pirmdiena, 2016. gada 29. augusts

Dzīves Audekla veidošana - 11.08.2015 – 09.09.2016 Jupiters Jaunavā

11.08.2015 – 09.09.2016 Jupiters Jaunavā
Dzīves Audekla veidošana
05.08.2015 publicējusi Sarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/11…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Pēc aizvadītā piepaceltās pašpārliecinātības posma Lauvas zīmē kopš 2014. gada jūlija, Jupitera ieiešana Jaunavā paver ceļu klusinātām aktivitātēm, tādejādi veidojot noturīgus pamatus nākotnei. Jupiters Jaunavā dziļi rezonē ar Māti Zemi, atgādinot mums, ka Viņas nākotne integrējas no mūsu pašu nākotnes. Mēs nevaram atdalīt tās vienu no otras. Atrazdamies Jaunavā, Jupiters savienosies ar Mēness Ziemeļu Mezglu iespaidīgajā Jūnija [Saulgriežu] Zilā Pilnmēness laikā 2016. Šinī laikaposmā mums paveras vērtīga iespēja parūpēties par mūsu brīnišķīgās planētas vajadzībām, tāpat kā Viņa ir gādājusi par mūsu vajadzībām tūkstošiem gadu.

Jupiters atgādina mums  par mūsu iedzimto radošumu, ko bieži vien piemirstam. Daudzi no mums neuzskata sevi par radošiem, kaut gan patiesībā tas ir tikai ”mākslinieka talanta” trūkums. Īstenībā MĒS ESAM RADOŠI  ik katru brīdi, dodot dzīvību savām domām, jūtām, vārdiem un darbiem. Mums nav jārada kāds sevišķs mākslas darbs, kur attēlota mijkrēšļa iestāšanās – katru dienu mēs esam mākslinieki, kas strādā paši pie savas dzīves audekla. Jupiters Jaunavā atgādina mums, ka ikviens brīdis ir kā otas triepiens, un katrs mūsu lēmums veido to mālu, kas mēs esam. Mums ir jāapzinās, cik vitāli svarīgs ir katrs no tiem. Nevilina vairs lieli izmēri un augstumi, kā tas bija Lauvā, tagad nozīmīgs ir katrs sīkākais mirklis un šķietami nebūtiskā darbība, kas rada dzīvi, ko paši tagad dzīvojam.

Šajos mēnešos lieliski mums palīdzēs uzmanības/ vērības izkopšana. Jo vairāk mēs spējam pastāvēt un atrasties TAGAD brīdī, nezaudējot  Sevi fantāzijās vai bailēs – jo vairāk mēs spējam plūkt sava radošuma augļus, saskaņā ar savas apzinātās esības plūsmu. Jupiters Jaunavā ceļ godā maiguma spēku, klusuma dziedinošo potenciālu, pašu mazāko mūsu planētas iemītnieku pastāvēšanas svētīgo apzināšanos, pašu sīkāko daļiņu no Vienotā Veselā apzināšanos. Tas nozīmē, ka mikroskopiskajā mēs atrodam makrokosmosu, ikdienišķajā mēs atrodam Dievišķo, un ka savas dzīves ietvaros mums KATRAM ir absolūti viss, kas mums vajadzīgs, lai pamostos tieši ŠEIT un tieši TAGAD. Tas nozīmē, ka atbildes, ko meklējam nav negrozāmi rakstītas Debesīs, tās var uzmirdzēt arī tādas zvaigznes gaismā, kura jau ir piedzīvojusi savas liesmošanas beigas, pirms vēl mēs šo gaismu saņemam. Mūsu liktenis var arī nebūt citiem interesants, ne jau vienmēr tas nostādīs mūs uzmanības centrā, tā vietā mēs varam būt klusā pārliecībā, ka visas lietas atnāk pie tiem, kas tās gaida.

Kā cilvēciskas būtnes, mēs esam apveltīti ar milzīgu potenciālu un lieliem cerībām. Bet mēs šo bagātību esam šķieduši, sacenšoties par varu – pār citiem Cilvēkiem, pār Dzīvi, un pat pār Māti Dabu. Jupiters Jaunavā pievērš mūsu uzmanību tam, kā Dzīve veidojas, un kā mēs radam ne no kā, un manifestējam formu. Viņš aicina mūs pievērst īpašu uzmanību elementiem, ar kuriem mēs savienojamies, lai uzradītu savu ilgoto dzīvi, un atgriezeniskajai saiknei, ko saņemam atpakaļ no dabas, kad to darām. Viņa ar mums runā skaidru valodu, ja vien mēs vēlamies uzklausīt, un viņas vēstis būs ārkārtīgi svarīgas, Jupiteram ceļojot caur Jaunavu. Šinī aizņemtajā pasaulē, kurā reizēm pat pietrūkst laika elpu ievilkt, ir vitāli svarīgi mainīt savu fokusēšanos – no cīņas uz sadarbību, no kontroles uz saskaņu. Jupiteram tiekoties ar fiksēto zvaigzni Reguls [Regulus], kura ienāca Jaunavā 2011. gadā, un sperot vēl vienu soli ceļā uz Ūdensvīra laikmeta piedzimšanu, mums ir jāatceras, ka bez Mātes Zemes mēs šeit nebūtu nekas. Tieši viņai ir jābūt mūsu uzmanības centrā, nevis mums pašiem, jo viņā mēs varam atrast visu, kas mums nepieciešams, visu, kas ir vitāli svarīgs mūsu fiziskajai un garīgajai izdzīvošanai un labklājībai.

Ir laiks pienācis godāt mūsu planetāro Māti ikkatru mīļu dienu. Ar katru soli, kas nolikts uz tās ar mīlestību, ar katru elpas vilcienu, kas ievilkts krūtīs ar pateicību. Ir laiks padomāt par to, kā mūsu radītais saskaņojas ar ekosistēmu, kurā esam piedzimuši. Kāda ir mūsu izaugsmes cena? Vai ir piepildīti mūsu sapņi un cerības? Kā mēs varam uzturēt mieru uz šīs planētas, savstarpējā cieņā balstītu un ilgstošu, vienlaikus piepildot arī paši savu individuālo potenciālu, un aužot jēgpilnu dzīvi uz tās?

Vienalga, kas mēs esam, un par ko sapņojam – mēs nesam mūsu pēcteču dzīvi savās Sirdīs, mūsu nākamo paaudžu dzīvi, kas būs svētīta uz šīs brīnišķīgās planētas, uz kuras tagad esam mēs. Mēs turam savās rokās putnu un bišu, jūru un okeānu, gaisa un augsnes likteni. Katra mūsu doma, katrs vārds, katra rīcība iedarbojas vai nu kā barība, vai arī kā inde uz pasauli ap mums. Tiecoties Sevi piepildīt un īstenot – mēs varam atbalstīt līdz ar to arī kolektīvo pamošanos, vai arī likt šķēršļus tai. Te vairs nav ”viens, vai otrs”, te ir ”abi, un reizē”. Gan es, gan jūs, ienesot mieru savās dzīvēs, uzplauksim, tāpat kā Māte Daba.

Ir ļoti daudz tagad, ko izdarīt – plānus īstenot, sapņus realizēt – pamostoties un aptverot. Jupiters Jaunavā piedāvā mums sadoties rokās ar visu dzīvi, lai rīkotos saskaņoti ar to, nevis konkurējot. Ja mēs sastopam šķēršļus un barjeras savā ceļā – apstājamies … apskatāmies … ieklausāmies … Kosmoss runā ar mums. Mūsu Māte piedāvā savu vadību, attiecībā uz mūsu Sapņu un cerību īsto laiku, veidu, un dzīvotspēju. Viņa vienmēr raugās uz mums ar sapratni, svētot un atbalstot mūs. Viss, ko viņa vēlētos – lai mēs darītu tāpat – godātu viņu kā partneri, savas dzīves veidošanā un formēšanā.

SarahVarcas


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6289260