pirmdiena, 2016. gada 8. augusts

MAZĀS ASTROZIŅAS 08.-14.08.

MAZĀS ASTROZIŅAS
08.-14.08.

Šo varētu nosaukt par attiecību un sīkumu nedēļu, bet, kā mēs visi zinām, tieši sīkumos slēpjas visa sāls. Nedēļas sākums nedaudz saspringts, jo debesjumā savā starpā plēšas lielie mīlnieki Venēra un Marss. Tas aizdedzinās dažu labu konfliktu, bet var iekurināt arī spēcīgu kaisli. Tāds itāļu mīlestības nedēļas sākums.
...
Tālāk paliek pagalam interesanti, jo otrdienas pievakarē ziņnesis Merkurs iziet caur Nākotnes un Laimes vārtiem - Ziemeļu mezglu. Tas notiek prasīgajā Jaunavu zīmē. Nedēļas vidus ir par prasībām, sīkumiem un laimi, pareizāk, laimes nokaušanu ar prasībām un sīkumiem. Disciplīna un prasības ir ok, ja tas ir normas robežās, sevišķi, attiecībā uz sevi. Pārliekas prasības, sīkumainība, perfekcionisms nav ok. Uzmanīgi vērojiet zīmes attiecībās uz sevi šonedēļ, sevišķi, otrdien - trešdien.
Jo dziļāk nedēļā un tuvāk vīkendam, jo vairāk sāk skanēt īpatnēja mūzika Uguns zīmēs, ko veido brīnumdaris Urāns, amoriņš Kupidons un pati Saule, kas ir mūsu ego. Kaisles, mīlestības un negaidīto izrāvienu laiks. Šī ir ļoti neparasta enerģija, kas var atvērt absolūti negaidītas (un ļoti patīkamas) durvis. Esiet sauļuki šonedēļ un esiet vērīgi, jo informācija būs aplam vērtīga. Tā ziņos jums par laimi. Un, kā teiktu šamējie - laime iestājas tad, kad tā ir iestājusies. Priekā! Par laimi!
Andis
andisgeste@gmail.com