trešdiena, 2017. gada 12. aprīlis

Kad sāksim dzīvot?

"Tikai tad, kad cilvēks ir atmodināts, tas redz, cik skaista un perfekta ir pasaule. Un tad tas patiešām sāk pret to izturēties kā pret spēli. Beidzot sāk dzīvot!
Patlaban cilvēks nedzīvo. Tas kuģo dzīves upē, paiet viena dzimšanas diena pēc otras, un beigās viss ir galā. Cilvēks tā īsti neparko nav priecājies. Tāda lielākoties ir cilvēku dzīve.


Cilvēkam ir patiesi jāsaprot mērķis, kāpēc tas te atrodas. Jūs te tikāt sūtīti, lai labi pavadītu laiku! Bet no visa tā ir radīts viens vienīgs juceklis. 


Kad cilvēks ir atmodināts, tad vienalga kāda ir viņa dzīve, tā tiks labi pavadīta. Tādai jābūt dzīvei, tāda tā ir! Tāpēc jau sakām - dzīves spēle. Kad skatos uz jums, tad redzu, kādu nastu ikviens nesat. Jūsu nastas un sāpes visu laiku ‘atsitas’ pret mani. Tāpēc es ceru, ka jau pavisam drīz atbrīvosities no savas bagāžas un dziedāsiet, dejosiet, iesiet pasaulē izspēlēt savu spēli."
šrī Bagavāns 


Cilvēka prāts neļauj ieraudzīt pasaules un dzīves skaistumu. Tas visu sarežģī un visur rada problēmas. Lai sāktu vai turpinātu ceļu pretim pavisam citai dzīvei- skaistai, piepildītai un priekpilnai- pievienojieties kursam Fenomens & Dāvana. Sajutīsiet paši, kas tas ir!
Par kursu vari izlasīt, apskatīt, kāds tas bijis citās valstīs, un pieteikties- fenomenslatvija.com