trešdiena, 2016. gada 17. augusts

Lielā astroloģiskā prognoze tuvākajiem mēnešiem no Astrocentra

Sveicināti- vēl vasarā! Kā tāds kārtīgs vasaras sārtvaidzis –rožābols, kas nobriedis tūliņ, tūliņ krist no jaunās ābelītes zara, esmu nobriedusi sniegt jums nelielu ieskatu šī brīža un tuvāko mēnešu astro-enerģētikā ! Atšķirībā no pērn-vēsās un īsās vasaras, šogad varam baudīt īstu vasariņu! Ir gana baudīta jūra, ezeri, upes, meži! Meteo-prognozes sola pat vēl ļoti karstu laiku! Dārzs slīgst aizvien krāšņākos ziedos! Kā aromātiski sveicieni aizejošai vasarai, dārzu vēl rotā burvīgas lilijas. Ābeles, vismaz mūsmājās, lūzt no ābolu pārpilnības.

Par jaunā mācību gada sākumu neļauj aizmirst krāšņās dālijas, gladiolas, mārtiņrozes, sārtojošies pīlādži un irbenes. Dabā viss notiek savā ritējumā! Un tas ir burvīgi! Savam „iznācienam” gatavojās septembris- intelektuālais, mācību mēnesis, tāpēc laiks būtu vismaz morāli sagatavoties vēl vienam -jaunam dzīves cēlienam!

Tā nu ir- planētas griežas savā ritmā, un nejautā mums , vai mums tas patīk vai nē, iedvesmo vai ierobežo. Katram no mums savs laiks „uzrāvienam” , savs laiks „ kritumam” vai pauzei. Viss, kas notiek- notiek uz labu! Ar planētām un to ietekmi uz mums- necīnīsimies. Pieņemsim to likumu kārtību, ko tās mums piedāvā. Cīņa ar vēju var būt bezjēdzīga , bet-ja buru iegriež pareizajā virzienā- varam būt vinnētāji! Tad nu būsim gudri burinieki un kuģosim pa dzīves jūru pēc iespējas veiksmīgāk!

Ko tad sola planētu enerģijas šobrīd un tuvākajos mēnešos?! Pašlaik Mēness fāze vēl ir augoša, variet paspēt vairot to, kas vairojams. Arī pilns Mēness tam nav šķērslis. Visu svarīgāko vajadzētu paveikt tuvākajās pāris nedēļās, jo augusta nogale un viss septembris diemžēl nebūs jaunām idejām un aizsākumiem labvēlīgs. Sākot no 2. septembra,( bet ietekme var būt jau augusta nogalē) planēta Merkūrs atkal ieceļos savā retro kustībā (tautā sauktais lielais čika laiks) un šķietami virzīsies atpakaļ pa Jaunavas zīmi, kas atkal var sarežģīt dažādas situācijas, traucēt darījumiem , likt kaut ko uzsākt vairākkārtīgi, pārskatīt jau reiz bijušo, notikušo, satikt senus paziņas, draugus, liks atgriezties pie reiz cilātām problēmām, jautājumiem.

Jaunu mācību gadu sākot, varēja būt labāka planētu aina... Jārēķinās ar dažādām situācijām mācību iestādēs: skolās, augstskolās, pirmsskolas iestādēs u.c., darba vietās- īpaši tiem, kas atgriežas no atvaļinājuma. Jaunais mācību gada sākums sola tādu kā bremzējošu situāciju, kas neļaus atsperties uzreiz un tūlīt. Septembra enerģētika var būt sarežģīta arī sakarā ar diviem aptumsumiem : Saules un Mēness. Pirmais būs jau 1. septembrī-gredzenveida Saules aptumsums (Latvijā nav vērojams , tomēr tas nemazina neredzamo enerģētikas ietekmi). 16. septembrī-pusēnas Mēness aptumsums Zivju zīmē. (Latvijā pat novērojams. Maksimālā fāze 21:54). Laikā ap un starp šiem aptumsumiem varam kļūt jūtīgāki, emocionālāki, sapņaināki, sentimentālāki, izklaidīgāki, agresīvāki-kā nu uz kuru šī enerģētika iedarbosies. Katrā ziņā, septembris nebūs tas labākais laiks, lai sāktu jaunas, nopietnas lietas dzīvē. Plānojiet tās uz oktobri(septembra nogali). Jauna Mēness fāze oktobrī iestāsies 1. datumā, tad nu pamazām varēsiet uzņemt rudens cēliena apgriezienus! Venēra pašreiz slīd pa atturīgo Jaunavas zīmi un drīz-augusta vidū sastapsies ar karmisko ziemeļu Mēness mezglu. Augusta nogalē tā uz kādu laiku savienosies ar lielo labvēli- Jupiteru.




Marss augusta sākumā ieceļojis Strēlnieka zīmē-uguns planēta ciemos pie uguns zīmes. Diezgan ugunīgi skan! Dinamika pašlaik var ņemties spēkā, grūtāk savaldīties, dusmu –nemiera uzplaiksnījumi-tas viss var būt. Tomēr uguns stihija ir laba kā enerģijas padevējs-izmantojiet to! Lai vairāk ir fizisko aktivitāšu, kustību! Savā ceļā pa Strēlnieka zīmi Marss sastapsies ar lielo skolotāju-Saturnu. Augusta pēdējā nedēļā veidosies nopietns šo planētu savienojums, kuru dažs labs no mums varēs izjust savā dzīvē kā problemātiku darba vidē, automašīnu ķibeles, veselības problēmas u.c. . Septembra beigās un oktobrī Marsa ceļš turpināsies rāmākajā Mežāzī, novembrī drusku pabužinās Ūdensvīrus, bet gads noslēgsies ar Marsu Zivīs. Saturna ceļš lēns un pamatīgs joprojām Strēlnieka valdījumā- drīz tas iznāks no savas lielās cilpas, tāpēc-kas zina, kādas sastrēgušas problēmas var atraisīties jau sākot ar 13. augustu. Turpmākais Saturna ceļš pamazām uzņems gaitu un gada pēdējos mēnešos tas atgriezīsies, kur reiz jau bija šī gada sākumā. Tāpēc tie, kas šo gadu iesāka ar kādu nopietnu dzīves pārbaudījumu, iespējams to sagaidīs vēlreiz(okt.-dec.), tikai šoreiz –situācijas nopietnība aiz sevis nesīs arī risinājumu. Ceram uz , ka viss sasāpējušais raisīsies viegli un bez šķēršļiem! Jupiters diezgan čakli virzās pa Jaunavas zīmi, lai to pamestu atkal uz kādiem 12 gadiem. Septembra otrajā nedēļā tas maina zīmi un iesoļo Svaros, kur atradīsies ilgāk kā gadu. Uz labvēlību var cerēt gaisa stihiju pārstāvji: Svari, Dvīņi un Ūdensvīri, vai tie, kam dzimšanas brīdī šajās zīmēs atradušās planētas vai citi svarīgi horoskopa „punkti”. Tas būtu jānovērtē pie astrologa personīgi. Urāns joprojām retrogrādajā kustībā Auna pēdējā dekādē. Neptūns lēnu garu dreifē pa Zivju zīmi, veidodams saspringtu planētu ainu ar Saturnu un apvienojies ar karmisko dienvidu mezglu. Viens ir skaidrs-ka tie, kas tagad piedzīvo sarežģītāku dzīves posmu-to noteikti ir paši nopelnījuši iepriekšējās inkarnācijās-tagad notiek „atstrāde” vai kļūdu labojums...Tāpēc cenšaties nekāpt uz veciem grābekļiem! Drīz situācija uzlabosies, lai arī pamazām, pamazām.. tas var attiekties vairāk uz Zivīm, Strēlniekiem, Dvīņiem un Jaunavām. Tomēr , precīzāks info atkal jau jāmeklē pie astrologa.

Plutons – reformators un revolucionārs, mistiķis un dziednieks joprojām Mežāža valdījumā. Ja nu kāds iestrēdzis vēlmē pēc globālām pārmaiņām, variet cerēt, ka ledus izkustēsies jau septembra nogalē. Planēta Plutons sāks savu direkto ceļu – izies no cilpas! Tāpēc reformām drīz būs būt! Tad nu reformēsim savas dzīves uz labu, cik vien spējam! Planēta tam būs labvēlīga līdz pat nākamā gada aprīlim. Kopējie aspekti kā jau vienmēr-daļa harmonisku, daļa saspringtu. Visnopietnākā astro-kauja notiek starp Saturnu(uzdevums, problēma, pienākums u.t.t.), Neptūnu (šaubas, neziņa, intrigas, noslēpumi u.c..), kas savstarpēji veido aso stūri 90 grādu attālumu, bet tas enerģētiski nav viegls periods. Kā arī 180 grādu, jeb opozīcija starp Neptūnu un karmisko ziemeļu Mēness mezglu. Ik pa laikam šai trijotnei pieslēgsies ātrāk ejošās planētas-pašlaik Merkūrs, tad Venēra, kādu dienu Mēnestiņš , kādā brīdī kareivīgais Marss. Tāpēc spriedzīte jūtama būs, bet kur tad bez tās? Strēlnieks, Zivis un Jaunava , kas veido šo asāko trio, vēstī par grūtāku posmu izkristalizēt tālākus un konkrētus mērķus. Var iezagties šaubas, neziņa. Var būt neskaidras situācijas. Var būt jāsastopas ar intrigām, noslēpumiem, varbūt kādu tas viss nomāc, apgrūtina. Pamazām jau šis asums kļūs maigāks un harmonizēsies, tomēr šī gada ietvaros vēl būs jūtams. Nāks jauns gads, jaunas planētu kombinācijas, bet par tām gan jau nākošajās lielajās prognozēs.
Izbaudiet vasaru, bet plānojiet jauno cēlienu, esiet optimistiski un uzņēmīgi! Iedvesmojiet viens otru! Katru dienu vienu jauku vārdu viens otram , vienu jauku domu sūtam Visumā!

Uz drīzu tikšanos: Astrocentrs.