otrdiena, 2016. gada 18. oktobris

Kundalini

Kundalini
“Lai notiktu atmoda, ir jāpaceļas kundalini. Kundalini iziet cauri visām čakrām līdz pat Sahasrarai, tad tā atgriežas un paliek kādā no čakrām.
Ja tā paliek Anahatā, tad cilvēks saņem kristieša pieredzi. Ja tā paliek kakla čakrā, tad islamisko pieredzi. Ja tā apmetas trešajā acī, tad cilvēks gūst budista pieredzi. Ja tā paliek kroņa čakrā, tad cilvēkam būs hindu tipa pieredze.
Cilvēks nevar visu laiku atrasties augstākajās virsotnēs. Viss nāk un iet, bet, kāda no čakrām veido šo pamatstāvokli, to nosaka cilvēka kultūra, sagatavotība, iepriekšējās dzīves un nosacījumi. Neviens nav labāks vai pārāks par citu. Viss vienkārši atbilst tam, kā cilvēks ir veidots.
Lai kundalini enerģija aizvestu cilvēku līdz atmodai, tai ir jānoiet kāds noteikts ceļš. Un nav cilvēka spēkos, to kontrolēt. Vienīgais, ko cilvēks var darīt, ir - kļūt bezspēcīgs un bezpalīdzīgs un saprast, ka neko tas nevar darīt.
Atmoda ir bioloģiska pārmaiņa, kas ietekmē neironu elektrisko strāvojumu smadzenēs un arī DNS. Tas ir ļoti komplicēts process. Daži tinumi tiek dzēsti un formējas jauni.
To cilvēks pats nevar izdarīt.
Cilvēks pats sev nevar uztaisīt operāciju. Tāpat arī šajā gadījumā. Cilvēkam ir jābūt savienotam ar Dievišķo savā iekšienē, ar Svēto Augstāko Es, ar Augstāko gaismu. Un Augstākās gaismas palīdzība nāk tad, kad:
*Cilvēks ir ieraudzījis, ka ir bezspēcīgs un nevar to izdarīt pats.
*Cilvēks ļaujas un kļūst pazemīgs. Ļaušanās parādās tad, kad cilvēks redz, ka ir bezspēcīgs.
*Cilvēks lūdz savam Dievišķajam, savam personīgajam Dievam.
Tas viss notiek ļoti ātri un dažkārt pārmaiņas notiek, pirms cilvēks pat paguvis lūgt.
Cilvēkam ir jāredz, ka ir bezspēcīgs.
Ieradīsies Dievišķais un uzsāks procesu.
Nav taisnība, ka Vienotībā nevajag piepūlēties. Līdz kādam brīdim ir jāpūlas. Jābūt kaislīgam meklētājam, bet, kad cilvēks saprot, ka nevar to iegūt pats saviem spēkiem, tad ļaujas un tajā brīdī visu pārņem Dievišķais.”

Šrī Bagavāns
Facebook SAULES TEMPLIS