sestdiena, 2017. gada 22. aprīlis

22.aprīlis – 4.maijs – 2017 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts_15vilnis_ Akbal – Muluk – Men


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.










Rietumu  vilnis

Akbal – Muluk – Men

22.aprīlis – 4.maijs   2017





22.apr.
Akbal 1
23.apr.
Kan 2
24.apr.
Chikchan 3
25.apr.
Kimi 4
26.apr.
Manik 5
27.apr.
Lamat 6
28.apr.
Muluk 7
29.apr.
Ok 8
30.apr.
Chuwen 9
1.maijs
Eb 10
2.maijs
Ben 11
3.maijs
Ix 12
4.maijs
Men 13





Rietumu  vilnis

Akbal – Muluk – Men

22.aprīlis – 4.maijs   2017







Šodien ir sācies jauns 13-dienu vilnis, tātad jauns cikls mūsu attīstībā.

Tā kā vadošā enerģija ir Akbal – Sapņu pasaule, Bezgalīgs potenciāls, Aka, Tumšā nakts - tad visu vilni mēs iedziļināsimies un iegrimsim kādā no tēmām, kas mums šajā dzīves mirklī ir aktuālas.

Mūs vienkārši ievilks tik dziļi, ka paši pat nesapratīsim, cik dziļi tas var būt.

Akbal ir mūsu apslēptais potenciāls, kurš bieži slēpjas aiz emocionāli smagiem notikumiem.

Mums katram ir bijusi ļoti liela pieredze kādā no tēmām, un līdz ar to ir tēmas, kurām esam aizvēruši pieeju, jo ir noticis kāds sāpīgs notikums, saistībā ar šo pieredzi. Un šis vilnis ir tas, kas izceļ uz augšu visu sāpīgo, visu neatrisināto un to, kas mājo mūsu zemapziņas dzīlēs!

Tas nozīmē, ka visu vilni Akbal enerģija vilks iekšā mūsu bezgalīgajos dziļumos, liks detalizēti izpētīt savu karmisko informāciju, lai mēs varētu to izmainīt uz sev patīkamu un pacelties spārnos.

Šajā vilnī mums nāksies atmest bailes, sakārtot savas domas un pilnveidot tās, lai jau viļņa beigās varētu lidot kā putni, kuri tikuši ārā no savu emociju krātiņa.

Šis ir ļoti labs vilnis, lai iedziļinātos visos procesos un atrastu tajos tos momentus, uz kuriem paklūpam un netiekam tālāk uz priekšu.

Tā kā mēs paši esam radījuši savu pasauli, mēs pilnīgi visu tajā varam arī izmainīt.

Katram ir kāda lieta, kuru darot pārņem bailes vai nepatīkamas sajūtas un mēs sastingstam un netiekam uz priekšu. Un tam ir paredzēts šis vilnis, lai mēs ienirtu savās apslēptajās bailēs un sajūtās, ienestu tajās gaismu un izgaismotu, piepildītu ar mīlestību un atrisinātu to, ko jau ilgstoši esam paši no sevis slēpuši.

Šajā vilnī Dievs mums palīdz darboties ar karmisko un zemapziņas informāciju, un tas ir liels atbalsts mūsu radīšanas procesā, jo tieši zemapziņa rada visu notikumu fonu. Izmainot zemapziņas programmas, izmainās visa mūsu dzīve. Bieži vien tur ir kādas traumas vai neveiksmes, kurām daudzkārt atkārtojoties, esam pieņēmuši tās kā nosacījumu refleksu un turpinām ieprogrammēt katrā notikumā.

Piemēram, ja esmu bijis vadoša persona kādā ciemā vai pilsētā un labu gribot, iedzīvotāji mani nav sapratuši un izpildījuši man nāves sodu, tad katru reizi tuvojoties lielākai atbildībai, es sajūtu, ka tas beigsies slikti un piestartējas zemapziņas programma. Ka darot to, mana dzīve beigsies ar lielu pazemojumu un iespējams pat ar nāvi. Šo informāciju ir jāizmaina, lai spētu atkal vadīt kādus lielākus procesus un uzņemties lielāku atbildību.

Tēma, kurā ir jāiedziļinās, šajā vilnī katram ir sava, taču visiem ir līdzīgi, jo katram no mums ir kaut kas tāds, kam ķeroties klāt rezultāts nebūt nesanāk tāds, kā gribētos. Un tā tas notiek, iespējams, vienmēr, kad ejam konkrētās tēmas virzienā!

Tamdēļ šajā vilnī, darīsim šīs lietas jau ar apziņu, ka mēs spējam mainīt savas zemapziņas programmas apzinoties, ka mums tādas ir. Un mēs, iespējams, nepieļausim tās pašas kļūdas, kurās zemapziņa mums neļauj vairs iet tajā virzienā un turpināt pilnveidoties.

Tāpēc šis scenārijs mums ir nepieciešams, lai savas zemapziņas programmas pielāgotu šai apziņai. Tas maina mūsu zemapziņu, tā iegūst jaunu nokrāsu un līdz ar to pasaule iegūst jaunu krāsu!

Šajā vilnī veiksmīgi varam ienirt savos nepatīkamākajos notikumos un sajūtās, lai tās piepildītu ar mīlestību, sapratni un ar šī brīža apziņu visu sakārtotu. Mums tas nav jādara vieniem, mums katram ir Sargeņģeļi un Gars, kuri mums var palīdzēt, ja vien viņus lūdzam un tas šo procesu atvieglos.

Ja iziesim cauri tām tēmām un sakārtosim to, kas mums neiet, mēs varēsim brīvi iet uz savu mērķi, pilnveidoties bez bailēm un strauji paplašināt savu apziņu. Šis process padarīs mūs vieglākus, un dzīvi vairāk uztversim ar smaidu, un priecāsimies par to, kas notiek.

Tas ir vajadzīgs tikai un vienīgi mums pašiem, lai dzīve turpinātu kļūt skaistāka ik mirkli.

Šis vilnis mums visiem pastiprinās saikni ar mūsu Augstākajiem spēkiem, ja vien iesim tajā virzienā, kur viņi mūs šobrīd ved.

Sajūtiet sevi un ienirstiet savās sajūtās.. ļaujieties un nenobīstieties

Viss vilnis būs dziļām sajūtām piepildīts, tamdēļ izbaudiet šīs sajūtas un ienirstiet sevī – it viss slēpjas Mūsos!

Šodien ir sācies Akbal vilnis - vismistiskākais un maģiskākais no visiem divdesmit scenārijiem. Šis vilnis ir ļoti dziļš un katru dienu ir jāapzinās, ka nekas nenotiek tāpat vien, ka nav sakritību un ka visam ir dziļāka jēga un nozīme.

Akbal ir kā okeāna dzīles, kuras vēl līdz šim cilvēks nav spējis izpētīt, kaut skrien jau kosmosu pētīt.

Šis ir sajūtu vilnis, kurā mēs spēsim sajust daudz dziļāk, sajust dziļāko būtību un ieraudzīt to, kas dziļākajos slāņos apslēpts. Šajā vilnī mums visiem ir iespēja kādā tēmā iegrimt tik dziļi, lai ieraudzītu tēmas dziļāko jēgu. Mums uzpeldēs tēmas, uzpeldēs sajūtas - no kurām nevajag baidīties, bet gan iet tajās iekšā un risināt to cēloņus, un vest tās līdz rezultātam. Protams, ja esam gatavi ieskatīties sevī un pieņemt to, kas esam.

Intuīcija un sajūtas vadīs mūs visu šo vilni. Visas trīspadsmit dienas prātam ļausim iet pastaigāties un centīsimies sajust - kurp šī sajūtu upe mūs ved.

Akbal vilnis ir kā sajūtu upe, kura tumsā mūs ved cauri džungļiem. Tas, vai piestāsim krastā un uzdursimies uz cilvēkēdājiem, plēsīgiem zvēriem vai skaistai vietai, kura pilna ar dabas smaržu un materiālām, kā arī garīgām bagātībām – ir atkarīgs no tā, cik ļoti ļausim sev just.

Sajūtas būs tās, kuras vedīs - vedīs pie mērķa un sava ceļa apzināšanās, taču to ar prātu izdomāt nevarēs.

Šī viļņa apkārtējā pasaule un mijiedarbība būs tā, kas nesīs prieku, atklāsmes, pievilks gribēto un parādīs katram savu ceļu, kurš jāiet šajā dzīvē. Lai ieraudzītu un pamanītu šo rezultātu, mums jābūt modriem un jāvēro, ko Visums caur cilvēkiem, situācijām un mums pašiem - stāsta. Tāpēc būsim modri un vērosim pasauli kā meistardarbu, kuru paši radām un kuru paši veidojam, un ka viss nepatīkamais, ko redzam un viss patīkamais - ir adresēts tieši mums. Un ka viss attiecas uz mums - tikai jāsajūt, kādā aspektā.

Šī viļņa darbība notiek caur gribas enerģijām - tās ir Chikchan, Muluk un Ben enerģijas. Darbībā spēsim iedziļināties sīkumos un tur, kur iedziļināsimies, to arī iedzīvināsim. Tāpēc svarīgi apzināties to, ko gribas un ko nē, lai izvēlētos to, ko gribas, un iedziļinātos tajā. Darbībā jutīsim visus sīkumus un nianses. Tās noteikti būs svarīgas laika gaitā, lai ieraudzītu kopainu.

Maģiskajā darbībā ir Muluk spēks - ūdens vai informācija. Tas nozīmē to, ka šī viļņa maģiskā darbība ir mainīt savu zemapziņu, iepazīstot to caur darbību. Mums ir jāapzinās, ka visa informācija, kura traucē sasniegt mums mērķi, patiesībā ir atsperšanās punkts. Visu, ko darīsim - visam vilksies pakaļ iepriekšējo neveiksmju ēna, jo tā informācija ir mūsu zemapziņā. Taču pieņemot citus lēmumus, izdarot citas darbības - nonāksim pie cita rezultāta, kurš būs patīkams un caur to nomainīsies šī programma uz kaut ko produktīvāku.

Jāatceras, ka informācija ir tikai informācija un tā mums ir, lai mēs to spētu ietekmēt un mainīt. Par to sīkāk jau pašā Muluk dienas aprakstā.

Izmainot zemapziņu, mēs ieraudzīsim mērķi, kuru vēlamies sasniegt, un, ja noliksim prātu malā, tad Augstāki spēki mūs vedīs taisnākajā ceļā uz mērķi, kas ir Ben enerģija.

Šī viļņa stabilitāti dod Ziemeļu enerģija - kas nozīmē to, ka stabilitāte atspoguļos to, kur ir mūsu bailes. Ja nejūtamies stabili, tātad no kaut kā baidāmies. Ja baidāmies mainīt darbu, dzīves vietu vai attiecības, tad šajā vilnī jutīsimies nestabili. Taču ja atmetīsim visu nevajadzīgo, ko turam dēļ bailēm, tad atnāks viss, ko mīlam un mūsu apziņa varēs transformēties un pacelties jaunā līmenī.

Šajā vilnī, ja kaut kas saplīst, aiziet vai beidzas - tad tas tikai tāpēc, lai gūtu stabilitāti, atbrīvojoties no tā. Ja mašīnu sasit, tad tā jāsaremontē un jāpārdod, jo tā ir zīme no Visuma.

Visums caur vides impulsiem rādīs to, no kā ir jāatbrīvojas, lai situācija veidotos tāda, kādu mīlam. Ja saplīst mikseris vai telefons - tad pa taisno miskastē nedomājot. Tas palīdzēs pārvarēt bailes, un caur to aizies kaut kas tāds, ko mēs noteikti negribētu piedzīvot.

Ja izmetīsim to, ko nemīlam - atnāks tas, ko mēs mīlam un varēsim sākt rūpēties par to, slīpēt, pulēt un spodrināt to.

Sajūtas, intuīcija, iedziļināšanās sevī būs tas, kas ved uz priekšu. Lai mēs apzinātos sevi kā Dievišķas būtnes - jāuztver viss viegli un jāpieiet visam radoši, tad arī mēs ieraudzīsim un sajutīsim savu dzīves perspektīvu, savu ceļu, pa kuru dodamies. Sajutīsim, kurp tas ved un ko rezultātā saņemsim.

Principā, lai paveiktu visu un paceltos jaunā līmenī - ir jāzina, ko rezultātā gribam sajust, kā gribam rezultātā justices, un lidot uz turieni. Ja pievērsīsim uzmanību visam, uztversim visu viegli, tad ieraudzīsim savu ceļu un mērķi. Ja zināsim savu mērķi - tas mūs slīpēs un pilnveidos tikai tam, lai ieraudzītu visas plašās iespējas, kuras nesīs šis mirklis.

Iedziļināsimies savās sajūtās. Apzināsimies tās burvīgās sajūtas, kuras ceļ mūs spārnos, kuras dod mums visu, ko no dzīves vēlamies un lidosim uz turieni, kur sajūtas ved, jo tās vedīs tieši pretī tam, ko gribam just.

Būsim kā Ērgļi, kuri planējot spēj sajust visu apkārt notiekošo.





1 Akbal





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 1 Akbal – Tumšā nakts, Bezgalīgs potenciāls, Sapņu pasaule, Dziļas sajūtas, Aka.

Šodien ir pirmā diena Rietumu vilnī. Tā ir diena, kurā visi procesi notiek mūsos. Visu dienu būsim fokusēti tikai uz sevi un gribēsies iegrimt sevī.

Šo dienu labāk pavadīt vienam, meditēt un darīt lietas, kur ir iespēja padomāt par sevi un sajust sevi.

Šodien aktīva ir Akbal enerģija un Akbal ir Tuvākais ceļš pie Dieva. Iegrimstot sevī līdz pašiem dziļumiem, mēs varam satikt Dievu, kurš ir katrā no mums, pašos sirds dziļumos.

Meditējot varam ieiet sevī, savā nulles punktā un savienoties ar Dievu. Un tur mums katram atrodas bezgalīgs potenciāls, kuru varam izmantot, lai gūtu panākumus dzīvē.

Šī diena ir tam, lai mēs iedziļinātos sevī, jo bez iedziļināšanās mēs daudz ko nespējam izdarīt. Tikai ar virspusēju attieksmi sanāk virspusējs rezultāts. Ja neiedziļināmies, nevaram radīt ko piepildītu un skaistu.

Šodien un šajā vilnī visiem notikumiem ir daudz dziļāka nozīme nekā mēs spējam iedomāties, viss nes sevī lielu piepildījumu un nekas nav tā kā izskatās.

Katrā lietā informācija ir daudz dziļāka un plašāka, tāpēc uztverot visu virspusēji, varam palaist daudz ko garām.

Akbal ir mūsu Sapņu pasaule un šo enerģiju varam izmantot, lai tiktu tuvāk saviem sapņiem - caur vizualizēšanu, piedomāšanu un domformu radīšanu.

Šajā vilnī visu radīto mēs spējam piepildīt ar bezgalīgām sajūtām un emocijām. It viss, par ko šajā vilnī domāsim un ko radīsim, piepildīsies un tam būs viegli materializēties.

Galvenais, esiet modri un vērojiet - ar ko piepildiet savas domas, savas visdziļākās un visapslēptākās vēlmes.

Šodien mūsu vēlmes uzpeldēs virspusē. No cilvēkiem nāks ārā tas, ko viņi ir slēpuši paši no sevis! Visas viņu apslēptās un dziļās vēlmes uzpeldēs virspusē un izgaismosies. Piepildiet tās ar mīlestību un vediet uz materializāciju. Ja ir kas tāds, kas pašiem nepatīk - izmainiet to uz to, kas patīk un tad vediet uz materializāciju.

Šī diena un pats vilnis būs ļoti interesants, ja vērosim modri un iedziļināsimies visā, kas ap Mums notiek.

Lai izdevusies Jums šī diena!

Novērtējiet savu miegu šonakt…miega laikā mūsu prāts, ķermenis un dvēsele atjaunojas, atplaukst un atveseļojas. Un tā kā šodien ir darbadiena, tad tie, kas jau no agra rīta ir cēlušies - esiet ar savu iekšējo būtību jau no pirmā elpas vilciena – ne jau tamdēļ, lai izdarītu papildus darbus, bet gan lai apbrīnotu pirmo skūpstu šajā dienā, kas ir pildīts ar kaut ko jaunu un sen neizbaudītu.

Pamodies - ir no jauna atdzimis!

Pirmā diena laika vilnī ir diena, kuras enerģija iedod toni visam vilnim un šī enerģija fonā darbosies visas nākamās trīspadsmit dienas.

Akbal ir kā dziļa aka, kurā skaties kā gribi, dibenu ieraudzīt nevar - un tā arī šai enerģijai. Ieskaties tajā kā gribi, un tai neredz ne galu, ne malu.

Šīs enerģijas dziļums ir neizmērāms - tā ir kā bezdibenis, kā okeāna dzīles, kuras nekādi nevar sasniegt un izpētīt. Nokļūt tur var, tikai ilgi atrodoties, var netikt arī ārā. Akbal ir gan vides, gan mūsu dzīles. Šis mūsu bezgalīgums ir pilns ar vis kaut ko, ko apzināmies un neapzināmies. Tāpat kā okeānā atrod visu laiku ko jaunu un nebijušu, tāpat arī mēs sevī atrodam it kā ko jaunu, taču tas visu laiku ir bijis mūsu.

Šodien uzpeldēs mūsu apslēptās vēlmes, mūsu visdziļākās vēlmes un arī šis tas, kam esam gatavi un ko esam gatavi iepazīt sevī. Akbal ir apslēptais potenciāls, kurš veras vaļā ar katru nepatīkamo situāciju. Visnepatīkamākās situācijas mums nes visnepatīkamākās sajūtas, taču vislielākās atklāsmes un dzīves izpratni. Tāpēc attīrot kādu tēmu sevī, atvēras daudz interesantu lietu un talantu, par kuriem neesam zinājuši.

Šī diena un viss, kas ar mums notiek - atspoguļo mūsu dzīles. Pilsēta atspoguļo savas dzīles, katra lieta parāda savus dziļumus šodien un tas viss atspoguļo, tā teikt, mūsu zemapziņu. Kā cilvēki mēdz saukt - mūsu tarakānus vai dēmonus, ar kuriem jātiek galā.

Ja patiesi gribam ieraudzīt sevi, savas dzīles un citu dzīvju izpausmes, tad jāuztver, ka viss, kas notiek ar mums - viss ir mūsu spogulis. Ja braucu sabiedriskajā transportā un tur ir bomzis, narkomāns un visādi aizdomīgi tipi, tad viņi tikai atspoguļo to, kas manī atrodas un ar ko man vēl ir jāstrādā.

Visā mēs varam ieraudzīt tieši savu dziļāko būtību un ieraugot ko nepatīkamu, mums ir svētki, jo beidzot atbrīvosimies no kā tāda, ko ilgi esam nesuši sev līdzi un ilgi neesam gribējuši to atzīt paši sev. Taču atzīstot sev, paliks daudz vieglāk un gaiss kļūs skaidrāks, lai ieraudzītu to, uz ko ejam un kas vēl ir jāpaveic.

Ienirsim sevī kā āliņģī un sajutīsim šodien sevi. Vienkārši ieiesim sevī un ieklausīsimies, bez kādas konkrētas domas vai mērķa. Vienkārši ieiesim sevī un ieklausīsimies, ko saka mūsu ķermeņi, ko saka čakras, ko saka visas pārējās mūsu daļas un kādas sajūtas tās izstaro.





2 Kan





Rietumu vilnis - Dienvidu diena - 2 Kan - Ķirzaka, Dzirksteļojošs prieks, Atjaunošanās un Reģenerācija.

Ir otrā diena šajā vilnī. Pēc iegrimšanas un iediļināšanās sevī, nāk gandarījums! Un tas nāk tad, ja esam sevī ko atraduši, atrisinājuši vai ieraudzījuši ko interesantu.

Prieks jau ir pats par sevi, ka Akbal diena ir nodzīvota:)! Noteikti, ka tā katram no mums bija gana interesanta. Uz āru iznāca slēptākās vēlmes un kvēlākie sapņi:).

Un šodien mums par atklāto varētu būt prieks, atvieglojuma sajūta un gandarījums.

Šodien ir otrais pakāpiens vai otrais aspekts, caur kuru šajā vilnī darbojamies. Un otrais aspekts ir apkārtējā pasaule.

Tā kā visu vilni mūsos notiks dziļi porcesi un mēs visur iedziļināsimies, tad apkārtējā pasaule mūs visu vilni iepriecinās un iedvesmos, jo otrajā pakāpienā ir Kan enerģija.

Kan ir prieka, gandarījuma, iedvesmas un atjaunošanās enerģija.

Ielaižot sevī prieku, tas paātrina mūsu enerģijas kustību un viss energolauks sāk vibrēt ātrāk. Parādās papildus enerģija un mēs sākam atjaunoties un reģenerēties, pie šūnām nonāk vairāk enerģijas un spēka, lai tās sevi spētu atjaunot.

Prieks un gandarījums ir ļoti svarīgs mūsu dzīvē, jo, ja priecājamies no sirds un daudz, tad atjaunojamies un nenovecojam. Mūsos atjaunojas dzīvības enerģija un varam doties tālāk. Mums jābūt kā bērniem, kuri priecājas gandrīz par visu. Bērni priecājas par to, ka lietus līst; par to, ka saule spīd, sniegs snieg, kukaiņi darbojas savās igdienas gaitās, puķes plaukst vai lapas birst.

Bērni spēj priecāties par to, ko pieaugušie uzskata par nenozīmīgu sīkumu, taču tieši sīkumi ir tie, kas veido visu kopumu! Un ja spējam priecāties par visu, pilnīgi viss mūs iedvesmo un atjauno. Tāpēc bērniem ir neizsmeļams enerģijas potenciāls, jo tie sevi atjauno ik mirkli, ja vien viņiem to ļauj.

Ļausim arī sev būt kā bērniem un priecāsimies par katru foršo un patīkamo lietu, kas ar mums vai ap mums notiek un caur to atjaunosim sevi un iedvesmosim pārējos.

Padomāsim kaut vai tikai šodien par to, kas mūs spēj iepriecināt un cik lielu prieku tas sagādā, vai mākam priecāties no sirds vai tikai lai parādītu citiem, ka varam pasmaidīt. Uzrakstīsim tās lietas, kas mūs iepriecinātu ik dienas, uz papīra un palūgsim, lai Visums mums tās piespēlē, kad vien esam noskumuši. Un dzīve kļūs skaistāka un patīkamāka, mūsos atjaunosies enerģija un spēsim ar jaunu sparu doties savas dzīves radīšanā tālāk.

Smaidīsim un priecāsimies par to, ka esam. Par to, ka ik rītu pamostamies! Par to, ka apkārt ir putni un daba! Par to, ka apkārt ir tik daudz foršu un ne tik foršu cilvēku un par to, ka ejam uz darbu, kuru nemīlam vai mīlam!

Priecāsimies par visu un mums būs vairāk enerģijas tikt galā ar dzīves grūtībām un arī par tām mēs varētu priecāties, jo tās mūs padara stiprākus, gudrākus un viedākus.

Lai visiem šī diena prieka pilna!!!:) Atcerēsimies, ka prieks piedzimst vispirms mūsos un tikai tad apkārtējā Pasaule mūs var iepriecināt.

Šodien Kan enerģija ir otrajā pakāpienā, jeb mijiedarbībā ar apkārtējo pasauli.

Šodien būtu gulējuši ilgi, jo nekas nekur nevirzīja… varēja mierīgi izbaudīt atpūtu, taču klauvējiens pie durvīm lika izkustēties un viss ir likumsakarīgi.

Dienvidu dienās impulsu mums dod vide. Un laiks bija celties un sākt dienas darbus.

Taču pieceļoties gribējās izbaudīt rīta kafiju, kuras nebija mājās un nācās doties uz veikalu un atpakaļ. Izbaudot kafiju, gribējās izbaudīt dušu un gardas brokastis.

Un tā visu - kam pieķeries - gribas izbaudīt un nesteigties.

Nesteigties kā kaut kādā tējas reklāmā - izbaudīt katru mirkli.

Kan dienas ir pasīvas un baudāmas, un tajās nekur nevajag steigties, tajās ir jāizbauda mirklis. Šīs dienas enerģija ir kā ķirzaka, kura no rīta izlien kādā siltākā vietiņā un tur arī pavada dienas daļu.



Šī enerģija ir pasīva, tā mīl baudīt tagadnes mirkli. Ķirzaka ir “šeit un tagad” un tā izkustas tikai pie nepieciešamības. Vai nu kāds apdraud tās dzīvību vai kāds kārums uzskrien virsū. Tāpat arī mums šajā vilnī komunikācijā ir jāļaujas.. ja kāds aicina uz mijiedarbību, tad jāļaujas, taču pašam nav ko uzbāzties. Pašiem jāpadomā par to, kā izbaudīt šīs Dienvidu dienas, kuras nes atklāsmes un sapratni, un ja atpūšamies un ar prieku tās izbaudām - tad tās mūsos atjauno enerģiju un dod spēku nākamajai Austrumu dienai, kad ir jāieliek spēcīgs impulss, lai izkustinātu ko jaunu vai ko tādu, ko neesam vēl izkustinājuši.

Šī diena ir jābauda un jācenšas mijiedarboties caur prieku. Prieks palīdzēs noturēties līdzsvarā un katrā situācijā ieraudzīt to, kas jāierauga.

Ja šajā dienā vai visu vilni apkārtējā pasaulē notiek kas nepatīkams, tad droši varam apzināties, ka esam to radījuši paši, jo Dienvidu dienas ir mūsu domu, darbību un zemapziņas programmu rezultāts. Tāpēc, ja spēsim atzīt sev, ka paši esam to radījuši, spēsim arī to atrisināt un saprast, kā izvairīties no tādu situāciju radīšanas.



Baudīsim, darīsim to, kas sagādā baudu, prieku un atjaunošanos. Un jau rīt būsim spēka pilni, lai pārvarētu kādu no dzīves izaicinājumiem, kuru paši izvēlēsimies.

Lai prieka, atklāsmju un patīkamu mirkļu pilna Diena

Mazliet par prieka enerģiju

Kan enerģija - tas ir prieks atjaunošanās un reģenerēšanās, kā arī dzirksteļošana vai mirdzēšana. Kan ir augsta frekvence - arī prieks ir augsta frekvence vai vibrācija, kā arī lai atjaunotos, mums vajag paaugstināt frekvenci par to, kurā esam.



Mēs dzīvojam uz planētas, kas atrodas vienā no blīvākajām Visuma daļām un tieši tāpēc mūsu vide ir tā pieblīvēta ar visu dažādo un atšķirīgo. Šī realitāte, kurā dzīvojam, ir daudz blīvāka par citām realitātēm un planētām, uz kurām dzīvo citas civilizācijas. Šo realitāti nevar salīdzināt ar to vietu, no kuras nākam tad, kad inkarnējamies un kur aizejam tad, kad nomirstam šajā realitātē.

Šī ir blīva vide un līdz ar to šeit ir ļoti zemas vibrācijas. Protams, Visumā nav tādu atskaites punktu pēc kā mērīt. Taču ja ņemam par atskaites punktu redzamo gaismu, tad šeit ir daudz zemākas vibrācijas par to, taču tur, kur esam starp inkarnācijām, redzamā gaisma ir zemākā frekvence, kura tur pastāv. Mēs jau tā esam blīvā vidē un mūs apkrāmē ar svešām domām, svešām vajadzībām, kas mūs padara vēl smagākus. Nekvalitatīvs ēdiens un alkohols pavelk mūs vēl zemāk un mūsos vairs nav ne prieka, ne viegluma.

Lai šo vieglumu dzīvē iegūtu un atbrīvotos no svešās nastas, mums ir jāpaaugstina vibrācijas. Ērtākais veids ir skatīties saulē, kvēlspuldzēs vai sveces liesmā - vislabāk vaska sveces liesmā, jo tā ir daudz dzīvāka, taču protams, derēs jebkura uguns.

Arī pie dabas un tur, kur cilvēks vēl nav paspējis piegānīt, tur arī var pacelties vibrācijās.

Var to darīt pie tekoša ūdens un jūras.

Ezerā un upes vidū fokusējās enerģija un tā arī paceļ mūs augstāk. Protams, visas tautasdziesmas, kuras kaut vai lasām, nerunājot par dziedāšanu, paceļ mūs jaunā līmenī.

Balti bija vieni no tiem, kuri visas šīs metodes zināja un piekopa. Gandrīz viss, ko viņi darīja, bija tam, lai sasniegtu vēl un vēl augstākas vibrācijas.

Prieks mūs paceļ vibrācijās, prieks visās tēmās ir laime. Jasāk priecāties kaut par mazumiņu, lai tas izaugtu un paceltu Debesīs. Tajās tēmās, kurās neesam priecīgi, ir jāmaina kaut kas vai jātīra tas. Senči darīja to visādi - caur pirtīm, kurās ir liela maģija izmantojot dažādu koku slotas, dažādu koku malku un akmeņu maģiju. Tas viss palīdz labi attīrīties, taču, protams, tas jādara pie cilvēka, kurš pats nav enerģētiskais vampīrs vai kā citādi.



Pastaiga pie dabas, pelde jūrā - tas viss attīra un paceļ mūs Debesīs. Vēl augstas vibrācijas izstaro tas, kas ir ļoti smalks, kā ziepju burbuļa virsslānis, kur ziepju šķidrums ir pavisam plānā un smalkā slānītī. Metāli, kuri tieši tāpat pārklāj kādu kristāla vai stikla virsmu plānā slānītī. Kristāli un dimanti, kuri aug pa ļoti plānam slānītim. Visas mirdzošās lietas un virsmas, kuras atstaro gaismu - paceļ mūs vibrācijās. Viss tīrais un caurspīdīgais ir augstas vibrācijas.

Prāta atslēgšana meditācijās mums palīdz pacelties vibrācijās.



Vēl ir metode, kas vairāk atbilst Men enerģijai mūsu muguras čakras vai gribas centri caurvada daudz enerģiju un ja mēs iztēlojamies sev starp lāpstiņām lielus spārnus un kustinām tos, mēs paātrinām savu energo lauku un vibrācijas ceļas. Ja iztēlojamies ka lidojam un lidojam uz Sauli, kuras centrā arī ielidojam, tad mēs paceļamies ļoti augstās vibrācijās, kurās nav sāpju, nav baiļu un nekā no zemām vibrācijām.

Ja patstāvīgi tā vingrināmies, ar laiku energo lauks pierod pie augstām vibrācijām un cenšas tur noturēties. Protams, ar laiku tas izdodas un tad dzīvojamies pa to realitāti, kurā esam pacēlušies. Tas izklausās viegli, taču bez neatlaidības un cītības nekas nesanāk.

Jo augstākās vibrācijās mēs esam, jo vairāk enerģiju mēs caurvadām, līdz ar to ātrāk atjaunojās šūnas un notiek visi notikumi. Mūsu laukā saspiežas laiks un mūsu realitātē viss notiek savādāk kā citiem. Ja saspiežam laiku, tad varam dienas laikā paveikt daudz vairāk kā tad, ja laiks nav saspiests.

Ja radām, tad saspiesta laika apstākļos viss rodas daudz ātrāk, jo daudz ātrāk piepildās ar enerģiju. Paceļoties vibrācijās mēs nonākam gaisīgākā realitātē, kura nav tik blīva un kurā viss notiek ātrāk. Neviens cits mūs tur nevar pacelt - kā vienīgi mēs paši, tāpēc domāsim tikai to pozitīvāko par savu nākotni un vispār, būsim pie dabas, kura Latvijā ir tik skaista, dosimies uz svētvietām un dzīvosim apzināti, lai attīrītos no smaguma un paceltos vibrācijās.



Vēl viena metode, kas vairāk atbilst Ik enerģijai - ir izelpot smagumu un bezspēku, un ieelpot vieglumu un spēku.

Veiksmi praktizēšanā un lai viss izdodas viegli un ātri. Un protams, ja atceraties vai praktizējat vēl kādu citu metodi, kā pacelties vibrācijās, tad droši rakstīt.

Mēs visu tāpat nespējam ne uzrakstīt, ne atcerēties. Tāpēc palīdzēsim viens otram. Atgādināsim par šādām lietām un atgādināsim par to viens otram, ka visi esam Dievišķas būtnes un spējam dzīvot kā Dievi, ja vien to apzināsimies





3 Chikchan





Rietumu vilnis – Austrumu diena – 3 Chikchan – Čūska, Dzīvības enerģija, Kundalini enerģija, Ķermeniskas sajūtas.

Ir sākusies trešā diena – diena, kurā aktivizējas darbība. Kad esam aktīvi mēs un apkārtējā pasaule, varam sākt kaut ko darīt.

Šodien ir Chikchan enerģija. Enerģija, kura radīja šo Visumu. Chikchan ir dzīvības, kundalini un seksuālā enerģija, tas ir visradošākais spēks, kurš spēj iedzīvināt jebko. Šai enerģijai ir milzīgs potenciāls, lai iedzīvinātu un radītu savu Visumu.

Lai ko mēs šodien darītu, tas iekustēsies un sāks progresēt. Vislabāk darīt tieši to, ko visvairāk gribam iedzīvināt, lai kas tas arī būtu.

Chikchan enerģija trešajā darbības pakāpienā ir ļoti aktīva enerģija! Nosēdēt mājas vai uz vietas nebūs iespējams, jo Chikchan atdzīvina visu - mūsu domas, mūsu darbus un mūs pašus, un trešais pakāpiens aktivizē mūsu darbību.

Šī diena ir ideāla, lai sāktu iedzīvināt savas visapslēptākās vēlmes vai arī detaļās tās izpētīt.

Tā kā Chikchan ir mikrokosmoss, tad šodien visi būsim ļoti sīkumaini un varēsim izdarīt darbiņus, kur vajadzīga sīkumainība un detalizētība. Labāk nedarīt tās lietas, kur vajadzīgs plašs skats, jo iegrimsim sīkumos un lielo kopainu tā arī neieraudzīsim.

Katram no mums ir cita enerģija šajā trešajā pakāpienā un Chikchan atdzīvinās šo enerģiju un darbību. Ja, piemēram, mums trešajā pakāpiena ir Chuwen enerģija, tad šodien gribēsies ļoti kaut ko izkrāsot un tas atdzīvosies! Ja mums trešajā pakāpienā ir Ix enerģija, gribēsies pilnveidoties kādā no procesiem un tie kļūs dzīvi. Un tā katram no mums šī diena būs savādāka, taču fona enerģija Chikchan mums visiem iedzīvinās kaut ko mūsu dzīvē !

Chikchan ir ļoti dzīvīga enerģija un arī ļoti ziņkārīga, tai gribas iedziļināties it visur un izprast it visu. Taču šādu enerģijas potenciālu nevajadzētu izniekot.

Sajūtiet un saprotiet, ko no sirds vēlaties darīt un ieguldiet tur šo aktīvo un intensīvo enerģiju.

Šī enerģija pati ievilks darbos, kurus uzsāksiet, tāpēc esiet izvēlīgi un izvēlaties ar sirdi, kādos darbos iegrimt un ko iedzīvināt. Tērēt lieki gan laiku, gan savu, gan šo Chikchan enerģiju nav nekādas jēgas. Mums ir jāsaprot, ko gribam, un tur arī jāiegulda savs enerģijas potenciāls, apzinoties, ka katrs mūsu darbs un doma rada ko jaunu, un caur procesiem, kuriem pieslēdzamies kādai tēmai, radam savu Visumu.

Apdomāsim labi - ko gribam savā Visumā radīt un ko nē.

Lai Jums dzīva šī diena !

Rietumu vilnis Akbal, Austrumu spēks - Chikchan!

Ja vakardiena mūs caur prieku iekustināja un izkustināja - vide un situācijas parādīja kustību un virzību. Tad šodien, jau no paša rīta agruma, spējām iedzīvināt savu darbības būtību:)

Griba šorīt pierāva mani kājās, pamodināja un iedzīvnāja to, par ko jau sen ir sapņots:)

Šodien mēs spējam ar savu gribu, kas nāk no sirds, atdzīvināt un iedzīvināt savu darbību un caur to ieraugām darbības patieso būtību un jēgu!

Sīkumi un detaļas ir tie, kas ļauj mums apzināties tā, ko darām patieso būtību!

It visam ir savs kopskats un veselums, taču it viss kopskats sastāv no sīkām un smalkām detaļām, kas ļauj mums ieraudzīt šī kopskata būtību!

Pievērsīsim uzmanību šodien sīkumiem un atļausim sev gribēt to, ko patiesi gribam!



Caur šīs dienas darbību mēs iedzīvinām savā dzīvē ko jaunu! Atdzīvojas mūsu darbības būtība un ja mēs darām to no sirds, tad Visums mūs atbalsta jebkurā mūsu darbībā!

Atļausim sev šodien gribēt to, ko patiesi gribās! Ļausim sākt dzīvot tam, par ko esam sapņojuši!

Iedzīvināsim ar savu gribu šodien jebkuru darbiņu, jebkuru kustību un jebko, ko darām - un tas viss sāks dzīvot jau pavisam citā līmenī!

Lai skaista diena:)





4 Kimi





Rietumu vilnis - Ziemeļu diena – 4 Kimi - Nāve, Pacelšanās jaunā līmenī, Baltās lapas diena, Vecā nomaiņa uz jaunu.

Ceturtā diena, kā vienmēr, ir stabilitātes diena, kura atspoguļo mūsu stabilitāti un parāda, kas jādara, lai šajā vilnī justos stabili.

Šodien stabilitātes pakāpienā ir Kimi enerģija, kura nozīmē nāvi, vecā aiziešanu un jaunā atnākšanu, pacelšanos jaunā līmenī.

Agrākos laikos cilvēki ziedoja un upurēja dažādas lietas un dzīvas būtnes, lai gūtu stabilitāti, labu ražu, lietu vai ko citu, taču tas mums ir jātulko savādāk.



Mums nekas nav jāziedo vai jāupurē, lai justos stabili vai tādi būtu. Mums šajā vilnī jāatsakās no visa vecā un nokalpojušā. Atsakoties no tā, kas mums ir nokalpojis un sen jau traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, mēs iegūstam stabilitāti. Tas tāpēc, ka atlaižot veco var ienākt kas jauns. Atlaižot vecos pasaules uzskatus varam iegūt jaunus un daudz atbilstošākus uzskatus Dievišķajiem.

Atsakoties no vecām mantām, atbrīvojas vieta jaunām. Atsakoties no veciem ieradumiem iegūstam jaunu dienas kārtību un vairāk laika kam citam.

Šī ir diena, kad to ir vislabāk izdarīt - savākt visu veco un izmest visu, kas mums jau sācis traucēt dzīvot.



Tā kā šodien ir ceturtais pakāpiens un tas ir stabilitātes pakāpiens, tad visticamāk viena no lietām, kas ir jāizmet, ir vecais uzskats par stabilitātes veidošanos.

Izpētot Visuma laika un telpas uzbūvi, esam sapratuši, ka patiesībā nav neviena cilvēka, kuram stabilitāti dod nauda. Tā ir tikai mums uzburta ilūzija, ka nauda ir stabilitāte, taču ne vienmēr un ļoti reti tas tā ir. Ir tikai viens scenārijs, kurā nauda spēlē stabilitātes lomu, taču tajā scenārijā nauda nāk pati un tā nav jāpelna, ja pareizi izprot šos radīšanas principus.

Runājot par naudu, nauda ir radošā enerģija un ja mēs esam pēc Dieva ģīmja un līdzības, tad esam radītāji, par ko mums visur māca.

Vai tad radītājam radošā enerģija ir jānopelna? Domājams ka nē...

Radošā enerģija pienākas mums visiem tāpat, lai mēs spētu pilnvērtīgi radīt!



Taču mums galvas ir piebāztas ar visādiem stereotipiem! Ejot vēlēt, mēs atdodam vismaz 70 % savas radošās enerģijas tam, par ko novēlam un pašiem nekas neatliek. Un ja vēl ticam, ka nauda ir jānopelna, tad nekas cits neatliek, kā iet un smagi strādāt! Un tie, kas domā, ka nauda vispār nāk grūti, bez divām vai pat trim darbavietām nespēs izdzīvot.

Šīs visas domas ir jāmaina un, lai tās izmainītu, ir jāatmet vecie stereotipi un uzskati, ka stabilitātei vajag naudu un ka nauda ir jāpelna. Piemērs par naudu ir atbilstošs 4 Kimi dienai, taču šajā vilnī un dienā vide parādīs, kam ir jāaiziet, un mēs varam atbrīvoties no jebkā.

Pati nauda jau ir pilnīgi cits stāsts un cita enerģija, tamdēļ par to uzrakstīsim atbilstošā enerģijas dienā.

Šodien metīsim ārā to, kas nokalpojis un taucē iet uz priekšu.

Lai visos mūsos viegli mirst vecais un viegli ienāk jaunais.

Ceturtā diena laika vilnī - Kimi enerģija.

Diena tāda padrūma, taču dīvainā kārtā šajā vilnī tieši šodien pirmo rītu jūtos labi. Laikam tāpēc, ka jau vakar sapratu to, kas jāmet ārā un jau sāku strādāt pie tā.

Kimi enerģija ir tā, kura mūs paceļ jaunā līmeni caur to, ka atmetam bailes, atbrīvojamies no liekā un aiztaisām durvis uz pagātni.

Kimi šajā vilnī ir stabilitātes pakāpienā - tas ir interesanti, jo šis vilnis cels ārā visas bailes tieši stabilitātes jautājumos un droši varam apzināties, ka bailes nav no tā, ka kaut kas slikts var notikt, bet gan tās nāk ārā no mūsu energo lauka jeb auras.

Šajā vilnī un šajā dienā Visums parādīs mums to, no kā ir jāatsakās, lai tiktu pie tā, ko mīlam un gribam. Ja šodien piedāvā jaunu darbavietu vai atlaiž no vecās, tad tas ir super - beidzot kaut kas dzīvē mainīsies un beidzot būs darbs, kuru mīlu. Ja šodien saplīst mašīna, tad to pārdodu un tieku pie tādas, par kuru sapņoju un tā ar visām lietām.

Taču tas notiks tādā gadījumā, kad mēs atlaidīsim šīs lietas bez bailēm - šo visu veco un nevajadzīgo.

Ja pārdosim mašīnu bailēs par to, ka jaunā būs vecāka vai nopirkšu tās vietā sistu mašīnu un pats to nepamanīšu, tad tā arī notiks.

Šodien galvenais ir ieskatīties acīs bailēm un kāpt tām pāri ik uz soļa, ik mirkli, kad vien tās uzrodas.

Ja kāds mums cenšas kaut ko atņemt, tad laižam vaļā - lai tas iet! Ja izkrīt nauda no rokām, tad lai iet un caur to aiziet nevajadzīgais vai kā tautā saka – nelaime.

Laižam prom visu, kas iet - ar domu, ka atnāks kas daudz labāks vietā.

Šī enerģija mūs rūda, padara sīkstākus un izturīgākus, caur to paceļot mūs jaunā līmenī. Ja baidījāmies palikt bez mājām, tad Kimi enerģija noorganizē to, lai tā notiktu un mēs saprastu, ka pat bez mājām mēs nenomirstam uzreiz un spējam dzīvot tālāk, atrodot jaunas, daudz labākas mājas.



Skan jau ļoti skarbi, taču Dievs mūs rada par Gaismas bruņiniekiem, nevis čīkstētājiem. Un čīkstēšanu izsit ārā no mums caur skarbām situācijām. Šīs situācijas vajadzīgas tamdēļ, lai mēs noticētu sev, noticētu, ka esam daudz spēcīgāki, kā spējam iedomāties. Lai noticētu, ka neesam vāji.

Taču mēs esam ļoti stipri un Dievs mums to māca caur skarbām un nepatīkamām situācijām.



Arī Dievs nav žēlīgs, pati gaisma un mīlestība ir nežēlīga. Jo žēlošana ir nemīlēšana. Ja mēs kādu žēlojam, mēs viņam darām pāri, mēs ļaujam noslīkt savās skumjās un sevis žēlošanā. Žēlošana ne pie kā laba neved un mēs esam naivi, ja domājam, ka Dieviņš pažēlos un vēl kā. Dievs mīl visus un vienmēr, taču nevienu nežēlo. Un ja kādam šķiet, ka iet slikti un sliktāk nevar būt, tad tā ir liela ilūzija.

Neviens šeit necieš vairāk kā citi un neviens te nav izredzētais. Mēs visi esam vienādi un mums visiem ir vienādi pārbaudījumi.

Tāpēc pārstāsim sevi žēlot, pārstāsim citus žēlot, pacelsim seju no dubļiem un iesim pāri visām savām bailēm, lai apzinātos savu patieso spēku un lielumu.

Viss, kas mūs nenogalina, mūs padara stiprākus, un tā kā enerģija ir nemirstīga, tad Visumā nekas nekad nav nomiris. Tad sanāk, ka pilnīgi viss mūs padara stiprākus - kaut arī uz mirkli jūtamies vājāki kā jebkad.



Atzīt sev savas problēmas un vājības nav vājums - tas ir spēks, caur kuru mēs spējam pārvarēt to, kas mums dots. Ja neatzīstam, ka esam alkoholiķi, tad dzīvojam ilūzijā, ka pudele vīna vai pāris aliņi dienā ir tāpat vien. Tad mēs nekad neatbrīvosimies no traucēkļa.

Taču atzīstot to, ka esam vāji un kalpojam kādam, mēs spējam sevī atrast spēkus, lai ar to tiktu galā.

Pilnīgi visu, ko mēs darām, mēs darām kāda iemesla pēc un šo iemeslu mēs slēpjam zem bailēm, zem alkohola, ballītēm, ceļojumiem un viskautkā cita, kas pie rokas gadās. Taču tieši tas, ko esam noslēpuši, ir mūsu problēmu risinājums. Tāpēc pienāk tāda diena, kad neizbēgami būs jāieskatās sevī, savās bailēs un savās nepilnībās.



Atlaidīsim visu, kas lieks! Atlaidīsim svarīgumu būt labākiem, atlaidīsim bailes, atlaidīsim vēlmi atriebties un visu citu, kas mūsu dzīvē vairo tikai tumsas un miglas mākoņus.

Atbrīvojieties no liekā, un ap mums gaiss noskaidrosies un paliks daudz vieglāk. Būsim modri, vērosim zīmes, kuras rāda mums to, kas mūsu dzīvē ir lieks, lai atbrīvoto vietu spētu piepildīt ar to, kas ved mūs uz laimīgu dzīvi.

Kimi enerģija rosina domas par enerģētisko higiēnu.

Mēs mazgājamies, mazgājam produktus, kurus ēdam, mazgājam izlietnes un vannas, attīrām savu dzīvokli no visa liekā un nevajadzīgā, iztīrām putekļus un smiltis no paklājiem. Tas viss mums ir pašsaprotami, jo esam dzīvojuši kā cilvēki, kuriem ir tikai fiziskais ķermenis un prāts, kurš it kā ir galvā, taču patiesībā atrodas kuņģī.

Sākot apzināties, ka esam kas vairāk, mums arī ir jārūpējas par sevi vēl vairāk un jāievēro enerģētiskā higiēna, jātur prāts tīrs no liekām domām.

Ja esat lietojuši Apple produkciju, tad planšetēs un telefonos, vismaz cik es zinu, ir tāda funkcija, kā aizvērt visas aktīvās programmas. Šiem produktiem ir tā, ka parādās vesela kaudze ar aktīvām programmām, kuras var aizvērt ar ķieģelīša palīdzību vai izstumjot tā kā tās ārā no ekrāna, ārā no telefona.



To pašu mums regulāri ir jāveic ar aktīvajām domām.

Izeju no mājām, ejot uz darbu, izslēdzu domas, kuras traucē strādāt. Ejot gulēt, izslēdzu visas domas, lai prāts arī atpūšas. Domas ir tās, kuras nepārtraukti ģenerē mūsu nākotni un tagadni, un viss, ko mēs domājam sāk pievilkties, tāpēc svarīgi ir veikt šādu domu revīziju ik pa mirklim, lai prāts nesaģenerē visādas muļķības, pētot iespējamos attīstības scenārijus.

Ja strādājam algotu darbu, tad visbiežāk esam piesātināti ar svešām domām. Ja kontaktējamies ar cilvēkiem vai esam vienkārši cilvēkos, mūsu lauks kā švamme piesūcas ar citu domām un, ja mēs tās neattīrām no sevis, tad mēs sākam dzīvot un domāt šīs domas un ģenerēt caur tām savu realitāti. Šī mijiedarbība notiek visur, it īpaši caur mēdijiem, pēc kuriem mēs vispār neatcerēsimies savas domas, ja nelasīsim internetu vai televīziju ar apziņu, ka mums skalo smadzenes un zombē. Ja ļausimies, tad ielaidīsim sevī visu to informāciju, kas stāv aiz katra produkta, raksta, utt. Un sāksim to ģenerēt.. Par nodokļu celšanu, karu un un visādu citādu drazu, kuru gāž mums virsū, lai mēs gremojam un ģenerējam to, kas mums nebūt nav izdevīgi.

Ir jāiemācās filtrēt informācija. Filtrēt to var caur sirdi un septīto čakru, apzināti saslēdzoties ar tām pirms uzņemt jaunu informāciju. Un ja saslēgsieties un noskatīsieties ziņas apzināti, nevis kā Austeres, tad ieraudzīsim visu nepatiesību un melus, kuri tur ir aptuveni 99.5%.

Ir jāfiltrē informācija un domas, kuras nonāk mūsu laukā. Ir jāsaprot, vai domas ir izdevīgas man vai kādam citam. Jāfiltrē tas viss nost. Mēdiju informācija ir kā dubļi, kuros ir ļoti reta pērlīte. Taču nekas no tā patiesi neskar mūsu dzīvi - ne politika, ne ekonomika neskar mūsu dzīvi.



Šī ilūzija arī ir jāizmet Mēs paši ar savām domām radām savu dzīvi un neviena politiķa domas nespēj ietekmēt manu realitāti. Tās ir absolūtas muļķības. Tas mums kā bērnu dārzā bērniem iestāstīts. Kāds bērns ir iedomājies, ka ir visvecākais un gudrākais, un pārņēmis smilškasti, kurā spēlējās visi bērni un stāstījis šiem bērniem tik ilgi, ka nekas ārpus smilškastes nav, ka tie ir noticējuši un nav spēruši pat kāju ārpus smilškastes, jo tic, ka nekā cita nav un smilškastes borti ir pasaules likumdošana. Likumi ir smilškastes borti, kuri principā bērna dzīvē neko nenozīmē, ja bērns apzinās, ka aiz smilškastes ir pagalms, aiz pagalma mājas, tad pilsētas un lauki, planēta un Saule, Visums un bezgalīgas Visumu grupas.

Ko dod smilškastes noteikumi, ja mēs dzīvojam nevis smilškastē, bet uz planētas, kura atrodas Visumā? Ir jāatmet šī aprobežotā domāšana, kura mums ir kā klapes uz acīm.



Tas viss palīdzēs atbrīvoties no liekas enerģijas pārvārīšanas vēdergraizēm un visādām citādām vēdera problēmām, jo tieši vēderā mēs sagremojam un apstrādājam informāciju un ja informācija ir pretrunā ar Visuma likumiem, tad kuņģim ir grūti to sagremot. Tas tā kā augļu vietā ēst ābeles zarus, nevis ābolus.

Mums ir jāizvēlas kādu informāciju uzņemsim, tāpat kā - kādu ēdienu ēdīsim.



Enerģētiskās attīrīšanās veidu ir bezgala daudz - pirtis, peldes, sauļošanās, solārijs. Viss, kas saistīts ar dabu un neskarto dabu, meditācijas, dažādas prakses un vēl viss kas cits.

Šoreiz uzrakstīšu par vienu efektīvu metodi, kas apgāž visus pieņēmumus par balto nāvi. Nāve taču balta nemēdz būt tas tā nelielai intrigai un baiļu pakutināšanai ...

Metode patiesībā ir ļoti vienkārša - tās pamatā ir sāls. Sāls ir mūsu imunitātes galvenā sastāvdaļa un mūsu limfa sastāv, galvenokārt, no sāls. Mūsu sviedri ir sāļi, jo tā ir mūsu dabiskā aizsardzība, lai karstumā uz mūsu ādas nevairotos baktērijas.

Kā jau droši vien daudzi zinām, ka gaļu sāla, lai tā nebojātos, tāpat kāpostus un gurķus sāla, jo tā var izbēgt no baktēriju ietekmes. Caur ēdienu mēs spējam uzņemt 10% no tā, ko patērējam, līdz ar to mūsos ir ļoti liels sāls deficīts. To izteikti var pamanīt grūtniecēm, grūtniecībai iestājoties sāk veidoties bērns, kuram nepieciešams sāls viņa imunitātei. Un ja mātei nav pietiekami sāls organismā, tad viņai visu laiku prasās ko sāļu, tad nosist sāls garšu ar ko saldu un atkal ēst sāļu. Un tur nav ko satraukties – tas viss ir Ok. Tikai ir jāskatās, kādu sāli mēs lietojam.



Ārsti mūsdienās arī nerunā pilnīgas muļķības par to, ka sāls ir kaitīgs. Taču tas, ka sāls nav pats par sevi kaitīgs - tas arī ir fakts. Kaitīgs ir galda sāls vai smalkā sāls, jo tajā ir daudz pretsalipes vielas, lai sāls mitrumā nepārvērstos vienā lielā kristālā. Un iedomājieties, ko šī viela dara mūsu organismā, ja tā spēj atgrūst ūdeni no sāls. Tāpēc, iespējams, nevajadzētu lietot masu produkciju, jo nav zināms, kādu sāli tie izmanto, taču vārāmā sāls vai rupjā sāls pat ir veselīga un vajadzīga mūsu organismā, tajā ir pavisam nedaudz kaitīgo vielu - mikro procents.

Taču sāls nav vajadzīga tikai fiziskajā plānā. Sāls ir kristāliska viela, kurai ir kristāliska struktūra. Tā kā sāls ir mīksts kristāls, tad tajā viegli var ielikt informāciju. Sāls spēj attīrīt un piesārņot, atkarībā no tā, kādu informāciju tas uzņēmis ceļā uz mūsu mājām. Tāpēc svarīgi to nosvētīt un ielikt tajā nodomu, kādu uzdevumu tas veic. Sālim var dot uzdevumu savākt visu zemo vibrāciju enerģiju un var piepildīt to ar gaismu, un pievienot ēdienam.



Sāls mums ir nepieciešams un bez tā nevar - tikai jākontrolē tas, kāda sāls tā ir. Tas, kas sakrājās locītavās un citur - tie ir sāļi, taču tas nav sāls - tie ir dažādi minerāli, kas skaitās kā sāļi, to pašu es personīgi domāju arī par cukuru - vismaz nerafinēto. Protams, arī rafinētais ir kristālisks un tajā var ielikt programmu - ko tam darīt.



Tā kā mēs visi zinām, ka tas ir kaitīgs, tad mēs jau ieliekam programmu, ka cukurs ir kaitīgs un tāpat ēdam, taču cukuram var ielikt attiecīgu informāciju, kuru jānogādā nierēm, aknām vai šūnām. Cukurs un sāls ir labākie informācijas transportētāji mūsu organismā, jo tajos var ielikt informāciju un nosūtīt to savam ķermenim.

Piemēram - piepildīt to ar mīlestību un gaismu domāju, ka ķermenis būs sajūsmā.

Bet stāsts arī nebūs par to…

Stāsts būs par sāls vannu - kā mēs to saucam. Lai mēs spētu vairāk uzņemt sāli caur ādu, mums ir jāatver poras un jāsvīst, svīstot sāls izkūst un kā ar vakuumu tiek iesūkts organismā, un caur šo procesu organisms attīrās no toksīniem, kurus sāls izgrūž no organisma tajā pašā svīšanas procesā.



Tā kā cilvēks nesvīst zem ūdens un peldēšana ir vienīgais sporta veids, kurā cilvēks nesvīst, tad sāli bērt vannā, lai to uzņemtu, nav jēgas. To var iebērt ar domu, lai izvelk lieko informāciju no manis, bet uzņemt to nesanāks. Tāpēc vieglāko risinājumu, kuru atradu - ir lielie 200 L miskastes maisi. Tādus var ņemt divus un ar plato melno līmlentu salīmēt ar galiem kopā, un izveidot vienu lielu maisu, kurā var ielīst iekšā un iesēsties vannā Jā kādam šis variants nepatīk tamdēļ, ka ir melni maisi tad to pašu var veikt ar siltumnīcas plēvi, tikai gals jāaizlīmē.



Tālāk process ir šāds:) Ielaižam vannā ūdeni, kurš ir 45 grādu temperatūrā, jo tā ir augstākā temperatūra, kuru organisms spēj paciest, vēl augstākā sāk kust olbaltumvielas un organisms sabrūk.

Pirtī ir savādāk, jo gaiss temperatūru nevada kā ūdens un ķermenis pirtī nodzesē sevi tā, lai zem ādas nebūtu augstāk par tiem 40 grādiem.

Tātad… ielienam vannā, kurā ir ūdens 45 grādu temperatūrā. Būs tik karsti, ka zosāda uzmetas. Un tā mums ir jāpaguļ piecas minūtes. Kad esam uzkarsuši, tad lienam ārā no vannas un ierīvējamies ar sāli.



Tā kā kājās ir smagie metāli, kuri caur ādu labi nāk ārā, tad šo procedūru var veikt tikai kājām. Taču šajā gadījumā vienkārši kājas ieberžam vairāk. Plecu un galvas daļā arī ir daudz limfas, tāpēc svarīgi arī to kārtīgi ieberzt ar sāli un protams visas čakras ar domu, lai attīrās. Tad, kad esam pilnībā aplipuši ar sāli, tad lienam maisā iekšā un tad vannā atpakaļ tā, lai ūdens maisā netiek iekšā.

Vannā jāpavada vēl desmit minūtes, lai uzsāktu pastiprinātu svīšanu un organisms saprastu, ka pienācis laiks atbrīvoties no visiem toksīniem. Un starp citu, šī procedūra palīdz pie badošanās, tā atvieglo pašsajūtu.



Un jā, desmit minūtes esam vannā un tad uzvelkam kādu halātu vai ko citu tā, lai sāls nebirst nost un lienam zem segas. Vēlams zem palaga pasegt apakšā plēvi, jo svīšanas process turpinās un būs sajūta, ka var izžūt, taču nebaidieties, dzeriet vienkāršu krāna vai pudeļu ūdeni un viss skalosies ārā. Un liecieties gulēt. Pamostoties no rīta būs sajūta, ka kādi desmit vai pat divdesmit kilogrami kaut kur pazuduši. Viegluma un enerģiskuma sajūta būs tāda, ka šķitīs, ka var kalnus gāzt.



Eksperimentējiet, pamēģiniet - domāju ka nenožēlosiet. Ā.. un jā… sāls koncentrāciju asinīs var noteikt ar baltas lapas palīdzību - pieejot pie spoguļa un pieliekot blakus acīm lapu. Ja acu baltumi ir tik balti, kā baltā lapa, tad sāls pietiek, taču ja ir nedaudz iesārti vai zilganīgi, tad sāls ir krietni par maz.

Enerģētiskā plānā šī procedūra palīdz šķīdināt bailes un palīdz enerģētiski attīrīties. Taču tā paveiks visu, ja vien to darīsiet vismaz vienreiz mēnesī un ar konkrētu domu, kuru ieliksiet sāls kristālos.

Un šodien šim visam ir piemērota diena Lai izdodas!





5 Manik





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 5 Manik – Briedis, Rokas, kas spēj noķert vēju, Mednieks vai medījums, Intuitīvas smalkas sajūtas.

Piektā diena ir radošais pakāpiens! Tā ir diena, kura parāda kā mums šajā vilnī radošajā plānā ir jāizpaužas. Ja visas iepriekšējās dienas esam aktīvi darbojušies, tad šodien Manik enerģija parādīs ieguvumu.

Manik ir roka, kura spēj notvert vēju - tātad smalkas sajūtas. Manik ir mednieks, kurš fokusējoties uz medījumu, cenšas ar visām maņām sajust to. Manik ir arī briedis, kurš sevi apzinās kā cēlu būtni un nepazemojas.



Tas viss kopā nozīmē to, ka šī enerģija spēj sajust un atrast to, ko meklē un necenšas nospēlēt teātri, lai iegūtu to, ko nemaz nav meklējis un kas nav vajadzīgs.

Bieži vien cilvēki dzimuši Manik enerģijā ķer visu, kur redz ieguvumu, taču Manik enerģija tam nav paredzēta. Ja ķeram visu, kas mūsu prātam šķiet kā ieguvums, tad palaižam garām to, ko gribam un nenotveram arī to, ko domājam, ka iegūsim.

Manik enerģija ir tā, kas sajūt to, kas ir jādara un kur jādodas, lai nonāktu pie tā, ko esam izvirzījuši kā mērķi. Visbiežāk ieguvums ir tieši jaunas vai netveramas sajūtas, kuras piepilda mūsu dzīvi.

Ja mednieks ir devies vilku medībās, viņš nemedīs visu pēc kārtas - visus zaķus, stirnas un citus dzīvniekus! Viņš iet uz ko konkrētu, un tas ir vilks. Tā arī jādara mums šajā vilnī radošās lietās un vispārīgi Manik enerģijā. Tad, kad meklējam ko konkrētu, varam ar intuīciju sajust, kur tas rodams un kas ir jādara.



Paļausimies uz intuīciju un darbosimies, ķerot šīs smalkās sajūtas, taču nedzīsimies pēc visa, kas mums šķiet, ka varētu noderēt kaut kad nākotnē.

Nenāk cits piemērs kā tieši attiecību joma - mēs visi skaidri vai mazāk skaidri zinām, ar kādu cilvēku gribam būt attiecībās, taču liela daļa padzirdot, ka ir kāds brīvs puisis vai meitene, cenšas to nomedīt, kaut arī nemaz nezina, vai tas viņam vai viņai ir vajadzīgs. Cenšas viens otram izdabāt un iekārdināt ar kaut kādām mantām vai lietām.

Un tas noved pie rezultāta, ka ieguvums nav nevienam.

Mums ir jāpaļaujas uz intuīciju un sajūtām, lai satiktu savējo cilvēku, nevis jāskrien pakaļ visiem "brīvajiem".



Ieklausīsimies šodien un visu šo vilni savā intuīcijā un darīsim tikai to, ko jūtam, nevis dzīsimies pēc šķietama ieguvuma. Mūsu intuīcija mūsos vērs vaļā radošo potenciālu

Ja vakar palaidām kaut ko vaļā, tad šodien intuitīvi sajutīsim, ko iegūsim vietā - paļausimies uz savām sajūtām un iesim tajā virzienā, kur tās ved.

Šodien novērtēsim un cienīsim sevi, un apzināsimies, lai vai kāds ir mūsu uzdevums uz šīs Zemes, kas mēs esam

Atmetīsim visas šaubas un nodzīvosim šo dienu veltot to, galvenokārt - sev, tad saviem tuvajiem un šai Zemei.



Sajūtas šodien it visu saka priekšā – tamdēļ sajutīsim, kas ir tas, ko mums gribas darīt no sirds!

Ir daudz un dažādi rituāli, kas veicami Saulgriežu laikā un pats būtiskākais, lai vai ko mēs darītu – apzināties šī rituāla nozīmi un darīt to ar domu! Ja taisām Jāņu zāļu pušķi, tad katru zālīti vācam ar domu. Pušķī liekam trejdeviņas zālītes – pirmās deviņas par sevi, otrās deviņas par saviem tuvajiem un trešās deviņas – par savu Zemi! Un ar domu ļaujam tam ugunī transformēties!

Un protams – esam pie uguns un apzināmies, ka katra mūsu doma un darbiņš aiziet taisnā ceļā pie Dieviņa!





6 Lamat





Rietumu vilnis – Dienvidu diena – 6 Lamat – Pievilkšanās spēks, Gravitācija, Naudas enerģija, Zaķis, Zvaigzne.

Sestā diena vai sestais pakāpiens ir mūsu tuvākā pasaule. Tā ir pasaule, kurā ielaižam cilvēkus un lietas no apkārtējās pasaules, un ģimene, kura Tur jau ir. Sestā diena ir arī diena, caur kuru harmonizējam nodomu, kuru septītajā dienā palaižam Visumā uz materializāciju.

Šodien un šajā vilnī tuvākā pasaulē ir aktīva Lamat enerģija. Lamat ir pievilkšanas spēks, magnētisms, viss skaistais un kvalitatīvais, kā arī nauda.

4 KIMI stabilitātes dienā rakstījām par naudu - ka tā reti kam dod stabilitāti un nav jāpelna. Tāpēc šodien turpināsim šo tēmu un uzrakstīsim par LAMAT enerģijas principu, kurš attiecas arī uz naudu. Lamat enerģija ir pievilkšanas spēks un mūsu domas ir tās, kas pievelk pilnīgi visu, kas ienāk mūsu dzīvē. Jebkas, ko nodomājam, pievelkas. Pilnīgi visas lietas, situācijas, priekšmeti un cilvēki ir domu pievilkšanas spēka rezultāts.



Domājot par ko konkrētu un arī garāmejot nodomājot, mēs visi ģenerējam tādus kā domu burbuļus, kuri, sasniedzot konkrētu masu vai apjomu, sāk strādāt kā magnēti konkrētajai domu kombinācijai. Protams, ja mēs visu mūžu domājam, ka nauda ir jānopelna, tad ģenerējam tieši tādas domas un sanāk, ka esam radījuši sev realitāti, kur naudu var tikai un vienīgi nopelnīt. Taču viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no mūsu domām. Ir cilvēki, kuriem nauda nāk tāpat un tā vajadzētu būt mums visiem, un tie cilvēki noteikti nedomā, ka nauda ir jānopelna, viņi domā ko citu. Pati nauda ir tikai ceļš uz rezultātu. Tā kā pārsvarā mums ir vajadzīgs rezultāts, nevis nauda, tad mēs varam domāt – LAI TOP nomaksāti rēķini, LAI TOP atpūtas ceļojums, LAI TOP jauns auto, utt. Nauda kā tāda ir radošā enerģija uz zemes. Mēs esam radītāji un mums nauda pienākas tāpat kā ūdens un gaiss, nakts un diena, siltums un aukstums. Tā mums pienākas par velti, jo tā vienkārši ir būvmateriāls, ar kura palīdzību mēs varam radīt ko jaunu un dzīvot. Tieši šāds pats princips darbojas uz visu citu - domas ir mūsu pasūtījumu forma, emocijas ir mūsu radošā enerģija un griba ir tā, kas šo visu kopumu nosūta uz materializāciju. Vienīgais, kas mums ir jādara, ir domas jāpiepilda ar emocijām, kādas mēs gribam piedzīvot, saņemot rezultātu un jāieliek spēcīga griba, lai to paciņu ar lielu joni aizšautu pie Augstākā “Es”, kurš izdara visu pārējo. Sanāk tā, ka pilnīgi viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no mūsu domām un tā kā mums ir iestāstīts, ka nauda ir jāpelna, mēs to arī cītīgi darām, ģenerējot milzum daudz radošās enerģijas priekš citiem.



Šodien ir aktīva tuvākā pasaule un tajā mums ienāks tās lietas, par kurām esam domājuši. Ja domājam, ka apkārt ir vieni krāpnieki - tie ienāks mūsu tuvumā un mēs pat to nepamanīsim. Ja domājam, ka apkārt ir forši un patīkami cilvēki - arī tie ienāks mūsu tuvākajā pasaulē. Vērosim modri savas domas un neļausim zemapziņai ģenerēt to, kas mums nu galīgi nav vajadzīgs. Starosim un pievilksim tikai to, ko esam sirdī gribējuši!



Lamat tēma - harmonijas pievilkšanās un bagātības tēma

Mūsu pasaulē ir ļoti daudz harmonisku un ļoti daudz neharmonisku lietu, kā piemēram iekšdedzes dzinējs - ļoti disharmoniska ierīce, mobilo telefonu raidītāji un uztvērēji, modificēta un apstrādāta pārtika, lēti Ķīniešu produkti, kuri gatavoti praktiski verdzībā. Zemes spridzināšana, urbšana un mežu izzāģēšana. Tas viss ir disharmonisks Dabai un Zemei, un mums pašiem. Protams - ir vēl daudz lietu, taču fokusu centīsimies turpmāk noturēt uz harmonisko un pievilcīgo.

Harmonija ir Visuma princips. Protams, harmonija ir harmonija ar sevi - ja esmu aktīvs, sportisks un traks pēc adrenalīna un tā arī uzvedos, tad esmu harmonijā ar sevi. Taču ja man patīk aktīva atpūta, taču skatos to pa TV, tad neesmu harmonijā ar sevi.

Visumu veido tumšā daļa un gaišā daļa. Gaišā, Dievs, gaisma, mīlestība, ir harmoniskas pašas par sevi. Arī tumsa ir harmoniska, taču tā neharmonizē ar mums, ja nākam no tumsas un gribam iet uz gaismu - tādā gadījumā ir jāizgaismo mūsu iekšējā tumsa, jāharmonizē savs iekšējais stāvoklis, jāpanāk beznosacījumu mīlestība.



Lai mēs spētu saslēgties ar beznosacījumu mīlestību, mums jāharmonizē ar šo vibrāciju, kas ir šī beznosacījumu mīlestība vai ar kādu no tai simpatizējošām frekvencēm. Dzīvības zieds parāda visprecīzāk šo beznosacījumu mīlestības principu. Ja esam zīmējuši to ar rokām, tad noteikti pamanījām, ka centrā tas veidojās precīzāks un jo tālāk no centra to zīmē, jo neprecīzāk velkas apļi šo dzīvības ziedu zīmējot.

Tieši tāpat ir arī Visumā - jo tuvāk mēs esam centram, jo lielāka harmonija ar pirmsākumu un beznosacījumu mīlestību.



Mūsu enerģija un principā visas enerģijas formas veido līdzīgu režģi kā dzīvības ziedā. Dzīvības zieds atspoguļo vienas frekvences izplatīšanos Visumā, kura progresē pēc ģeometriskās progresijas un atspoguļo to, kā aug vai dalās frekvences katrs aplis, kurš ietilpst nākamā lieluma aplī, kuru zīmējot tas izveidojas tieši trīs reizes lielāks par to, ar kuru sākām zīmēt.



Sanāk, ka izmantojot cirkuli un vienu rādiusu - zīmējot dzīvības ziedu līdz bezgalībai, tajā varēs savienojot punktus vilkt apļus. Pirmais būs tik liels, kā to uzzīmējām, nākamais tieši trīs reizes lielāks un nākamais arī. Un tā veidojās trinārā progresija vai trejdeviņu princips.

Jo tieši divdesmit septiņas reizes mazākas daļiņas veido lielākas daļiņas, kuras mēs jau saucam savādāk. Piemēram, molekula un šūna varētu būt tieši šādā attiecībā.

Atgriežoties pie harmonijas .. uzzīmējot dzīvības ziedu mēs sapratīsim, kā veidojas Visums un kā izplatās vibrācijas.



Vai kāds ir aizdomājies par to, ka visas mūsu ķermeņa šūnas ir izveidojušās no vienas DNS spirālītes? Ka viena DNS spirāle spēj ievibrēt 50 kg, 100 kg vai pat veselas pilsētas. DNS ir portāls starp šo realitāti un smalko pasauli un šī spirāle ir tik lielā harmonijā ar Visumu, ka spēj ievibrēt olbaltumvielas un Zemes atomus sev vajadzīgajā formā.

Tāpat arī mēs spējam radīt savu dzīvi, ne tikai savu ķermeni. Mums tikai jāsaslēdzas ar radītāju, jānoharmonizē sevi ar savu Augstāko “Es”.

Lai izveidotu ko tādu, kas palīdz to izdarīt, ir nepieciešams kas harmonisks. Ne par velti cilvēki izmanto Mandalas, Jantras, Baltu, Ķeltu un citas Visuma zīmes. Lai izveidotu harmoniju ir jāapzinās nedaudz Visuma uzbūve - ka tas ir fraktāls, ka tas ir simetrisks un jo simetriskāks tas ir, jo ciešāka saikne ar Dievu. Tas, varētu teikt, ir ceļš, caur kuru visi ejam.



Mēs sākotnēji esam skaistas gaismas bumbiņas absolūtā harmonijā ar sevi un pirmsākumu. Taču tad mūs palaiž uzkrāt pieredzi ļoti disharmoniskās vietās, lai mēs iemācītos noturēt šo simetriju. Tā mēs pilnveidojoties, ejam aizvien tālāk no gaismas un veidojam simetriju aizvien plašāk Visumā.

Mums jākļūst stipriem un stabiliem - tādiem, lai neprognozējamos, amnēzijas un totālas nošķirtības apstākļos, mēs spētu vairot gaismu.

Aptuveni šādi apstākļi ir uz Zemes un uz Zemes Dievs sūta tikai spēcīgākos gaismas bruņiniekus, gaismas nesējus, lai tie šeit saņemtu rūdījumu, iemācītos noturēt saikni ar pirmsākumu un būtu harmoniski ar Visumu un Dievu pat vircas bedrē, bez elpas esot.

Tas ir tas, par ko mūs visus pamazām māca - lai mēs spētu nest gaismu aizvien tālāk plašajā Visumā un spētu noturēt kontaktu ar savu Garu. Gars ir kā kosmosa stacija uz Zemes un cilvēks ir kā kosmonauts kosmosā. Tāpat arī mūsu mājās - ir Gars, kurš kā no kosmosa stacijas vada mūs un mēs kā kosmonauti esam te uz Zemes

Lai veiksmīgi paveiktu misiju un atgrieztos, mums ir jānotur šī saikne un tieši tāpēc ir jāatceras, kas esam - ka esam kosmonauti, kuri atnākuši treniņu nolūkos. Un ka mūsu uzdevums ir uzkrāt pieredzi.

Mums ir jābūt harmonijā pašiem ar sevi - tas palīdz šo saikni nepārtraukti noturēt un atjaunot. Zīmējot mandalas, mēs kļūstam harmoniskāki, veidojot jantras - mēs saslēdzamies ar enerģiju avotiem, to pašu darām elpojot, dejojot, vingrojot un visu citu, ko darām apzināti, lai harmonizētos.

Tas, ko paralēli darām Saules kalendāram, kurš arī sasinhronizē mūs ar Visumu, - taisām un pārbaudām ierīces, kuras šo harmoniju izplata ap sevi, harmonizē cilvēku un telpu. Tās atgriež visu pie pirmsākuma - pirmatnējā kārtībā.



Pārbaudot bezgalīgi daudz materiālu un apzinoties to, ka katrs materiāls vibrē savādāk, ir harmoniskākas un neharmoniskākas lietas un vietas tam, kur izgatavot šādu harmonizētāju vai sinhronizētāju. Esam izdarījuši secinājumus un nonākuši pie aktīvākajām ierīcēm, kas jebkad taisītas un tām, kuras visefektīvāk strādā no visa izmēģinātā.



Ļoti svarīgi ir apstākļi, kuros gatavojam - tas ir vidē, kur ir pastiprināta saikne ar pirmsākumu, caur ierīcēm, kas atver šādu saikni. Tie ir kristāli, kuri ir dzidri kā ūdens un dimanti. Kā arī kristāla dzidri poliestera sveķi un arī stikli un kristāli pārklāti ar plānu cēlmetālu kārtiņu. Tas viss izvietots harmonijā ar Visuma uzbūvi un to, kā jāvirza un jāaktivizē enerģija konkrētam mērķim.

Jo vairāk harmonizējošu materiālu, jo vairāk harmonizējošu domu un apziņas, ka esam neredzamā Dieva redzamā daļa, jo spēcīgāki sanāk šie brīnumi un jo augstākā frekvencē tie darbojas, un precīzāk sasinhronizē ar Visumu.

Jo vairāk apzināmies sevī šādu harmoniju ar Visumu un pirmsākumu, jo vairāk apzināmies sevi un to, ko te darām, jo vairāk atveras mūsu potenciāls kļūt bagātiem un laimīgiem, skaistiem un pievilcīgiem.

Harmonija savā ziņā ir bagātība! Ar ko mēs harmonizējam - tā enerģija mums neierobežoti ir pieejama. Ja esmu gaisma - tad visa gaisma esmu es

Harmonizēsimies ar to, ko vēlamies piedzīvot. Harmonizēsimies ar to, kas vēlamies būt un patiesībā jau esam, tikai īsti neredzam.

Būsim harmonijā ar radītāju, gaismu un Visumu.





7 Muluk





Rietumu vilnis - Austrumu diena – 7 Muluk - Ūdens, Karmiskā un zemapziņas informācija, Informatīvais lauks, Informācija.

Šodien ir septītā diena un septītais pakāpiens šajā Akbal vilnī. Visu šo dienu esam tiešā kontaktā ar savu Augstāko "Es". Šodien aktīva ir Muluk enerģija, kuru simboliski sauc par ūdeni, informatīvo lauku, karmisko un zemapziņas informāciju. Tas nozīmē, ka visu šo dienu tiks vilkta un celta ārā no mūsu zemapziņas informācija, kuru ir jāizmaina, jātransformē un jāpiepilda ar mīlestību.

Muluk ir arī vienkārši informācija, kuru varam saņemt, ja šodien to prasīsim savam Augstākajam "Es". Visu, ko vien gribam uzzināt, saprast un noskaidrot, ir jāprasa saviem Eņģeļiem un Garam. Viss, kas tiks prasīts ar spēcīgu gribu, uz visu, agrāk vai vēlāk, saņemsim atbildes. Katram šis ātrums, kādā saņemam atbildes no Gara, ir atšķirīgs! Tamdēļ, ja kaut kas nenotiek uzreiz, nevajag nodomāt, ka nekas jau nenotiek, jo tādā veidā atceļam pavisam savu pasūtījumu!



Var teikt, ka šīs dienas visi notikumi vairāk vai mazāk ir karmiski un Muluk enerģija mums cenšas parādīt, kas šajā informācijā ir jāizmaina. Šodien iespējams saņemsim informāciju, kura izmainīs mūsu dzīvi pavisam. Tātad, šīs dienas galvenā tēma ir informācija un viss par un ap to:)!

Šī ir diena, kad spējam atstāt pēdu nospiedumus aiz sevis, spējam pateikt ko ievērojamu, spējam iemācīties paši priekš sevis ko paliekošu, spējam apstāties un uz mirkli pārdomāt, kas tad mēs īsti esam. Diena, kad ar savu gribu spējam caur komunikāciju un informācijas padošanu nodot savas vēlmes Debesīm, lai tās tiek uzklausītas un sāktu realizēties!!

Labi iesākt kādu mācību procesu.

Diena, kad iespējams atnāk kāda sen gaidīta atziņa, pamācība, iedvesma, atklāsme.



Esiet pārliecināti tajā, ko dariet, tas vedīs pie panākumiem un atstās pēdu nospiedumus mūsu dzīvē.

Virziet savu enerģiju, emocijas savā dzīvē un savu sirdi tā, kā kanjons virza niknu upi, kas plūst caur akmeņainiem kalniem: viens grebj otru, bet tai pat laikā otrs vada pirmo. Muluk enerģija, tāpat kā jebkura cita spēcīga enerģija, ir jālieto ar lielu atbildības sajūtu, pazemību un rūpēm. 7-tā atslēga atnes mums 360 grādu iespējas, kad mēs varam pieteikties uz jebkuru dzīves aspektu, kas mums ir vajadzīgs visvairāk. Galvenais ir zināt kā, kad un kur pieteikties šai enerģijai, un kādā līmenī. Ja mēs turam savus nodomus tīrus un mūsu pateicība par karmiskām lietām ir sirsnīga, mums būs iespējams vadīt 7-to atslēgu un Muluk enerģiju pret mūsu izvēlēto horizontu.



Šodien ir Muluk diena – kas simboliski nozīmē ūdens, informācija, mēness un zemapziņas informācijas enerģija. Un Muluk dienās it īpaši septītajā pakāpienā, mums ir iespēja visu pavērst sev par labu. Piemēru dosim ļoti vienkāršu, taču tāpat tas strādā jebkurā tēmā.

Ja sinoptiķi saka, ka līs, tad palaižam domu, ka manos Jāņos nelīs. Ja ziņās saka, ka celsies degvielas cena, tad es saku, ka manā dzīvē degviela top bezmakasas. Ja saka, ka sākas krīze, tad es saku, ka manā dzīvē sāksies uzplaukums. Ja dzirdu, ka kaimiņiem nodegusi māja, tad nodomāju, ka lai mana māja stāv kā stāvējusi, lai kas arī nenotiktu.



Un tā mēs katrā tēmā palaižam sev izdevīgu domu un tā šodien ierakstās zemapziņā visspēcīgāk! Šo vajag darīt katru dienu, taču šodien tas nostrādās jo īpaši spēcīgi un nākotnē būs vieglāk noticēt, ka tas strādā. Ja kaut ko aizmirstam bieži un aizmirsām šodien, tad palaižam domu, ka turpmāk atcerēsimies visu, kas nepieciešams un nākotnē zināsim, ka nepaņēmām tikai to, ko nevajag.

Šodien ir laba diena savas dzīves nokomandēšanai un dzīves izmainīšanai! Būtu labi palikt modriem un katrā dzīves situācijā, kurā lien ārā neizdevīga doma vai neatbilstoša darbība gribai, mēs varam palaist tādu domu, kādu gribam savā dzīvē.

Izmantosim Visuma dotos spēkus un talantus! Izmantosim savu pieredzi un zināšanas, un, galvenokārt, mīlestību pret sevi un citiem, lai mainītu savu dzīvi tajā virzienā, kurā vēlamies.

Un atcerēsimies, ka viss ir iespējams:). Ja kāds saka, ka kaut ko nevar - mūsu uzdevums ir palaist domu, ka manā dzīvē tas ir iespējams, nevis pieņemt zināšanas no citu pieredzes. Transformēsim savu zemapziņu ar prieku un prieks būs visur, kur ieraudzīsim savas nepilnības, jo apzināsimies, ka spējam tās izmainīt.

Lai sirdī silts šis Līgo vakars un skaista Jāņu diena





8 Ok





Rietumu vilnis - Rietumu diena – 8 OK - Baltais Suns, Struktūra un Harmonija, Dvēseļu mājas sargs.

Astotā diena un astotais pakāpiens ir mūsu garīgā stabilitāte. Garīgo stabilitāti šajā vilnī dod Ok enerģija. Ok ir baltais suns, dvēseļu mājas sargs, mīlestība, struktūra un forma.

Ja vakardienas Muluk enerģija ir tā, kura izkustina mūsu informāciju, izceļ zemapziņas informāciju uz āru, tad OK ir tā enerģija, kura sakārto šo informāciju un saliek visu pa plauktiņiem.



Ok ir mīlestība, kura māca mīlēt sevi! Tā ir mīlestība, kura neļauj sevi nemīlēt. Tie, kuri sevi nemīl vai ielaiž savā dzīvē ko tādu, kas nav saskaņā ar sevis mīlēšanu, tiem šī diena var būt skarba. Jo Ok metīs ārā visu, kas traucē sevi mīlēt un sakārto visu informāciju caur mīlestības prizmu.

Ok ir kā suns, kurš sargā katru no mūsu dvēselēm un neļauj mums tām darīt pāri. Mēs visi esam pilni ar sabiedrības stereotipiem, pieklājības normām un apvilkuši sev apkārt rāmjus, kuri ierobežo mūs. Un Ok ir tas, kurš šo visu ārda nost, lai mēs aizvien vairāk un vairāk mīlētu sevi.

Ja darīsim visu caur mīlestību pret sevi un apkārtējiem, mēs nekad nekļūdīsimies. Mīlestība ir gaisma, kura izgaismo mūsu dzīvi un visu tumsu mūsos, tāpēc ļausimies un ielaidīsim šo gaismu sevī. Gan Dievs, gan mīlestība ir gaisma, kura nes sevī informāciju par Dievišķajiem principiem un kārtību šajā Visumā.



Gaisma ir tā, kura satur sevī visus šī Visuma likumus. Ja kādā situācijā mums nav skaidrība kas un kā, tad ir jāpadod virsū gaisma un tā visu sakārtos tā, kā tas mums ir vajadzīgs.

To pašu dara arī šī Ok enerģija - tā ir gaisma un mīlestība, kura iedod it visam informāciju par to, kā sakārtoties un veidoties.

Šajā Saules sistēmā centrālā gaisma ir Saule un tā visam dod informāciju - kā augt, kā attīstīties un kā dzīvot. Uz zemes ir ļoti maz augu vai dzīvības formu, kuras var iztikt bez saules gaismas, tiešā vai netiešā formā mēs visi viņu saņemam.

Tieši tāpat ir ar Dievišķo gaismu, bez tās nevar dzīvot neviens, tā mūs virza, rāda ceļu, izgaismo mūsu domas un izvēles. Tāpat kā kino lentu nevar noskatīties bez gaismas, tāpat arī mēs savu dzīvi nevaram nodzīvot pilnvērtīgi bez gaismas. Gaismas daudzums nosaka kino kvalitāti, tāpat arī gaismas daudzums mūsos nosaka dzīves kvalitāti.



Ja kino lentu skatīsimies ar svecīti, filma būs ļoti tumša un neskaidra, taču ja padosim virsū daudz spēcīgāku gaismu, tā izgaismosies un kļūs daudz skaidrāk saredzama.

Tieši tas pats ir mūsu dzīvēs! Ja kādai situācijai padosim virsū spēcīgu gaismu un mīlestību, tā taps skaidri pārredzama un vieglāk izprotama.

Izgaismosim katrs savu dzīvi un daudz skaidrāk ieraudzīsim visu neskaidro, neizprotamo un šķietami neatrisināmo.

Piepildīsim savu dzīvi ar mīlestību, kura izgaismo katru tumšo nostūri mūsos un visu piepilda ar spēcīgu gaismu! Ieraudzīsim daudz skaidrāk to, kas mums vēl savai laimei ir jādara

Lai Jums skaista Ok diena:)

Ok enerģija

Vakardiena nebija viegla diena, tā kārtoja un pārkārtoja, visu lika pa plauktiņiem izvelkot no tiem ne to pašu patīkamāko, taču skaidrs, ka viss uz labu un atskatoties var teikt, ka diena bija izdevusies. 

Taču Ok enerģija reti kad ir maiga un patīkama, kaut arī simbolizē mīlestību. Tāpēc centāmies vakar mīlēt sevi un līdz dienas vēstījumam pat netikām, jo bija jārisina sava dzīve, kura katram no mums svarīgāka par citu dzīvēm.





9 Chuwen





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 9 Chuwen – Rūķis, meistars vai āksts, Multimākslinieks, radošā enerģija.

Šodien ir devītā diena un Dievišķais pakāpiens kopā ar radošo meistaru Rūķi!

Devītā diena vai devītais pakāpiens ir mūsu Dievišķums vai Dievišķā apziņa, ka esam radītāji un visu radām paši sava pasaulē. Katra viļņa devītā diena aktivizē mūsu Dievišķumu un māca mums uzņemties pašiem atbildību par pilnīgi visu, jo mūsu dzīvē ir tikai mūsu pašu radītas lietas un nekā cita.



Šajā vilnī devītajā pakāpienā ir Chuwen enerģija, kura ir visradošākā un vismeistarīgākā enerģija uz radošu risinājumu meklēšanu. Tas māca to, ka lai šajā trīspadsmit dienu vilnī justos kā radītāji, kā Dievi, kuri rada savu pasauli - mums ir jāizpaužas radoši, radoši jāmeklē risinājumi situācijām.

Principā, pilnīgi visam ir jāpieiet ar radošu domāšanu un jāmeklē netradicionāli risinājumi situācijām, kuras nāk pretī.

Chuwen enerģija ir meistars un āksts, un šodien Chuwen dienā tas izpaudīsies uz pilnu klapi. Jo ākstam patīk ākstīties un viņš to dara ļoti meistarīgi.

Šī diena izjokos mūs visus un tikai atkarībā no mūsu humorizjūtas un radošuma, mēs spēsim iziet no šīm netradicionālajām situācijām mūsu dzīvē.

Chuwen mums visiem māca nepieiet visām lietām tik nopietni, uztvert visu vairāk ar humoru. Rūķis mums māca Dievišķo humorizjūtu, māca pasmieties par citiem un galvenokārt par sevi.

Ja spēsim pasmieties par visām dzīves likstām un nedienām, tās pārvērtīsies prieka brīžos un nebūs vairs tik graujošas mūsu pašapziņai.

Centīsimies dzīvi uztvert daudz vieglāk, radīt to ar humoru, dzīvot to ar humoru un “iesmiet” par visām "neveiksmēm".

Atspriegojot situāciju, mēs vairāk darbojamies caur sajūtam, nevis ar prātu.

Ļausimies savām sajūtam, savai intuīcijai, savai radošajai izpausmei.

Izpaudīsimies radoši un padarīsim savu dzīvi daudz daudz krāsaināku.

Izkrāsosim visu, kas mūsu dzīvē palicis pelēks vai melnbalts, piepildīsim visu ar savām emocijām un bezgalīgajām krāsām.

Chuven enerģija

Runājot par šodienu, šodien gaisā ir Rūķa enerģija un Rūķis māca vieglu uztveri lietās, lai sajustu to brīdi, kad piestartēt ko jaunu, ko nebijušu un izdarīt ko tādu, ko prāts pat iedomāties nespēj.

Devītā diena laika vilnī simbolizē mūsu Dievišķumu un šajā vilnī tas izpaužas caur sajūtām un radošu izpausmi.

Mums radoši jārisina lietas, caur to ieliekot jaunu bruģakmeni jaunam ceļam.

Chuven ir tas, kurš spēj padarīt jebkuru lietu maģisku, piešķirt tai neticamas krāsas un pat sīkāko darbību - tas veic ar domu. Rūķis spēj darbības un rotaļas pārvērst efektīvos un spēcīgos rituālos. Piemēram - taisa zupu un nekas, ka tajā ir neveselīgais buljona kubiņš vai kas cits. Rūķis ar domu to visu spēj pārvērst veselības zupā, kura uzlabo imunitāti un vielmaiņu vai ārstē kaulus - ja vien Rūķis šmorēs to visu ar tādu domu.



Mēs jebko varam darīt ar domu. Piemēram - apstāties pie sarkanās gaismas, lai sasinhronizētos ar Visumu un iekļūtu Visuma spēka plūsmā, vai veiksmes enerģijas plūsmā.

Jebkas ir iespējams Rūķim un viņš to spēj paveikt, ja atslēdz prātu un atstāj to vērotāja lomā. Un viss notiek kā pēc burvju mājiena. Rodas kas jauns un skaists.

Apzināsimies sevī burvju māksliniekus un apzināsimies, ka pat rokas ielikšana kabatā var būt maģiska, ja to izdara ar domu. Tas arī padara dzīvi krāsaināku.

Apzināsimies savu dzīvi, apzināsimies to, ka mēs esam radītāji, ka radām caur katru domu un kustību.

Rūķis zina, ka viņš ir radītājs un ka viņš ir tas, kas rada pat ar plakstiņu mirkšķināšanu un katru ieelpu un izelpu.





10 Eb





Rietumu vilnis - Dienvidu diena – 10 EB – zāle, kopība, vienlīdzība, kāpnes, garīgais ceļš.

Šodien ir Desmitā diena un aktīvs ir desmitais pakāpiens. Un šajā dienā mēs saņemam rezultātu. Šodien ir EB enerģija, līdz ar to rezultāts atnāks tikai tad, ja baudīsim šo dienu.

Nevis pēc kaut kā dzīsimies, bet novērtēsim katru mirkli, ļausimies dienas plūsmai un vienkārši būsim!

Šajā dienā svarīgākais ir pievērst uzmanību it visam, jo dienas enerģija pauž aspektu, ka it viss ir svarīgs un vajadzīgs! Dažkārt gadās tā, ka cilvēks tik ļoti iegrimst kādā no dzīves jomām, ka aizmirst par visu citu. Un šī enerģija ir tā, kas liek pievērst uzmanību it visam. Gan darbam un atpūtai. Gan ģimenei, draugiem un paziņām. Gan pašam sev un ikdienas notikumiem.

Un apzināties, ka it viss ir svarīgs – nav nekā mazsvarīgāka vai vairāk svarīga.

Svarīgs un unikāls ir gan skolotāja darbs skolā, gan kalēja darbs smēdē.

Mēs nekādi nevaram izšķirot, kas dara ko vērtīgāku, jo it viss ir vajadzīgs un veido šo Visumu. Mēs katrs esam kā zobratiņš un veicam savu uzdevumu Visumā. Tamdēļ neaizmirstiet novērtēt sevi un apzināties, ka katrs mazais vai lielais darbiņš ir vienlīdz svarīgs un vajadzīgs.

Šodien šī apziņa, ka katrs solis ir būtisks, mums atnesīs rezultātu.

Sauc šo arī par garīgo ceļabiedru dienu, kad no rokas iet grupu darbs un dažādas aktivitātes kopā ar citiem cilvēkiem. Ir jābūt “šeit un tagad”, lai spētu izbaudīt darba kolektīva saliedētību, ģimenes kopā būšanu un draugu sarunas. Šī ir diena, kad ieteicams nonākt pie kaut kāda gala rezultāta, apspriežot to ar iesaistītajām personām. Ja kāds vēlēsies būt pārāks – apkārtējā vide to „pieliks pie vietas”. Esiet draudzīgi un vienlīdzīgi, neceliet sevi uz augstāka pjedestāla. Darba procesos var atnākt atklāsme, ka kaut kas ir ļoti nozīmīgs, kas iepriekš netika pamanīts.



Ceļš, ko mēs savā dzīves ceļojumā katru dienu noejam, nav tas pats ceļš, ko mēs ejam katru nakti. Atvērsim savu sirdi vienam, un mums tiks atvērti daudzi ceļi. Kalposim par galveno Gaismu tiem, kuri tikai sāk savu ceļu tagad, lai citi, savukārt, varētu palīdzēt mums. Uzaicināsim tos, kas mums ir vistuvākie, ceļot mūsu ceļu kopā ar mums un mūsu horizonts atvērsies līdz Debesīm! Jo vairāk ceļus mēs varam pievienot un savienot ar citiem, jo vairāk ceļotāju var sanākt kopā un bagātināt savu piedzīvojumu.

Kāds, iespējams, izvēlēsies vientuļu ceļu, bet arī vientuļš ceļotājs var atrast komfortu savu draugu un mīļoto cilvēku vidū, neatkarīgi no tā, cik īsu mirkli šie ceļi ved vienā virzienā!!

Lai Jums šodien ir skaista diena! Ceļojiet sevī un ceļojiet “šeit un tagad”!!

Eb enerģija

Desmitā diena šajā vilnī - diena, kura atnesīs rezultātu tajā tēmā, kuru esam ģenerējuši.

Šodien ir Eb diena - vienlīdzības un kopības spēks. Šodien nonāksim pie rezultāta, ja spēsim visu uztvert vienlīdzīgi, vienlīdz svarīgi vai mazsvarīgi.

Katra šīs dienas nianse ir tā, kas ved pie rezultāta, tāpēc būsim modri un vērosim šo dienu, ļausimies impulsiem, lai nonāktu pie rezultāta.

Tā kā šodien ir Eb enerģija, tad rezultāts būs tieši šajā tēmā un mēs ieraudzīsim katrs savu ceļu, katrs savu vietu uz šīs Zemes, zem šīs Saules. Protams, ja vien paši to esam gribējuši un esam ļāvušies Visuma laika upes plūsmai.

Eb ir garīgais ceļš un arī ceļojums. Kāds šodien dodas ceļojumā, lai saprastu savu vietu, kāds pabūs kopā ar domubiedriem, cits ar ģimeni. Taču visas šīs lietas vedīs mūs uz mūsu garīgo ceļu. Tāpēc vērosim modri šodienas notikumus.

Visums runā ar mums ik mirkli caur katru niansi, tāpēc būsim atvērti un vērosim. Caur šīs dienas atklāsmēm un notikumiem mēs ieraudzīsim mērķi, kurp tālāk doties, taču tas jau rīt:).

Šodien pievērsīsim uzmanību visām niansēm, jo visas tās mums ko vēsta. Pilnīgi viss ap mums atspoguļo informāciju mūsos.

Tāpēc turēsim acis vaļa, prātu vērošanas stāvoklī un baudīsim dienu tādu, kāda tā ir  Tā ir pilnīga jebkurā gadījumā. Un jebkurā gadījumā - viss ir labākajā kārtībā. Tikai jāsaprot, uz ko mums vērš uzmanību Visums un jāļaujas

Lai ceļojumu un kopā būšanas pilna diena.





11 Ben





Rietumu vilnis – Austrumu diena – 11 BEN – Niedre, Mērķtiecība, Taisnākais ceļš pie Dieva.

Vienpadsmitā diena, ir diena, kurā jāpalaiž vaļā nodoms, kuru esam nesuši cauri visam vilnim un septītajā dienā padevuši savam Augstākajam “Es”. Vienpadsmitā diena katru vilni atspoguļo vienpadsmito instrumentu, caur kuru Augstākie spēki mums rāda, kāda ir šajā vilnī Augstākā izpausme. Šodien un šajā vilnī mūsu augstāko izpausmi parāda Ben enerģija.

Ben - taisnākais ceļš pie Dieva, dievišķais kanāls, taisnākais ceļš uz mērķi.

Šī Ben enerģija mums parāda to, ka šī viļņa mūsu Augstākā izpausme ir mērķtiecība, neatlaidīga iešana uz mērķi un ka šo mērķi ātrāk un veiksmīgāk var sasniegt pastiprinot kontaktu ar Dievu - savu Augstāko “Es”.

Šī diena mums māca, ka lai kādi būtu mūsu mērķi, lai uz ko mēs tiektos, tiem ir jābūt saskaņotiem ar Dievu. Tiem ir jābūt saskaņā ar Dievišķo realitāti, lai mums sasniegtais rezultāts patiktu.

Šī diena māca, ka ja kaut ko gribam sasniegt un no sirds to vēlamies - uz mērķi ir jāiet neatlaidīgi, ir jātiecas un jāieliek spēcīga griba, lai mēs to sasniegtu. Ja esam izvirzījuši mērķi, neatlaidīgi tiecamies uz to, ejam pa taisnāko ceļu un ticam, ka to sasniegsim - nekādi šķēršļi mūs neapturēs un visu laiku turpināsim virzīties tuvāk un tuvāk mērķim. Mūs var apturēt un sagraut tikai mūsu neticība un ticību varam gūt tikai uzturot spēcīgu saikni ar Dievu.

Dievs grib, lai noticam saviem spēkiem, lai apzināmies, ka esam radītāji un varam sasniegt to, ko gribam. Viņš vienmēr palīdzēs, dos spēku un ticību tam, ja mēs to lūgsim un prasīsim ik dienas.

Ir dzirdēti daudzi stāsti par to, ka cilvēki atgriežas mājās no neiespējamām situācijām un sasniedz lielus sasniegumus, kur ar prātu tas šķita vispār neiespējami.

Ja ticam un apzināmies, ka viss ir iespējams, tad nevienas grūtības un šķēršļi mūs neapturēs.



Šis process ir līdzīgs tam, kā dzelzs kļūst par izturīgu tēraudu, no kura var izveidot mirdzošu zobenu. Ja sākumā esam kā dzelzs, kurš grib kļūt par izturīgu mirdzošu tēraudu, tad mums ir jātic, ka par tādu kļūsim. Jo tam, kam iesim cauri, tas nemaz nebūs patīkami un daudz reizes gribēsies atmest visam ar roku tajā brīdī, kad mūs sāks karsēt, rūdīt, dauzīt ar āmuru, utt.. Tas viss liksies kā spīdzināšana, taču ja apzināmies procesa rezultātu un ticam, ka to var sasniegt, mēs radīsim pietiekami spēka, lai tam izietu cauri.

Mēs visi nākot uz zemi esam gribējuši iemācīties daudzas lietas, kļūt par stiprākiem un rūdītākiem gaismas bruņiniekiem, lai atgrieztos pie Dieva ar jaunām zināšanām, jaunu pieredzi un daudz lielāku apziņu. Ja neiziesim tam visam cauri, mums dzīve liksies pa tukšo nodzīvota un nekad nekļūsim par mirdzošu un ļoti izturīgu tēraudu.



Tāpēc nostiprināsim savu saikni ar Dievu. Apzināsimies savus mērķus un iesim uz tiem, neskatoties uz visām grūtībām, jo tieši grūtības ir tās, kuras mūs padara par mirdzošu, izturīgu un apbrīnojamu tēraudu. Paskatoties sev apkārt, mēs sapratīsim, ka praktiski nekas nekļūst pilnīgāks un skaistāks bez grūtību pārvarēšanas.

Tāpēc apzināsimies, ja redzam ko skaistu un pievilcīgu, tas ir izgājis cauri lielam rūdījumam. Un ja mēs gribam kļūt vēl stiprāki, gudrāki, pievilcīgāki, utt., tad arī mums ir jāiziet cauri rūdījumam un tas ir neizbēgami.

Pilnīgi viss šajā Visumā iet caur šo procesu un iznākums ir skaists un apbrīnojams!

Lai Jums patīkama diena

Ben enerģija

Saulīte spīd un diena virza mūs pretī mērķim

Šodien ir Ben enerģijas diena vienpadsmitajā pakāpienā - šodien spējam ieraudzīt un sasniegt savu mērķi, ja mūsu ego paiet malā un ļauj caur mums izpausties Dievam!

Augstāki spēki šodien caur mums rāda mūsu mērķi - tikai ieklausīsimies sirdī!

Ja dzirdēsim savu sirds balsi un izteiksim savu gribu tieši un konkrēti - tad šī diena mūs navigēs, parādīs un virzīs mūs uz mērķi

Ļausimies sirds balsij un tieksimies pretī Debesīm! Augsim un stiepsimies kā koka galotne.

Izteiksim savu gribu caur sirdi un ļausim sirdij mūs vadīt.

Lai skaista diena:)





12 Ix





Rietumu vilnis - Ziemeļu diena – 12 IX - Jaguārs, Pilnveidošanās, Baltais burvis.

Divpadsmitā diena ir diena, kura atspoguļo mūsu pašpietiekamību un Ix enerģija ir tā, kura parāda kā to šajā vilnī un šajā dienā iegūt.

Ix - jaguārs, baltais burvis, pilnveidošanās, sevis slīpēšana.

Šajā vilnī pašpietiekamus mūs padara tas, ka pilnveidojamies, apgūstam jaunas zināšanas un pilnveidojam jau esošās. Tā kā tā ir Ziemeļu enerģija, tad pilnveidošanos mums piespēlē mūsu Augstākais "Es" caur vides impulsiem. Mēs visbiežāk to uztveram kā problēmu, kuru mums ir jāatrisina. Taču negribētos to saukt par problēmu, bet gan par uzdevumu, kurš mūs pilnveidos.

Mēs katrs saskaramies ar šādām problēmām vai uzdevumiem gandrīz katru dienu un bieži vien baidāmies iet tām cauri, jo nezinām, kā to darīt un neizprotam, kas tas ir. Mēs domājam - priekš kam mums tas vajadzīgs un kāpēc atkal kaut kādi sarežģījumi, vai tiešām nevar visu vieglāk atrisināt. Taču tieši šīs situācijas mūs pilnveido, mēs meklējam citus risinājumus un citus skatpunktus uz šīm situācijām.

Ja pārvaram bailes un ejam šiem procesiem cauri, tad vienmēr pēc atrisinājuma sajūtamies labāk.

Šajā vilnī, atrisinot kādu situāciju un pilnveidojot sevī kādas zināšanas, jūtamies pašpietiekamāki, spējam sevi novērtēt vēl labāk.

Tā kā Ix ir arī baltais burvis, tad vēl vairāk pašpietiekamību vairosim, ja apgūsim kādas ezoteriskas vai slēptas zināšanas. Pati Ix enerģija ir ļoti mistiska un Ix dienas vienmēr liek aizdomāties par ko vairāk. Prasās izprast to, ko cilvēki, vismaz vairums, vēl līdz šim nav izpratuši. Gribas izprast un izskaidrot tādas lietas, ko mūsu zinātne vai reliģija nespēj izskaidrot. Mēs neesam tikai fiziskas būtnes, ja domājam, ka fiziska ir tikai tā pasaule, ko mēs redzam. Ja apzināmies, ka fizisks ir viss, arī tas, ko neredzam, tad saprotam, ka esam ļoti daudzdimensionālas būtnes, ka mēs vienlaicīgi atrodamies gan fiziskajā, gan ēteriskajā, gan emocionālajā, mentālajā un visos pārējos savos ķermeņos.



Pilnveidojoties un slīpējot sevi, sapratīsim, ka pilnveidošanās neaprobežojas tikai ar prāta vai fiziskā ķermeņa pilnveidošanu. Mēs esam kas daudz vairāk par fizisku ķērmeni! Mēs esam kas vairāk par prātu un emocijām.

Ja mūsos rodas jautājumi, kas mēs esam, ko darām un kāpēc, tad šis pilnveidošanās process principā ir sācies un atliek tikai izzināt nezināmo un izprast neredzamo.

Ir ļoti daudz kas, ko mēs sevī varam pilnveidot. Mēs katrs esam vesels Visums - darīt tajā ir ļoti daudz ko un pilnveidot vēl vairāk. Ja to apzināmies un saprotam, ka dzīvojam savā Visumā, kurš pārklājas ar citiem Visumiem, tad arī saprotam, ka citus pilnveidot un mācīt nav nekādas jēgas, jo pašu sētā ir tik daudz darāmā, ka pietiks bezgalīgam laikam.

Pilnveidosim sevī visu, ko redzam, un visu, ko varam, jo tas mūs padara pašpietiekamākus, pilnīgākus. Caur to mēs iepazīstam sevi un izprotam, ko mēs te daram un ar kādu mērķi te esam.

Ir tik daudz lietas, ko sevī varam uzlabot un pilnveidot, un padarīt sevi mirdzošu kā briljantu. Nav iemeslu to nedarīt. Ir jāatmet bailes un jākļūst aizvien spožākiem!;)





13 Men





Rietumu vilnis - Rietumu diena – 13 MEN – ērglis, visu redzošā acs, Visuma tīklojums, Zirnekļa tīkls, Makrokosmos.

Esam jau 13.dienā un pakāpienā, kad uzņemam enerģiju jaunajam Kib vilnim un saliekam visus punktiņus uz "i"! Šī ir diena, kad savelkas it viss skaistā kopainā, lai mums rastos sapratne, ko darīsim tālāk. It visi notikumi, kas šodien notiek, ietekmēs mūsu dzīvi visos aspektos:)!



Sauc šo par plašo horizontu dienu, kad mums ir iespēja ieraudzīt savu Zemes dzīvi no augstākā skatpunkta. Šī ir šī viļņa noslēdzošā diena, kad jau ar vienu kāju esam nākamajā KIB vilnī, tiek izdarīti pēdējie secinājumi, lai jau zinātu ko darīt nākamās 13-mit dienās. Diena, kas iedod pievienoto vērtību, viss kas notiek šodien, ir kā bonuss visām 13-mit dienām – iespējams apskatīties uz visu ar visaptverošu skatījumu, lai sajustu, iejustos, uzspēlētu teātri un saprastu, ka šī te ir spēle, kuru spēlējam!

Diena, kad tie, kas ir pārāk daudz iedomājušies no sevis, ātri var attapties piespiesti pie zemes. Neļaujieties manipulācijām, neuzķerieties uz piedāvājumiem, jo tie, kas iejūtas lomā, spēj šodien darīt brīnumus! Tamdēļ, ja mums ir vēlme ko noskatīt pašiem priekš sevis, sajust patiesās emocijas kaut kādā situācijā, izprast kādus notikumus un pats galvenais, atskatīties uz to, kas ir aiz muguras – šodien pacelsimies spārnos un aplidosim savu rotaļu laukumu, kas ir mūsu dzīve!!

Šī diena ir viena no spēcīgākajām priekš akūtas, caurdurošas ieskatīšanās dvēseles dziļumos, lai iegūtu skaidrību ilgtermiņā – lai apskatītu jautājumus, kas ir iesīkstējuši un kurus nav izdevies atrisināt un ieraudzīt, tālu horizontu un ilgu ilgu mūsu dzīves ceļu.

Ieskatu intensitāte var būt tik liela, ka tā var padarīt mūs aklus, apdullināt un pat paralizēt – un tā kā mēs planējam kopā ar 13 MEN, tad saglabāsim atvērtu un bez aizpriedumiem prātu un garu; nepieņemsim nekādus lēmumus un nedarīsim nekādus svarīgus darbus, kamēr vien mēs nebūsim nolaidušies atpakaļ uz zemes un atvēlējuši laiku tam, lai apstrādātu un pārdomātu to, ko Mēs būsim redzējuši savā lidojumā.

Lai Jums skaista diena:) izbaudiet to!!

Men enerģija

Šodien esam Dziļo sajūtu vilnī uzkāpuši uz pēdējā pakāpiena! Un tas ir trīspadsmitais pakāpiens, kas mums ļauj atgūt spēkus, uzņemt enerģiju un jau gatavoties jaunam vilnim, kas sāksies jau rīt!



Viss vilnis ir bijis piesātināts ar sajūtām un emocijām, ir daudz paveikts un daudz saprasts. Caur dažādām situācijām ir izmainīta mūsu Zemapziņas un karmiskā informācija, kas jau mums ļauj doties uz priekšu mazliet vieglākiem un gaisīgākiem, un nenest līdzi vairs tos smagumus, pie kā esam turējušies..

Šodien lidosim... celsimies gaisā lēnām un prātīgi, taču lidosim un ļausim šim lidojumam mūs piepildīt ar emocijām un sajūtām..

Kurp lidojums mūs ved? Uz kuru pusi lidosim? Kāds būs lidojums? To ar prātu izdomāt nevarēsim, jo visu šo vilni, apzināti vai neapzināti, jau esam virzījušies šī lidojuma virzienā

Šodien sajūtas mums parādīs - kurp lidojam, kā lidojam un kāpēc lidojam! Tamdēļ ļausim šodien mūs vadīt sirdij, ne prātam. Ļausim sev sajust..

Sajutīsim no kurienes lidojam.. uz kurieni lidojam, jo sajūtas šajā dienā iedod plašu redzējumu gan nākotnē, gan pagātnē.

Šis mirklis caur sajūtām mūs virza un ja mēs paļaujamies, tad lidojam mūsu sirds vēlmju piepildījuma patiesajā virzienā!









1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.