ceturtdiena, 2016. gada 20. oktobris

Šodien debesjumā rets un mega jaudīgs aspekts

Lēmumi!
Šodien debesjumā rets un mega jaudīgs aspekts, notiek 1 reizi 2 gados - ap 14:00 Mežāžu zīmē savienojas kara, agresijas, seksa un rīcības planēta Marss un mafijas boss un likteņu pagriezējs Plutons. Viņi abi arī veido lieliskus aspektus ar pamelno un principiālo Lilitu, kas atrodas pamelnajos un seksīgajos Skorpionos.
Šī ir ļoti principiālu lēmumu pieņemšanas enerģija, sevišķi laba, ja kkas ir jābeidz - apnicīgs, neauglīgs darbs, attiecības, kas nekur neved, dziedāša...na sliktā korī utt. utjpr. Ir laba diena pieņemt lēmumu kko grūtu uzsākt, piemēram, atsākt lietot alko pēc 5 gadiem AA vai tieši otrādāk, doties uz AA pēc 5 gadiem braukšanas ar plostu. Variet stingri nolemt kļūt par pašnodarbināto, ja apnicis strādāt uz svešu onkuli. Varat izlemt beidzot kādu ievilkt gultā, jo Marsa - Plutona - Lilitas enerģija arī ir ļoti seksualizēta. Kad tas darīts, variet izlemt būtni bildināt. Bildināt gan var arī pirms ievilkšanas gultā, bet tas jau ir arhaisms.
Iespējas varen plašas un lēmumu jomas - daudzveidīgas. Lemjam droši un pārliecinoši! Šodien velkam arī paliekošas robežas un ķēmiem sakām paliekošu 'Nē!"
Veiksmi!
Andis Geste Visu oktobri šī enerģija ir aktuāla, šodien bija enerģijas maksimums.