piektdiena, 2016. gada 26. augusts

Tiecoties radīt. Jauna sava “Es” izpaušana. Lorena Gorgo



No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Vispirns DZIĻI IEELPOSIM. Lai arī viss galu galā notiek mīlestības vārdā, fakti liecina par to, ka mēs visi šajā mēnesī esam izgājuši caur ārkārtīgi saspringtām, daudzveidīgām un visai disharmoniskām enerģijām un, vai nu jūs atrodieties “pasaulē” vai “neatrodaties tajā” – tās vienalga jūs ietekmē.

Traģēdijas, dabas katastrofas, sociālais un politiskais “neprāts”, finansiālā nestabilitāte, utt. – tas viss atspoguļo cilvēces kolektīvās bailes, par kurām, tā vai citādi, ir atbildīgas visas cilvēces saimes daļas. Taču, tā kā mēs zinām, ka visas šīs enerģijas var tikt pārveidotas tikai iekšēji, mūsu darbs šādos satricinājuma brīžos ir  tieši tas darbs, ko esam praktizējuši  vairāku iepriekšējo gadu laikā savu kokonu drošībā. Darbs, lai nostiprinātu, lai izpētītu/iepazītu savas reakcijas uz šīm enerģijām, lai pārveidotu/transformētu jebkādus iekšējos “konfliktus”, un tad pēc iespējas ātrāk atgrieztos pie plašāka kopainas redzējuma.

Mēs vairs neesam iesācēji šajā procesā, tomēr daži pēdējie mēneši ir uzlikuši pamatīgus pārbaudījumus mūsu izlēmībai.

Vasara jau ir pilnā plaukumā, taču mēs zinām, ka. jo vairāk mēs kļūstam mēs paši, jo vairāk savas Dvēseles fragmentu saliekam kopā, izvelkot tos no ārējā; no tā, kas vairs nekalpo mūsu unikālajam ceļam uz meistarību, jo vairāk enerģijas mums paliek sava Es atbalstam, tā radīšanai un realizēšanai. Fokusēšanās uz savas Dvēseles ceļu šajā laikā ne vien ļauj mums atslēgties no ārējā haosa, nepiedaloties tajā, bet arī ļauj virzīties tālāk, atbrīvojoties no mūsu pašu ievainojumiem, no šiem mūsu pašu nemīlētajiem aspektiem, kuri joprojām “ielaiž” mūsos ārējās pasaules sabrukumu.

Pieņemiet manus apsveikumus visi, kas esiet izmantojuši šo Saulstāvju enerģijas grūdienu, lai pavirzītos tuvāk savam patiesajam “Es”. Tas patiesi ir iemesls, lai svinētu panākumus pašu meistarības sasniegšanā, pat, atrodoties mūs visus aptverošā turbulencē. Mēs atdzimstam no iekšienes, no sevis pašu nedrošības. Neraugoties ne uz ko, mēs atdzimstam kā Fēnikss no pelniem. Tādā veidā mēs visi, kas atrodamies pārejas periodā, pārejas uz jaunu, daudz attīstītāku radīšanas ciklu, kurā tie, kuri ir tam gatavi, pāries no sevis nozaudēto daļu vākšanas kopā uz sevis pašu augstākās izpausmes radīšanu formā.

Tieši šeit mūsu praktiskā meistarība sastopas ar fiziskās pasaules maģiju, tiek pakļauta acīmredzmai iegremdēšanai mūsu ķermeņos un mūsu dzīvēs, sazemējoties un nostiprinoties, kā nekad iepriekš, atkarībā no tā, kā mūsu Dvēseles gaisma ieņem mūsu šūnās tās vietas, kas nekad nav tikušas izgaismotas. Tā ir bijusi ļoti grūta fāze (īpaši fiziskajam ķermenim), kad pēc tik daudzu eonu ilga cilvēciska miega mums bija jāuzņem tik daudz gaismas, tik daudz Dzīvības Spēka, taču, saskaņā ar maniem Avotiem, mēs esam to paveikuši un paveiksim vēl ar daudz lielāku pārliecībulaikā, kad iesim cauri Vārtiem 8/8.

Mūsu Dievišķībai aizvien dziļāk nolaižoties uz Zemes, mēs aizvien vairāk iekļaujamies spēlē, jūtot nepieciešamību aizvien labāk izmantot mūsu uzkrāto meistarību. Mēs esam peldējuši tādā nenoteiktībā, ar tādu motivācijas un skaidrības trūkumu attiecībā uz mūsu turpmākajiem soļiem, ka mums vienkārši nav bijis citas izvēles kā vien ar katru savas Dvēseles šķiedru ticēt tam, ka VISS ir labi. Un tā tas vienmēr arī ir, jo augstākās apziņas darbība vienmēr tiek saskaņota ar katra Tagad brīža izvēli/laika līniju/realitāti.

Mēs pārceļamies uz jaunu radīšanas spirāles vijumu, nostājoties uz jaunas personīgās un sabiedriskās izpausmes platformas, un tas ir ļoti sarežģīts un lielu rūpību prasošs process, kas liek atslēgties no visiem savas enerģijas tērēšanas “ārējiem faktoriem”, lai iegūtu iespēju pilnībā atkalapvienoties ar savu Es –Avotu, tā nodrošinot savu pašpietiekamību. Jūlijs šajā ziņā ir bijis “briesmīgs”  mēnesis, taču no Lauvu Vārtu atvēršanas brīža (26.07.) ceru, ka jūs sāksiet “saskatīt gaismu ļoti gara un tumša tuneļa galā”. Ja tomēr nē, tad ieraudzīsiet to jums vispiemērotākajā laikā.

Atkarībā no tā, kā paātrināsies jaunās radīšanas enerģijas, izmētājot uz visām pusēm dualitātes atlūzas, mēs varam konstatēt, ka mums ir jāpieliek papildus pūles, lai noskaņotos uz sevis pašu MĪLESTĪBU un noturētos tajā, taču varu jums apliecināt, ka zem šiem diezgan agresīvās “demontāžas” gruvešiem vienmēr ir kaut kas pastāvīgs.

Domas tagad manifestējas daudz vieglāk, tāpēc atcerieties, ka jūsu spēks izvēlēties savu augstāko realitāti vienmēr ir kopā ar jums, jebkurā laikā. Valdiet ar savu patieso spēku, lai mainītu savu realitāti atbilstoši savām vēlmēm. Ieklausieties “maigajā piebikstīšanā” un klausiet savu ķermeni. Vērojiet vecās pasaules sabrukšanu, nepiesaistoties tai. Pakāpeniski atbrīvojieties no jebkādām vibrācijām, kuras neatbilst jūsu Dvēseles nodomam. Turiet savas sirds enerģiju pastāvīgā kustībā.

Pirmkārt un galvenokārt, palieciet uzticīgi SEV.
Kā vienmēr, turiet savas rokas un kājas savas augšāmcelšanās kameras (toras) iekšienē un pacentieties gūt baudu no tā, kas gala rezultātā būs daļa no jūsu dzīves ceļojuma.

Lorena
ThinkWithYourHEART.com

Mīļie, visi, kas lasāt

Neliels tulkojums un ceru - arī palīgs šajā saspringtajā un šķietami bezcerīgajā laikā. Visapkārt ierastās lietas brūk un jūk, nākas sastapties ar sevis pašu aspektiem, par kuru eksistenci pat nenojautām, brīžiem liekas, ka spēka vairs nav nekam. Un tomēr ... spēks ir .. mūsos. Novēlu visiem visu iespējamo atbalstu, lai mēs katrs spētu šo spēku saskatīt, sajust, apzināties un pielietot savā dzīvē..

Ar MĪLESTĪBU