīžos, kad būs pārbaudījumi, kad būs grūti iet uz priekšu, tad varēs atsaukt atmiņā šīs dienas sajūtas un iegūt jaunus spēkus, iedvesmu un apņemšanos nonākt līdz tam stāvoklim reālajā dzīvē.

Bet ai cik traki, ja jums nav mērķu! Kur tad jūs nonāksiet? Kur jūs pavadīsiet šo dienu, ja nezināt, ko vēlaties sasniegt? Tukšumā? Haosā? Ja esat šajā apjukumā un haosā, tad ir īstais brīdis savus sapņus pasacīt debesīm, noformulēt mērķus un vēlmes, nedomājot, cik tie ir sasniedzami. Šodien vēl nav jāsaprot, kā tikt līdz rezultātam, bet tikai to, kur vēlamies būt, kur tu piederi!

29.03.2016.
Viens, kas tu esi, un otrs, par ko tu kļūsi!
2 Xish
Duāla diena, kad iet uz kaķu pēdiņām – uzmanīgi un neko nesagāžot. Šodiena atsegs to, kādi mēs esam, un uzsvers to, par ko mums ir jākļūst! Jā, tieši tā. Nevis to, ko mēs vēlamies, bet to, kādiem mums ir jābūt, ja kaut ko savā dzīvē gribam paveikt. Šī atšķirības atsegšana var izrādīties smaga un nepanesama, mēs varam krist sevis žēlošanā vai bezcerībā, ka tik ļoti tālu esam no tā, kādiem mums ir jābūt, bet mēs jau šodien varam ļoti daudz paveikt, lai kaut nelielu gabaliņu būtu tuvāk savam es.

Pēc dzīves paliek esence, paliek tas, kas ir mūsu būtībā, pārējais tiek noslīpēts. Tāpēc ir būtiksi, lai tas, kas ir mūsu kodolā ir bez burbulīšiem,  bez kompromisiem, lai mūsu būtība spēj spīdēt pāri dzīvēm vēl daudzus gadus! Nežēlojieties un nepārdzīvojiet – briljants ar netapa vienā dienā!

30.03.2016.
Kāpēc vairot skumjas, lai vairojas prieks!
3 Men
Šodiena izgaismo emocionālu fonu, bet dod iespēju arī ar to strādāt. Mēs visi esam saistīti un varam izvēlēties, vai šodien pārdzīvot par teroraktos mirušajiem, raudāt par Āfrikas badā mirstošajiem bērniem, varbūt kalt atriebības plānus, bet to darot mēs sāksim paši neapzināti vairot šīs skumjas, pārdzīvojumus un negatīvās emocijas. Šodiem mēs paši tās radam un izplatām mums apkārt!

Mēs cauri dienas enerģijai varam daudz ko radīt, bet šodiena burtiski sastrādājam jebko rezultātā. Tāpēc jo vairāk mēs kultivēsim negācijas, jo vairāk tās visapkārt būs, jo tālāk tās izplatīsies. Vai tad tas ir tas, ko mēs vēlamies, tas kas būtu jāražo? Centīsimies šodienā rast prieku, sajūsmu, gandarījumu, lai vairotu pozitīvas sajūtas. Sasmīdiniet šodien vismaz vienu cilvēku!

31.03.2016.
Nonovērtētie dārgumi!
4 Kib
Reizēm atkritumi ir tikai atritumi. Reizēm lietas, kuras beigušas kalpot, ir jāizmet vai jāsadedzina, bet šodien ir vērts uz lietām paskatīties plašāk, paskastīties dziļāk. Šodien no atkritumiem var nopelnīt. Tas, kas likās ir kļuvis nevērtīgs, var iegūt jaunu vērtību vai vismaz kalpot par degvielu, kura ļauj radīt zeltu! Tāpēc šodienā esam vērīgi un bez lepnuma ieskatamies lietās, kas nāk pie mums.

Varbūt tieši šodiena mums atnes iespēju, kādam dot otro iespēju sevi pierādīt. Ja tas tā notiek, tad noteikti nenoraidiet to! Tam ir savi iemesli! Tieši secont-hand šodien nesīs patiesas vērtības, patiesu rezultātu. Tāpēc neceļiet savu degunu pārāk augstu, bet pamainiet rakursu. Cilvēki, kuri zina, kā ir krist, kā ir visu sabojāt un kļūdīties, ir tie vērtīgākie, jo tikai viņi var pacelt pāri šīm pašām kļūdām. Turklāt viņi pēc tā visa ir izdzīvojuši un nepazaudējuši ticību tam, kas ir ļāvis viņiem atkal pacelties pāri. Tāpēc šodien – mēģiniet vēlreiz! Un jums nenāksies to nožēlot!

01.04.2016.
Īlenu maisā neneslēpsi!
5 Kaban
Šodienā mūsu indivuduālās iezīmes spiežas pa visiem galiem ārā. Attīstās, aug un nenovēršami pārņem visus apkārt tas, kas mūsos ir īpašs, tas, ko mēs varam pasaulei dot tādu, ko nevienam citam nav pa spēkam iedot. Kas ir tava īpašā nots, tava krāsa, tava garša? Šodiena burtiski uzplaukst ar mūsos mītošo spēku un pienesumu pasaulei. Katrs koks, katra zāles lapiņa ir neatkarīga un unikāla, bet kopā veido to skaisto dabu, kas ap mums ir.

Tieši tāpat ir arī ar cilvēkiem. Tas, kas mūsos ir atšķirīgs, šodien nebūs apturams, nebūs noslēpjams. Mēs nevaram noslēpties no tā, kas ir mūsos, kas grib no mums izlauzties. Vai tas ir saskaņā ar mūsu vēlmēm un pārliecībām? Varbūt arī tas nav tas, ko mēs labprātīgi izvēlētos, varbūt tas nav tas, ko vēlamies redzēt sevī, bet tas ir īsts un patiess. Šodien mēs no sevis nevaram aizbēgt, šodien no mums laužās ārā patiesās šķautnes. Tāpēc izmantojiet dienu un iepazīstiet sevi, ieraugiet citos, kas viņos patiesībā dzīvo!

02.04.2016.
Bezkaislīgas atbildes
6 Etznab
Šodienā viegli var atrast atbildes uz praktiski jebkuru jautājumu. Vienīgais nosacījums ir spēt bezkaislīgi tajās ieklausīties. Emocijas šodienā neder. Šodien var arī kāds piezvanīt, lai beidzot pateiktu, ko par jums domā patiesībā. Nē, neko patīkamu visticamāk, bet noklusēt to, kā ir, būs praktiski neiespējami. Ja jūs gribat ieraudzīt to, kas ir jūsu patiesie draugi, bet kas ir ienaidnieki, tad šodiena visus sakrāso vai nu baltus, vai melnus, un, ja būsiet pietiekami aukstasinīgi, tad spēsiet šīs krāsas ieraudzīt, nemēģinot iestāstīt, ka melnais patiesībā varbūt ir tumši zils.

No otras puses, arī pašos gruzdošais nemiers un nepateiktās lietas, lauzīsies ārā. Aizvainojums, ko spējām norīt iepriekš, šodien kā inde izšļāksies pār citu galvām. Un tas ir savā ziņā pat labi! Nest sevī negatīvas emocijas kaut kādu pieņēmumu vai vecu paternu vārdā, rada mūsos emocionālos sastrēgumus, kas var reducēties pat līdz slimībām. Nu pasakiet, ko jūs patiesībā domājat! Ja no jums cilvēki tāpēc novērsīsies, tad viņi nav bijuši jums blakus. Viņi tāpat būtu pametuši jūs pie pirmajām grūtībām. Toties jūs būsiet ieguvuši emocionālo brīvību jau šodien!

03.04.2016.
Aiziet var tikai vienu reizi!
7 Kawak
Katram ir dota iespēja šajā dzīvē pārlīt pār pasauli, atstājot aiz sevis, ko vērtīgu. Kā lietus, pēc kura pasaule uzzied. Katram ir iespēja otra dzīvē kļūt par šādu lietu, kurš ienes svētību, ienes atziņu un atmodina otra sirdi! Šodiena iezīmē, ka divreiz vienā upē iekāpt nevar, divreiz nevar kādam būt pa īstam svarīgs, divreiz nevar otram aiznest dzīves patiesību. Arī aiziet var tikai vienu reizi. Mākonis ir izlijis un izlijušais vairs atgriezties debesīs nevar! Tas ir neatgriezeniski. Pēdas ir iemītas un tās paliek smiltīs, bet katra nākamā pēda jau būs cits stāsts, cita krāsa un citas emocijas.

Šodien ir iespēja kļūt par svētību kāda dzīvē, bet tā ir arī izvēle, vai mēs kļūsim par lietu, kas nesīs augļus vai būsim skābais lietus, kas iznīdēs spēju atdzimt, vēlmi dzīvot un atsperties uz šīs dienas atnestajām atziņām. Tā izvēle ir katra mūsu rokās! Asaras, kas līst no mums, lai šodien ir prieka un pateicības asaras nevis izmisuma un bezcerības sekas!

04.04.2016.
Gaisma, kas ir mūsos!
8 Ahaw
Pēc lietus vienmēr seko varavīksne, un šodiena ir tāda varavīksne, kas nes cerību un dziedē brūces. Šodien varam no jauna piecelties un novērtēt to, kas mēs esam, to gaismu, kas mūsos spīd, to labo, ko katrs mēs nesam. To, kas katru mūs padara par cilvēku, kurš ir veidots pēc dieva līdzības, kurā ir dievišķais spēks – radīt. Vispirms jau radīt pašiem sevi katru mirkli. Nē, mēs neesam nekas mūžīgs, nekas noteikts, mēs esam tāpēc, ka mēs paši katru mirkli sevi radam! Tāpēc gribiet būt kas skaists un gaišs! Ja jūs to gribēsiet, tad šis nodoms materializēsies un mēs tādi būsim!

Siltums, kas ir mūsos, nav tikai dzīvības nodrošināšanai, tas ir tāpēc, lai mēs ar to dalītos! Beznosacījuma mīlestība sākas no mums, no mūsu spējas to transformēt no tā, kas mums pieejams. Mums nevajag neko īpašu, vienkārši būt dzīviem, lai to radīt, neprasīt un negaidīt neko pretī par to. Ja mēs to spēsim kaut vai tikai katrā 20. dienā, tad mēs jau būsim diži un spēsim šo pasauli mainīt par kaut ko īpašu un skaistu!

05.04.2016.
Dzimtas spēks!
9 Imix
Cilvēks nevar izmainīt dzimtu, no kuras tas nāk. Tas ir iekodēts mūsu gēnos. Nejaušību jau nav! Mēs piederam tai dzimtai, kuru paši esam izvēlējušies, kuru mums ir jāturpina nest. Tas ir materiāls, no kura mēs esam veidoti, kas atbilst mūsu dvēseles karmai. Šoien mēs varam rast spēku tieši šajā materiālā. Mēs varam vērsties pie saviem senčiem! Tie varbūt praktiski lūgumi vecākiem vai māsām, bet tie var būt arī maģiski rituāli, lai stiprinātu mūsu dzimtas atbalstu jaunām iecerēm.
Mēs esam daļa, no kaut kā vairāk, bet bieži vien to aizmirstam, pat spējam izjust vientulību, kaut arī principā tas nav iespējams. Mēs piederam savai dzimtai, savai tautai, savai zemei, planētai, visumam. Mēs esam daļa no tā, mēs to veidojam. Šodienā to var sajust un ieraudzīt. Lielākā dzimtas dāvana ir aizsardzība. Katra māte sargā savu bērnu un šī enerģija krājas cauri paaudzēm. Tāpēc grūtos brīžos lūdziet saviem senčiem aizsardzību!


06.04.2016.
Spēks, kas atļauju neprasa
10 Ik
Ir lietas, kuras nepakļaujas kontrolei. Un šodien tās iezīmējas skaidri. Vēju maisiņā nenoķersi! Šodien mūs var ierobežot, likt pildīt pienākumus, spiest teikt to, kas jāsaka, bet mūsu brīvības sajūtu nevar ierobežot. Tam, kā mēs jūtamies, nav robežu, nav spēku, kas var kaut ko mainīt. Patiesībā pat mēs to nevaram ietekmēt. Tā ir enerģija, caur ko iegūstama brīvība. Mūsu jūtas ir kā vēja virziens, mūsu jūtu noturība ir vēja stiprums, un ir tikai laika jautājums, kad mēs nonāksim tur, kur mūsu jūtas mūs nes!

Ja jums liekas, ka vēja virziens ir maināms, tad jūs nepazīstat patiesu vēju! Tas tikai sadusmos un stiprinās vēju. Mēs nevaram apmānīt to, kas mūsos ir, mēs nevaram izvēlēties jūtas, ko jūtam, ne arī pret ko šīs jūtas ir. Mēs varam sevi mēģināt mānīt un pārliecināt, bet tas nedos rezultātu, mēs varam fokusēties uz kaut ko citu, bet arī tas ir bezjēdzīgi. Tāpēc atveriet logus, atveriet sirdis un ķeriet vēju! Viņš zina, kur un kāpēc jūs uz turieni nes!

07.04.2016.
Gribi ko noslēpt – noliec visredzamākajā vietā!
11 Akbal
Šodiena ir pilna ar noslēpumiem, pilna ar pretrunām. Reizēm mūsu izraudzītais mērķis ir tikai atspulgs spogulī. Tas nav nekas reāls, nekas īsts. Tā ir ilūzija, kas šodienā sabrūk smilšu graudos. Šodienas ieskatīšanās sevī var nebūt tik patīkama, kā mēs cerējām. Akas dziļumā nosēžas visas duļķes, kuras viļņa maksimumā tiek uzbangotas augšā. Šodienā mēs varam ieraudzīt, cik dzidrs ūdens mēs esam.

Šīs dienas otra puse ir paradoksā, ka mūsu mērķi, mūsu sapņu piepildījums ir tepat blakus, tepat virspusē. Mēs esam nogājuši garu ceļu un nonākuši atpakaļ sākuma punktā, un izrādās, ka šajā sākumpunktā arī ir visas atbildes. Bet tāpēc neskumstiet par laiku, pūlēm un līdzekļiem, kurus esam iztērējuši, ejot uz savu mērķi. Bez šī ceļa atbilžu atrašana nebūtu iespējama.

08.04.2016.
Pat gaiss var būt smags!
12 Kan
Neparasta diena, kura savelk kopsavilkumu par mērķa skaidrumu un patiesumu. Dienas enerģija var radīt svārstīgu efektu, kad brīžiem rodas svētku sajūsma, par to, kas ir šodien sasniegts, kas ir izdarīts, kur katrs no mums atrodas. Šodien mēs zinām ne tikai mūsu ideālu patieso vērtību, bet arī ēnas pusi – no kā ir jāatsakās, lai varētu cerēt, ka sapņi realizēsies. Jā, viss ir reāli aizsniedzams, bet par visu ir jāmaksā. Tāpēc diena ienes svētku sajūtu, bet neaizmirst arī piestādīt rēķinu par ballīti.

Salūts sagādā skaistas emocijas, rada svētku sajūtu, bet cena par šo mirkli ir liela! Tūkstoši dažās minūtēs izdziest debesīs. Tieši šādā dienā ir iespēja ieraudzīt, vai tas, ko esam izvēlējušies, un tas, ko mēs par to samaksājam, ir balansā. No otras puses puskaraļvalsts un princese par sievu, ir adekvāta cena par izeju no situācijas! Tam, kuram mēs par visu samaksājam, arī daudz ko izmaksā, tāpēc viss šajā dzīvē ir godīgi. Viss ir mijiedarbībā, viss ir tā vērts. Mēs tikai atbrīvojam vietu mūsu sapņiem!

09.04.2016.
Diena, kad var ieraudzīt nākotni!
13 Chikchan
Īpaša diena, kurā var izmainīt dzīvi. Nejaušu notikumu virkne var aizvest pa citu ceļu katru no mums, bet šodiena ļauj ieraudzīt šo notikumu sakarības, to, uz kurieni tad tie ved. Šodien var zīlēt nākotni, var veikt rituālus, lai atvērtu durvis, kuras ir ciet, kuras citā dienā nevarēs atvērt. Šī diena ir par pamatu nākamajam laika vilnim, kurš mūs aizvedīs uz patiesību. Šī maģiskajā dienā arī nokavēts autobuss var kļūt par jaunu dzīves sākumu. Sīkumu un nejaušību nav! Viss ir loģisks turpinājums jaunā sākumā!

Jebkas, ko jūs uzdrīkstēsieties uzsākt šodien, sapņi, kuriem spēsiet noticēt, turpināsies vismaz colkinu! Jā, ies pārbaudījumu virkne, un pamati tiks kustināti pēc pilnas problēmas, bet tas akmens, kurš šodienā ir ielikts pamatā, ir neizkustināms, neiztricināms un spēs noturēt visu māju! Noticiet dienai un sapņojiet lielus sapņus!




Sagatavoja Gunta
Vairāk lasiet Facebook lapās
Tolteku Laiks
https://www.facebook.com/toltekulaiks/?fref=ts&ref=br_tf
un
Zabre
https://www.facebook.com/zabre.lv/?fref=ts&ref=br_tf