pirmdiena, 2016. gada 1. augusts

Daudzi pamanījuši spēcīgas pārmaiņas pēdējā laikā.

Starppilsētu ekspresis! Daudzi pamanījuši spēcīgas pārmaiņas pēdējā laikā. Viss līdzinās kā karuselī, kā lielā virpulī. Ikdiena var sagriezties tādā jampadracī, kādu pat iztēloties grūti. Pēkšņi var piemeklēt neizskaidrojamas slimības, kuras tik pat pēkšņi pāriet. Citu brīdi šķiet, ka viss plīst kam pieskaries, it kā Tu un apkārtējā pasaule tā knapi, knapi savienota kur savienojuma vietā grab un klab. Kas notiek? 

Mēģināšu izstāstīt pāris vārdos un pēc iespējas kodolīgāk. Lai...ks kā tāds neeksistē. Tas līdzīgi kā projekcija projecēts mūsu sapnī. Mēs cauri tagadnei gluži kā teleportējamies no vienas varbūtības versijas citā. Šobrīd tas pats notiek ar mega lieliem lecieniem. Pasaule kurā Tu pamosties no rīta vairs ne tuvu nav tā kurā Tu vakarā aizgāji gulēt. Ķermenis un matērija šam visam "velkas" līdzi tāpēc arī iespējamas šīs neparastās novirzes no ierastā. Notiek liela iekšēja cīņa pašam ar sevi.

Ar savu ego, ar iepotēto pasaules uztveri. Mainoties realitātei gluži kā rudenī nokaltušās lapas nebūtībā pamazām pazudīs problēmas. Pamazām izzudīs miega robeža un sapnis saplūdīs ar realitāti. Gatavi ir visi. Nebaidies! Viss būs labi. Viss būs tā kā Tava Sirds izvēlējusies.