trešdiena, 2016. gada 31. augusts

Attiecības ar Augstāko

Runā, ka visu mūsdienu problēmu pamatā ir fakts, ka cilvēks ir novērsies no Dieva.
“Pamatā jau Dievam nebūtu jābūt pat ticības objektu. Nav jēgas pie Dieva vērsties, esot šādā uzskatā. Dievs ir sev jāatklāj, Dievam ir jābūt reālam priekš katra cilvēka. Tai ir jābūt dzīvai pieredzei! Mēs varam redzēt Dievu, runāt ar Dievu, pastaigāties ar Dievu. Visu to var darīt. Un tad, ja cilvēkam rodas kāda problēma, tad pavisam vienkārša lūgšana vai lūgums tiks izpildīti zibenīgi. Ja cilvēkam ir varens draugs, tad dzīve kļūst viegla. Kurš gan varētu būt labāks draugs par Dievu? Bet Dievam patiešām ir jābūt labākajam draugam. Katram ir jāspēj ar to komunicēt, sarunāties ar viņu. Tas viss ir jādara.
Nākamais solis jau ir Dieva izpratne visā pilnībā, un tad cilvēks un Dievs kļūst par vislabākajiem draugiem. Un, ja nu tad gadās kāda finanšu problēma, tad cilvēks saka: “Man ir šāda problēma un man ir vajadzīga palīdzība.” “Mana veselība ir švaka, man vajag to un to.”
Cilvēks var spēcīgi lūgt (ja ir spēcīga saite) un arī atbilde tad būs spēcīga. Tā jau ir nākamā pakāpe.
Visam tam pati pirmā pakāpe ir Atmoda. Mēs esam uz to fokusējušies un esam arī sasnieguši mērķi. Tagad, nākamajā pakāpē, mēs pārejam pie transformācijas un Dieva izpratnes visā pilnībā.”

Šrī Bagavāns
Facebook Saules templis