piektdiena, 2016. gada 26. augusts

Godīgam pret Sevi būt … Eņģeļi caur Ann Albers

Godīgam pret Sevi būt …
13.08.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Katrā no jums mīt neizmērojama Mīlestība, kas tiecas parādīties uz āru. Šī Mīlestība var izpausties tik ļoti dažādi! Tā var izpausties caur jūsu ”jā” un caur jūsu ”nē”. Tā var izpausties caur jūsu prieku un caur jūsu pateicību. Tā var slēpties jūsu bēdās, jūsu bailēs, un pat jūsu nomāktībā, jo patiesībā šī Mīlestība ir tas, no kā visi jūs esat radīti, un tā pastāvīgi cenšas izpaust sevi jūsu dzīvē.

Jūs izpaužat šo Mīlestību visdabiskāk, kad esat godīgi pret Sevi un apkārtējo pasauli. Ir tāds uzskats cilvēkos, ka Mīlestība var izpausties tikai ”pozitīvās” formās – uz katru lūgumu atbildot ar ”jā”, rūpējoties par citu ērtībām, un izrādot prieku jebkuros apstākļos. Šīs izpausmes ir brīnišķīgas, kad ir patiesas.

Un tomēr – ir arī tādi brīži, kad Mīlestība izpaužas caur ”nē”. Tas ir tad, kad Mīlestība jums diktē ļaut palikt kādam citam diskomfortā, saglabājot uzticību savai Sirdij. Ir pat tādi notikumi, kur jūs patiešām nespējat pozitīvi uzlūkot notiekošo … šādos brīžos – ļaut sev just savas sāpes, savas bailes, dusmas un skaudību, pilnīgā Sevis pieņemšanā – tā varētu būt augstākā no Mīlestības izpausmēm, ko tanī brīdī jūs būtu spējīgi rast.

Tik daudzi no jums ir mācīti uzskatīt, ka laipnība ir Mīlestības akts. Mēs tam piekrītam, ja vien jūs no visas Sirds vēlaties tā darīt. Tomēr – palīdzēt citiem, kad nejūtat patiesu aicinājumu uz to – tas nav Mīloši. Ja draugs jums piezvana un saka, ”Vai vari man šodien izpalīdzēt?”, bet jums jau ir kas cits ieplānots – palūkojieties savā Sirdī. ”Mana Sirds, Dievišķā Mīlestība – kas ir tas, ko TU šodien vēlies priekš manis?” Uzticieties atbildei. Iespējams, ka jūs patiešām mainīsiet savus plānus, lai palīdzētu savam draugam. Iespējams, ka jūs to nedarīsiet. Patiesībā – Mīloši ir – pret Sevi un citiem būt godīgam. Kad jūs kalpojat savas Sirds patiesībai, dārgie, tad – patīk tas kādam citam vai nē – jūs kalpojat arī viņa Dvēselei.

Palieciet uzticīgi savai Iekšējai Gaismai. Uzklausiet savas Sirds Vadību ik brīdi – tā vietā, lai dzīvotu pēc citu diktētajiem uzskatiem. Ļaujiet savam ”jā” būt tādam, kas nāk no visas Sirds. Kad jūs neesat noskaņoti uz to – pasakiet ”nē” ar Mīlestību. Ticiet. Uzticieties, ka Radītājs vada KATRU no jums. Priekš katras alkstošas Dvēseles ATRADĪSIES Dvēsele, patiešām Vadīta savā vēlmē dot. Priekš katras Dvēseles, kas ilgojas dot, ATRADĪSIES tāda, kas spējīga saņemt.

Jūs VISI esat VIENAS un tās pašas MĪLESTĪBAS izpaudumi, Mīlestībā dejojot kopā ar citiem šīs Mīlestības izpaudumiem. Esiet godīgi pret Sevi, dārgie – un jūsu dzīves aizritēs brīnišķīgi skaistā Mīlestības dejā. 


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6281894