pirmdiena, 2016. gada 29. augusts

MAZĀS ASTROZIŅAS 29.08-04.09.


MAZĀS ASTROZIŅAS
29.08-04.09.

Ko gan tur slēpt, sarežģīta nedēļa, bet taču salīdzināsim sevi ar bērniem, viņiem vēl briesmīgāk - viņiem 01. septembris..., kuru pieaugušie ciniski ir nosaukuši par "Zinību dienu". Ak, jel..., bet nu labi, kas gaidāms šonedēļ? Nedēļas sākums vēl neseno, brīnišķīgo Jupitera - Venēras savienojuma enerģiju iespaidā, bet jau otrdien apstājas un šķietamā atpakaļgaitā dodas ziņnesis Merkurs - retrogrāds. Kādas trīs nedēļas tagad jābūt uzmanīgiem ar li...eliem pirkumiem. Visur n - reizes pārbaudiet visu līgumu visas detaļas un sevišķi rūpīgi pārlasiet sīko druku. Ceļojumiem ierēķiniet lieku stundiņu. Lielisks laiks auditam, faktu vākšanai un izpētei.
Kā jau iepriekš minēju, labāk visos savos noslēpumos bija atzīties līdz šai nedēļai, jo t.s. "Zinību dienā" būs aplam jaudīgs un pariebīgs jauns mēness ar saules aptumsumu knauzerīgajās Jaunavās. Ja jums kas slēpjams, okšķeri visu izokšķerēs. Līdz 01.09. vēl var pagūt atzīties vai vēl rūpīgāk slēpt savu darbību pēdas. Izcils laiks pašiem atrast sen pazudušās lietas, atcerēties senās dienas un senos draugus. Skats tagad vērsts uz sīkumiem un virziens skatienam - pagātne. Ļoti neparastas enerģijas, kas gādās, lai pasaulē un mūsu dzīvēs valda taisnība un vienlīdzība. Tāda sociāldemokrātiska nedēļa.
Un ir pagalam interesanti, jo nedēļa noslēdzas ar fantastisku enerģiju, kam ir liels sakars ar visas nedēļas notikumiem. Svētdien pati Saule izies cauri Laimes un nākotnes vārtiem - Ziemeļu mezglam un mēs ieraudzīsim, kur ir mūsu laime un nākotne. Ir jēga šajā nedēļā ar sevi kārtīgi pastrādāt, lai mēs varētu tā labi visu saprast par to, kur ir mūsu laimes zeme. Šī tiešām ir nedēļa par realitāti. Lai sekmes, sākam baudīt rudeni! Pasaule ir skaista!
Andis
andisgeste@gmail.com