svētdiena, 2017. gada 23. aprīlis

Smalki jāieklausās savā ķermenī

Smalki jāieklausās savā ķermenī, tas ir cilvēka galvenais instruments, caur kuru evolūcijas spēki iedarbina priekšnojautas.
Dabā ir savādāk, gan putni, gan dzīvnieki ir iekšēji apgaismoti, tie atrodas vienā sistēmā un perfekti sadarbojās.
Mēs visi esam ļoti grandiozu pārmaiņu fāzes sākumā. Zemes dvēsele ir sasniegusi savu zemāko kompresijas punktu, tagad tā sāk atbrīvoties un attīrīties.
...
Uzsāktais dvēseļu transformācijas process ir ļoti progresīvs. Taču, lai katarsi paši savās dzīvēs pieredzētu, cilvēkiem nāksies iziet cauri eksistences slieksnim, būs vienlaicīgi jāpiedzīvo, ka viņu gandrīz nav un ka viņš ir viss. Un ir laiks. Zemes dvēsele ir ļoti nogurusi no tā, kas ar viņu notiek. Iedomājieties cilvēku, kuram ir saēsta āda. Tā jūtas Zeme. Un tie esam mēs, cilvēki, kas var to palīdzēt dziedināt vai nē.
Senāk izpratne par to, kas ir Dievs, bija daudzkārt labāka. Dzīvot bija vieglāk, jo uz zemes esošā enerģija cilvēku ciešāk savienoja ar daudzveidīgo dabu, tātad arī ar Dievu.
Tagad izveidojies Cilvēks Iedomīgais, kas šīs saites ignorē. Viņam grūti pieņem pašam sevi. Nākas dzīvot ilūzijā par sevi, jo dažādu iemeslu dēļ dabiski sevi mīlēt viņam ir ļoti grūti.
Kad enerģija izies cauri cilvēkam, notiks patiesības mirklis, – cilvēks, kas patiesi vēlas būt tuvāk Dievam, sapratīs, ka ka Zeme ir dzīva un mēs esam Dieva bērni.
Diemžēl mūsdienām raksturīgi, ka cilvēks ir par daudz aizņemts ar prātu, fokusējoties tikai uz domām par problēmu risināšanu, kas šobrīd nemaz nebūtu jārisina. Kas būs pēc trim gadiem? Kas būs, tas būs… Ja kaut ko nevar nekādi izdarīt, tad nevajag.
Mūsu civilizācija ir aizmirsusi, kāpēc šeit atrodas – lai radītu paradīzi. Un, jo ātrāk mēs to sapratīsim, jo ātrāk to sasniegsim.

http://m.la.lv/pasaules-gals-nesis-jaunu-paradizi-laikmeta-griezus-raksturo-ragaciema-agnese/

Pasaules gals nesīs jaunu paradīzi. Laikmeta griežus raksturo Ragaciema Agnese

Mūsu civilizācija ir aizmirsusi, kāpēc šeit atrodas – lai radītu paradīzi. Un, jo ātrāk mēs to sapratīsim, jo ātrāk to sasniegsim, uzsver dziedniece, kuru vislabāk zinām kā Ragaciema Agnesi.
Gada tumšākajos laikā esot jāzīlē gaišā nākotne. Vai kāds to var labāk izdarīt kā gaišreģis? Meklējot reģi, nonācu Ragaciemā pie Agneses Bērziņas, kura sevi raksturo kā gaismas mediju.
Agnese izrādījās pat ļoti pievilcīga, jauna sieviete ar mazliet nogurušām acīm. Hmm, tiem gaismas gariem gan ir laba gaume! Tiesa, kad Agnese sāka runāt, vārdi bira asi un cieti kā bultas. “Es tur neko nevaru darīt. Kad man ir atklāsmes, stāstu tā, lai vārdi ieurbjas dziļi dvēselēs,” pasmaida Agnese. “Un, apsveicu, mēs visi esam ļoti grandiozu pārmaiņu fāzes sākumā. Zemes dvēsele ir sasniegusi savu zemāko kompresijas punktu, tagad tā sāk atbrīvoties un attīrīties. Zemes katarse arī būs tā Pastarā tiesa, par kuru tik sen runā cilvēki.”
Tālāk pašas Agneses vēstījums par to, kā viņa izprot šo laiku un mūsu uzdevumus.
  1. Esam aizmirsuši savu misiju uz Zemes
  2. Kad pazudīs bailes no nāves
  3. Trauksme palīdz mobilizēties laikmetu griežiem
  4. Saprāts un prāts – atšķirīgas lietas
  5. Latvijā – daudzas tautas, bet nebūt ne musulmaņi