1. septembris – Gredzenveida Saules aptumsums
16. septembris – Pusēnas Mēness aptumsums

"Taisnīgums un katram pēc nopelniem" ir vārdi, kas man nāk galvā, analizējot šābrīža planetāro stāvokli. Daudzi baidās no Pilnmēness, aptumsumiem, kā arī no karmiskās planētas Saturna un Mēness mezgliem Rahu un Ketu, jo tie ir debesu ķermeņi, kuri visu laiku "vēro", vai mēs dzīvojam atbilstoši saviem dzīves uzdevumiem vai mēģinām apiet karmiskos likumus. Jābaidās tikai tiem, kas neko nav darījuši vai darījuši ne to, ko vajag, un kam ir, ko slēpt.

Ilūzijas sabruks, maskas nokritīs

Esmu ievērojusi, ka daudzi bieži žēlojas par to, kas, viņuprāt, nav godīgi un ko viņi vai citi ir pelnījuši. Mana kā astroloģes un vienkārši cilvēka pieredze ir pierādījusi, ka mēs visi esam tur, kur esam pelnījuši būt, un, ja ar mums kaut kas notiek vai nenotiek, tad tam ir savs iemesls. Un iemesls nav krīze, terorisms vai uzmācīgie bēgļi, bet gan tas, ka sevis žēlošana, bailes, nedarīšana un ne savas dzīves dzīvošana neļauj ieraudzīt baļķi savā, meklējot skabargas svešās acīs.
Šie aptumsumi atgādinās, ka par visu ir jāatbild šajā dzīvē. Ilūzijas sabruks, maskas nokritīs un beidzot būs jāierauga sava dzīve tāda, kāda tā ir īstenībā. Sāpīgi? Jā. Godīgi? Jā. Cilvēki parasti baidās no pārmaiņām, bet tas ir tieši tas, kas ir vajadzīgs, lai attīstītos un ietu uz priekšu.

Speram nākamo soli, ja esam nobrieduši

Tiem, kuriem pēdējo mēnešu laikā jau ir bijušas lielas izmaiņas dzīvē, kā piemēram, darba maiņa, ienaidnieku atmaskošana vai šķiršanās, šie aptumsumi palīdzēs spert nākamo soli savā dzīvē un atrast jaunu darbu, uzticīgus partnerus un sirdij tīkamas attiecības tuvāko sešu mēnešu laikā. Savukārt tiem, kuri pēdējo mēnešu laikā cītīgi strādāja ar sevi, pavērsies iespēja beidzot iegūtās zināšanas likt praksē un pārveidot savas sen lolotās idejas par jaunu projektu un varbūt par jaunu darbu.
Pārējie, kuri pēdējo mēnešu laikā neko

nav darījuši, peldot pa straumi cerībā, ka viss sakārtosies pats par sevi, saņems karmisko grūdienu kādā no šīm sfērām: darbs, attiecības, veselība vai tieslietas.
Tos, kuriem nebija drosmes pašiem iesniegt atlūgumu darbā, kuru viņi patiesībā jau sen ienīst, atlaidīs no darba.
Tie, kuri ir iesūnojuši attiecībās ar savu otro pusīti, kura jau sen vairs nav nekāda pusīte, bet gan tukša vieta, sāks plānot šķiršanos.
Tie, kuri savu fizisko ķermeni un dzīvi ir uztvēruši kā pašu par sevi saprotamu, nokļūs kādā dzīvībai bīstamā situācijā vai saslims ar kādu karmisku slimību, kas beidzot liks aizdomāties par īstajām dzīves vērtībām.
Savukārt, tos, kuri dzīvojuši negodīgi vai ir kādam kaut ko parādā, gaida parādu atdošana un tieslietas.

Agresija lauzīsies ārā nežēlīgi

Notiekošais debesīs norāda uz to, ka agresija, kas gadiem tika iekšēji apspiesta, tuvākajos mēnešos izlauzīsies uz āru īpaši cietsirdīgā veidā. Pasaules līmenī, kā vienmēr aptumsumu periodos, tas var izpausties kā terorakti, negadījumi un dabas katastrofas, savukārt individuālajā līmenī – kā īpaši cietsirdīga attieksme, neiecietība un agresivitāte pret citādi domājošiem.
Publiskajā dzīvē šie aptumsumi iezīmēsies ar to, ka nāks gaismā ilgi glabātie noslēpumi, it sevišķi sfērās, kas saistītas ar nodokļiem, politiku, karu un augsti stāvošām amatpersonām. Šeit iespējami aresti, tieslietas, zādzību atklāšana, brīvības atņemšana vai pēkšņa nāve tiem, kuri jau ilgu laiku nav ievērojuši karmiskos likumus.
Privātajā dzīvē tiks mazgāta "netīrā veļa" gan publiski, gan arī privāti. Meli, kas tika slēpti gadiem, tiks atklāti. Iespējami strīdi, šķiršanās, mantas dalīšana un tieslietas. Šajā periodā būs grūti izlikties un tēlot "labos". Maskas kritīs, un daudziem tas būs nepatīkams pārsteigums.
Šo aptumsumu laikā un vēl 6 mēnešus pēc tam katram būs iespēja redzēt rezultātu tam, kā esam dzīvojuši pēdējo gadu laikā. Tas būs laiks, kad katrs varēs redzēt, gan, cik tālu ir aizgājis savā izaugsmē, gan arī, pie kādām dzīves sfērām vēl jāpiestrādā, lai dzīvotu tā, kā gribas, nevis tā, kā apstākļi spiež. Mēs visi būsim liecinieki tam, kā uzvaras olimpā celsies tie, kas karmiski to ir pelnījuši, un kā no pjedestāla kritīs tie, kuri domāja, ka citu cilvēku galvas ir tikai pakāpieni savu savtīgo mērķu sasniegšanai. Kā jau minēju iepriekš, katrs saņems pēc nopelniem, un tas būs tikai taisnīgi.

Negatīvās šā aptumsumu koridora izpausmes

  • Agresijas, cietsirdības un terorisma uzplaukums.
  • Skandāli un publiska "netīrās veļās mazgāšana".
  • Aresti, brīvības atņemšana un tieslietas.
  • Nelaimes gadījumi un pēkšņa nāve.
  • Dabas katastrofas (plūdi, zemestrīces, stiprs vējš) .
  • Nelabvēļu, negodīgu cilvēku un krimināla aktivizēšanās.
  • Onkoloģisko un citu karmisko slimību uzplaukums.
  • Krasa naftas, zelta un citu zemes resursu cenas maiņa.

Pozitīvās šā aptumsumu koridora izpausmes

  • Sava aicinājuma atrašana un darba vietas maiņa.
  • Sen plānotu ideju un projektu realizēšana praksē.
  • Izglītības un apmācību reforma, jaunu skolu atvēršana.
  • Šķiršanās procesa un tieslietu pabeigšana.
  • Veiksmīga labdarības projektu īstenošana.
  • Nelabvēļu atmaskošana un uzticīgu partneru atrašana.
  • Astroloģijas, izaugsmes un ezotērisko zināšanu apguve.
  • Iespēja atdot karmiskos parādus un sākt jaunu dzīvi.
Kā vienmēr gribētu atgādināt: ja tiec ievilkts nepatīkamos pasaules notikumos caur masu saziņas līdzekļiem vai svešu privāto dzīvju drāmās, mēģini uz visu noskatīties it kā no malas, nevairojot sevī bailes par nākotni un neprojicējot negatīvos notikumus uz sevi. Pievērs uzmanību tikai sev un tām dzīves sfērām, ko konkrēti tu vari ietekmēt un izmainīt. Atceries, ka tu esi galvenais režisors savas dzīves filmā. Ja vienīgais, ko redzi ikdienā, ir šausmu filma, tad varbūt šis aptumsumu koridors pamudinās tevi nomainīt filmas sižetu, dekorācijas un tos aktierus, kuri sen jau nespēlē pēc tava scenārija.