otrdiena, 2017. gada 18. aprīlis

MAZĀS ASTROZIŅAS 17.04.-23.04.


Pēcsvētku nedēļa ir padevusies ar diezgan dižiem debesjuma notikumiem. Šajā nedēļā būs absolūta prāta un racionālā dominance pār emocijām. Tas labi, jo pēc smagā Venēras retrogrāda prāts ir jālieto. Sajūta nedaudz atgādinās to, kā pēc garas slimošanas jāatsāk ierastais dienas ritms. Nedēļa noritēs dilstoša mēness gaismā, tātad būs gudra nedēļa.
Līdz vīkendam īpaši aktuālas ir divas lietas - lēna baudīšana un zīmju lasīšana. Tas nozīmē, ka šonedēļ nebūtu ieteicams steigties. Lielo mīlnieku - Marsa un Venēras - lieliskā saspēle šonedēļ mums ļaus ne tikai baudīt, bet arī tvert radošās idejas. Modrais prāts tad raudzīs, kā tās varēs realizēt. Ar lielām alko porcijām neaizraujamies darbadienās, jo pārāk labs laiks zīmju un ideju tveršanai.
Ceturtdien un piektdien ātrie debesjuma elementi- Saule, Merkurs un Marss - maina zīmes. Cilvēki taps daudz ātrāki un atvērtāki komunikācijai. Emocijas arī atdzīvosies, pie kam - ļoti spēji. Gluži kā korķis no šampanieša pudeles. Tās vedināt vedinās uz tusiņiem. Dižas starpības, vai iet ielās piektdienas nakti, vai sestdienas - nav. Uzmanību! Reibs nejēgā. Atturībniekiem labs radošuma un patīkams plūduma laiks pēc gana strukturētās prāta nedēļas. Lai izdodas notvert zīmes un visu baudīt palēnām!
Andis
geste.astro@gmail.com