ceturtdiena, 2016. gada 24. marts

Mēness aptumsums 23.03.2016 plkst.14:00


Mēness aptumsums 23.03.2016 plkst.14:00
03grādi17minūtes Svaros Augšupejošajā Ziemeļu mezglā un precīzā Jupitera un Saturna kvadratūrā. Problēmas, kuras brieda pēdējos pāris gadus, tagad var sasniegt maksimālo spriedzes punktu, bet apstākļi piespiedīs tos risināt. Priekšplānā izvirzīsies starptautiskās diplomātiskās attiecības, var tikt runāts par starptautisku kara darbības konflikta pārtraukšanas pasākumiem. Turklāt atskaņas nāk no iepriekšējā 2015.gada 28.septembra Mēness aptumsuma perioda. Var tikt pārtraukta sadarbība, kura nenesa taustāmus rezultātus. Finanšu, ekonomikas, nodokļu, kā arī pārbaužu dienestu darbs izrādās mazefektīvs. Atklājas iepriekš pieļautās kļūdas, kuras tagad ir tik samilzušas, ka ir jāveic ļoti nopietna inventarizācija likumdošanā un finansu ieņēmumu/izdevumu sistēmā. Jebkura līmeņa vadošajās struktūrās jānotiek izmaiņām. Tāpat Jupiters Jaunavā cels gaismā medicīnas, bet Saturns Strēlniekā - izglītības jautājumus. Tuvākā pusgada laikā būs biežāki un skaļāki tiesu un juridiskie procesi.Vēl gribu piebilst, ka Jupiters aicina ceļot, bet Saturns - liek šķēršļus ceļā. Tātad spriediet paši - ceļot šajā laikā ir diezgan bīstami, to jau apstiprina plašā informācija, kura ir pieejama interneta dzīlēs. Personiskās dabas jautājumos aktualizēsies ģimenes saglabāšanas nepieciešamība. Īpaši aktuāls šis pusgads būs tiem, kuri dzimuši laikā no 21-25.martam; 23-27.decembrim; 23-27.jūnijam; 24-27.septembrim. Necērtiet no pleca, ja jums kaut cik necik ir dārgas esošās attiecības. Saudzējiet sevi un tuviniekus un esiet laimīgi!
24.martā Merkurs trigonā ar Marsu – sarunām būs mērķtiecisks raksturs. Merkurs būs Auna zīmē – kas domām, sarunām dod lielu aktivitāti, impulsivitāti un arī nepārdomātu secību, bieži vien pat naivumu. Bet Marss Strēlniekā – rod auglīgu vietu ideju ieviešanai sadzīvē, bet diemžēl, ja ugunij nedod materiālu, tad bieži vien idejas paliek ideju līmenī. Tātad ar biznesu saistīti braucieni būs izdevīgi, bet ar finanšu ieguldīšanu nedaudz jāpagaida.
25.martā Venēra ieiet precīzā TAU-kvadrātā ar Jupiteru un Saturnu. Naudas piespiedu tēriņi/sodi, parādi var izrādīties īpaši sāpīgs punkts. Vienvārdsakot – ar naudu saistīti jautājumi var atnest tikai sarūgtinājumus. Nav ieteicami arī ieguldījumi.  Tāpat darījumi ar ārzemēm var nest zaudējumus. Venēra ir Zivju zīmē – tā atbalsta ziedotājus un ubagus. Lai atveldzētu sasāpējušu dvēseli – palīdzēs mūzika, māksla. Šajā laikā dzimst talantīgs mākslinieks vai mākslas darbs.
26.martā Saule trigonā ar Marsu, bet Venēra sekstilā ar Plutonu. Tās ir brīvdienas. Tomēr neskatoties uz to, ka apstākļi ir tādi kādi tie ir, ir vērts izskatīt ar biznesa attīstības pasākumiem piedāvātās versijas un arī iespējas. Iespējama liktenīga mīlestība.
29-31. martam Merkurs trigonā ar Saturnu un kvadratūrā ar Plutonu un savienojumā ar Urānu. Šajā aspektā ir pietiekami daudz pārsteiguma momentu, negaidītas vizītes, zvani vai ziņas saņemšana. Noteikti notiek kaut kādas izmaiņas plānos. Ja ir svarīga informācija, tad to vajadzētu saglabāt fleškā, jo iespējams, ka tā varētu pazust. Pārmaiņu dienas.  Mentālais plāns darbosies uz paaugstināta līmeņa. Jāraugās, lai kādu netīši neaizvainotu.  



http://www.draugiem.lv/uranija/news/?p=14116472