pirmdiena, 2017. gada 24. aprīlis

Dzīve ir ceļojums

Dzīve ir ceļojums izaugsmē. Izaugsmes ceļojums.
“Dzīve ir ceļojums. Viss ir ceļojums. Viss ir process. Dievs ir process. 

Viss, kas pastāv uz šīs pasaules - nauda, veselība, attiecības, vārds un slava, panākumi un neveiksmes, pārbaudījumi, kas nāk un iet,- tas viss ir dzīve un no cilvēka tiek sagaidīts, ka viņš ar to visu tiek galā.
Tikai tad, ja cilvēks skatās sejā šiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem, tad aug. Tikai tad dzīves ceļojumā ir kustība. Ja cilvēks izvairās no dzīves sarūpētajiem izaicinājumiem, tad nav kustības, un tas iesprūst. Un tā, dzīve piedāvās dažāda veida pārbaudījumus. Sākot no kārtības līdz nekārtībai, no nekārtības līdz kārtībai, dzīve virzās cikliski… lai kādā stāvoklī atrastos cilvēks, problēmas nāks un būs. Vienotība palīdz un dod zināšanas, lai tiktu galā ar šiem pārbaudījumiem. Ja pārbaudījumus un izaicinājumus uztver pareizi, tad tie izzūd.
Pēc laika uzrodas kāda cita problēma. Un atkal, arī tai jāskatās sejā, un tieši tad cilvēks atkal var augt. Šādai izaugsmei nav gala. Nepārtraukti būs izaicinājumi, un nepārtraukta būs izaugsme.
Tā ir veidota dzīve. Dzīve nav iedomājama bez kaut vienas problēmas. Tāda dzīve neeksistē. Bez izaicinājumiem cilvēkam būtu sajūta, ka tas mirst. Tad nav sajūtas, ka cilvēks dzīvo. Lai dzīvotu, tiek saņemti pārbaudījumi.”
Šrī Bagavāns
Kurss Fenomens & Dāvana, kas notiek 13.-14.maijā Jūrmalā, palīdz cilvēkam risināt sarežģījumus visās dzīves svarīgākajās jomās- veselībā, attiecībās, finansiālajā sfērā. Tas radīts nolūkā izprast dzīvē valdošos likumus un tā rezultātā notiek transformācijas apziņā, kas arī rezultējas ārējā pasaulē.
Vairāk skatiet, lasiet par kursu mājas lapā fenomenslatvija.com
Tur arī reģistrācija