piektdiena, 2016. gada 27. maijs

ZODIAKA ZVAIGZNĀJA ZĪMES – unikāls pašdziedināšanās un atjaunošanās avots




ZODIAKA ZVAIGZNĀJA ZĪMES –
unikāls pašdziedināšanās un atjaunošanās avots
DARBS AR LAUVAS ZODIAKA ZĪMI


Praktiska nodarbība TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadībā
2016. gada 19.–20. jūnijā plkst. 9:00–19:00



Jau senajā Ēģiptē, kā arī viduslaiku Eiropā ar dažādu Zodiaka zīmju palīdzību atveseļoja slimos. Ir zināms, ka katrai vietai organismā atbilst kāda Zodiaka zīme. Strēlnieka pārziņā atrodas augšstilbi un augšdelmi, Mežāža – ceļgali un citas locītavas, Lauvas – sirds, krūšu kurvis, mugurkauls utt. Zodiaka zīmes vienmēr ir aktīvas cilvēka ēteriskajā ķermenī, bet dzīves notikumu un emocionālo traumu rezultātā tās var tikt traumētas un nostāties nepareizā vietā. Vairums cilvēku nav apzinājušies, ka fiziskā ķermeņa darbība balstās uz Zodiaka zīmju spēku. Mums paveras neiedomājamas iespējas, kad aicinām revolucionāros Zodiaka spēkus sadarboties un savienoties ar mūsu ķermeni.

Tomasa fon Rotenburga nodarbībās tiek veidota apzināta, aktīva un enerģētiska saikne ar Zodiaka būtnēm, kas cilvēkam ļauj sakārtot Zodiaka zīmes pilnīgā veselumā un apvienot sevī pagātnē zaudētās dvēseles daļas. Zodiaka būtnes mūs atved mājās vistiešākajā izpratnē – šīs būtnes šeit un tagad mūs apvieno ar mūsu pašu nākotnes enerģiju.

Šajās divās dienās, kad pirms Vasaras Saulgriežiem uz Zemi plūst spēcīgas enerģijas, notiks darbs ar Lauvas zodiaka zīmi. Tomass fon Rotenburgs nodarbībā mācīs jaunu metodi, kuru var pielīdzināt kvantu lēcienam darbā ar Zodiaka būtnēm. Nodarbībā kā ideāli starpnieki un palīgi tiks izmantotas augu ēteriskās eļļas.

Tomass saka: "Pateicoties milzīgai garīgās pasaules dāvanai esmu guvis iedvesmu pilnīgi jaunas metodes izmantošanai darbā ar Zodiaka būtnēm. Šis solis ir kā kvantu lēciens mūsu meklējumu ceļā."

TOMASS FON ROTENBURGS praktizē naturopātiju kopš 1993.gada. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Slovēnijā. Tomass regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de

Nodarbība notiek divas pilnas dienas (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī tikai vienu dienu (vēlams pirmo).


DALĪBAS MAKSA: 120.00 EUR (viena diena 60.00 EUR).

PIETEIKŠANĀS UN INFORMĀCIJA:
Rigonda rigonda22@inbox.lv (tālr. 2943 4031) vai zvaigznuplava@gmail.com (2928 7654).

Pieteikšanās līdz 13. jūnijam!

Nodarbība notiks vācu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.


NORISES VIETA: nodarbību centrs ZVAIGŽŅU PĻAVA, Kr.Valdemāra ielā 34–4, Rīgā (ieeja atrodas padziļinājumā starp dzērienu veikalu un picēriju; domofonam spied pogu 4 un pēc tam kāp 3.stāvā).

Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus vai zeķes.


Nodarbību centrs ZVAIGŽŅU PĻAVA Kr.Valdemāra ielā 34-4, Rīgā aicina apmeklēt dažādu veidu nodarbības un speciālistu konsultācijas. Jaunākajām ziņām vari sekot Facebook lapā: www.facebook.com/zvaigznuplava