piektdiena, 2016. gada 20. maijs

Dance yourself clean

Šis būs līdz šim nebijis vakars, kur visi sanākušie ABSOLŪTI MELNĀ TUMSĀ dejos no SIRDS un ļaus savam ķermenim atkal būt brīvam.. Brīvam no visiem grožiem, ierobežojumiem, sociālā stāvokļa vai profesijas noteiktajām normām, kas mūs ikdienā nospiež un patiesībā neļauj būt mums pašiem.

Tas būs daudz labāk kā nedēļas nogales vakari pilsētas klubos, jo Tavai dejošanai nebūs nepieciešams pilnīgi nekas cits kā tikai Tu un Tavs ķermenis. Un nekādu vērtējošu vai glūnošu skatienu, nākamā rīta galvassāpju vai lieku tēriņu! Tu redzēsi, ka patiesībā pats esi atbildīgs par to, kā jūties!

Par mūziku parūpēšos es – Kārlis. Dziesmu sarakstā noteikti būs visiem zināmas un populāras dziesmas, kas Tev palīdzēs iekustināt kājas un ne tikai. Pieļauju iespēju sarakstā iekļaut arī kaut ko lustīgu un ne tik ļoti visiem zināmu, taču tas lai paliek manā pārziņā.

Ja Tev nav žēl vienu vakaru izlaist ierastos seriālus vai TV skatīšanos un vēlies justies labāk un pārliecinātāk par sevi – NĀC un ŅEM LĪDZI DRAUGUS!
Cena par vakaru – 5 € (un cenā iekļauts arī BA dzēriens no bāra)
Ņemot līdzi draugu, draugam cena 4 €.

Šis lieliskais vakars notiks 31.maijā klubā “Olīve” (jā, tieši tur, kur var arī paēst interesantās Vakariņas Tumsā), Ģertrūdes ielā 56!
Sākums plkst 18.30 un noteikti tam vari atvēlēt kādu pusotru līdz 2 stundas.


P.S. Atceries uzvilkt kaut ko dejošanai un kustībai ērtu gan mugurā, gan kājās.


Kārlis