pirmdiena, 2016. gada 1. augusts

Senču svētības rituāls



Esam iegājuši gada otrajā pusē. Var teikt arī, ka saulīte pagriezusies uz rudens pusi, uz ēnas pusi... Līdz Jāņiem viss iet tik uz augšu, pretim vasarai, saulei, izaugsmei, priekam. Pēc Jāņiem un ejot uz rudens pusi, enerģijas pamazām mainās. Pat lietus līst vairāk:)) Tas, kas notiek dabā, sajūtams arī mūsos. Skrējiens pierimst, dziļāk ievelkam elpu... aizdomājamies. Šajā laikā pašas no sevis aktivizējas un piesakās arī pavisam cita rakstura tēmas un enerģijas- senči, mūsu mīļie aizgājušie un ar to saistītās enerģijas.

Mūsu izaugsmi un labklājību pat ļoti lielā mērā ietekmē senču dotā svētība. Ar šo patiesību dzīvoja mūsu priekšteči. Tikai mēs, vadoties no prāta diktētās dzīves, esam no tās attālinājušies. Citiem vārdiem- ja senči ir apmierināti, tad izaugsme ir automātiska.
Tāpēc aicinu pievienoties rituālam rīt, Pokaiņos, plkst. 19:30 vakarā, lai īpašā laikā, laika lūkā, kad uz brīdi atveras vārti uz senču pasauli, varētu ar tiem kontaktēties īpaši dziļi un pietuvināti. Rituāla nodoms- saņemt senču svētību, vienu no galvenajiem faktoriem, kas nodrošina mūsu izaugsmi, labklājību, veselību, labas attiecības un izdošanos visās dzīves jomās. 
Līdzi jāņem- iepriekšējas pārdomas un sapratnes par to, kas patlaban Jūsu dzīvē nav kārtībā, kas iesprūdis, kur neveicas... 
Kopīgā rituālā spēka enerģijās dosim savu ieguldījumu, lūgsim palīdzību un saņemsim senču svētību.
Tiekamies rīt, 2.augusta vakarā plkst. 19:30 Pokaiņu stāvvietā, lai kopīgi dotos uz rituāla vietu Pokaiņu svētvietā.
Māra Brante
29266349
Vēlama iepriekšēja pieteikšanās:)
Dalības maksa- ziedojums