otrdiena, 2016. gada 16. augusts

Fenomens & Dāvana Stokholmā, oktobrī

14.-16.oktobrī Stokholmā un vēl citās Eiropas pilsētās notiek Vienotības universitātes tiešraides mācību kurss Fenomens & Dāvana. Skatoties pēc izmaksām un vēl citiem "izdevīgumiem" esam nolēmuši doties tieši uz Stokholmu. 
Šis 2,5 dienu kurss atver jaunas durvis, jaunas sajūtas, redzējumu un uzsāk paātrinātu tālāku ceļu. Ar katru dalībnieku (kā jau tas notiek Vienotības procesos) notiek tas, kas tieši viņam ir visvajadzīgākais un aktuālākais. Bet vienu varu teikti- saņemsiet fantastiski vērtīgu un unikālu informāciju. (Sagatavojiet piezīmju burtnīcas:)))
Un Jūsu dalība sniegs ieguldījumu visai mūsu zemītei un Latvijai. Tātad šim kursam ir arī augstāks mērķis.
Patlaban esam kādi 10 braucēji. Tie, kuri vēl domā un nav izlēmuši, lūdzu, lemiet šīs nedēļas laikā. Jāsūta, jāpērk biļetes, jārezervē naktsmājas. Jo kavējamies, jo pāri paliek aizvien dārgākas naktsmājas! Tur sabrauks simtiem dalībnieku un visiem būs vajadzīgas viesnīcas.
Šis kurss nebūt nav paredzēts tikai un vienīgi jau esošajiem Vienotības universitātes 'studentiem'. Dalība ir absolūti atvērta, nav nekādu priekšnoteikumu vai nosacījumu. Tikai Jūsu sirds sajūtas.
Pirms mēneša apmeklējām šādu programmu Holandē un izskatās, ka visi dosimies atkārtoti... 
Tiks nodrošināts arī tulkojums no angļu uz latviešu valodu. 
Zvaniet 29266349 vai rakstiet marabrante@inbox.lv
Paredzamās izmaksas:
dalības maksa (biļete) 300€
biļete ceļam, par transportu ap 100€
viesnīca 2 naktis- vēl nezināms skaitlis
personīgie izdevumi un pirkumi
Jautājumus un pieteikumus gaidu līdz šīs nedēļas beigām, līdz 21.augustam.
Māra


Facebook Saules templis