pirmdiena, 2016. gada 7. marts

Vēdiskais nedēļas horoskops 7.03 līdz 13.03




Dienas horoskops 2016 gada 7. marts

Īpašas norādes: 

Saules aptumsums jau Jūstas pilnā sparā un papildus tam venēra atrodas pēdējā grāda robežās. Protams, jā tas nozīmē, ka šis laiks nav domāts nekādiem labiem darbiem un darbībām, kas ir domātas materiālo labumu iegūšanai un jaunu attiecību dibināšanai. Savukārt, ja vēlaties izbeikt, pātraukt, nogriezst, atmest vai iznīcināt tad labākais laiks. Draugiem šodien naudu derētu neaizdot, jo atdošanas process būs sarežģītāks kā parasti. Algas pielikumus neprasam.

Ja šajā laikā esat tikuši  uz "valsts iestāžu āķa", tad jārēķinās ar ilgaicīgam problēmām, līdz ar to uzmanieties un neizaiciniet likteni. Politiķi turpinās "spīdēt" ar dīvainiem paziņojumiem tādēļ ļoti nopietno tos uztvert nerekomendētos pat tad ja sākuma "liekas" svarīgi...

Labs laiks lai meditētu par attiecībām uz savu ģimeni, māju, dzīvokli utt - kas tu esi tur un kas tev tur ir svarīgi. Kas šajā sfērās ir tas ko tu nevari nopirkt par naudu un kas ir tas ko tu vari nopirkt tikai par naudu!!!



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar pasaulīgajiem sasniegumiem (materiālo pasauli un tās darbības principu izprašanu) un ārzemēm, lai sasniegtu pārpilnību, bagātību un slavu; visas aktivitātes, kas ietver pompozitāti un greznību; jauna apģērba iegāde. Labi ir veikt visa veida veselības problēmu risināšana, it īpaši tās, kas ir saistītsar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu un pašierobežošanu kā garīgu procedūru (badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana); visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; māju un automašīnu iegādi patreiz atlikt (labākais no sliktā laika); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības). 

Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus; aktivitātēm ar ierobežojošu raksturu; nav labvēlīga jaunu partnerattiecību veidošanai un taktiskām, gudrām un laipnām attiecībām ar cilvēkiem.    

Enerģiju pārvaldaDhanistha nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Venēra atrodas pēdējā grāda robežās Mežāža zīmē.

2) Saules aptumsuma ietekmi, kļūst stiprāka, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma. Aptumsums notiks 9 martā.



Dienas horoskops 2016 gada 8. marts

Īpašas norādes: 

Visus, visus apsveicu sieviešu dienā... Manuprāt, jo vairāk svētku, jo priecīgāka dzīve un laimīgāki cilvēki.

Saules aptumsums būs šonakt un ņemot vērā, tukšā mēness ietekmi (Amavasju) un sarežģītās astroloģiskās kombinācijas attiecību sfērā plus tā diena, kad mums jāsveic daiļais dzimums savos svētkos visu saujauc vienkopus un rada "vulkāna izvirdumu" attiecībās gan privātajā sfērā, gan biznesa vidē. Labāk šodien ir dāvināt saldumus nekā aizrauties ar "saldu runu" teikšanu, jo pārteikšanās, divdomības un neprecizitātes būs ļoti izplatītas un to rezultāts būs spēcīgāks kā parasti.  

Kopumā šis laiks nav labvēlīgs materiālu labumu iegūšanai, tādēļ rekomendēju koncentrēties un nemateriālajiem aspektiem.

Šis aptumsums ir labs lai saprastu savas dzīves lielākos eksāmenus gan attiecībās gan bērnu audzināšanas (sevis audzināšanas) jautājumos, tādēļ arī turpinam meditēt par attiecībām uz savu ģimeni, māju, dzīvokli utt - kas tu esi tur un kas tev tur ir svarīgs. Protams, kas šajā sfērās ir tas ko tu nevari nopirkt par naudu un kas ir tas ko tu vari nopirkt tikai par naudu!!!

Kādēļ tu tik daudz strādā, atpūties, domā, neuzdrošinies, neriskē, netici sev un kas ir tas ko tu "palaidīsi garām" akcentējot to kas tev padodas vislabāk un nedarot to, kas nepadodas, bet jādara.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar visa veida veselības problēmu risināšanu, it īpaši tās, kas ir saistīts ar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu - badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana; ideāli nodarboties ar slepenu informāciju un visu, kas saistīts ar noslēpumainību, noslēpumiem, noslēpumu glabāšanu; visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; mājuunautomašīnu iegāde (šodien labāk labot nevis iegādāties); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības). 

Bērni, kas ir dzimuša zem šīs enerģijas kļūst par ļoti labiem ārstiem.

Dienas lielākais spēks  dziedināšanas spēja.

Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus.    

Enerģiju pārvaldaSatabshisha nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Venēra atrodas pirmā grāda robežās Ūdensvīra zīmē.

2) Saules aptumsuma ietekmi, kļūst stiprāka, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma. Aptumsums notiks 9 martā.



Dienas horoskops 2016 gada 9. marts

Īpašas norādes: 

Pie tā visa, ka šonakt bija Saules aptumsums ceru, ka esiet izgulējušies un spēka pilni virzīties uz priekšu lielajos dzīves džungļos. Protams šodien un rīt vēl neko lielu neiesaku plānot, tādēļ lēnām "aklimatizējamies", sakopojam spēkus un virzamies uz priekšu.

Ņemot vērā dienas nakšataras enerģiju un saules aptumsumu mums nāksies pārliecināties cik "ciešas" ir esošās biznesa savienības un cik patiesībā ir izturīgs bizness mūsu ekonomiskajos apstākļos, kad valsts vēlme "izspiest" vēl vairāk no visiem tikai pastiprināsies. Jā nekustamo īpašumu nodokļa palielināšana, autostāvietu "atņemšana" utt. tiešām ir tikai sākums. Vai par to ir vērts daudz uztraukties - Nē, jo nevinu neinteresē mūsu uztraukumi, bet visi reaģē uz mūsu darbībām. Secinājums?

Šodien rekomendēju apmeklēt garīgas vai svētas vietas, kā arī atrasties tuvāk dabai un svaigā gaisā.



Dienas enerģija ir labvēlīga visa veida mierīgām un klusām darbības yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā).

Labi ir beikt visus pārtikas uzglabāšanas darbus.

Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus.    

Enerģiju pārvaldaPoorva Bhadrapada nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Venēra atrodas pirmā grāda robežās Ūdensvīra zīmē. un ir kopā ar karmsiko planētu Ketu.

2) Saules aptumsuma ietekmi, kļūst stiprāka, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma. Aptumsums notiks 9 martā.

3) Šis laiks visumā ir ļoti interesants un spēcīgs, jo "vienā rindā" ir sastājušās 5as planētas un tās visas ir savienojumā ar "Karmiskajiem mezgliem", papildus tam šo situāciju aspektē Marsa 4ais aspekts un Saturna 10ais aspekts. Tādēļ jā šis astroloģiskā kombinācija ir ĻOTI spēcīga.



Dienas horoskops 2016 gada 10. marts

Īpašas norādes: 

Nākamā diena pēc saules aptumsuma nav vēl labākais laiks ilgstošām labvēlīgām darbībām, kā arī vēl pāris dienas karmiskā planēta Ketu ir kopā ar Sauli (Suria) viena grāda robežās. Tādēļ daudziem Ego jautājums "kokteilī" ar nervu spriedzi, veselības problēmām un atklāsmēm par dzīves "reālijām" būs spēcīgāks kā parasti. 

Pie tā visa, ka diena domāta mierīgām un nosvērtām darbībām daudziem nāksies "tikt galā" ar kādu laiku atliktām konfliktsituācijām jeb kāds (kādi)

 pamodīsies, lai viņus "noliktu pie vietas", tādēļ nestresojiet un nepārdzīvojiet, iepūtiet gaisu vaigos, neatbildiet uz provokācijām un izpildiet savu karmu apturot "kretīnu", lai viņš neturpinā visumā darīt sliktas lietas attiecībā pret tevi. 

Veselības jautājumi būs aktuālāki kā parasti.



Dienas enerģija līdz 14:50 ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar bīstamām, riskantām un neskaidrām aktivitātēm; darbībām ar tehnoloģisku vai mehānisku raksturu; bēru ceremonijām; lietu nobeigšana vai kādam procesam pielikt punktu; nāves jautājumu pētīšana; lauksaimniecības darbiem un stādīt kaut ko; visas darbības, kas ir saistītas ar ūdeni, mierīgām un klusās darbībām - yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc ilgstošas un stabilas palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā). Ideāls laiks slimību ārstēšanai, mierīgām seksuālām aktivitātēm, mākslinieciskiem pasākumiem un radošām aktivitātēm.



Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus, uzsākt ceļojumus, tiesvedību; ātras, vieglas darbības - spekulācijas un azartspēles; naudas aizdošanu uz īsu laiku; lielai fiziskai piepūlei un pārpūlei.     

Enerģiju pārvaldaPoorva Bhadrapada nakshatra



Dienas enerģija pēc 14:50 ir labvēlīga biznesam, ceļošanai, informācijas apmaiņai, iegādāties vai pieņemt mājdzivnieku, attiecību stabilizēšanai, diplomātijai, laulībām, sexam, visa veida labām darbībām un būs raksturojama ar vārdu "pārspēt" ("iziet cauri" (transcend)), mācīties dažādiem eksāmeniem. Šī diena ir duāla, tādēļ "pārspēšana" būs saistīta ar dabībām, kas sadalāmas vairākos posmos, kā šahā kad kombināciju veido no vairākiem soļiem - labākais šahists ir tas kurš labāk pārzin pretinieku un viņa "spēles stilu" - tātad spēj viņu prognozēt; ideāli diplomātijai un dažādiem sarunu procesiem. Meditācija un radoša pieeja situācijai būs dienas neatņemama sastāvdaļa, jo enerģija izgaismo visus ceļus gan fiziskos, gan iekšējos, dvēseliskos, dzīves ceļus (kā bāka jūrā), kā rezultātā notikts pilnīga atbrīvošanās no neziņas.
Jāņem vērā, ka šajā laikā viss ir tā kā sākumā izskatās, tādēļ rīkoties der tikai apdomāti (lai gan tas būs ļoti grūti)!!!
Šī enerģija ir pēdējā mēness cika diena, tādēļ esat gatavi vairāku procesu un darbu noslēgumam. Diena ir labvēlīga dažāda veida finanšu darījumiem (
galējās darbības), pārdot nekustamos īpašumus. Laba diena lai iegūtu zināšanas "kā nopelnīt" (uzzināt tirgus mehānismu).
Varat sajust riebumu pret apkārtējo "primitīvo uzvedību" un domāšanas veidu - snobisms.
Ļoti ieteicams lietot piena produktus vai atrasties pie ūdens.

Nav labvēlīgs laiks agresīvām darbībām, pretoties, kāpt kalnos, procesiem kur nepieciešama izturība, smagām operācijām (var nomirt). Slikti ir iekļūt nelaimes gadījumos. Nav vēlama grūtību, šķēršļu, nelaimju pārvarēšana. Dienas lielākais spēks  ir paaugstināt attīstības līmeni caur ciešanām un pārbaudījumiem. 

Enerģiju pārvaldaRevati nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saules aptumsuma ietekme, vēl joprojām ir  stipra, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma. Aptumsums notika 9 martā pl:3:58.

2) Šis laiks visumā ir ļoti interesants un spēcīgs, jo "vienā rindā" ir sastājušās 4as planētas un tās visas ir savienojumā ar "Karmiskajiem mezgliem", papildus tam šo situāciju aspektē Marsa 4ais aspekts un Saturna 10ais aspekts. Tādēļ jā šis astroloģiskā kombinācija ir ĻOTI spēcīga.



Dienas horoskops 2016 gada 11. marts

Īpašas norādes: 

Viss, kas jādara ātri vai gribas ātru rezultātu - uz priekšu. Saules aptumsuma ietekme, vēl joprojām ir  stipra, kā arī Saule šodien atrodas viena grāda robežās ar karmisko planētu Ketu, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma, vīrusi, pēkšņi saasinājumi utt. Saudzējam sevi.

Šodien pārbaudīs vīriešus uz spēju dot un uzņemties atbildību, bet sievietes spēju pieņemt situāciju un paļaudies uz partneri. Diemžēl daudz šo eksāmu neokārtos. 

Ar ārsta apmeklējumiem jābūt uzmanīgiem, jo situācija būs duāla - vieniem dos nepareizu diagnozi, bet citiem atklās to, ko sen neredzēja un nediagnosticēja, tādēļ būtiskos jautājumos vajadzētu šo diagnozi vēlreiz pārbaudīt pēc kāda laika.

Cilvēkiem ar paaugstinātu ekstrasensoriku jābot modrākiem, jo Merkūrikam (Budhai) satuvojoties ar karmisko planētu Ketu garu pasaule pastiprināsies. 

Attiecību jautājumos arī ir iestājies interesants brīdis, jo Venērai (Shukrai) esot savienojumā ar Ketu un Merkūriju (Budhu) daudziem attiecībās var iestāties krīze nerealizētās seksuālās enerģijas ietekmē kā arī daudz var saņemt piedāvājumus "neparastām" seksuālām izdarībām līdz pat piedāvājumam no sava dzimuma pārstāvja puses.



Dienas enerģija ir labvēlīga visa veida procsu uzsākumiem; ātrām un vieglām darbībām; it sevišķi ir ieteicams veikt visa veida ārstniecības vai treniņu procedūras, fiziskā izskata uzlabošana; procesus kas jāveic vienatnē; uzvarēt ienaidniekus; sākt mācīties valodas, arhitektūru vai dizainu; pārbūvēt ēku vai telpas, ielikt ēkas pamatakmeni; apģērba un juvelierizstrādājumu pirmreizēja uzvilkšana; pirkšanas un pārdošanas procedūras; aktivitātes, kas prasa domu un darbības ātrumu. Diena ir arī saistīta ar piegādi, ceļiem un dažāda veida transportiem, tādēļ ir labi doties ceļojumā.
Laiks ir saistīts ar vīrišķo enerģiju, tādēļ būs raksturīgas arī "karstas" emocijas. Lai uzlabotu attiecības, tad šodien ir īpaši labs laiks lai sāktu jāt ar zirgiem vai iegādātos to.
Viens no dienas simboliem - zirgs vienmēr ir gatavs veikt kādu ceļojumu, pie tam tas nav viņa pašmērķis, bet gan jātnieka vai kāda cita noteikts virziens, tādēļ jāņem vērā, ka cilvēks bez "kartes" un nostādīta galamērķa tikai bezmērķīgi ceļo un zirgš šādu jātnieku agri vai vēlu nometīs no sevis...
Labi ir arī vārda izmainīšanai vai tagad tā dēvētajam "rebrendingam".
Neesiet šodien pārāk ietiepīgi un piestrādājiet pie tā, lai nobeigtu iesāktos procesus, kā arī 
nav labs laiks laulībām; visa veida nobeigumiem; aktivitātēm, kas prasa pacietību un neatlaidību; seksuālai aktivitātei; emocionāli smagām darbībām; procesu pabeigšanai.  
    

Enerģiju pārvaldaAshwini nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saules aptumsuma ietekme, vēl joprojām ir  stipra un Saule šodien atrodas viena grāda robežās ar karmisko planētu Ketu, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma. Aptumsums notika 9 martā pl:3:58.

2) Šis laiks visumā ir ļoti interesants un spēcīgs, jo "vienā rindā" ir sastājušās 4as planētas un tās visas ir savienojumā ar "Karmiskajiem mezgliem", papildus tam šo situāciju aspektē Marsa 4ais aspekts un Saturna 10ais aspekts. Tādēļ jā šis astroloģiskā kombinācija ir ĻOTI spēcīga.



Dienas horoskops 2016 gada 12. marts

Īpašas norādes: 

Šī diena ir viena no seksuālākajām un atziņu bagātākajām dienām šajā mēnesī, bet pārdzīvojumu un atziņu skatījumā viena no spēcīgākajām šajā gadā. Papildus tam saules aptumsuma ietekme, vēl joprojām ir  stipra, kā arī Saule šodien atrodas viena grāda robežās (pēdējā diena) ar karmisko planētu Ketu, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma, vīrusi, pēkšņi saasinājumi utt. Saudzējam sevi, saudzējam sevi un saudzējam sevi.

Attiecību jautājumos arī ir iestājies ļoti spēcīgs brīdis, jo mēnes atrašanās Bharani nakshatrā Venēras (Shukras) savienojums ar Ketu un Merkūriju (Budhu) daudziem attiecībās var iestāties krīze nerealizētās seksuālās enerģijas ietekmē kā arī daudz var saņemt piedāvājumus "neparastām" seksuālām izdarībām līdz pat piedāvājumam no sava dzimuma pārstāvja puses. Jā šis daudziem būs spontānu lēmumu brīdis, bet tiem, kam ir slimības kura pamatā ir nerealizēta seksuālā enerģija šis laiks liks risināt sen nerisinātas lietas. Tikai nerekomendēju izmantot spēku, jo situācija var iziet ārpus kontroles.



Dienas enerģija ir labvēlīga visam kas ir saistīts ar sievietēm, sievišķīgumu, auglību, seksuālo eneģiju, piesardzību, greizsirdību, slepenību, atturību, cīņu, ziedošanos, katarsi, mātes mīlestību, seksam, ļoti labi ieņemt bērnu; labas jebkuras darbības, kas saistītas ar bērniem – veikt pārrunas un audzināt (caur personīgo piemēru, lai bērns nokopē un atkārto rīcības modeli), labi askētiskām, ezotēriskām darbībām, labi pabeigt sen iesāktu procesu. Kā arī labi spontānām darbībām, riskam, radošām aktivitātēm (dzemdēšanas, dzimšanas funkcija), labi kaut ko izgudrot; veikt agresīvas, nežēlīgas darbības, labi lai šķirtos, labi lauksaimniecībai, dārzniecībai, apgriezt kokus, krūmus; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; pirkt gāzes plīti, labi lai pabeigtu kaut ko kas sākts jau sen, atcerēties un sistematizēt pagātnas notikumus (īpaši attiecībās). Visam, kas ir saistīts ar psiholoģiju un visa veida atziņām, kas skar dziļākos apziņas slāņus saistībā ar attiecībām, kopdzīvi, bērniem un intīmo dzīvi (sapratīsiet rīcības psiholoģiskos aspektus), kā arī būs vēlēšanās izmēģināt apkārtējo pasauli ar pilnu jaudu kļūs vairākas reizes lielāka. Cilvēku reakcija uz dzīves situācijām būs vairāk instingtīva nevis balstīta uz zināšanām un loģiku, lai to pārvarētu ir ieteicama pašdisciplīna, gavēnis un attīrīšanās procedūras.

Labi ir meditēt par tādiem attiecību pirmelementiem:
- Ģimeni;
- Mīlestību un spēju saprasties;

- Laulībām;

- Sex;

Visi šie pirmelementi ir apvienojami, bet tie arī spēj katrs eksistēt atsevišķi...
Attiecību radīšanas procesā būtiskākais ir apzināties kas Tu esi un ko tu dod partnerim tādu, ko viņš pats nevar iegūt. Tikai mīlot un cienot sevi tevī nav bailes kā rezultātā balansēti savienojas enerģijas kopējam mērķim. Balans enerģijas apmaiņā ir balsns starp spēju dot un spēju saņemt...
Vēl būtiks aspekts attiecībās ir spēja saprast sievietes un vīrieša egoisma atšķirības. Sievietes egoisms izpaužas milzīgā enerģijas došanā un nespējā, kā arī nemācēšanā saņemt enerģiju jeb jūtoties kā mātei pirms vēl esi palikusi stāvoklī. Dodot sieviete cer ka viņai tiks dots atpakaļ, bet notiek pretējais. Vīrieša egoisms izpaužas visas enerģijas savākšanā un nespējā dalīties ar uzkrāto enerģiju (spēja dot), dodot vīrietis uzņemās atbildību un uzņemoties atbildību sāk strādāt princips - dod un tev taps dots...



Nerekomendējasceļojumi (enerģija ir saistīta ar satiksmes sastrēgumiem, negadījumiem); veikt  lēnas un maigas darbības, kas prasa klusumu un rāmu mieru; dažādu lietu ierosināšanai un uzsākšanai (iniciācija) - ir labāk pabeigt kādu lietu nekā iesākt ko jaunu.       

Enerģiju pārvaldaBharani nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saules aptumsuma ietekme, vēl joprojām ir  stipra un Saule šodien atrodas viena grāda robežās ar karmisko planētu Ketu, tādēļ visiem jāuzmanās no veselības problēmām - sirds un asinsvadu sistēma. Aptumsums notika 9 martā pl:3:58.

2) Šis laiks visumā ir ļoti interesants un spēcīgs, jo "vienā rindā" ir sastājušās 4as planētas un tās visas ir savienojumā ar "Karmiskajiem mezgliem", papildus tam šo situāciju aspektē Marsa 4ais aspekts un Saturna 10ais aspekts. Tādēļ jā šis astroloģiskā kombinācija ir ĻOTI spēcīga.



Dienas horoskops 2016 gada 13. marts

Īpašas norādes: 

Man prieks, ka šī ir viena no pēdējām dienām, kad man jāveic nepozitīvas prognozēs, lai gan jāatzīst, ka laiks līdz 4ajam aprīlim nebūs vienkārš. Bet nu pie ņemot vērā visu iepriekš minēto jāsaka, ka ir labs laiks krasām un aktīvām darbībām arī saistībā ar medicīnas sfēru, bet ne operācijām, ar apziņas attīstības jautājumiem, ar apziņas attīstību un transformāciju (tā kā bija vairs nebūs). 

Tiem, kam ir neatrisināti jautājumi attiecībās jārēķinās, ka ir liela iespēja, ka "piepeldēs" klāt kāds no malas un "palīdzēs" risināt attiecībās to ko tavs partneris tev nenodrošina. Tad nu musm jādomā kurā sfērā tas būs:
- Ģimenē

- Komunikācijā, laikā un mīlestības sajūtās

- Spējā uzņemties atbildību un aizsardzību

- Sexā.

Ja kāds kādā sfērā ir atlābis tad ļoti iespējams, ka "atnāks" atgādinājuma zvans. Situācijas risināšanos neordināru padarīs fakts, ka  Venēra (Shukra) ir savienojumā ar karmisko planētu  Ketu un Merkūriju (Budhu). Tas kā tas tieši norisināsies prognozēt ir teju neiespējami, bet neordināri būs viennozīmīgi.



Dienas enerģija ir labvēlīga  visam kas ir saistīts ar sasvas abziņas pilnveidošanu uzklausot pašam savu un citu kritiku. Pats labākais laiks "ārstēt" sevi no kaitīgiem ieradumiem un atmes visu, kas dzīvē patiesība nav vajadzīgs. Labi nodarboties ar uguni - ēdiena gatavošanu; kamīna kurināšanu pirmo reizi; veikt ārstniecības procedūras, kas ir saistītas ar uguni - pirtis, masāžas, veikt operācijas kurās ir asins zudumi, izgriest augoņus vai atrast iekšējos iekaisumus utt. Ļoti labs laiks lai tiktu pie patiesības, pastiprinātu prāta spēju uzņemt jaunas zināšanas,  veicināt zinātkāri un nezināmā izpēti, iedziļināšanās lietās ļaus izprast dziļākos lietas būtības iemeslus (vissuma pirmsākuma noslēpums). Dienas simboli ir ārsta skalpelis, kas izgriež augoni, šķēres, cirvis, žilete vai jebkāds ass instruments kā asmens vai nazis. Uguns enerģia ir virzīta uz attīrīšanos (transformāciju) tā var gan sasildīt un dot labumus, gan nepareizi izmantojot var sadedzināt un iznīcināt. 

Savstarpēja komunikācija starp cilvēkiem būs "kritizējoša" un asa (kompromisus nemeklējiet) - mazā un kontrolētā devā uguns sasilda, bet nekontrolētā veidā iznīcina visu ko var iznīcināt. Ļoti labi ir kaut ko nogriezst.

Nav labi nodarboties ar lietām kas saistītds ar ūdeni, finansēm un mierīgām lietām.       

Enerģiju pārvaldaKrittika nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saula atrodas pēdējā grāda robežās Ūdensvīra zīmē un papildus tam Saules aptumsuma ietekme, vēl joprojām ir  stipra.

2) Šis laiks visumā ir ļoti interesants un spēcīgs, jo "vienā rindā" ir sastājušās 4as planētas un tās visas ir savienojumā ar "Karmiskajiem mezgliem", papildus tam šo situāciju aspektē Marsa 4ais aspekts un Saturna 10ais aspekts. Tādēļ jā šis astroloģiskā kombinācija ir ĻOTI spēcīga.