trešdiena, 2016. gada 11. maijs

Vērša mēness cikls – un skaistums valda pār šo pasauli…

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/88-versa-meness-cikls-un-skaistums-valda-par-so-pasauli#.VzGfmjWMjrE.facebook

6. maijā sākās brīnišķīgs jauns mēness cikls Vērša zīmē, kas ilgs līdz 5. jūnijam. Šajā laikā zemes stihijas praktiskums, skaistuma un formas mīlestība, taktīlums un ķermeniskās baudas izvirzās priekšplānā.
Šo mēness turpināsim strādāt ar jau aizsāktajiem jautājumiem, tādiem kā:
  • vai mani apmierina darbs, ko daru?
  • vai mani apmierina alga, ko saņemu?
  • vai pietiekami lutinu savu ķermeni?
  • kā es kopumā gūstu materiālo nodrošinājumu un stabilitātes sajūtu dzīvē?
  • vai es protu atpūsties un būt harmonijā ar sevi?
  • vai mani mērķi ir tik iedvesmojoši, ka bailes vairs nekalpo par attaisnojumu?
  • vai manī nav aizķēries, kāds savu laiku nokalpojis priekšstats vai shēma par lietu kārtību?
Iekšējā transformācija. Visā šajā mēness ciklā personību tiešā veidā ietekmējošās planētas draudzēsies ar transformācijas mīlošo Plutonu. Tādejādi līdz 14.05. sniedzot iespēju kvalitatīvai savas identitātes apziņas pārveidei. Savukārt no 12.-15.05. ir iespēja sakārtot priortātes, pārveidot savu ārējo tēlu, imidžu. Mēneša cikla noslēgumā – jūnija sākumā ir brīnišķīga iespēja izkustināt pazemes valstības guru, caur kādas zemapziņas programmas intensificēšanu vai sakāpinājumu līdz tādam apmēram, ka to nepamanīt un atstāt iepriekšējā kvalitātē būtu grēks. Tā kā visu šo laiku būs iespēja saņemt vajadzīgās zināšanas tādā veidā, lai ar prātu varētu saprast visus notiekošos procesus, tad gaidāmās izmaiņas būs apzinātas.
Plāni un ieceres. No 09.05. Jupiters beidz savu retrogradīgo kustību – kas ļaus pilnībā apzināties savas reālās iespējas, sniegs plašāku vīzijas redzējumu un beidzot beigs mūs motivēt pārskatīt un izknibināt visas vissīkākās ieceru nepilnības ar sakāpināti hiper-paškritisku skatījumu.  Tāpat visu mēnesi būs jūtama spriedze un iekšējā dinamika, kas motivēs mums izveidot vai pārveidot savas sociālās pašrealizācijas pamatus. Jupiters atļaus un arī motivēs mums skatīties plašāk un ar lielāku pārliecību uz jebkuru praktisku ikdienas situāciju, darba jautājumu. Tomēr ar prātu noformulētus, viskvalitatīvākos ilgtermiņa plānus spēsim izstrādāt no 23.-31.05.
Apziņa un iekšējā gaisma. No 20.05. Saulīte no praktiskās un dzīvi mīlošās Vērša zīmes pāries aktīvajā un komunkablajā Dvīņu zīmē.
Skaistuma mīlestība. Līdz 24.05. Venēra mums palīdzēs baudīt dzīvi, saskatīt un novērtēt skaistumu, nodoties dažādām skaistumtūrēm, bet no minētā datuma piešķirs zināmu daiļrunības talantu, ceļojot cauri Dvīņu zīmei.
Iekšējais provokātors. Savukārt no 21.05. Lilita ieies intensitātes, vērīguma un emocionālo dzīļu mīlošajā Skorpiona zīmē. Ļaujot mums vairāk pievērsties acīm neredzamajiem jautājumiem, sajūtām un iekšējai kaislību ugunij. Lilita sāks provocēt izpaust savu iekšējo “nimfu” (kaprīzums, kašķīgums, neadekvātums), ja nu gadījumā tevī kas tāds ir aizķēries.
Komunikācija. 22.05. Merkūrs beidz savu retrogradīgo kustību, ļaujot beidzot sakārtot attiecības ar cilvēkiem, noslēgt pārpratumiem un kavējumiem bagāto retrogradīgā Merkura periodu.
Aktivitāšu daba. Līdz 27.05. Marss liks mums pārskatīt savas zināšanas, ieceres un ceļojumu plānus, savukārt no minētā datuma Marss atpakaļgaitā atkārtoti iesoļos Skorpiona zīmē – pastiprinot neiecietību, nepacietību, agresiju.
Pēc planētu ietekmes spriežot līdz aptuveni pilnmēnesim (22.05) būs jūtams miers, lēnīgums, harmonija un dzīves baudīšana, savukart jau otrā mēneša cikla pusē un sevišķi jūnija sākumā būs papildus spriedze un stress saistībā ar sniegto dzīves iespēju izmantošanu un ikdienas ierobežojošajiem pienākumiem.
Atgādinu, ka vēl joprojām savu retrogradīgo kustību turpina:
  • Marss līdz 30.06. – šajā laikā bremzējot mūsu aktivitātes - apgrūtināta iniciatīva, izšķirošu lēmumu pieņemšana. Dziļākajā būtībā mums ir jāpārskata mūsu aktivitāšu pamatotība, nepieciešamība. Motivē mūs padomāt trīsreiz, pirms rīkoties.
  • Merkūrs līdz 22.05. – liekot izvērtēt un izskatīt dažādus praktiskas dabas jautājumus, vai vienkārši apstāties, un pabaudīt dzīvi. Vairāk lasi 
  • Jupiters līdz 9.05. jau savu retrogradīgo kustību ir beidzis. Vairāk lasi Prieks slēpjas mazajos ikdienas pienākumos 11.08.2015 - 09.09.2016
  • Saturns līdz 13.08. – liekot mums pārskatīt jautājumus, kurus mums likās, mēs jau pārzinām. Tas testēs mūsu gudrību un dziļāko ideālu izpratni, kā arī atbrīvos vietu īstenam viedumam un patiesai ticībai.
  • Plutons līdz 26.09. – liekot mums daudz smalkāk un dziļāk apzināties savas bailes, stereotipus, nevajadzīgos priekšsatus par sevi, apkārtējiem un vidi, kurā esam. Motivē mums pārveidot pašus dziļākos, “cietākos” un visgrūtāk apzināmos apziņas slāņus.
Tādēļ, šis laiks vēl joprojām liek likt lielāku akcentu uz iekšējo pasauli, ne ārējo. Vairāk par retrogradīgo planētu ietekmi uz mūsu dzīvi lasi 

© Jana Reķe, astropsiholoģe, speciāli dveselesspeks.lv, 2016