Auns
Vai tu jūties savā šķīvītī, kad domā par savu darbu – par tiešajiem pienākumiem, par kolēģiem, par labumu, ko tava darbošanās dod sabiedrībai? Ja jā – izmanto šo laiku jaunu darba uzvaru gūšanai. Ja ne, tad nebrīnies, ja aptumsums atnesīs veselu kravu ķibeļu darba vietā. Ja degsmes vairs nav – domā par darba maiņu, pirms darbs nav izdomājis, ka liekais elements esi tu.
Vērsis
Vai tas, par ko tu smaidi, tev patiešām sagādā prieku? Vai loma, kuru tu spēlē, tev patiešām sagādā gandarījumu? Tas ir flirts vai patiesa aizraušanās? Jebkuru falšu aptumsums atmaskos un par greizu motivāciju vai apzinātiem meliem – arī sodīs. Vērsis var izpelnīties "pērienu" arī par to, ka melojis pats sev, apzināti līmēdams kopā rozā brilles, kuras sen jau lauskās.
Dvīņi
Kā tu saproties ar saviem vecākiem? Vai ar pateicību lūdz un saņem viņu svētību? Vai varbūt atceries par viņiem vien tad, kad kaut kas vajadzīgs pašam? Kā tu kop tos hektārus vai kvadrātmetrus, kas uzticēti tavai gādībai? Un vispār – vai jūti saikni ar savu dzimto zemi? Ja ne, tad aptumsums var parūpēties par apstākļiem, kuros sakņu atbalsts ir zelta vērtībā.
Vēzis
Cik bieži tu aizdomājies par seku ķēdi, kuru ieslēdz tevis izteiktie vārdi? Vai saproti saikni starp viegli pār lūpām nākušām nejaucībām un neveiksmi, kas kā bumerangs piemeklē runātāju? Un kā ar pieklājības pēc teiktajiem glaimiem? Ja ar to problēmu nav, tad vari uzelpot, bet, ja neesi drošs, tad gan rēķinies, ka kāds tavos rados vai kaimiņos reiz sacels brēku. Vai naidu.
Lauva
Kam daudz dots, no tā daudz paprasīs. Un Lauvai ir dots daudz – gan talanta, gan enerģijas un arī citu resursu ziņā. Jautājums ir – vai Lauva to, kas viņai dots, izmanto vislabākajā iespējamajā veidā? Varbūt palaiž pa vējam bez jēgas? Varbūt nepamatoti čīkst, ka visa kā ir par maz? Nu ko – gan jau aptumsums saliks vērtības pareizajā secībā, patīk tas mums vai nē.
Jaunava
Šā aptumsuma "balles karaliene", vai esi gatava dziļi ieskatīties pati sev acīs un godīgi atzīt, kas īsti tu vēlētos būt šajā pasaulē? Vai tavs atspulgs notic tam, ko tu saki? Vai varbūt tas dod tev to pašu padomu, ko zvaigznes, – atmest aizspriedumus, noraisīt klišeju priekšautiņu un atļauties pilnasinīgi būt pašai, nevis pazemīgi sekot tam, kas ir prātīgi vai sabiedrībai ērti?
Svari
Visums ar tevi runā nemitīgi – gan caur sapņiem un sirdsbalsi, gan caur apkārtējā vidē saskatāmām zīmēm. Tikai – vai tu šīs zīmes centies izprast un ņemt vērā? Vai izmanto daudzās tehnikas un metodes, lai atbildētu un darītu zināmas Visumam savas vēlmes? Ja līdz šim to neesi darījis, saņemies beidzot un izmēģini, nevis vaino likteni, ka tas nesaprot tevi bez vārdiem!
Skorpions
Kas ir īsti draugi – tie, kuri vienmēr un bez šaubīšanās piekrīt tavam viedoklim, neuzdrošinās iebilst pat tad, kad tu dzen sviestu, un ļauj tev kļūdīties bailēs no tavām dusmām? Vai tomēr tie, kuri mēdz pateikt acīs nepatīkamu patiesību – nevis tādēļ, lai tevi sāpinātu, bet tādēļ, lai tev vēlāk nesāpētu vēl vairāk? Dažus ir vērts paturēt, citus – ne. Aptumsums rādīs, kurus.
Strēlnieks
Protams, ir patīkami gozēties slavas saulītē. Nu, vismaz būt plaši pazīstamam šaurā lokā. Tikai – kādu cenu par šiem spožajiem mirkļiem tu esi gatavs maksāt? Un, kad "darījums" ar slavu noslēgts, vai esi gatavs norēķināties līdz pēdējam centam? Aptumsums sola palikt zem jautājuma zīmes gan tavu karjeru, gan līdzekļus, ar kādiem tu centies to būvēt, par iemesliem nemaz nerunājot.
Mežāzis
Aizstaigā līdz bodei un palūkojies, cik īsti liels ir sinepju graudiņš! Tik liels kā tava ticība vai arī nesalīdzināmi lielāks? Kaut kā šī izmēru starpība būtu jāizlīdzina, jo bez ticības tuvākajā pusgadā iztikt būs grūti, jo vairāk tāpēc, ka tā, gluži tāpat kā tavi priekšstati par morāli un ētiku, tiks krietni vien pārbaudīta. Ja paļausies vienīgi uz paša spēkiem, vari palikt pie sasistas siles.
Ūdensvīrs
Vairāk uzmanības šis aptumsums pievērsīs tiem, kuri apsaimnieko lielas un "kopīgas" naudas, – biznesmeņiem un valsts maka dalītājiem. Vai proti saskatīt atšķirību starp savējo un tev uzticēto? Vai turies pretī kārdinājumam iebāzt kādu kumosu personīgajā kabatā, ja gadās tāda iespēja? Un – cik ētisks un ekoloģisks ir tavs bizness? Izvērtē, pirms to izdara aptumsums.
Zivis
Attiecības droši vien ir vissāpīgākais punkts, pa kuru aptumsums tev var iesist. Protams, ne jau tad, ja tu esi kopā ar cilvēku, kuru patiešām mīli, ja jūsu kopdzīves pamatā nav materiālais izdevīgums vai līdzatkarība, ja šī laulība nav tikai iestudēta izrāde, kuru aktieri spēlē bez mazākā gandarījuma. Pretējā gadījumā var nākties sev godīgi atbildēt, kāpēc aizvien esat kopā?