svētdiena, 2016. gada 28. augusts

Pateicība un sirds

“Visums ir veidots sekojoši – ja kāds tev ir palīdzējis un tu esi paudis par to pateicību, tad tas nozīmē, ka tava sirds darbojas un funkcionē. Ja sirds funkcionē, tad pavisam dabīgi tu paudīsi pateicību. Ja cilvēkā nav pateicības, tad kaut kas nav kārtībā ar viņa sirdi.

Tātad, ja cilvēkā nav pateicības, tad jāskatās, kas nav kārtībā ar sirdi. Kad atnāk pateicība, tad sirds izsūta signālu, ko uztver tas, kurš ir palīdzējis. Kad palīdzētājs saņem šo signālu, tad no šī cilvēka atgriežas vēl lielāka svētība.

Nu, piemēram, tu vēlies saņemt kāda cilvēka svētību – mātes, tēva vai vecātēva. Tu vari tiem teikt, ka jāliek eksāmens, un lūgt viņu svētību un saņemt to. Pieņemsim, tu nometies pie viņu kājām. Cilvēka pēdās atrodas īpaši nadis (enerģiju kanāli). Kad esi pie otra kājām, tad taču pieskaries tām. Šie nadis ir savienoti ar sirdi. No viņu sirdīm tad nāk svētība. To sauc par ‘prada pranam’.

Līdzīgi, kad tu pats paud pateicību, tā pa tiešo nonāk tā cilvēka sirdī, kurš tev ir palīdzējis un tu no šī cilvēka saņemsi daudz lielāku svētību. Tā ir tāda priekšrocība, kas pieder katram cilvēkam.

Un, no funkcionālā viedokļa raugoties, tu zini, ka ar sirdi viss ir kārtībā un tā ir arī vesela. Ja sirds pauž pateicību, tad kā orgāns tā ir fiziski vesela. Citādi kaut kas ar sirdi nav kārtībā.

Vēl kāda lieta - cilvēks gūst milzu ieguvumu, saņemdams svētību.
Jo vairāk svētības saņem cilvēks no citiem, jo tas ieiet viņa bankas kontā. Tāpat kā mums ir bankā bankas konts, pastāv arī labās karmas konts un siltās karmas konts. Un svētība tiek pievienota labās karmas kontam.

Ja kādu dienu gadīsies problēma un cilvēks lūgs, tad tiks lietots viņa labās karmas konts un risināta šī problēma. Un, ja nu gadījumā tur nav labās karmas, tad tā tiks ņemta no viņa tēva konta, mātes konta vai kāda cita cilvēka konta. Ja nevienā nav ko ņemt, tad nākas ņemt no kosmiskā konta. No kāda konta ir jāņem. Citādi nevar notikt brīnums un nevar cilvēkam palīdzēt.

Tāpēc, paužot pateicību, katra cilvēka konts palielinās. Un nākotnē tad jūsu lūgumi vieglāk saņem piepildījumu.”
Šrī Bagavāns
Facebook Saules templis