pirmdiena, 2016. gada 29. augusts

Laiks, kas mūs sagatavo kādam nozīmīgam, varbūt pat liktenīgam, dzīves pagriezienam


Ugunīgais mēnesis - augusts



No 2. augusta līdz 1. septembrim ir viens no enerģiskākajiem un intensīvākajiem šī gada mēness cikliem. Mēnesis - kas ir gan ugunīgas iniciatīvas un radošu impulsu pilns, gan praktiskos apsvērumos un aprēķinos balstīts. Periods – kas izceļ mūsu individualitāti un ļauj virzīties uz savu ideālu sasniegšanu. Laiks, kas mūs sagatavo kādam nozīmīgam, varbūt pat liktenīgam, dzīves pagriezienam.

Šis mēness cikls aizsākas ar izteiktu uguns stihijas akcentu, kas izceļ radošumu, iniciatīvu, spontanitāti un aktivitāti. Tas padara periodu īpaši produktīvu tieši vīriešiem, ļaujot izpaust savu dabisko vēlmi pēc panākumiem, uzmanības un sāncensības. Tāpat būs diezgan izteikts praktiskums, tādēļ jaunie aizsākumi šajā laikā būs vairāk tendēti uz stabilitāti un materiālo nodrošinātību.

 Mēneša uzdotais tonis savā ziņā sadala sieviešu un vīriešu visumus:

·         Sievietes būs vairāk tendētas uz to, kas katrai dzīvē ir izvirzīs Saules vietā (kas iedvesmo, ceļ spārnos, kam veltīta lielākā daļa uzmanības), piemēram, vīrs, nauda, bērns, darbs, dzīvesvieta, brīvība vai kas cits.

·         Vīriešu enerģija un aktivitātes būs vairāk tendētas uz sociālajiem un sabiedriskajiem pienākumiem, atbildību, komerciju, biznesa pārrunām, darījumiem un līdzīgām aktivitātēm.

Destruktīvais scenārijs šajā mēnesī realizēsies, ja koncentrēsiet savu uzmanību uz impulsa vadītām un nepārdomātām izmaiņām. Savukārt tālejošie ambiciozie plāni un stabilitātes sajūta var sašķīst gabalos, ja tā būs balstīta ilūzijās un īstermiņa apsvērumos.

Šo periodu īpaši intensīvu padara tas, ka mēs jau šobrīd dzīvojam pirms aptumsuma sajūtās. Tuvākais no tiem ir daļējs Mēness aptumsums 18. augustā*, savukārt šis mēness cikls noslēgsies ar gredzenveida Saules aptumsumu 1. septembrī, kam sekos pusēnas Mēness aptumsums 16. septembrī. Šajā laikā ir gaidāmas sakāpinātākas emocijas un iespējami nozīmīgi dzīves pagriezieni - ap 18. augustu vairāk saistībā ar savas radošās individualitātes izpaušanu, bet ap 1. septembri – tajā, ko dodam pasaulei un kopumā ar to mijiedarbojamies. Katrā gadījumā periods būs apvīts ar milzīgu potenciālu, kas ļaus veikt drosmīgu lēcienu nezināmajā. Vairāk par aptumsuma laika lielo ietekmi lasi Aptumsumi – īpašais laiks mūsu dzīvē!

Šis mēnesis var būt ne tikai izrāviena laiks tam, kā tu sevi realizē sabiedrībā, bet arī laiks, kurā akcentējas vēl 3 tēmas:

1.     Svētki, izklaides, savas patiesās radošās dabas izpaušana, prieka un iedvesmas meklēšana un gūšana;

2.     Ideoloģija – mūsu tālejošie sapņi un ideāli – tiks formēti un pārformēti, meklēsim reālistiskas un praktiskas iespējas tos sasniegt, būsim gatavi rīkoties, lai tie mūsu dzīvē kādā brīdī tiešām arī manifestētos;

3.     Izpēte – pētīsim, analizēsim, vērtēsim un izsvērsim, tad atkal pārskatīsim un pārvērtēsim. Iespējas veikt ļoti smalku un skrupulozu darbu, mācīties, rakstīt, veikt priekšizpēte pirms savas vīzijas realizācijas. Vērība pret detaļām, ka neatstās nepamanītu pat vismazāko niansi.

Nepalaid garām, domā, vērtē, pēti, atļauj sev biežāk izpaust savu dievišķo dzirksti. Pamani to, uz ko tu apzināti vai neapzināti tiecies. Tavi iekšējie procesi mudināt mudinās izlauzties tavai radošajai individualitātei. 

Lai saulaina prieka un iedvesmas pilns laiks!



P.S. Atsevišķu planētu ietekmes aprakstu to ietekmes aktīvajā periodā atradīsi @dveselesspeks facebook lapā.

* - Šis aptumsums ir diezgan vāji akcentēts, tādēļ arī ne visi astrologi to ņem vērā. Pēc situācijām un intensitātes, tas atkārto 1998. gada 8. augusta aptumsuma tēmas. Šo akcentu vairāk jutīs cilvēki, kuriem ir kāds individuālās kartes akcents aptumsuma skartajās jomās, kā arī īpaši uztverīgie un jūtīgie līdzgaitnieki.



© Jana Reķe, astropsiholoģe, speciāli dveselesspeks.lv, 2016

Lauvas mēness cikls - laiks, kas mūs sagatavo kādam nozīmīgam, varbūt pat liktenīgam, dzīves pagriezienam.