pirmdiena, 2016. gada 15. augusts

Vēdiskais nedēļas horoskops 15 - 21 augusts




Dienas horoskops 2016 gada 15. augusts

Īpašas norādes: 

Tātad izskatās, ka vasaras "trakumi" iet uz beigām un es varēšu Jums turpmāk sūtīt nedēļas horoskopus regulāri.

Par šodienu - īpaši aktīva un intensīva diena, kad nerekomendējas veikt lielas finanšu aktivitātes, jā arī jārēķinās ar zaudējumiem nākotnes plānu vai bērnu dēļ (būs jāinvestējas). Domas protams būs par darbu vai aktivitātēm ārpus mājas, tāču jāsaka, ka daudzi šajā dienā "izkaltie" plāni neīstenosies jo faktiskā situācija pēc neilga laika būtiski mainīsies.
Tie, kas atrodas Aglonā vai tur nesen bija - apsveicu, jo šis bīja īpaši enerģētisks laiks atziņām, kas mainīs Jūsu dzīvi (no apakšas uz augšu), jo atziņas lielākoties būs saistīts ar mazām lietām, kas ikdienā jāmaina lai būtiski dzīve mainītos pēc 1.5iem līdz 2.5iem gadiem. 



Dienas enerģija ir labvēlīga tādām lietām kā - uzņemties procesa vadību, uzsākt agresīvas darbības, vienoties konfliktos, notikt sava viedokļa "robežas", veikt visa veida ceremonijas (īpaši tās, kas prasa pompozitāti un grandiozumu - kronēšana, iecelšanu amatā un citas karaliskas aktivitātes), atsijāt pelavas no graudiem (preču izpārdošana), karjeras stratēģiju izstrāde, aktīvi atjaunot spēkus, sākt liekā svara nomešanu, (īpaši labi ja saistīts ar ūdeni - burāšana utt.), uzsākt jaunas attiecības vai atsākt vecās, pieņemt lēmumu (izvēloties no vairākiem variantiem), izlemt, ka tā tālāk vairs nevar, veikt darbības lai Jūs cienītu, nodarboties ar Yogu, mākslas aktivitātas, publiski uzstāties, laulībām (lielām un plašām), sexam, lauksaimniecības aktivitātēm, atcerēties pagātni, veikt dzimtas koka pētījumus, uzsākt senu zināšanu studijas, meditēt uz likumsakarībām kas māca vai saprast ko māca, reliģiskas aktivitātes, īpaši senču godināšana un augstākstāvošu personu labvēlības izmantošana.  Kā arī ja kāds ir pārādā, tad labi ir atgādināt par sevi un piedzīt parādu. 


Dienas simboli arī ļoti labi atspoguļo enerģijas veidus - 
Siets, kas atsijā visu lieko un Vēdeklis, kas ir varas simbols (var atvēsināt, bet var uzvēdināt uguni), pozitīvā enerģija zina kā savaldīt uguni, negatīvā norāda uz ekspansiju un var sadedzināt. Abos gadījumos tie ir instruments kas ir aktīvi jālieto lai iegūtu vajadzīgo rezultātu.

Nelabvēlīgs laiks naudas aizdošanai; ikdienišķām, parastām vai verdziskām darbībām; nelabvēlīga nākotnes plānošanai; ceļošanai pa zemi (pa ūdeni ļoti labi) un futūristiskiem (nākotnes) pētījumiem; darbībām ar jaunajām tehnoloģijām (labi ir atjaunot to kas reiz ir bijis), diplomātijai un procesu nobeigumiem.        



Enerģiju pārvalda Poorva Ashada nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:14 līdz 15:20



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saturns kā 2as dienas atrodas "direktā pozīcijā", kas nozīmē, ka vēļ 3 dienas cilvēli varēs labot sarežģītu karmu ar pašu izvēli, bet šeit jāņem vērā, ka karma jau zin "iznākumu", bet cilvēki vēl šo dienu laikā varēs izdarīt "izvēli" - kadā veidā saņemt karmas rezultātu. Tas vai tas būs sods vai apbalvojums būs atkarīgs no iepriekš sastrādātā. 

2) Shukra (Venēra) atrodas vienos grādos ar karmisko planētu Rahu, kas radīs īpaši "sarežģītas situācijas", kuru cēlonis ir meklējams iepriekšējās dzīvēs.

3) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

4) Syria (Saule) ir iegājusi gandantas grādos Karkatā (vēža zvaigznājā), kas liks cilvēkiem risināt īpaši sarežģītas situācijas, kas lielākoties būs saistītas ar Ego.



Dienas horoskops 2016 gada 16. augusts

Īpašas norādes: 

Šī diena jau izskatās mazliet optimistiskāk, bet jāņem vērā, ka priekš tiem, kas ir rīkojušies pret visuma likumiem (Adharmiski) šis laiks būs īpaši stresains un daudzi saņems "sodu", ko patiesībā paši vēlas, jo viņu apziņa ir godīgāka nekā ārējie apstākļi, kam viņi iepriekš nespēja pretoties. Jautājums par godīgumu vai taisnīgumu šajā gadījumā netiek skatīts, jo ne mums no šīs dzīves skatu punkta par to spriest.

Šī enerģija nozīmē, ka daudziem pazudīs gadiem lolotas ilūzijas kā arī daudzi sapratīs, ka gadiem slēptus melus vairs neizdosies saglabāt. Tātad, ja ņemam vērā, ka Saturns 3 dienas kā ir "direkts" (iztaisnojies), tad jāņem vērā ka cilvēkam vēl ir "izvēles" iespējas izvēlēties "soda veidu", taču, kad šis izvēles laiks būs beidzies - karma piepildīsies pēc pilna scenārija. 

Tie kas grib daudzas lietas dzīvē pasteidzināt - nesteidzies, jo kam būs lemts nogrim, tas nogrims, bet kam būs lemts lidot, tas lidos. Lieka dzīves steidzināšana radīs situācija, kas neļaus notikumiem izpausties pilnībā (tāpat kā ēst gandrīz gatavu augli - pamatgarša ir, bet izbaudīt vēl nevar).



Dienas enerģija tāpat kā vakar ir raksturojama ar tādiem vārdiem kā labestība, patiesība, laiks, gribasspēks, prasme, skaidrība, stingrība, stabilitāte un tieksme uzņemties atbildību. Tātad šī ir enerģijas, kas dod galējo uzvaru, dot spēku droširdīgām darbībām, aizstāv visu labo Visumā, kas sibolizē ar cilvēka spēju uzņemties atbildību par sevi, saviem lēmumiem un visumu sev apkārt.

Kā jau minēju īpašā spēja šodien ir tāda, kas piešķir pilnīgu, permanentu un neapstrīdamu uzvaru (galējā uzvara). Taču uzvara nāk nevis caur personisko spēku, bet kolektīvo, caur apvienošanos ar augstākajiem spēkiem ar mērķi nodibināt taisnīgumu. Šādu uzvaru var panākt ļoti skaidri zinot mērķi - Ko tu gribi panākt vai ko tu gribi iegūt (konkrēti un izmērāmi).
Laiks ir labvēlīgs tādām lietām kā - uzņemties atbildību, procesa vadību, blefošanai, paļauties arī uz veiksmi, aktīvas un agresīvi sistēmiskas darbības; nākotnes stratēģiju izstrāde un plāna realiuzācijas uzsākšana (jebkurā uzbrukumā uz savs darbību plāns); uzsākt jaunas attiecības; pieņemt galējo lēmumu; nodarboties ar ārstniecisko Yogu; sexam, meditācijai (pašattīstībai); dažādām labvēlīgām darbībām, parakstīt dojumentus; pārbraukt uz citu valsti; veikt lauksaimniecības darbus – stādīšanu, sēšanu, ravēšanu utt; veikt visa veida tirdzniecību un finansu aktivitātes; laulībām; dziedniecībai; dabas pētniecībai; būvniecības uzsākšanai; romantiskām attiecībām; materiālo lietu sakārtošanai (grāmatvedības un dokumentu lietvedība); apģērbu, juvelierizstrādājumu un automašīnu iegādei. Labi ir mājas pamatu likšanai, ienākšana jaunā dzīves vietā, aktivitātēm, kas prasa labas uztveres spējas un spēju pieņemt pareizu spriedumu situācijā, kā arī citām aktivitāem saistībā ar nekustamajiem īpašumiem.

Diena nav labvēlīga kriminālām darbībām (noķers) un lietām, kas saistītas ar nāvi, destrukciju, nojaukšanu. Neētiska, primitīva, neapdomāta uzvedība un lēmumu pieņemšana tiks sodīta.        



Enerģiju pārvalda Uttara Ashada nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:11 līdz 15:15



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saturns kā 3 dienas atrodas "direktā pozīcijā", kas nozīmē, ka vēļ 2 dienas cilvēli varēs labot sarežģītu karmu ar pašu izvēli, bet šeit jāņem vērā, ka karma jau zin "iznākumu", bet cilvēki vēl šo dienu laikā varēs izdarīt "izvēli" - kadā veidā saņemt karmas rezultātu. Tas vai tas būs sods vai apbalvojums būs atkarīgs no iepriekš sastrādātā. 

2) Shukra (Venēra) atrodas vienos grādos ar karmisko planētu Rahu, kas radīs īpaši "sarežģītas situācijas", kuru cēlonis ir meklējams iepriekšējās dzīvēs.

3) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

4) Syria (Saule) ir iegājusi gandantas grādos Karkatā (vēža zvaigznājā), kas liks cilvēkiem risināt īpaši sarežģītas situācijas, kas lielākoties būs saistītas ar Ego.



Dienas horoskops 2016 gada 17. augusts

Īpašas norādes: 

Pēdējā diena (līdz pēcpusdienai) pirms ilgāka laika perioda (kamēr saturns atkal kļūs retrogrāds), kad cilvēks ar savu brīvo gribu varēs "izvēlēties" kā mainīt savu "karmas rezultātu" uz labo pusi, jeb analoģijā skaidrojot - cilvēkam ir pēdējais laiks aiziet uz policiju un "pašam atzīties" un tādā veidā mīkstināt sodum, jo policisti visus pierādījumus jau ir savākuši un cilvēka neizbēgamais sodišanas mehānisms jau ieslēgsies pavisam drīz. Pēc šī laika iztecēšanas tālākie notikumi būs Saturna pārvaldībā, kas protams lems pa savam - skarbi, lai neteigtu vairāk...

Jā - biznesam šī arī arī neveiksmīga diena, jo zaudējumi būs daudz lielāki kā parasti. Taču tie kas domā, kā samazināt zaudējumus - ideāli, kā arī šis būs laiks kad labi ir "norakstīt" nerentablas lietas zaudējumos, lai ar pilnu sparu ietu nākotnes aktivitātēs. 

Finansiāli labi darījumi ir tie, kas ir saistīti ar ārvalstu naudas piesaisti (arī Ofšori) savai biznesa idejas attīstībai.

Šodien ierakstīta saruna var nest būtisku skaidrību daudzās lietās. 



Dienas enerģija ir labvēlīga tām darbībām, kā visa veida informācijas nodošanai, saņemšanai un darbam ar to - rakstīt grāmatas, e-pastus, mācīties valodas jaunas utt.; ceļošanai; taisīt plānus ar "āķi"; mūzikas klausīšanās procedūrām; taisīt dažādas aktivitātes, kas ir saistītas ar publiku (ne ekskluzīvs pasākums) - koncerti (ne solo koncerti), masu pasākumi utt. Ļoti labi ir darīt lietas kas prasa izlēmīgumu; aizņemties naudu (bet ne aizdot); veikt citas finanšu operācijas; uzsākt reklāmas kampaņas, dot vārdu kaut kam vai mainīt logo; darbs ar zemi - ko iestādīt vai pārstādīt; aktivitātes kas veicina atpazīstamību; pirkt un gatavot ieročus (argumentus sarunai sagatavot), datorus vai citas lietas kas jāizmanto darbam (īpaši viss HiTech), ieteicams ir veikt ziedojumus un pasniegt dāvanas.

Nerekomendējās aiziešanai, skandāliem, sodīt kādu publiski, agresīvām darbībām, pieteikt "karu", uzsākt konfrontāciju, teorētiskām sarunām (praktiskām labi), tīrīt māju; aizdot naudu.       



Enerģiju pārvalda Shravana nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:05 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saturns kā 4 dienas atrodas "direktā pozīcijā", kas nozīmē, ka vēl 1 dienu cilvēlki varēs labot sarežģītu karmu ar pašu izvēli, bet šeit jāņem vērā, ka karma jau zin "iznākumu", bet cilvēki vēl šīs dienas laikā varēs izdarīt "izvēli" - kadā veidā saņemt karmas rezultātu. Tas vai tas būs sods vai apbalvojums būs atkarīgs no iepriekš sastrādātā.  

2) Shukra (Venēra) atrodas vienos grādos ar karmisko planētu Rahu, kas radīs īpaši "sarežģītas situācijas", kuru cēlonis ir meklējams iepriekšējās dzīvēs.

3) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

4) Syria (Saule) ir iegājusi gandantas grādos Simhā (Lauvas zvaigznājā), kas liks cilvēkiem risināt īpaši sarežģītas situācijas, kas saistītas ar sava patiesā "Ego" atrašanu, kā arī mītestības pret sevi atrašanu. Papildus tam saule savienojās ar savu "lielāko ienaidnieku" - Rahu un vēlos brīdināt, ka saules aptumsums būs 1 septembrī. 



Dienas horoskops 2016 gada 18. augusts

Īpašas norādes: 

Nu ko izvēles laiks ir beidzies un izskatās, ka ir pienācis laiks lietu materializācijai, tādēļ ļoti labs laiks veikt visa veida materiālo vēlmju realizācijai. Īpaši labi veiksies tiem, kas plāno nākotnes projektus, kas ir saistīt ar informāciju tehnoloģijām, datorlietām Hi-Tech utt. - tā teikt, lietām (prijektam) būs "jāapsteidz" savs laiks. 

Ļoti labs laiks plānot karjeras attīstības stratēģijas un plānot visu, kas saistīts ar lietām ārpus mājām. 

Savukārt, tie, kas domā, ka ieviesīs kārtību mājās un ģimenē man nāksies apbēdināt - ja to darīsiet, tad neskaidrību būs vairāk nekā pirms "kārtības ieviešanas" :D .

Daudziem būs Deja Vu situācijas, kad visi sapratīs kā viņi savā apziņas attīstībā nav tikuši tālāk, jo kārto to pašu eksāmenu.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar pasaulīgajiem sasniegumiem (materiālo pasauli un tās darbības principu izprašanu) un ārzemēm, lai sasniegtu pārpilnību, bagātību un slavu; visas aktivitātes, kas ietver pompozitāti un greznību; jauna apģērba iegāde. Labi ir veikt visa veida veselības problēmu risināšana, it īpaši tās, kas ir saistītsar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu un pašierobežošanu kā garīgu procedūru (badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana); visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; māju un automašīnu iegādi patreiz atlikt (labākais no sliktā laika); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības). 

Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus; aktivitātēm ar ierobežojošu raksturu; nav labvēlīga jaunu partnerattiecību veidošanai un taktiskām, gudrām un laipnām attiecībām ar cilvēkiem.       



Enerģiju pārvalda Dhanistha nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:05 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saturns kā 5 dienas atrodas "direktā pozīcijā", kas nozīmē, ka laiks kad izdarīt "izvēli" - kadā veidā saņemt karmas rezultātu ir pagājis, tagad saņem paredzēto tādā formā kā liktens(karma) dos . Tas vai tas būs sods vai apbalvojums būs atkarīgs no iepriekš sastrādātā.  

2) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

3) Syria (Saule) ir iegājusi gandantas grādos Simhā (Lauvas zvaigznājā), kas liks cilvēkiem risināt īpaši sarežģītas situācijas, kas saistītas ar sava patiesā "Ego" atrašanu, kā arī mītestības pret sevi atrašanu. Papildus tam saule savienojās ar savu "lielāko ienaidnieku" - Rahu un vēlos brīdināt, ka saules aptumsums būs 1 septembrī. 



Dienas horoskops 2016 gada 19. augusts

Īpašas norādes: 

Šodien komunikācija būs apgrūtināta, kā arī datori, telefoni, datorsistēmas un visas pārējās komunikācijas palīgierīces "uzkārsies". Tādēļ, ja paredzētas kādas biznesa pārrunas - pārlieciet, jā esi plānojis iegādāties kādu datortehniku - atliec uz neilgu laiciņu, bet ja tomer esi iegādājies, tad saglābā obligāti čeku.

Dienas enerģijas lielākā spēja šodien ir - dziedināšana, tas nozīmē ne tikai ķermeņa "dziedināšanu", bet arī garīgo dziedināšanu. Taču jāatceras, ka šī garīgā dziedināšana strādās daudz labāk kopā ar reālu rīcību jeb "praktisko garīgumu". 

Personīgajā dzīvē attiecības neskaidrojiet - rezultāts būs nekāds, taču šis ir labs laiks visa veida izlīgumiem un pušu samierināšanas procesiem.  



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar visa veida veselības problēmu risināšanu, it īpaši tās, kas ir saistīts ar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu - badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana; ideāli nodarboties ar slepenu informāciju un visu, kas saistīts ar noslēpumainību, noslēpumiem, noslēpumu glabāšanu; visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; mājuunautomašīnu iegāde (šodien labāk labot nevis iegādāties); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības). 

Bērni, kas ir dzimuša zem šīs enerģijas kļūst par ļoti labiem ārstiem.

Dienas lielākais spēks  dziedināšanas spēja.

Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus.       



Enerģiju pārvalda Satabshisha nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:00 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Merkūrs atrodas pēdējā grāda robežās Simhā (Lauvas zvaigznājā), kas norāda uz problēmam ar elektroniku un informāciju nesējiem, tādēļ esiet pacietīgi.  

2) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

3) Syria (Saule) ir iegājusi gandantas grādos Simhā (Lauvas zvaigznājā), kas liks cilvēkiem risināt īpaši sarežģītas situācijas, kas saistītas ar sava patiesā "Ego" atrašanu, kā arī mītestības pret sevi atrašanu. Papildus tam saule savienojās ar savu "lielāko ienaidnieku" - Rahu un vēlos brīdināt, ka saules aptumsums būs 1 septembrī. 



Dienas horoskops 2016 gada 20. augusts

Īpašas norādes: 

Laba izlēmīga diena, kad rekomendējas paļauties uz sevi un saviem spēkiem īpaši visos jautājumos kas ir saistīti ārpauli (ne ģimene un mājas). Tādēļ rekomendēju izbraucienu vai atrašanos pie dabas. Sēņošana - IDEĀLI, vakarā vērot saulrietu - IDEĀLI, rūdēšanās vēsā ūdenī vai pirts procedūras - IDEĀLI.

Pēcpusdienā visiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem pārvietojoties ar auto transpotu - jāievēro distance un centieties nedomāt citu auto vadītāju vietā, jo tas var būt liktenīgi un "dārgi". 

Tēviem ļoti labs laiks pavadīt visa veida aktivitātēm ar dēliem un īpaši labi, ja iemācīsiet ko praktisku un dzīvei noderīgu (der ārī būtiskas dzīves atziņas,. kā cīnīties par sevi). Savukārt sievietes būs stresainākas kā parasti, tādēļ vīriešiem jābruņojas par papildus pacietību.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar bīstamām, riskantām un neskaidrām aktivitātēm; darbībām ar tehnoloģisku vai mehānisku raksturu; bēru ceremonijām; lietu nobeigšana vai kādam procesam pielikt punktu; nāves jautājumu pētīšana; lauksaimniecības darbiem un stādīt kaut ko; visas darbības, kas ir saistītas ar ūdeni, mierīgām un klusās darbībām - yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc ilgstošas un stabilas palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā). Ideāls laiks slimību ārstēšanai, mierīgām seksuālām aktivitātēm, mākslinieciskiem pasākumiem un radošām aktivitātēm.



Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus, uzsākt ceļojumus, tiesvedību; ātras, vieglas darbības - spekulācijas un azartspēles; naudas aizdošanu uz īsu laiku; lielai fiziskai piepūlei un pārpūlei.     



Enerģiju pārvalda Poorva Bhadrapada nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:00 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Merkūrs atrodas pirmā grāda robežās Kanyā (Jaunavas zvaigznājā), kas norāda uz pagaidu problēmam ar elektroniku un informāciju nesējiem, tādēļ esiet pacietīgi, jo pēc pāris dienām viss būs izcili. Mekūrs šajā zvaigznājā jūtas vislabāk.  

2) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

3) Syria (Saule) ir iegājusi Simhā (Lauvas zvaigznājā), un savienojās ar savu "lielāko ienaidnieku" - Rahu. Vēlos visus savlaicīg brīdināt, ka saules aptumsums būs 1 septembrī. 



Dienas horoskops 2016 gada 21. augusts

Īpašas norādes: 

Labs laiks daudzu lietu noslēgumiem, tādēļ labāk jaunus plānus nekalt, bet labāk būtu nojaukt veco lai tā vietā sāktu būvēt ko jaunu (tāpat kā dzīvokļa remontā - nojauc vecās nelīdzenās sienas, lai vari taisīt jaunās).

Arī šodien rekomendējas īpaša uzmanība braucot ar auto transportu un tāpat kā vakar - nedomājiet citu auto vadītāju vietā un esiet īpaši uzmanīgi. 

Ļoti labs laiks visa veida veselības uzlabošanas procedūrām, tādēļ tie kas māk taisīt masāžas - padalies ar savām zināšanām un uztaisi kādam masāžu, bet sievietēm rekomendējas uzlabot viss kas saitīts ar matu un nagu procedūrām.
Lai nākamajai nedēļai pietiktu spēka rekomendēju savlaicīgi doties gulēt.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar bīstamām, riskantām un neskaidrām aktivitātēm; darbībām ar tehnoloģisku vai mehānisku raksturu; bēru ceremonijām; lietu nobeigšana vai kādam procesam pielikt punktu; nāves jautājumu pētīšana; lauksaimniecības darbiem un stādīt kaut ko; visas darbības, kas ir saistītas ar ūdeni, mierīgām un klusās darbībām - yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc ilgstošas un stabilas palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā). Ideāls laiks slimību ārstēšanai, mierīgām seksuālām aktivitātēm, mākslinieciskiem pasākumiem un radošām aktivitātēm.



Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus, uzsākt ceļojumus, tiesvedību; ātras, vieglas darbības - spekulācijas un azartspēles; naudas aizdošanu uz īsu laiku; lielai fiziskai piepūlei un pārpūlei.     



Enerģiju pārvalda Uttara Bhadrapada nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks: 11:50 līdz 14:55

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Merkūrs atrodas pirmā grāda robežās Kanyā (Jaunavas zvaigznājā), kas norāda uz pagaidu problēmam ar elektroniku un informāciju nesējiem, tādēļ esiet pacietīgi, jo pēc pāris dienām viss būs izcili. Mekūrs šajā zvaigznājā jūtas vislabāk.  

Papildus tam gan Mekūrs gan jupīters atrodas viena grādas robežās, kas nortāda uz īpašu sarežģītu situāciju.

2) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Jaunavā (Lauvas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.

3) Syria (Saule) ir iegājusi Simhā (Lauvas zvaigznājā), un savienojās ar savu "lielāko ienaidnieku" - Rahu. Vēlos visus savlaicīg brīdināt, ka saules aptumsums būs 1 septembrī.