pirmdiena, 2016. gada 29. augusts

Dienas horoskops 2016 gada 29. augusts



Īpašas norādes: 


Tuvojamies Saules aptumsumam un paralēli mums pievienojas vesela pleāde "planetāru" kombināciju, kas kopumā veido šo laiku par vienu no sarežģītākajiem gadā, bet kā zinam tieši sarežģītas dzīves situācija mūs "norūda un attīra". 


Tāpat kā vakar šis laiks ir labs visa veida atjaunošanas un pilnveidošanās lietām, bet tas attiecas vairāk uz pašu cilvēku kopumā un viņa nemateriāli dzīves sfēru, tas kas atiecas finanšu lietām, tad šoreiz rekomendēju vēl "iepauzēt". Ļoti nerekomendēju pārstrādāties vai uzņemties "slodzi", kas pārsniedz ierasto dienas režīmu, jo sekas ir pārāk neprognozējamas un galējais rezultāts būs sliktāks nekā patērējot mazāku enerģijas apjomu. Lai saglabātu emocionālo stabilitāti rekomendējas uzturēt pareizu šķidruma balansu organismā, tādēļ lieka tējas pauze nenāks par sliktu.


Apkārtējo cilvēku "emocionālos izvirdumus" sakārā ar saules aptumsuma tuvošanos mēģiniet uztvert ar sapratni un mieru.



Dienas enerģija ir labvēlīgi piemīt enerģija, kas ir saistīta ar nepārtrauktu kustību, pārmaiņām, neierobežotu izplešanos, izkaisīšanu, cilvēku masām un darbam ar tām; mierīgai spēka demonstrēšanai (diplomātijai), morāles demonstrēšanai, ētikas normām un to ievērošanai (arī demonstrēšanai), godīgumam, asināt prāta atjautību, mērenību, savaldību, inteliģenci, gudrību, lojalitātes izrādīšanu, kalpošana bez ego dominances, visa veida mācīšanos – materiālo, filozofisko un garīgo.
Labi ir visa veida aktīvām darbībām (apdomātas darbības), nemierīgumam, veiklībai un nepieciešamībai adaptēties pie situācijas, rast kompromisus; tiekties uz patstāvību un iekšējo spēku; vienkāršot lietas līdz pirmavotam (pamatfunkcijai).
Sievietēm ir ļoti labi attīstīt savu sievišķību ģimenē un spējā nodrošināt visiem miera un nesatricināmības sajūtu, bet vīriešiem ideāls laiks izbaudīt sievietes sniegto mieru un baudīt viņas gatavotos ēdienus.

Nerekomendējas ceļošana, atpūsties, konflikti, stabilām aktivitātēm, veikt aktīvu naudas tērēšanu jo diena atbalsta naudas saglabāšanu.
Enerģiju pārvalda Pushya nakshatra (no 6:33)
Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika


Planētu stāvokļa ziņas:
1) Guru (Jupiters) atrodas Mritjy Bhagas grādos, kas nozīmē ka daudziem jāuzmanas savas vecās hroniskās vesellības problēmas, jo tām uznāsks kārtējais aktivitātes vilnis. 


2) Strauji tuvojas Saules aptumsums, kas notiks 1ajā septembrī, tādēļ cilvēki būs "īapsāki kā parasti", tādēļ pārējiem jācenšas būt iecietīgiem. Īpaši uzmanīgiem jābūt visiem, kam kāda planēta atrodas Vrishikā (Skorpionā) no 15.5 līdz 18.3 grādiem. 


3) Merkūrs atrodas otrā grāda robežās Kanyā (Jaunavas zvaigznājā) un tieši viena grāda robežās ar Shukru (Venēru) kur vēl cieši blakus atrodas Guru (Jupiteru), kas norāda uz pagaidu problēmam ar elektroniku un informāciju nesējiem, tādēļ esiet pacietīgi, jo pēc pāris dienām viss būs izcili. Mekūrs šajā zvaigznājā jūtas vislabāk.


Skaidrojumi:
*Astroloģiski tie ir noteikti grādi horoskopā, kas nes “nāves” enerģiju un ir uzskatāmi par nelabvēlīgiem. Lai labāk izprastu, kādu ietekmi dos mritju bhaga, ir jāņem vērā, ka ar vārdu “nāve” astroloģijā tiek apzīmēti astoņi “nāves” veidi: 1) posts, 2) sāpes, 3) bailes, 4) kauns, 5) slimība, 6) ierobežojumi, 7) apvainojumi un 8) fiziska nāve (mritju). Visi iepriekš minētie ir ciešanu pirmelementi.