otrdiena, 2016. gada 29. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 28.03.-03.04.




Jauka emocionālās atpūtas nedēļa pēc aptumsumu sezonas. Venēra Zivju zīmē tiekas ar lielo dziednieku Kaironu (Hīronu) un mēs visi varam gaidīt ļoti patīkamas un emocionāli siltas enerģijas, kas sildīs sirsniņu un dziedinās dvēseli.



Nule iesnaudušais struktūru dievs Saturns pie mums sūtīs ziņnesi Merkuru, lai mēs varam koriģēt savu dzīves, darba, studiju, attiecību kursu un atrast veidu, kā pagūt apskatīt pēc iespējas vairāk brīnumainu vietu šajā plašajā pasaulē. Lietas labi kārtosies šajā nedēļā.



Pašas debesis mums arī palīdzēs svinēt Muļķu dienu 01. aprīlī. Debesjuma lielākais jokdaris Urāns tiekas ar ziņnesi Merkuru Aunu zīmē. Kas gan var būt labāks par šo?! Daudz sirsnīgu smaidu un dzirkstoša humora.



Nedēļa kopumā ir par to, lai mēs atvērtu acis. Nāk pavasaris. Īpašs pavasaris, kurā daudzas lietiņas, kas mūsu sirsniņās gruzd, spilgti nāks dienas gaismā. Šopavasar mums izdosies atrast to, pēc kā mēs ilgojamies. Sagaidam atgriežamies putnu kāšus, iztīram mājas un ielaižam savās dzīvēs ilgi gaidīto! Lai top!



Andis Geste