pirmdiena, 2016. gada 7. marts

Ik brīdis ir Dāvana - Eņģeļi caur Ann Albers

Ik brīdis ir Dāvana
05.03.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------
Ikviens jūsu dzīves mirklis ir nenovērtējams. Netērējiet tos uztraukumiem. Netērējiet tos bailēm un dusmām, vai kam tādam, kas nesniedz jums SirdsPrieku. Mēs zinām, ka cilvēku dzīve nav viegla. Mēs zinām, ka iespējami tādi brīži, kad jūs satrauksieties, izbīsieties, vai būsiet sarūgtināti. Taču pat šādos brīžos jūs varat ienest Mīlestību. Jūs varat nomierināt sevi. Jūs varat lūgties. Jūs varat atgādināt sev, ka jūs neesat atbildīgs par visu Visumu, jūs nevarat – pat ar vislabākajiem nodomiem – kontrolēt kāda cita izvēles. Un tomēr – jūs varat izvēlēties Mīlestību. Jūs varat izvēlēties Prieku. Jūs varat – neskatoties ne uz ko – meklēt Dāvanas un Svētību ikvienā savas dzīves mirklī.

Ir tik daudz dažādu lietu visapkārt, lai tās atgādinātu jums, ka jūs esat Mīlēti. Saule katru dienu ceļas, lai sildītu jūs un uzturētu jūsu dzīvību. Jūsu Radītājs ir izveidojis tik plašu un lielisku Visumu! Jūs varat paļauties uz planētām, kas riņķo ap savām zvaigznēm, lai pietiekami droši varētu izaudzēt ēdienu savam galdam. Jūsu Radītājs spēj parūpēties tāpat arī par jūsu dzīvi. Nododiet savas problēmas Dievišķajam, kas nekad jūs nepārstāj Mīlēt. Nododiet Dievišķajam to, kas jūs satrauc un biedē. Atvieglojiet savu Sirdi ik vakaru pirms gulēšanas, sarunājoties ar to pašu Mīlestības Avotu, kas iedvesis jums dzīvību. Jūs tiekat loloti un sargāti daudz vairāk, nekā cilvēks spēj iedomāties.

Dzīve notiek TAGAD. Ik brīdis ir nenovērtējams. Raugieties uz tās Dāvanām, Pārsteigumiem un Svētību. Raugieties uz Labo cilvēku Sirdīs. Jūs visi darāt to labāko. Iztēlojieties, dārgie, savu dzīvi laimīgu, veselīgu un bagātīgu! Iztēlojieties to labāko, kas varētu jūsu dzīvē notikt! Ik brīdis ir Dāvana. Pat ja dzīve palaikam izliekas drūma un nogurdinoša – Debesīs kādudien jūs ieraudzīsiet katra sava nodzīvotā mirkļa vērtību un nenovērtējamo skaistumu.

Mēs Mīlam jūs, dārgie … Šis brīdis, ko vadām sarunā ar jums, ir nenovērtējams priekš mums. Tagadējais brīdis ir viss, kas mums var piederēt. Tieši tagad … elpojiet dziļi … mēs visus jūs turam ļoti maigi savās Sirdīs.