piektdiena, 2017. gada 21. aprīlis

Pasaules transformācijas

Pasaules transformācija nav tikai dažu svēto un gaišreģu atbildība. Ikkatra cilvēka uzdevums ir radīt labāku pasauli. Patlaban valdošajā izdzīvošanas cīņā ir zudis nevainīgums, mīlestība un citas vērtības.
Tie esat jūs, kuriem tās atkal ir jāatgūst.
Neuzskatiet sevi par parastām būtnēm. Katram cilvēkam piemīt un iekšienē atrodas bezgalīgais Dievišķais spēks. Jūsu spēkos ir redzēt Dievu katra cilvēka sirdī, un, kad reiz sākat saskatīt Dievu katrā cilvēkā, tad spēsiet mīlēt katru būtni, katru indivīdu. Caur jums šajā pasaulē ieplūdīs Dieva spēks.
Nepierodiet pie nemīlēšanas. Ar vārdiem, mīlestības caurstrāvotu rīcību un kalpošanu, jūs jebkuru cilvēku spējat atmodināt no nevajadzīgām ciešanām, pašradītām bēdām un vienaldzības. Tieši jūs esat tie, kuri spēj atmodināt visu pasauli. Zelta laikmets iesākaa tieši ar to - jūs uzņematies šo atbildību.”
šrī Amma
Ikviens un katrs esam šeit arī kāda augstāka mērķa labad. Ikdienas steigā bieži par augstākām lietām neizdodas pat aizdomāties... Vai tiešām Dievs būtu radījis cilvēku, lai tas tikai garšīgi paēstu, vairotu mantu un slavu, izklaidētos... Tas viss ir vajadzīgs un ir daļa no dzīves. Bet noteikti taču jābūt kaut kam lielākam. Mēs esam kā puzles gabaliņi lielajā plānā. Izpildot savu mazo dzīves plānu- apmierinot ikdienas vajadzības- varam ķerties pie lielākā plāna izpratnes un pildīšanas.
Ja sajūtat, ka dzīvē vēlaties iet tālāk, ka iepriekšējais posms ir nesis piepildījumu, bet vienlaikus kaut ko neesat spējuši atrisināt, tad kurss Fenomens &Dāvana pilnīgi noteikti dos skaidrību notiekošajā. Tā mums visiem ir unikāla iespēja spert uz priekšu lielo soli...
Tiekamies kursā Fenomens & Dāvana 13.-14.maijā Jūrmalā.
Reģistrācija kursam vietnē fenomenslatvija.com