sestdiena, 2017. gada 15. aprīlis

Sievietes enerģijas spēks

Vai esat ievērojuši, ka dažkārt ļoti veiksmīgs vīrietis, nomainot sievieti, pēkšņi zaudē visu? Un otrādi? Šķita bezcerīgs neveiksminieks, pēkšņi blakus sievietei burtiski “uzlido debesīs” sociālajā plānā? Vai kādreiz esat aizdomājušies par to, kāpēc visapkārt ir tik daudz gudru, skaistu un vientuļu sieviešu?
Kāpēc pie vienām vīrieši burtiski “līp”, neskatoties uz vecumu un ārējo izskatu, bet citas tā arī paliek vientuļas? Kāpēc pēkšņi vīrietis sāk krāpt tadu skaistu, gudru, koptu un saimniecisku sievieti?
Kāpēc vieniem ģimenē mīlestība saglabājas gadiem, bet citiem jūtas jau sen ir atsalušas?
Vai esat sev uzdevuši jautājumu, kāpēc vieni jaunību saglabā ilgus gadus, bet citi ļoti ātri noveco?
Atbilde uz šo jautājumu vienlaicīgi ir gan sarežģīta gan vienkārša. Viss slēpjas enerģijā. Enerģija valda pār pasauli, pievelk vai atgrūž.
Sieviete ir pasaules dzīvības radītāja, viņa – arī enerģijas kopums, pateicoties kurai viņa pievelk vīrieti kā magnēts, pievelk iespējas, pievelk naudu, vērtīgus sakarus un, galvenais, pateicoties šai enerģijai var arī to visu saglabāt.
Iespējams, rodas jautājums: “Mums apkārt ir tik daudz enerģisku sieviešu, kas guvušas lielus panākumus sociālajā dzīvē, tad kāpēc daudzas no viņām ir nelaimīgas un bieži vien arī slimo ar dažādām “sieviešu kaitēm””?
Noslēpums ir tajā, ka mēs nerunājam par vienkāršu enerģiskumu. Mēs runājam par Sievišķo enerģiju.
Daba sievietei ir devusi bezgalīgi lielu spēku. Taču mūsdienu sabiedrībā vairums sieviešu pat nepūlas saņemt pieeju tai. Magi šo situāciju sauc par “Sievietes paradoksu”, un runā par to, ka šāda lietu kartība nevar tikt uzskatīta par normu.
Mūsu senči atzina sievietes un vīrieša atšķirīgumu par ļoti svarīgu faktoru. Senās pasaules iedzīvotāji slavināja šo atsķirību brīnumu. Iedzimtās, katram dzimumam unikālās spējas un īpašības tika izmantotas, lai vairotu labklājību un veselību. Visas sievietes tika uzskatītas par Varenās Dievietes emanāciju, bet vīrieši – par Varenā Dieva emanāciju.
Sievietes no paaudzes paaudzē nodeva tālāk šos noslēpumus, kā saglabāt un pastiprināt sievišķo enerģiju. Tai sievietei, kura zināja šos noslēpumus un prata pareizi izmantot savu enerģiju, bija milzīga ietekme un spēks. Lai to panāktu, sievietes apguva visdažādākos rituālus un prakses, meditēja, nodevās dziļām pārdomām, izmantoja mudras, kas ir maģiskie kodi saziņai ar Dievu un dabas spēkiem..
sievietes enerģija7
Indijā bija svētās skolas, dievnami un tradīcijas, kas bija radītas sievietēm un kuru uzdevums bija palīdzēt nodot šīs zināšanas no sievietes sievietei, no paaudzes paaudzē. Ar dažādu rituālu palīdzību sievietes sevi noskaņoja uz intensīvu gaismu un dvēseles valstības enerģijas viļņa, lai nodotu šo gaismu tālāk visam dzīvajam. Un to visu tās darīja tāpēc, lai attīrītu savu ķermeni, prātu un dzīvotu vienotā sievietes plūsmā un kontaktā ar savu spēku.
Vēl vairāk, sievietes mācījās saasināt savas sajūtas tādā mērā, lai varētu sajust cilvēku smalkos ķermeņus, paredzēt iespējamās saslimšanas un izdzenāt negatīvās programmas.
Dziedniecība – lūk vēl viena sievietes prerogatīva, kas nāk no senseniem laikiem.
Vai zinājāt, ka senatnē šamaņi, dodoties savos psihodēliskajos ceļojumos, blakus sev sēdināja sievieti. Un viņa pēc tam tiem stāstīja par to, kur tie bijuši – viņa bija kā pavadonis šajā smalkās pasaules ceļā..
Sievietes saņēma visu stihiju spēku. Sievietei tas nenākas grūti. Katra stihija sievietei deva savas izpausmes,
Ūdens – intuīciju, sievisķību un maigumu, Zeme – gudrību, viedumu, Uguns – kaisli un seksualitāti, Gaiss – prāta kustīgumu un izpratni.
Lūk, piemēram, ja sievietei daudz gaisa un uguns, bet pietrūkst ūdens, mēs redzam to, kuru mūsdienu sabiedrībā sauca par “stervu”. Viņa pievelk vīrieti ar savu seksualitāti, spīdošu prātu, bet pēc laika vīrietis no viņas aiziet. Viņš vienkārši neiztur tadu spriedzi. Šajā sievietē nav maigā ūdens dziļuma
Tagad iedomāsimies, ka ūdens ir pietiekami, bet maz gaisa. Tādu sievieti vīrietim iegūt nav grūti, viņā nav ne mazākās veselīgās sievietes “stervozitātes”. Rezultātā viņš viņu neciena! Ja nav uguns….. Uzminiet!!!! Tāda sieviete vīrieti vispar nepievilks.
Sieviete, kura pilna sievišķīgas enerģijas, kura atrodas ciešā kontaktā ar savu sievišķīgo būtību, viegli pievelk un notur vīrieti, mīlestību, ģimeni, harmoniju, naudu. Tāda sieviete palīdz savam vīrietim pacelties nebijušos veiksmes augstumos. Tāda sieviete apbur ar savu ārieni un savu enerģiju. Vīrieši alkst tādas sievietes, viņa tiem ir nepieciešama. Viņi to neapzināti sajūt un tās dēļ ir gatavi pamest visu – jau no senseniem laikiem neapzināti zin, ka viena nakts ar tādu sievieti var izmainīt viņu dzīvi.
Bet svarīgākais ir tas, ka tuvības laikā sieviete koriģē un izdziedina vīrieša gaismas lauku. Tieši vesels gaismas lauks palīdz vīrietim efektīvi darboties šajā pasaulē. Tieši šo spēju vīrietis neapzināti meklē sievietē. Taču lai to spētu, pašas sievietes gaismas laukam jābūt spēcīgam un veselam.
Senatnē sievietēm bija obligāts noteikums – kādu laiku atrasties vienatnē, lai meditētu, iegrimtu dziļās pardomās un tādā veidā atjaunoitu savu gaismas lauku.

Protams, ja vīrieša gaismas lauks ir bojāts, viņš nevar realizēt savus plānus un piepildīt savus sapņus, nopelnīt naudu un tikt pie varas. Saņemot atjaunošanos caur seksu, vīrietis neapzināti grib to sievieti, kurā sajūt šo piepildītību. Ja sievietei nav enerģijas, ja pašas gaismas lauks ir bojāts, tad nav svarīgi, vai viņa ir jauna, veca, bagāta vai nabaga, bet viņa ir tukša un neviens vīrietis to negribēs. Viņi vienkārši neredz un neievēro to kā sievieti.
Un, vēl, ja jūs nezināt, kā atjaunot savu enerģiju, jūs to zaudējat. Laiks, stresi, darba slodze atņem sievietei enerģiju un jau 35-40 gados daudzas sievietes ir jau iztukšotas. Un tad vīrietis tiecas pēc jauniem enerģijas avotiem, kā rezultātā notiek sānsoļi un parādās gados jaunākas mīļākās.
Sievietes veselība, laime personīgajā dzīvē un materiālā labklājība ir atkarīgas no viņas enerģijas un iekšējā stāvokļa.
Avots: http://lazarev.ru
Tulkoja: Ginta FS