otrdiena, 2017. gada 18. aprīlis

Kā sasniegt Atmodu jeb Apgaismību

Pasaules Vienotības Universitāte dod cilvēcei nenovērtējamas zināšanas - kā sasniegt Atmodu jeb Apgaismību.

2002. gadā universitāti dibināja divi avatāri - sieva un vīrs, šrī Amma un šrī Bagavāns. Šajā dzīvē abi avatāri ir vienas dvēseles iemiesojumi divos cilvēkos un abu misija ir parādīt cilvēcei ceļu uz Apgaismību un tos turp aizvest. Lai mūsu zemes iedzīvotāji pietuvotos šīm Apgaismības enerģijām, mums ir dota unikāla iespēja - nekur nedodoties tālumā, tepat Latvijā saņemt Apgaismības ceļa pirmos soļus.

Mūsu zemei Pasaules Vienotības Universitāte ir uzticējusi organizēt pirmo šajā reģionā kursu Fenomens & Dāvana, kas notiks 13.-14. maijā Jūrmalā. Mums visiem tā ir unikāla iespēja saņemt priekšstatu par to, kādas ir patiesās zināšanas, un izjust mācības, kas sniedz izmaiņas un transformācijas cilvēka dzīvē.

Kursa unikalitāte slēpjas arī faktā, ka IKVIENS DALĪBNIEKS SAŅEM SAVU DĀVANU. Saņem to, kas tam ir visvairāk vajadzīgs. Vienam tā būs izpratne par to, kā sakārtot attiecības, citam dos trūkstošās atziņas finansiālo problēmu risinājumos, vēl kādam sniegs palīdzību veselības atjaunošanā, citam atvērs veiksmes durvis. Katrs saņems savu dāvanu. Tieši to, kas tam šajā dzīves situācijā ir vissvarīgākais.

Divu dienu mācības prasmīgi vada apgaismību sasnieguši pasniedzēji, kuru dzīves uzdevums ir caur savu pieredzi nodot tālāk pašu pieredzēto un apgūto. Piedaloties šajā kursā, ieguvēji ir ne tikai tiešie dalībnieki, bet arī visa mūsu sabiedrība. Katram cilvēkam ceļot savu apziņu, ietekmējam arī kolektīvo apziņas lauku.
Mūsu zemē tuvojas vēlēšanas... kā, lai cilvēki spētu pieņemt viedākus lēmumus? Kā šeit varētu kaut kas mainīties uz augšu, ja nemaināmies paši?

Vairāk par kursu lasiet un reģistrējieties vietnē fenomenslatvija.com