otrdiena, 2016. gada 30. augusts

Pateicība

Pateicība ir visu sajūtu māte. Tā ir cilvēka apziņas augstāko emociju izpausme. Visums ir tā veidots - tas dabiski atbild uz pateicīga cilvēka vajadzībām un vēlmēm. Cilvēks, kurā mīt pateicība, spēj noturēt vīziju un piepildīt to, jo viņa smadzenes un nervu sistēma darbojas citādāk. Tāds cilvēks atklāj mīlestību attiecībās un lielāku savienojumu ar Augstāko apziņu.”
Šrī Bagavāns




Lūdzu, izskaidrojiet teiciena “pateicība ir visu labo sajūtu māte” dziļāko jēgu. 
“Mūs visus kontrolē kāda programma. Visu, kas notiek mūsu dzīvēs - finanses, vīrs, sieva, slimības, kaites, panākumi, neveiksmes- tas viss ir šīs programmas izpausme dzīvē. Šo programmu veido iepriekšējās dzīves, mūsu ieņemšanas brīdis, tas, kas notika mātes klēpī, dzimšanas process- kā tas noritēja- un pirmās sešas stundas pēc piedzimšanas. Tad pirmie seši gadi. Tā ir tā programma, kas pilnībā kontrolē visu, kas ar jums notiek.

Šajā programmā ir gan pozitīvie, gan negatīvie aspekti. Ja esat pateicībā, tad ieslēdzas visas pozitīvās lietas, kas atrodas šajā programmā. Un negatīvās tiek izslēgtas. No otras puses, ja jūs neesat pateicībā, tad pozitīvās izslēdzas un ieslēdzas negatīvās.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā mainīt savu programmu, ir attīstīt un vairot sevī pateicību. To ir viegli panākt, ja iedomājaties sevi citu vietā vai arī vērojat savu dzīvi. To var viegli sasniegt. Ja būsiet pateicībā, tad redzēsit, kā mainās jūsu dzīve.”
šrī Bagavāns

Facebook Saules templis