piektdiena, 2016. gada 5. augusts

Planetārais Dimanta Jaunais gads ir klāt!

http://www.intalakshmi.lv/blogs/planetarais-dimanta-jaunais-gads-ir-klat

Planetārais Dimanta Jaunais gads.
Apsveicu! Ir Pienācis Laiks, kad visiem ir iespēja aktivizēt sevī, savā dzīvē Jaunās Spēcīgās Galaktikas Sirds enerģijas!
ieraksti
No 26. jūlija līdz 12. augustam zemi sasniegs milzīgi spēcīgs Gaismas Vilnis, kas nāk no Galaktikas Centra Sirds.
Kulminācija 8. augustā. Visu šo laiku, bet īpaši šai dienā, var veikt dažādas prakses. Tāpat kā Saulgriežos.
Šajā laikā īpaši intensīvi sāk darbosies Jaunās, spēcīgās enerģijas, kas ietekmē pilnīgi visas dzīves jomas – sadzīvi, biznesu, naudas enerģijas, attiecības, veselību, cilvēka enerģētiku, meditācijas, dažādas prakses. Beidzot visiem cilvēkiem, kas vēlas, ir iespēja baudīt šo Jauno enerģiju spēku, ātrumu un iespējas!
Spēcīgās enerģijas ļauj pacelties jaunā, augstākā apziņas un enerģiju vibrāciju līmenī tiem cilvēkiem, kas saprot, ka cilvēks un viņa fiziskā pasaule ir tikai sekas enerģiju spēlēm gan viņa paša enerģētikas laukā, gan Visumā. Tātad, cilvēkiem, kas strādā ar dažāda veida enerģijām un ar sevis sakārtošanu.
Apsveicu! Īpaši sirsnīgs sveiciens visiem maniem skolniekiem un kolēģiem, ar kuriem jau 4 gadus strādājam šajās enerģijās.
Aktuālākā informācija, kura būtu jāzina katram.
1. Šī gada 26. jūlijā sākas laiks, ko dēvē par „Zvaigžņu vārtiem”.
„Zvaigžņu vārti” – tas ir laika posms, kas ilgst apmēram divas nedēļas, kuru laikā rodas un aktivizējas spēcīgu enerģiju vilnis, kā rezultātā Zeme saņem intensīvu Gaismu no Galaktikas centra.
Šis „Vilnis” nes Jaunos enerģiju kodus Zemes iedzīvotāju evolūcijai, kurus tā varēs pastiprināti izmantot visa nākamā gada garumā. Tas palīdzēs cilvēkiem efektīvi sakārtot savas planetārās vibrācijas, lai viņi varētu sasniegt Augstāko Apziņas Līmeni.
Šo laiku sauc par Planetāro Jauno Gadu.
Divas Saules. Augustā, Pati spožākā zvaigzne, Sīriuss atkal parādīsies pēc savas 70 dienu neredzamības laika. Tas sakritīs ar Saules lēkšanas laiku. Tāpēc pirms saullēkta būs redzamas divas Saules – Zelta un Zilā.
Zelta Saule translē Dievišķo Mīlestības enerģiju.
Zilā Saule manifescē Jaunās Gaismas, Mīlestības un Atbalsta enerģijas. Kā arī dāvā svētību un bagātību fiziskajā dzīvē.
Šajā laikā ir ieteicams (īpaši 8. augustā) celties pirms saullēkta, skatoties un pieņemot Sīriusa un Jauno Gaismas enerģiju kodus veikt meditācijas Mīlestībai, Laimei, Veiksmei, Bagātībai, Priekam, Attiecībām........kas nu kuram ir svarīgs.
ieraksti
2. Gaismas kodi (Jaunās enerģijas)
Ko nozīmē Gaismas kodi?
Tā ir Galaktikas Centra Sirds, Radītāja Dieva enerģija, kurā iekodēta garīgās informācijas pakete. Tās ir tādas vibrācijas, ar kurām jāpierod strādāt pamazām, soli pa solim.
Šī iemesla dēļ vairums cilvēkiem, visa gada laikā (īpaši šajās divās nedēļās) var rasties dažādas blaknes – nespēks, miegainība, pēkšņas atklāsmes, domu sajukums.....
3. Gada prognoze.
08.08. atvērsies Lauvas Vārtu Portāls.
• Šai laikā Jaunie Gaismas Kodi tiks integrēti Zemes Kristāliskajā režģī.
• Šai laikā uz Zemi tiks sūtītas īpaši spēcīgas Dimanta enerģijas.
• Šai laikā Zeme saņems Purpura un Tirkīza Gaismas kodus, lai sabalansētu sievišķo un vīrišķo enerģiju uz Zemes.
Un pats svarīgākaisno Visuma Galaktikas centra, no Radītāja Dieva Sirds uz planētu Zeme tiks sūtīti īpaši spēcīgi Dimanta enerģijas kodi, lai zemes iedzīvotāji varētu integrēt savā fiziskajā un garīgajā dzīvē šo kodu enerģiju spēku.
ieraksti
Lai cilvēki varētu radīt, attīstīt un pilnveidot sevi, savu bioloģisko, garīgo, materiālo pasauli. Lai viņi kļūtu par patiesiem savas dzīves Radītājiem, kā tas ir domāts kopš cilvēce ir radīta uz planētas Zeme.
4. Kā sagatavoties šim laikam?
Gaismas Kodi būs nopietns izaicinājums cilvēkiem, viņu fiziskajiem ķermeņiem. Šai laikā fiziskais ķermenis saņems tāda augstuma frekvences, kuras tas nav baudījis un nepazīst.
Ja cilvēks jau strādā ar Jaunajām Enerģijām, ja viņa čakras ir aktivizētas augstākā līmeņa vibrācijās, viņam šis laiks būs ierasts un bez īpašām izmaiņām. Viņš tikai jutīsies īpaši labi, spēcīgi un pacilāti, saņemot ierastās, spēcīgās enerģijas ikdienā, īpaši nepiestrādājot pie šī procesa.
Pārējiem ieteikums vairāk atpūsties, meditēt un saudzēt sevi. Un galvenais – ļauties procesiem, kas notiks.
- Emociju pieņemšana šai laikā.
Emocijas ir kā tilts starp prātu un ķermeni. Parasti cilvēki apslāpē savas emocijas, kas rezultātā rada blokus, kas izsauc slimības.
Ieteikums: emocijas izlaižam ārā. Tās ir jāpieņem un jāsaprot. Jāmācās saprast, atstrādāt un pārmainīt. Tikai tad Emocionālais ķermenis darbosies saskaņā ar citiem.
Atcerieties! Sabalansētas emocijas – tā ir atslēga uz atvērtu sirdi!
- Izejiet no Prāta stāvokļa!
Prāts reizēm ir lielākais ienaidnieks. Pārlieka analīze traucē brīvi darboties Labajai smadzeņu puslodei, tās intuīcijai. Nevar analizēt par Beznosacījuma Mīlestību. Mīlestība ir jāizjūt. Tāpēc ejiet ārā no loģiskā prāta stāvokļa! Pārslēdzieties uz sirdi!
- Atrodieties Sirdī un izstarojiet Mīlestību!
Fiziskā Sirds ir tas ķermeņa centrs, kas savieno fizisko enerģiju ar Karmiskās un Sakrālās sirds enerģiju. Iemācieties elpot caur sirdi, izstarot mīlestību no iekšpuses. Šai, divu nedēļu laikā īpaši bieži strādājiet ar tehnikām, kas paceļ fiziskā ķermeņa enerģijas augstākā līmenī.
- Centieties ieraudzīt jaunu potenciālu un jaunas iespējas!
Šīs divas nedēļas būs bagātas ne tikai ar enerģētiskām izmaiņām cilvēka sevis apzināšanā. Šai laikā atvērsies dažādi jauni iespēju logi, projekti, attiecības.
Jūsu uzdevums: izvērtējiet šo potenciālu, šīs iespējas ar savu sirdi, lai vēlāk varētu pie tām atgriezties un saprast, vai tas ir tas, kas jums rada komfortu, vēlamo rezultātu, laimi un prieku.
PIERAKSTIET VISU! Sajūtas, atziņas, idejas, domas.
- Ieklausieties savā Dvēselē!
Ir pienācis laiks, kad katram cilvēkam beidzot būtu jāsāk savā enerģētikā aktivizēt un izmantot savā dzīvē visu savu Augstāko Es enerģijas, Zemes enerģijas un Visuma Jaunās, īpaši spēcīgās enerģijas. Apzināti noskaņojoties uz pavisam jaunām vibrācijām, notikumiem un sajūtām.
Katram būtu jāaktivizē un pilnībā jāizmanto savas Merkabas spēks un iespējas!
- VIENMĒR JĀATCERAS! Cik cilvēku, tik likteņu, domu un lēmumu!
• Katram ir sava taisnība!
• Katram ir brīva izvēle – pieņemt jaunās iespējas vai dzīvot pa vecam.
• Un katram tā būs vispareizākā izvēle. Katram sava.
• Katram sava laime, miers un komforts.
- Kā jutīsies tie, kas dos priekšroku vecajam, ierastajam un pat nezinās kas notiek?
Vieniem, kas turēsies pie vecajām enerģijām, uzskatiem un dzīves veida, radīsies dažādi enerģētiskie triecieni darbā, attiecībās vai fizisks diskomforts, ko viņi uzskatīs kā kārtējo, ierasto vīrusu vai gripu, vai ko citu.
Citi pat nepamanīs, ka kaut kas ne tā, vai citādi. Kā bija, tā ir.... varbūt kaut kā sliktāk ....ai, muļķības!
Tādi, kas ir tikai sava apziņas ceļa sākumā – tiem noderēs nākamie padomi.
- Tiem, kas vēl pilnībā nestrādā ar Jaunajām spēcīgajām enerģijām.
IETEIKUMS:
• Gulēt ejot izsakiet apzinātu nolūku savai Dvēselei noskaņoties un pieņemt Jauno Gaismas enerģiju vibrācijas un integrēt tās savā enerģētikā.
• Atverot acis no rīta, ieelpojiet pirmo elpu ar jauno enerģiju pieņemšanu un pateicību par jaunajām iespējām.
Šīs divas nedēļas veiciet pastiprinātas prakses, runājiet ar savu ķermeni iedomājoties, kā jūsu šūnas piepildās ar Dimanta Gaismu un kā tās veic fiziskā ķermeņa atveseļošanu, atjaunošanu.
Un galvenais – veiciet iezemēšanos, maksimāli bieži un enerģētiski augsti.
Ir laiks sākt dzīvot pa jaunam!
ieraksti
Izmantots materiāls no: Силия Фенн, starchildglobal.com