Ja jūties it kā iestrēdzis, ja ikdiena ir garlaicīga un tukša, tas runā par to, ka tu vēl neesi atklājis savu dzīves uzdevumu. Aplūkosim sīkāk katru no šīm pazīmēm.

Bloķēts radošais kanāls

Ja tu nerealizē savu misiju, tiek bloķēts tavs radošums, viss tavs radošais potenciāls. Kad radīšanas kanāls ir ciet, augt un attīstīties radošā ziņā ir sarežģīti. Tevī trūkst kreatīva, ir grūti iedarbināt savu labās smadzeņu puslodes spēju radīt, manifestēt, iziet ārpus pasaules matrices rāmīšiem.
Tu nespēj radīt neko jaunu un brīnies, kā tas izdodas citiem. Sajūta tāda, it kā uz galvas būtu betona bloks.

Zūd kaislība un iztukšojas enerģija

Ja tu nedzīvo saskaņā ar savu virsuzdevumu, dzīve pārvēršas pārmēru smagā vezumā. Tu mani, kā spēki zūd, un nerod dzīvē prieku. Tu nesaproti, ar ko gan tādu gribētos nodarboties.
Tu apsūdzi sevi slinkumā, taču tas nav vis slinkums. Tev nav vēlmes kaut ko darīt vai radīt. Tam vienkārši nepietiek spēka.

Dzīve pārtop pelēkā ikdienā

Katra nākamā diena tavā dzīvē līdzinās iepriekšējai. Tu pamosties no rīta bez prieka un intereses, ko gan tādu šai tavai dienai sagatavojis Visums. Tavā dzīvē viss ir iepriekš paredzams. Tu zini, kas ar tevi notiks pēc piecām minūtēm, pēc stundas, pēc pusdienām, pēc nedēļas.
Katru dienu tu izdzīvo kā Murkšķa dienu no pazīstamās filmiņas: mājas–darbs–pienākumi... Un nekādas gaismas tuneļa galā.

Tavas aktivitātes nedod gandarījumu

Tu jautā pat sev – kāpēc tas, ar ko es nodarbojos, nenes man gandarījumu?
Tu esi iegrimis rūpēs par to, kā pabarot bērnus, kā samaksāt dzīvokli. Bieži tu izvēlies to darbu, kur var labi nopelnīt, nevis to, kas iedvesmo. Tādējādi tu izmanto tikai daļu savu iespēju, potenciāla, spēka. Daudzi pat baidās atzīties, ka tas, ar ko viņi pelna dienišķo maizi, nesagādā nekādu baudu.

Tu šaubies pats par savu vērtību

Nākamais simptoms – tu bieži uzdod sev jautājumu: "Bet vai es esmu pelnījis mīlestību, naudu, laimi...? Vai esmu pelnījis uzplaukumu?" Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi.
Ja neesi uztaustījis savu ceļu, neesi apjautis, kur ir tava misija, šādi jautājumi pacelsies atkal un atkal.
Ik pa laikam tu šaubies par sevi, par to, ka esi kaut ko labu pelnījis, – jo tu taču neko īpašu nedari. Šīs šaubas rodas pat tad, ja tu strādā pie sava pašvērtējuma, mācies sevi mīlēt.

Parādās neapmierinātības sajūta

Nav dīvaini, ka no šādas dzīves parādās neapmierinātības sajūta. Kāds uzdrīkstas sev pajautāt – vai tiešām tā būs vienmēr? Bet citi samierinās un apklusina sevī šo sajūtu ar šķietamām baudām – laimes aizvietotājiem (televīziju, datorspēlēm, ēdienu, alkoholu utt.)

Tu jūties iesprūdis

Tu pilnveidojies, veici daudz darbību garīgas izaugsmes virzienā, un tik un tā šķiet, ka virzības uz priekšu nav. Tas notiek viena vienkārša iemesla dēļ – tava dvēsele skaidri zina, ka nākusi uz Zemi ar noteiktu uzdevumu. Tā visiem spēkiem cenšas to izpildīt, novest tevi līdz tam, lai tu sāktu to pildīt.
Ja neesi to apzinājies, neesi sapratis, kaut kur sirds dziļumos paliek sajūta, ka kaut kas notiek nepareizi. Un tu jūties iesprūdis.
Ja esi sevī atpazinis šīs pazīmes, ir vērts nopietni aizdomāties par savu dzīves ceļu. Vai tu ej īstajā virzienā?
Izmainīt savu dzīvi nekad nav par vēlu. Ieskaties sevī un pajautā, kas tev patiešām sagādā prieku. Un dodies tajā virzienā.