piektdiena, 2017. gada 21. aprīlis

Organisma IZDZIEDINĀŠANĀS principi: mēs esam tas, kas mūsos uzsūcas

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/04/20/organisma-izdziedinasanas-principi-mes-esam-tas-kas-musos-uzsucas/

Pēc doktora Dž.H.Tildena raksta “Mēs esam tas, kas mūsos uzsūcas”

“Mēs esam radīti tā, ka ķermenis nepārtraukti tiecas uz izdziedināšanos un katru minūti veic pašatjaunošanos! Pat bez mūsu iejaukšanās! Vienīgais kas mums jādara – jāpārstāj viņam traucēt !
Veselība tie nav tikai asinsanalīžu rezultāti vai asinsspiediena rādītāji. Visus šos parametrus ir izveidojusi mūsdienu medicīna (kura nav devusi praktiski nekādu ieguldījumu cilvēces veselībā). Veselība – tie nav tikai rādītāji, jo tajā pašā laikā pacienta imunitāte var nebūt spējīga tikt galā ar jaunām infekcijām!
Veselība – tas ir dzīvesveids!
Veselība – tā ir dzīves kvalitāte jeb kvalitatīva dzīve. Tā ir iespēja saldi gulēt naktīs, nejust nekādas sāpes, būt ar labu atmiņu un iegūt visu to kas jums svarīgs. Veselība tas ir laiks pavadīts ar ģimeni, pastaiga mežā, tā ir spēja priecāties, nebaidīties no nākotnes un viegli tikt galā ar stresu! Veselība ir cienīga izturēšanās pret savu ķermeni un laimes sajūta no tā, ka jūsu organisms strādā kā pulkstenis! Veselība tā ir enerģija, nelabojams optimisms un dzīves garša !
Mūsdienu medicīna nerisina NEVIENU no šiem jautājumiem. Pat vairāk – viņai nemaz nav šādu mērķu! Tādēļ, ka mūsdienu medicīnu neinteresē jūsu dzīves kvalitāte!

Pie tam – daudzi organisma mēģinājumi izveseļoties tiek kļūdaini traktēti kā saslimšanas.
Piemēram daudziem cilvēkiem hroniski trūkst ūdens. Lai gan viņi it kā dzer ūdeni, taču, ja ūdens nav bioloģiski pieejams, bieži vien šūnās tas nenonāk. Kad organisms nesaņem pietiekošā daudzumā ūdeni, viņš cenšas samazināt mitruma zudumu, kas lielākoties tiek patērēts caur elpošanu. Rezultātā tiek ierobežotas bronhu funkcijas un tajās rodas histamīni, kas apgrūtina ieelpu un izelpu. Mūsdienu medicīna šo organisma aizsardzību ir nosaukusi to par ASTMU un ārstē ar antihistamīniem! Tātad – tā vietā lai likvidētu cēloni – atūdeņošanos, ar zālēm tiek atbrīvoti bronhi un panākta vēl katastrofālāka atūdeņošanās, kas rada vēl lielākas problēmas!
BEZMIEGS. Ja jums ir bezmiegs, tad jums izrakstīs ķīmiju, kas nomāks organismu un liks jums zaudēt samaņu. Un tas tiks uzskatīts par normālu miegu un pieņemamu situācijas risinājumu. Bet vai no rīta jūs jutīsieties atpūties, svaigs un enerģijas pilns, tas nevienu neinteresē. Ir daudzi iemesli kādēļ naktī nevaram gulēt (piem. magnija vai aminoskābju trūkums) un ļoti daudz iespēju normalizēt miegu dabiskā ceļā.
SPIEDIENS. Spiediena iemesls ir pārāk biezas asinis, kas nenonāk mazajos kapilāros. Lai nodrošinātu normālu asinsriti, sirdij jāstrādā ar ļoti lielu slodzi. Līdz ar to ceļas spiediens. Tātad spiediens – nav slimība, bet gan simptoms. Vienkārši organisms cenšas izspiest biezās asinis tur kur tās nenonāk, jo ja kaut kur šūnas nesaņem asinis, tās sāk mirt. Veselas asinis nesabiezē un plūst brīvi.
Ko dara medicīna? Sāk iedarboties uz asinīm ar ķīmiskām vielām, kas mākslīgā veidā liek artērijām zaudēt tonusu un atslābt! Tāda “ārstēšana” noved pie asinsrites traucējumiem, jo šā vai tā asinis nenonāk tur kur tām jānonāk un šūnas nesaņem ne skābekli ne barības vielas utt.

Ja cilvēks dzer pietiekošā daudzumā labu sārmainu un dzīvu ūdeni, lieto fermentiem bagātu pārtiku (+ augu izcelsmes fermentus) un pārtiku ar kvalitatīvām taukskābēm (+Omega 3/60 vai Omega 3/6/9, Lecitīnu U.C.), tad asinis sašķidrinās dabiskā veidā piecu dienu laikā.
Tātad ASTMA, tāpat kā “HIPERTONIJA” ir ārstu izdomātas slimības. Tie ir vienkārši simptomi vai pazīmes tam, ka organisms cenšas savest kārtībā savu sarežģīto sistēmu un izdzīvot!

SLIMĪBA kā izdziedināšanās

“Īstenībā simptomi ir nevis slimība, bet ATVESEĻOŠANĀS. Citiem vārdiem sakot – garais klepus ir nevis slimība, bet atveseļošanās, vēja bakas arī nav slimība, bet atveseļošanās. Īstā slimība ir TOKSIKOZE.
To skaidro arī medicīnas pamatlicējs Hipokrāts, kurš jau 2000 gadus atpakaļ rakstīja, ka: “Slimības ir attīrīšanās krīzes no toksiskiem elementiem. Simptomi tā ir dabiska organisma aizsardzība. Mēs to saucam par slimību, bet patiesībā tā ir atveseļošanās no slimības”.
Patiesībā, saprotot īstos simptomu iemeslus, kļūst acīmredzama bērnu slimību dziedinošā daba. Šīs tā saucamās infekcijas kalpo lai atjaunotu iekšējo tīrību, tādā veidā stimulējot bērna veselību. Kļūst skaidrs arī tas kādēļ dabiskas pieejas praktiķi necenšas nomākt šos simptomus un dod iespēju visam noritēt savu gaitu ar mērķi panākt pilnīgu detoksikāciju.

Ja šie simptomi tiek apturēti ar medicīniskām zālēm un metodēm, organisms ir spiests saglabāt šīs toksiskās vielas savos audos – kaut arī pirms tam viņam bija mērķis no tiem atbrīvoties! Tas var novest ne tikai pie sarežģījumiem un ciešanām, bet arī radīt pamatu hroniskām slimībām.
Ja jūs ziniet kādu bērnu, kurš ir nomiris no bērnu infekcijas, noskaidrojiet kā viņš tika ārstēts. Daudzu ārstu viedoklis ir tāds, ka nekorekta ārstēšana, tajā skaitā simptomu nomācošu medikamentu terapija, ir iemesls sarežģījumiem un fatalitātei. Daudzos gadījumos vāja veselība arī tiek izskatīta kā faktors.
Britu naturopāts Harijs Klemets: “Domājot par sarežģījumiem, mums vienmēr jāpatur prātā tas, ka tie pārāk bieži mēdz rasties nevis no slimības, bet tieši no ārstēšanas”.

Īsāk sakot ņemiet vērā to, ka jūsu ķermenis vēlas būt vesels un lai tā notiktu, viņš pieliek ļoti lielas pūles!
Simptomi – tas ir tikai kliedziens pēc palīdzības, tas ir organisma lūgums palīdzēt izdziedināties.
Ja jūs būsiet uzmanīgi, tad sadzirdēsiet ko organisms jums vēlas pateikt. Ja nesadzirdēsiet, sāksiet šos simptomus nomākt ar pretsāpju zālēm, medikamentiem, ķirurģiski vai ar citu graujošu terapiju. Un ņemiet vērā, ka lielākā daļa ārstu nesaprot un nav apmācīti kā atjaunot jūsu organisma iekšējo līdzsvaru. Visa mūsdienu medicīna ir tendēta tikai uz to lai nomāktu simptomus. Un viss.”

Avots: www.econet.ru/
Smart Life (facebook)
Pilns raksts tiem, kuri vēlas tajā iedziļināties pamatīgāk, vietnē: