otrdiena, 2016. gada 23. augusts

Kā dzīvot dzīvi?


“Vissvarīgākā lieta ir būt laimīgam. Nedomā par to, kā tev nav vai pietrūkst. Domā par to, kas tev ir un pieder. Jo ir taču cilvēki, kuri dzīvo ellē. Viņiem trūkst ēdiena pat vienai dienai. Čennajas plūdu laikā trūcīgie iedzīvotāji atteicās atstāt savas būdas, jo baidījās, ka atgriežoties, tajās kāds jau būs iemetinājies un viņi paliks bez pajumtes. Tik nožēlojama ir dažu cilvēku dzīve. Tāpēc ir tik svarīgi būt pateicīgam.

Cita ļoti svarīga lieta ir pieredzēt dzīvi visā pilnībā. Cilvēks parasti dzīvo vai nu pagātnē, vai nākotnē. Cilvēks nespēj pilnībā būt un izbaudīt tagadni. Ja tu dzer kafiju, tad izsmaržo to, sajūti tās karstumu, izbaudi tās garšu. Ir ļoti svarīgi iesaistīties un sajust ar visām maņām. Bet cilvēki parasti domā par darbu tajā brīdī, kad dzer kafiju, bet tad, kad atrodas darbā, tad domā par mājām utt. Tāpēc ir ļoti svarīgi ar visu jaudu nodarbināt maņas.

Un trešā ļoti svarīgā lieta ir uzlabot attiecības ar vecākiem un dzīvesbiedru. Tavi nadis (enerģiju kanāli) savienojas ar viņu nadis. Un tu nevari gūt panākumus, līdz tie nav laimīgi.”
 Šrī Bagavāns
Facebook Saules templis