ceturtdiena, 2016. gada 18. augusts

Vēl maza piebilde - šodien ir "maziņš" mēness aptumsums, kas aizsāks aptuveni mēnesi ilgu ciklu, kad tiks maksāti daudzi karmiskie rēķini...

Dienas horoskops 2016 gada 18. augusts


Vēl maza piebilde - šodien ir "maziņš" mēness aptumsums, kas aizsāks aptuveni mēnesi ilgu ciklu, kad tiks maksāti daudzi karmiskie rēķini...


Īpašas norādes:
Nu ko izvēles laiks ir beidzies un izskatās, ka ir pienācis laiks lietu materializācijai, tādēļ ļoti labs laiks veikt visa veida materiālo vēlmju realizācijai. Īpaši labi veiksies tiem, kas plāno nākotnes projektus, kas ir saistīt ar informāciju tehnoloģijām, datorlietām Hi-Tech utt. - tā teikt, lietām (prijektam) būs "jāapsteidz" savs laiks.
Ļoti labs laiks plānot karjeras attīstības stratēģijas un plānot visu, kas saistīts ar lietām ārpus mājām.
Savukārt, tie, kas domā, ka ieviesīs kārtību mājās un ģimenē man nāksies apbēdināt - ja to darīsiet, tad neskaidrību būs vairāk nekā pirms "kārtības ieviešanas"
.
Daudziem būs Deja Vu situācijas, kad visi sapratīs kā viņi savā apziņas attīstībā nav tikuši tālāk, jo kārto to pašu eksāmenu.
Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar pasaulīgajiem sasniegumiem (materiālo pasauli un tās darbības principu izprašanu) un ārzemēm, lai sasniegtu pārpilnību, bagātību un slavu; visas aktivitātes, kas ietver pompozitāti un greznību; jauna apģērba iegāde. Labi ir veikt visa veida veselības problēmu risināšana, it īpaši tās, kas ir saistītsar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu un pašierobežošanu kā garīgu procedūru (badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana); visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; māju un automašīnu iegādi patreiz atlikt (labākais no sliktā laika); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības).
Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus; aktivitātēm ar ierobežojošu raksturu; nav labvēlīga jaunu partnerattiecību veidošanai un taktiskām, gudrām un laipnām attiecībām ar cilvēkiem.
Enerģiju pārvalda Dhanistha nakshatra
Dienas rezultatīvākais laiks: 12:05 līdz 15:00


Planētu stāvokļa ziņas:
1) Saturns kā 5 dienas atrodas "direktā pozīcijā", kas nozīmē, ka laiks kad izdarīt "izvēli" - kadā veidā saņemt karmas rezultātu ir pagājis, tagad saņem paredzēto tādā formā kā liktens(karma) dos . Tas vai tas būs sods vai apbalvojums būs atkarīgs no iepriekš sastrādātā.
2) Guru (Jupiters) atrodas pirmā grāda robežās Kanyā (Jaunavas zīmē), kas nozīmē, ka daudziem dzīvē sākas "jauns cikls", kas caur ciešanām vedīs uz atvieglojumu un garīgu izaugsmi.
3) Syria (Saule) ir iegājusi gandantas grādos Simhā (Lauvas zvaigznājā), kas liks cilvēkiem risināt īpaši sarežģītas situācijas, kas saistītas ar sava patiesā "Ego" atrašanu, kā arī mītestības pret sevi atrašanu. Papildus tam saule savienojās ar savu "lielāko ienaidnieku" - Rahu un vēlos brīdināt, ka saules aptumsums būs 1 septembrī.