piektdiena, 2016. gada 12. augusts

Cilvēki ir iebaidīti līdz nāvei ar legalizēto teroru - legalizēto vardarbību

Iebiedētie. Pastāstīšu mazliet par situāciju apkārt, bet Tev jāatver prāts, lai ar skaidru galvu, bez emocijām, bez aizspriedumiem un pats galvenais, bez bailēm, varētu paskatīties kā no malas. Tad sāksim ar to no malas. Iztēlojies, ka Tu esi no citas planētas atlidojos un uz zemes strādā par novērotāju un jau pēc nedēļas ar atskaiti dosies mājup. Kas tad šeit īsti notiek?

Atskaite.
Galaktiskajai koalīcijas padomei par planētas "Saules sistēma, planētas Zeme iemītniekiem kas dēvē sevi par Cilvēkiem"


Cilvēki ir iebaidīti līdz nāvei ar legalizēto teroru - legalizēto vardarbību. Uz planētas dzīvo dažu cilvēku grupiņa, kas sastāda 0.000001% no kopējo iedzīvotāju skaita kas pilnībā pārvalda planētu un tās iedzīvotājus pateicoties psiholoģiskai manipulācijai un vardarbībai ko iedzīvotāji sauc par Finansēm un likumiem. Papildus savas varas drošībai izmanto taisnības vardarbības psiholoģiju kur iedzīvotāji masveidā nogalina viens otru iedzenot bailes pārējiem kā rezultātā iedzīvotāji vairs nespēj saskatīt patiesību. Piemēram. Ja nemaksāsi nodokļus, bargi sodīs, ja iesi pretī varai, Tevi sodīs, par visu ko darīsi ne tā kā valdība grib, pret Tevi izturēsies vardarbīgi. Un kas zin, var atnākt citi tādi kā Tu tik sliktie un nonāvēt Tevi un Tavus tuvos tāpēc baidies!

Finanses: ir izdomāts vērtību apmaiņas līdzeklis saukts par naudu. Naudas daudzumu kontrolē elite (valdošā grupa), līdz ar to nauda pieder šai grupai. Tiek radītas viltus vērtības ko nodrošina šī nauda. Līdz ar to visi iedzīvotāji cenšas palielināt sev pieejamās naudas daudzumu. Lai noturētu kontroles balansu, par naudu iespējams iegādāties iespēju izdzīvot. Pārtika, apģērbs u.t.t. Daudziem šī iespēja tiek liegta, līdz ar to saglabājas šīs ilūzijas balanss.

Likumi: Izdomāti likumi kas cilvēkiem jāievēro "obligāti". Bet ja to neievēros, tiks bargi sodīti. Savukārt likumi tiek izdomāti itkā cēlu mērķu labā, lai cilveki neuzdotu jautajumus, kāpēc tie vajadzīgi, bet izmantoti tie tiek elites varas nodrošināšanai. Likumu galvenais uzdevums ir ierobežot planētas iedzīvotājiem brīvību. Piemēram Tu neko vispar nopirkt nevari ja nemaksā PVN un citus nodokļus šādi radot bezgalīgo vajadzību pēc papildus līdzekļiem.

Nodarbinātība: La saņemtu šo iespēju maksāt nodokļus tiek piedāvāta iespēja vergot pa 8 stundām dienā. Tiek nodarbināti miljoniem cilvēku. Vinji ar to tik vien nodarbojas kā kontrolē sev zemāk stāvošos, lai tie kontrolētu atkal citus u.t.t. Tikai ļoti mazs procents planētas iedzīvotāju rada labumus. Piemēram audzē ēdamu ko vai rada jaunas idejas u.t.t. Līdz ar to praktiski 99% patērētā enerģija ir bezjēdzīga. Tikai, lai uzturētu šo mehānismu. Lai šī bezjēdzība noturētos tiek radītas viltus vērtības pēc ko tiekties. Jaunākās modes, tehnoloģijas kuras sen ir zināmas, bet izlaiž tās ļoti pamazām u.t.t., u.t.t.

Rezume
Šī planēta or vergu planēta kur vieni vergi ir uzraugi citiem u.t.t. Šīs planētas iedzīvotāji ir iedzīti tādā bezgalīgā ritenī kuram griežoties ir ļoti grūti saskatīt patiesību. Lai šis elles rats griestos vairs nav nepieciešams liels spēks. Pietiek ik pa brīdim "piepilināt" elles kokteili kur samaisīta deva baiļu un deva cerības un sagrozīta patiesība.


Izeja: Izanalizējot šīs planētas situāciju nonāku pie secinājuma, ka situācija ir labojama, bet tam nepieciešams katrs planētas iedzīvotājs. Katrā cilvēkā dziļi noslēpts ir kompass kurš rāda patieso ceļu. Katram pašam jāatrod sevī šis kompass. Tad mainīsies katrs atsevišķi un visi kopā. Tad planēta būs brīva. Un ir pienākusi šī diena. Ieskaties sevī. Tur pareizais ceļš.

www.balturaksti.com