otrdiena, 2017. gada 25. aprīlis

MAZĀS ASTROZIŅAS 24.04.-30.04.


MAZĀS ASTROZIŅAS
24.04.-30.04.

Nedēļa interesanta. Līdz trešdienas plkst. 15:16 vēl ir dilstošs mēness. Kopā ar t.s. retrogrādajām enerģijām tas ļauj veikt visa veida revīzijas, auditus, atbalsta jebkādu izpēti. Īpaši labi ir apskatīt savu dzīvi prieka kontekstā - kas sniedz prieku un kas - ne. Droši aizdariet ciet sūces, pa kurām no jums aizplūst dzīvesprieks. Veiciet sistēmiskus pārkārtojumus, lai jums ir vairāk laika sev, kad baudīt dzīvi.

Trešdien, tātad, jauns mēness Vēršos. Tas atnesīs optimismu un, iespējams, pavasari. Cik var?! Lielie brīnumi sāksies piektdien pa dienu, kad praktiski vienlaicīgi zīmes nomaina Laimes un nākotnes vārti un mīlas dieviete Venēra. Mūsu dzīvēs ieplūdīs uguns stihijas sildošā elpa, sava veida flamenko ritmi. Tas viss ir par prieku, uzvarām un spožiem panākumiem.

Nedēļas nogale ļoti līksma. Augošais Mēnestiņš gan piektdienas, gan sestdienas nakti būs pie jautrīšiem Dvīņiem, tā kā tusiņi izdosies. Ja gribat sagaidīt romantisku saullēktu, tad dariet to naktī uz svētdienu, jo tad Mēnestiņš plkst 04.48 nonāk mājās - Vēžu zīmē un visiem cilvēkiem būs labs prāts. Svētdiena būs lieliska. Šonedēļ izdosies atrast īstos prieka avotus. Lai līksmi!